O NAMA

O NAMA

Izvor kojem se najviše vjeruje za kriptovalute

i Blockchain Info od 2017. godine

blok-lanac-slika

Svijet kriptovaluta i blockchaina kreće se brzinom svjetlosti – a trebali biste i vi ako želite biti na čelu revolucije kriptovaluta.

Nove se tehnologije, inovativni tokeni, razmjene, križanja sa stvarnim svijetom i prevare pojavljuju svakodnevno diljem svijeta kako se svijet kriptovaluta širi. Odgovorni ste za kretanje kroz razne praznine u znanju koje će neizbježno nastati, a mi smo predani pružanju pomoći.

najam-najbolje

Zapošljavamo samo najbolje (prosječno 1/150 kandidata za pisanje)

provjereno

Naš istraživački tim mora provjeriti projekte

mjesečni čitatelji

Preko 650 000

mjesečni čitatelji

Svijet prolazi kroz transformaciju. Veća je od naprava. Veća je od tehnologije. Dolazi do filozofske revolucije nadahnute velikim napretkom i tehnološkim napretkom u posljednjih nekoliko desetljeća.


Samo posljednje desetljeće oblikovalo je sve od toga što je “posao” i kako ga pronalazimo, kako fizički dolazimo od točke A do točke B, gdje noćas spavamo, kako komuniciramo i komuniciramo s našom mrežom i upoznajemo nove prijatelje , kako preuzimamo vlasništvo nad svojim bogatstvom, pa čak i s kim izlazimo.

editorial-slika

Međutim, svaki novčić ima dvije strane. Čovječanstvo doživljava neviđenu prijetnju zbog napretka u tehnologijama koje bi mogle dovesti do distopijskih distopijskih režima koji su postojali 1984. godine. Dani su odbrojani za našu osobnu privatnost, u Kini se već objavljuju “bodovi za građane”, a naši se podaci koriste protiv naših najboljih želja.

Glavna komponenta revolucije kriptovaluta je pokret prema zaštiti naše osobne i financijske suverenosti.

Optimisti smo i čvrsto vjerujemo da su najbolje godine čovječanstva pred nama. Međutim, da bismo dosegli ove godine, moramo se naoružati znanjem.

Motivirani smo za izgradnju i podizanje zajednice visoko informiranih entuzijasta i investitora koji zajedno rastu i napreduju. Možda ste negdje vidjeli naše članke – podijelile su ih i povezale tvrtke i projekti poput Intuit, NEO, Ethereum, Monero, Zcash, IOTA, Tron i mnogi, mnogi drugi.

Imali smo zadovoljstvo intervjuirati utjecajne poduzetnike i ličnosti poput Tima Drapera (venture capitalist), Halsey Minor (Salesforce, Video Coin, Minor Ventures), Adama Drapera (Boost.VC), Slava Rubin (IndieGoGo), Da Hongfei (NEO), Joseph Lubin (Ethereum, ConsenSys), Justin Sun (TRON), Brock Pierce, i još mnogo toga.

Također smo izgradili publiku od preko milijun čitatelja u manje od godinu dana. Naši članci nisu samo vodiči i vijesti, oni su razgovori s našim čitateljima koji rasvjetljavaju kako blockchain i kriptovalute mijenjaju svijet kakav poznajemo – od poslovanja i kulture do umjetnosti i znanosti.

Naš novinarski tim vođen je vlastitom motivacijom za istraživanje otkrića, inovacija i priča koje se odvijaju. Usredotočeni smo na pružanje vrijednih informacija davanjem konteksta unutar cjelokupnog razvoja tehnološke zajednice.

Ovaj nam pristup pomaže stvoriti neke od najboljih članaka u ekosustavu kriptovaluta. Cilj nam je otkriti nove načine razmišljanja o novim i starim tehnologijama, društvenim trendovima i regulatornim promjenama. Počašćeni smo što smo uz vas u vožnji.

–Alex Moskov, glavni urednik

POGLEDAJTE KOMPLET ZA MEDIJE

POGLEDAJTE KOMPLET ZA MEDIJE

Dnevni san – utjecaj CoinCentrala i budućnost kriptografije

Dnevni san – utjecaj CoinCentrala i budućnost kriptografije

Od svog osnutka u listopadu 2017. doživjeli smo nevjerojatan rast i strastvenu podršku čitateljstva.

Naša je vizija postati publikacija u kripto kojoj se najviše vjeruje. Nije nam stalo da budemo najveći ili najpopularniji – naša je predanost pružanju dragocjenih uvida koji pružaju dugoročne koristi našim čitateljima.

U konačnici, želimo ono što vi želite – promjenu svjetske paradigme koja će stvoriti nove mogućnosti i slobode i raspodijeliti moć i bogatstvo daleko od tradicionalnih sila koje su je zlostavljale na toliko načina. Baš kao što blockchain koristi tehnologiju za rušenje financijskih prepreka, naš je cilj iskoristiti temeljnu tehnologiju sadržaja za informiranje, zaštitu i osnaživanje naše zajednice.

Posvećeni smo ispunjavanju definicije Josepha Pulitzera o tome kakav bi trebao biti slobodni tisak:

„Uvijek ćemo se boriti za napredak i reforme, nikada nećemo tolerirati nepravdu ili korupciju, uvijek ćemo se boriti protiv demagoga svih strana, uvijek ćemo se suprotstavljati privilegiranim klasama i javnim pljačkašima, nikada neće nedostajati suosjećanja sa siromašnima, uvijek ćemo ostati predani javnoj dobrobiti, nikada nećemo biti zadovoljni puko tiskanje vijesti, uvijek budite drastično neovisni, nikada se nemojte bojati napasti pogrešno, bilo grabežljivom plutokracijom ili grabežljivim siromaštvom."

-Joseph Pulitzer

Kakvo je uzbudljivo vrijeme podržati ovaj standard pokrivanjem

uspon kriptovalute i blockchaina!

Po čemu je CoinCentral drugačiji: naš pristup

Po čemu je CoinCentral drugačiji: naš pristup

Ako ste bili na web mjestu, možda ste primijetili da se naši članci uvelike razlikuju u temama i da su napisani za napor bez razumijevanja.

Neovisno smo u vlasništvu, financiramo se privatno i nominiramo za nagradu, a naša jedina misija navedena je gore. Izrađujemo temeljne vodiče i vijesti koji pomažu unaprijediti vaše razumijevanje industrije kriptovaluta. Pružajući vrijednost i povjerenje, nastojimo i dalje rasti našu snažnu zajednicu koja se temelji na povjerenju.

Nikada vam nećemo pokazati sadržaj koji nije u skladu s našom misijom ili u skladu s našim novinarskim standardima.

Naš poslovni model je jednostavan:

dobro obrazovanje

Stvaramo zaista dobar obrazovni i zabavni sadržaj za veće dobro zajednice kriptovaluta i naše publike.

izravno-komune

Također uspostavljamo izravnu

komunikacija s provjerenim projektima kako bi se olakšao protok informacija i priopćenja za javnost.

Kako bismo podmirili svoje troškove za proizvodnju sadržaja, povremeno naplaćujemo pisanje, uređivanje i postavljanje članaka projekata koje je provjerio naš urednički tim. Ova vrsta sadržaja označena je kao SPONZORIRANA i mora se pridržavati naših novinarskih standarda. To znači da nema napredovanja. Nećemo vam prodati ništa najbolje, osim ako uistinu ne osjećamo da je najbolje na temelju objektivnih kriterija. Nećemo prikazivati ​​lažne podatke u zamjenu za plaćanje. A iz ljubavi prema Satoshiju, nikada i nikada nećemo prihvatiti plaćanje za bilo koju ICO promociju.

Udaljavamo se od senzacionalističkog pahuljastog sadržaja s naslovima kliktavosti. Ako tražite te stvari, pokušajte negdje drugdje (puno toga se može naći!).

Donosimo vam vijesti bez ikakvog okretanja. Donosimo vam osnove bez ikakvih razrjeđenja. Objavljujemo dubinske intervjue poduzetnika, inženjera i stručnjaka s najnovijeg područja industrije kriptovaluta i blockchaina, kao i detaljne vodiče, preglede i procjene novih kovanica, platformi, tehnologija, tehnika i svega što je relevantno ljubitelju kripto ili blockchaina.

Različiti smo jer se usredotočujemo na pružanje vrijednosti i osnaživanje naše zajednice, a ne na lakih nekoliko dolara ili eura. To nam daje prednost i mogućnost dijeljenja izuzetno dobrih informacija koje je teško pronaći drugdje, sve u formatu i glasu kojemu se radujete čitanju.

Nadamo se da ćete uživati ​​i rasti s nama!

METRIKE RASTA

ahrefs

Trenutni rang Ahrefsa

Ahrefs služi kao mjerni podatak za ukupnu snagu web mjesta. S ocjenom domene 71, mi smo 5 najboljih web mjesta za kriptovalute.

mjesečno-promet

$

Mjesečna vrijednost prometa

Ovaj broj procjenjuje koliko je vrijedan naš mjesečni promet, strogo na temelju veličine publike i ljestvice ključnih riječi

email-sub

Pretplatnici e-pošte

Proveli smo godine njegujući i razvijajući osjetljiv odnos s našim čitateljima kako bismo im pružili jedan od najboljih kripto biltena.

Evo što trenutno možemo učiniti za vas

bilten

Bilten

>> Prijava za bilten Coin Central Newsletter

tjedna, kratka, detaljna ažuriranja iz

kripto i blockchain svemir.

vodiči za početnike

Vodiči za početnike

»Bitcoin 101

»Krajnji vodič za Ethereum

»Kako kupiti Bitcoin & Ostale popularne kriptovalute

trgovački vodiči

Vodiči za trgovanje

»Kako izraditi odgovarajući portfelj za trgovanje kriptovalutama

»Tri strategije za odabir što

Kriptovalute za ulaganje u Next

»Najbolje razmjene kriptovaluta u 2018

Pridruži nam se

Pridružite nam se na mreži

»Pridružite se našoj Facebook grupi –

povežite se s najboljima, postavljajte pitanja, dijelite

znanje, rasti zajedno

Novo u kripto?

Počnite od

prijava za Newsletter

zatim nabavite početni komplet za kriptovalute da se poravna laganom brzinom.

Pitanja, komentari ili ideje?

Objavite u našoj Facebook grupi.

[e-pošta zaštićena]

Upoznajte tim

alex-m

Alex Moskov

Glavni urednik

steve-b

Steven Buchko

Upravljanje urednikom

Rachel-l

Rachel Lantz

Urednik

steve-k

Steve Kaaru

Pisac

Kelsey-r

Kelsey Ray

Pisac

sarah-r

Sarah Rothrie

Pisac

delton

Delton Rhodes

Pisac

munair

Munair Simpson

Pisac

ryan

Ryan Smith

Pisac

maršal

Marshall Taylor

Pisac

ben-š

Ben Whittle

Pisac

James-r

James Risberg

Pisac koji daje doprinos

MEDIJSKI KIT & VODIČ ZA STIL

Preuzmite CoinCentral Assets

medijski pribor

POGLEDAJTE KOMPLET ZA MEDIJE

stil-vodič

VODIČ ZA STIL

paket sredstava

IMOVINA PAKETA

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map