OVER ONS

De meest vertrouwde bron voor cryptocurrency

en Blockchain-info sinds 2017

block-chain-afbeelding

De wereld van cryptocurrency en blockchain beweegt met de snelheid van het licht – en dat zou jij ook moeten doen als je voorop wilt lopen in de cryptocurrency-revolutie.

Nieuwe technologieën, innovatieve tokens, uitwisselingen, kruispunten met de echte wereld en oplichting duiken elke dag over de hele wereld op naarmate de cryptocurrency-wereld zich uitbreidt. U bent verantwoordelijk voor het navigeren door de verschillende kennislacunes die onvermijdelijk zullen ontstaan, en we zijn toegewijd om te helpen.

verhuur-beste

We nemen alleen de beste aan (gemiddeld 1/150 schrijfkandidaten)

doorgelicht

Projecten moeten worden doorgelicht door ons onderzoeksteam

maandelijkse lezers

Meer dan 650.000

maandelijkse lezers

De wereld ondergaat een transformatie. Het is groter dan gadgets. Het is groter dan technologie. Er is een filosofische revolutie gaande die is geïnspireerd door de grote vorderingen en technologische vooruitgang van de afgelopen decennia.

Alleen al het afgelopen decennium heeft alles gevormd, van wat een ‘baan’ is en hoe we er een vinden, hoe we fysiek van punt A naar punt B komen, waar we vannacht slapen, hoe we omgaan en communiceren met ons netwerk en nieuwe vrienden ontmoeten , hoe we eigenaar worden van onze rijkdom, en zelfs met wie we uitgaan.

redactionele afbeelding

Elke munt heeft echter twee kanten. De mensheid ervaart een ongekende dreiging als gevolg van de technologische vooruitgang die zou kunnen leiden tot dystopische 1984-achtige dystopische regimes. De dagen zijn geteld voor onze persoonlijke privacy, ‘citizen scores’ worden al uitgerold in China en onze gegevens worden tegen onze beste wensen gebruikt.

Een belangrijk onderdeel van de cryptocurrency-revolutie is een beweging om onze persoonlijke en financiële soevereiniteit te beschermen.

We zijn optimisten en geloven er vast in dat de beste jaren van de mensheid nog voor ons liggen. Om deze jaren te bereiken, moeten we ons echter wapenen met kennis.

We zijn gemotiveerd om een ​​gemeenschap op te bouwen en te verheffen van goed geïnformeerde enthousiastelingen en investeerders die samen groeien en bloeien. Je hebt onze artikelen misschien ergens gezien – ze zijn gedeeld en gelinkt door bedrijven en projecten zoals Intuit, NEO, Ethereum, Monero, Zcash, IOTA, Tron en nog veel, veel meer.

We hebben het genoegen gehad invloedrijke ondernemers en figuren zoals Tim Draper (durfkapitalist), Halsey Minor (Salesforce, Video Coin, Minor Ventures), Adam Draper (Boost.VC) te interviewen, Slava Rubin (IndieGoGo), Da Hongfei (NEO), Joseph Lubin (Ethereum, ConsenSys), Justin Sun (TRON), Brock Pierce, en nog veel meer.

We hebben ook in minder dan een jaar tijd een publiek van meer dan 1 miljoen lezers opgebouwd. Onze artikelen zijn niet alleen gidsen en nieuws, het zijn gesprekken met onze lezers die laten zien hoe blockchain en cryptocurrency de wereld zoals wij die kennen veranderen – van zaken en cultuur tot kunst en wetenschap.

Ons team van journalisten wordt gedreven door hun eigen motivatie om de doorbraken, innovaties en zich ontvouwende verhalen te verkennen. We richten ons op het verstrekken van waardevolle informatie door het context te geven binnen de algemene ontwikkeling van de technische gemeenschap.

Deze aanpak helpt ons enkele van de beste artikelen in het cryptocurrency-ecosysteem te maken. Ons doel is om nieuwe manieren van denken over nieuwe en oude technologieën, maatschappelijke trends en veranderingen in regelgeving te ontdekken. We zijn vereerd dat u erbij bent.

–Alex Moskov, hoofdredacteur

ZIE MEDIA KIT

ZIE MEDIA KIT

A Day Dream – De impact van CoinCentral en de toekomst van Crypto

A Day Dream – De impact van CoinCentral en de toekomst van Crypto

Sinds onze oprichting in oktober 2017 hebben we een geweldige groei en gepassioneerde steun van ons lezerspubliek ervaren.

Onze visie is om de meest vertrouwde publicatie in crypto te worden. We geven er niet om de grootste of meest populaire te zijn – onze toewijding is om waardevolle inzichten te leveren die onze lezers op lange termijn voordelen bieden.

Uiteindelijk willen we wat je wilt – een verandering in het wereldparadigma die nieuwe kansen en vrijheden zal creëren en macht en rijkdom zal verdelen weg van de traditionele machten die het op zoveel manieren hebben misbruikt. Net zoals de blockchain technologie gebruikt om financiële barrières te slechten, is ons doel om de fundamentele technologie van inhoud te gebruiken om onze gemeenschap te informeren, beschermen en versterken..

We zijn vastbesloten om te voldoen aan de definitie van Joseph Pulitzer voor wat de vrije pers zou moeten zijn:

“We zullen altijd vechten voor vooruitgang en hervormingen, nooit onrecht of corruptie tolereren, altijd vechten tegen demagogen van alle partijen, altijd tegen bevoorrechte klassen en openbare plunderaars, nooit gebrek aan sympathie voor de armen, altijd toegewijd blijven aan het algemeen welzijn, nooit tevreden zijn met alleen maar nieuws afdrukken, altijd drastisch onafhankelijk zijn, nooit bang zijn om verkeerd aan te vallen, hetzij door roofzuchtige plutocratie of roofarmoede."

-Joseph Pulitzer

Wat een opwindende tijd om deze norm hoog te houden door te bedekken

de opkomst van cryptocurrency en de blockchain!

Wat CoinCentral anders maakt: onze aanpak

Wat CoinCentral anders maakt: onze aanpak

Als u op de site bent geweest, is het u misschien opgevallen dat onze artikelen sterk verschillen in onderwerpen en zijn geschreven voor moeiteloos begrip.

We zijn onafhankelijk eigendom, particulier gefinancierd en genomineerd voor prijzen, en onze enige missie staat hierboven beschreven. We maken fundamentele handleidingen en nieuws die u helpen uw begrip van de cryptocurrency-industrie te vergroten. Door waarde en vertrouwen te leveren, willen we onze sterke gemeenschap op basis van vertrouwen blijven laten groeien.

We zullen u nooit inhoud laten zien die niet trouw is aan onze missie of aan onze journalistieke normen.

Ons bedrijfsmodel is simpel:

Goede opleiding

We creëren echt goede educatieve en vermakelijke inhoud voor het grotere welzijn van de cryptocurrency-gemeenschap en ons publiek.

direct-commune

We stellen ook direct vast

communicatie met gescreende projecten om de informatiestroom en persberichten te vergemakkelijken.

Om onze kosten voor contentproductie te ondersteunen, brengen we af en toe kosten in rekening voor het schrijven, redigeren en plaatsen van artikelen van projecten die door ons redactieteam zijn doorgelicht. Dit type inhoud is gemarkeerd als GESPONSORD en moet nog steeds voldoen aan onze journalistieke normen. Dat betekent geen promotie. We verkopen u nergens “het beste” tenzij we echt het gevoel hebben dat dit het beste is op basis van objectieve criteria. We presenteren geen valse informatie in ruil voor betaling. En voor de liefde van Satoshi hebben we nooit en zullen we nooit betalingen accepteren voor een ICO-promotie.

We dwalen af ​​van sensationele donzige inhoud met clickbaity-koppen. Als je dat soort dingen zoekt, probeer het dan ergens anders (er is genoeg te vinden!).

We brengen u het nieuws zonder de spin. We brengen je de basis zonder enige verdunning. We publiceren diepte-interviews van ondernemers, ingenieurs en experts op het snijvlak van de cryptocurrency- en blockchain-industrie, evenals diepgaande handleidingen, recensies en beoordelingen van nieuwe munten, platforms, technologieën, technieken en alles wat relevant is aan een crypto- of blockchain-liefhebber.

We zijn anders omdat we ons richten op het leveren van waarde en het versterken van onze gemeenschap, en niet gemakkelijk een paar dollar of sats verdienen. Dit geeft ons een voorsprong en de mogelijkheid om buitengewoon goede informatie te delen die moeilijk ergens anders te vinden is, allemaal in een formaat en stem die u graag leest..

We wensen je veel plezier en groeien met ons mee!

GROEI METRIEK

ahrefs

Huidige Ahrefs-ranglijst

Ahrefs dient als een maatstaf voor onze algehele sterkte van de site. Met een domeinclassificatie van 71 zijn we een top 5 cryptocurrency-site.

maandelijks verkeer

Maandelijkse verkeerswaarde

Dit aantal geeft een schatting van hoe waardevol ons maandelijkse verkeer is, strikt gebaseerd op onze doelgroepgrootte en zoekwoordrangschikking

email-sub

E-mail abonnees

We hebben jaren besteed aan het koesteren en opbouwen van een delicate relatie met onze lezers om hen een van de beste crypto-nieuwsbrieven te bieden.

Dit is wat we op dit moment voor u kunnen doen

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

>> Meld u aan voor de Coin Central Nieuwsbrief

wekelijkse, beknopte, diepgaande updates van de

crypto- en blockchain-universum.

beginnersgidsen

Beginnersgidsen

»Bitcoin 101

»De ultieme Ethereum-gids

»Hoe Bitcoin te kopen & Andere populaire cryptocurrencies

handelsgidsen

Handelsgidsen

»Hoe u een goede cryptocurrency-handelsportefeuille opbouwt

»Drie strategieën om te kiezen wat

Cryptocurrency om in te investeren Next

»Belangrijkste uitwisselingen van cryptovaluta in 2018

doe met ons mee

Word online lid

»Word lid van onze Facebook-groep –

maak contact met de besten, stel vragen, deel

kennis, samen groeien

Nieuw bij crypto?

Start op

aanmelden voor de nieuwsbrief

Haal dan de Cryptocurrency Starter Kit om met lichte snelheid een niveau omhoog te gaan.

Vragen, opmerkingen of ideeën?

Post in onze Facebook-groep.

[e-mail beveiligd]

ONTMOET HET TEAM

alex-m

Alex Moskov

Hoofdredacteur

steve-b

Steven Buchko

Hoofdredacteur

rachel-l

Rachel Lantz

Editor

steve-k

Steve Kaaru

auteur

kelsey-r

Kelsey Ray

auteur

sarah-r

Sarah Rothrie

auteur

Delton

Delton Rhodes

auteur

munair

Munair Simpson

auteur

Ryan

Ryan Smith

auteur

maarschalk

Marshall Taylor

auteur

ben-w

Ben Whittle

auteur

james-r

James Risberg

Bijdragende schrijver

MEDIAKIT & STIJLGIDS

Download de CoinCentral Assets

mediakit

ZIE MEDIA KIT

stijlgids

STIJLGIDS

asset-pakket

ASSET PACK