گزارش شده است که فیس بوک برای درج لیست ارز رمزنگاری شده خود با مبادلات عمده رمزنگاری ، گفتگوهایی انجام داده است. شایعات سال گذشته و پس از افشاگری شروع به چرخیدن کرد گزارش بلومبرگ.

این افشا کرد که غول رسانه های اجتماعی در حال کار بر روی یک Bitcoin ثابت است که کاربران هندی WhatsApp را هدف قرار داده است. تمایل به ورود به بازار در حال رونق حواله کشور به عنوان دلیل اصلی این اقدام عنوان شده است.

گزارشگران نیویورک تایمز ، ناتانیل پوپر و مایک آیزاک اخبار منتشر شده از آخرین تحول در روز پنجشنبه. طبق پست آنها ، فیس بوک در حال کار بر روی ارز رمزنگاری شده ای است که آنها قصد دارند آن را در واتس اپ وارد کنند. برنامه پیام رسانی WhatsApp با بیش از 1.5 میلیارد کاربر دارای افتخار است در حالی که پایگاه کاربران Facebook بیش از 2 میلیارد نفر است. این طبق آمار است از Statista.

این به دو سیستم عامل مزیت دستیابی بی نظیر نسبت به رقبای اصلی انتقال رمزنگاری می دهد. اگر این شرکت رسماً پروژه رمزنگاری خود را راه اندازی کند ، بدون شک اطلاعات جدید جمعیتی تراشیده می شود و بازارهای نامشخصی باز می شود.

گزارش نیویورک تایمز نشان می دهد که فیس بوک در حال حاضر بیش از 50 مهندس دارد که روی “Basketcoin” کار می کنند. کارکنان مشغول کار در این پروژه ظاهراً در بخش جداگانه ای از شرکت مستقر شده اند که فقط اعضای دارای کارت کلید اجازه دسترسی دارند.

این افشاگری میزان اهمیت و رازداری پیرامون پروژه را برجسته می کند. برخلاف یک ثبات بورس ، ارزش یک بیت کوین فقط به یک ارز فیات وابسته نیست بلکه به طور همزمان به مجموعه ای از دارایی های مرتبط دیگر متصل است. در این مورد ، حدس و گمان وجود دارد که سکه فیس بوک ارزش خود را به ین ژاپن ، دلار آمریکا و یورو متصل کند.

اصلی ترین مزیتی که پول های ثابت و سبد خرید نسبت به ارزهای رمزپایه معمولی مانند بیت کوین دارند این است که ارزش آنها به اندازه شدید نوسان نمی کند. این یک عنصر مهم است که به کاهش ترس از جنبش قیمت در بین مصرف کنندگان کمک می کند.

در حال حاضر ، به نظر می رسد که فیس بوک بازار مصرف را هدف قرار داده است ، بازارهایی که مجبور به استفاده از ارزهای رمزپایه هستند و نه به عنوان ذخیره ارزش. این شرکت به غیر از توسعه ارز رمزنگاری شده ، به دنبال راه هایی برای ادغام بلاکچین در برنامه های خود بوده است.

در اخیر ویدئو او حدود یک هفته پیش توسط مدیر عامل شرکت مارک زاکربرگ ارسال شد ، وی اشاره کرد که فناوری بلاکچین می تواند راحتی بیشتری را برای شرکت و کاربران آن فراهم کند. این کار با این امکان فراهم می شود که مورد دوم بتواند اطلاعات ورود به سیستم را در بلاکچین ذخیره کند. چنین ویژگی به کاربران امکان می دهد بدون نیاز به ارائه اطلاعات خود به شخص ثالث ، از مکان های مختلف به طور ایمن وارد سیستم شوند.

او در مورد برخی از چالش های اساسی که اکنون توسعه دهندگان برنامه با آن روبرو هستند صحبت کرد و یکی از آنها مجبور به استفاده از واسطه هایی مانند Google Play یا Apple Store شد. از نظر وی ، بلاکچین یک راه حل مناسب به نظر می رسد.

سایر شبکه های رسانه های اجتماعی در حال توسعه ارزهای رمزپایه خود هستند

علاوه بر فیس بوک ، دیگر سیستم عامل های اصلی شبکه های اجتماعی اخیراً ابراز تمایل کرده اند که به بخش رمزنگاری بروند و تلگرام یکی از آنهاست.

تلگرام توسط دو برادر روسی به نام های نیکولای و پاول دوروف تأسیس شده است و حدود 300 میلیون کاربر در Telegram دارد. شباهت های زیادی به واتس اپ دارد اما سیستم رمزگذاری قوی تری دارد. طبق یک مطالعه گذشته منتشر شده توسط Global Web Index, اعضای BBM ، Telegram و WeChat به مراتب بیشتر از ویژگی های انتقال پول از شبکه های مانند Snapchat و Facebook قدردانی می کنند.

براساس این گزارش ، حدود 89 درصد از کاربران تلگرام از دیدن ادغام انتقال پول خوشحال می شوند. از طرف دیگر ، فقط 46 درصد از کل کاربران فیس بوک احتمالاً چنین خدمتی را ترجیح می دهند.

گفته می شود ، پروژه مورد انتظار شبکه رمزگذاری تلگرام (TON) مورد انتظار حدود 90 درصد پیشرفت دارد. این با توجه به اسنادی که اخیراً لو رفته است. این پروژه بسیار مخفیانه سال گذشته 1.7 میلیارد دلار از طریق ICO خود جمع آوری کرده است.

این اسناد نشان می دهد که توسعه دهندگان پروژه پس از برقراری آزمایشی شبکه آزمایشی آسیا ، برای تهیه لیست با آنها تماس گرفته اند. از دیگر شرکت های پیام رسان و شبکه ای که گفته می شود روی سکه های خودشان کار می کنند ، کره جنوبی Kakao و Japan’s Line است.

چالش های بزرگ پیش رو

به دلیل ماهیت غیرمتمرکز ارزهای رمزپایه ، شرکتهایی که به دنبال راه اندازی آنها هستند به احتمال زیاد با بادگیرهای ویژه ای روبرو خواهند شد ، خصوصاً مربوط به مقررات ملی. برخی از حوزه های قضایی مانند عربستان سعودی قبلاً تجارت رمزنگاری را ممنوع کرده اند. همچنین بحث سواستفاده وجود دارد.

اکثر سیستم عامل های مهم ارزهای رمزنگاری شده مجبور به مقابله با انبوهی از مسائل امنیتی شده اند و هکرها در پیگیری برای تخریب عالی ترین اقدامات متقابل ، بی وقفه ثابت کرده اند. اینکه شرکتهایی مانند فیس بوک چگونه می توانند با این مسائل کنار بیایند هنوز مشخص نیست.

جالب است که ببینیم دوئل سیستم عامل های رسانه های اجتماعی در واقعیت چگونه به نتیجه می رسد. در حالی که سیستم عامل های اصلی رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک از قابلیت قابل توجهی برخوردار هستند ، مفهوم ارزهای رمزپایه هنوز خصوصاً در کشورهای در حال توسعه نسبتاً جدید است. و متقاعد کردن این اطلاعات جمعیتی برای پیوستن به آن احتمالاً یک مانع قابل توجه است.

(تصویر شاخص از طریق CNBC)