Cryptocurrency Starter Kit_icon_shadow

POREZNI KOMPLET ZA KRIPOTOKURU

Vaš prečac do pametnijeg plaćanja poreza na kriptovalutu.

DOĐITE DO SADA SAMO 59,99 USD

Snimka zaslona 2020-02-22 u 15.13.29

Prošli su dani polaganja prava na neznanje poreza na kriptovalute. Ovaj je vodič jedan od najboljih i najbržih resursa za ubrzanje vaše pismenosti o kriptovalutama što prije.

Porezna uprava agresivno suzbija neprijavljene trgovine trgovaca kriptovalutama. Naš je vodič osmišljen kako bi vam odmah pomogao uštedjeti novac na porezima i održati dobru reputaciju s Poreznom upravom.

Kroz naše partnerstvo s tvrtkom Arbitus LLC, tvrtkom za porezno savjetovanje koja se isključivo fokusira na porez na kriptovalutu, u mogućnosti smo zakazati osobne konzultacije s licenciranim CPA-om i poreznim stručnjacima.

Nakon što proučite ovaj vodič, vjerojatno ćete biti upućeniji u oporezivanje kriptovaluta od mnogih CPA-a.

Snimka ekrana 2020-02-29 u 14.23.36

Ne dopustite da strah, odugovlačenje ili neznanje budu razlog zbog kojeg ćete dobiti njegov ogroman iznos od Porezne uprave.

Svako ulaganje, čak i kriptovaluta, ima zakonsku odgovornost za prijavu poreza. Ako ste trgovali kriptovalutom u posljednjih nekoliko godina, vjerojatno ste nakupili stotine ili tisuće različitih obrta na koje dugujete nekakav porez.

Snimka zaslona 2020-02-22 u 15.11.52

Predstavljamo: CoinCentral pribor za porez na kriptovalutu

Terminologija

Ovaj pribor za porez kriptovaluta osmišljen je u više od 60 stranica obrazovnih vodiča kako biste u jednom trenutku dobili oštre i pametne poreze na kriptovalutu.

Ali tu se nismo zaustavili. Također smo uključili hrpu dobrih stvari poput problema s vježbanjem, detaljnih uputa za prijenos, proračunske tablice za praćenje i još mnogo toga.

Važno je napomenuti da su ovaj vodič isključivo podaci o porezu na obrazovanje. Ništa u ovom vodiču nije porezni savjet, niti jamstvo. To je rečeno, sve u našem priboru za porez na kriptovalute napisao je certificirani javni računovođa, a recenzirali su ga drugi CPA-i.

Pribor za porez na kriptovalute

59,99 USD

 • 60+ stranica Vodič za porez na kriptovalute
 • Vodič za definiciju računovodstva
 • Proračunska tablica za praćenje kriptovaluta
 • Video demonstracija (besplatnog) softvera Crypto Tax
 • Problemi s praksom kriptovaluta
 • Praktičan IRS informativni vodič
 • Detaljne upute za preuzimanje razmjene
 • Pristup (1) Porez AMA

Naručite sada

Osnove poreza na kriptovalute

99,99 USD

 • 60+ stranica Vodič za porez na kriptovalute
 • Sve bonus stavke Tax Kit
 • ** 30-minutne 1-na-1 konzultacije s Tax Pro-om **
 • * Besplatno * Crypto Starter Tool Kit

Započnite

Platina "Bez stresnog paketa"

599,99 USD

 • 60+ stranica Vodič za porez na kriptovalute
 • Sve bonus stavke Tax Kit-a
 • ** 30-minutne konzultacije s Tax Pro-om **
 • Neka CPA za vas pripremi vaše izvješće o kripto kapitalnoj dobiti za do 5 razmjena kripto valuta, do 1000+ povijesnih transakcija
 • * Besplatno * Crypto Starter Tool Kit
 • Račun trgovca Cointracking.info – Vrijednost 600 USD

Započnite

Platinasti visokofrekventni trgovac

1099,99 USD

 • 60+ stranica Vodič za porez na kriptovalute
 • Sve bonus stavke Tax Kit-a
 • ** 30-minutne 1-na-1 konzultacije s Tax Pro-om
 • Neka CPA za vas pripremi vaše izvješće o kripto kapitalnoj dobiti za do 10 razmjena kripto valuta, do 5000+ povijesnih transakcija, prihod od rudarstva, trgovanje maržom, zarada od kriptovaluta
 • * Besplatno * Crypto Starter Tool Kit
 • Račun trgovca Cointracking.info – Vrijednost 600 USD

Započnite

Krug Alex Moskov

Alex Moskov, glavni urednik CoinCentral

„Ulagači u kriptovalute neki su od najvećih preuzimatelja rizika na svijetu, a najbolji preuzimatelji rizika također su fenomenalni menadžeri rizika. Kriptovaluta uskoro ne ide nikamo, a IRS je već izdao neke čvrste smjernice. Ako ste u proteklih nekoliko godina sklopili desetke ili tisuće trgovina, morate znati kako će se tretirati vaši dobici i gubici. “

krug tabo

Thabo Abbate, CPA

“Radio sam s mnogim investitorima i trgovcima kriptovaluta. Svi dijele iste dvije brige. Zabrinuti su jer nisu prijavljivali svoje trgovanje kriptovalutom, ali su i zbunjeni oko toga odakle početi. Stvorili smo ovaj vodič za rješavanje tih problema."

Kriptovaluta - uspješni investitori

Ovo smo napravili jer nam je potrebno. Kao zagovornici kriptovaluta, želimo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo dodatno legitimirali industriju digitalnih sredstava. Naš komplet za porez na kriptovalute napisao je licencirani CPA koji je ujedno i glavna šteta za kriptovalute.

Iskusni CPA naplaćuju svojim klijentima stotine dolara za pružanje visokokvalitetnih informacija o porezima na kriptovalute. Sve te iste podatke uzeli smo i destilirali u ovaj vodič.

DOĐITE KIT SADA

Evo kako izgleda vaš život s Porezom za kriptovalute

Kao što je već rečeno, ovaj komplet uključuje sve informacije potrebne za postizanje pismenosti u računovodstvu kriptovaluta za kretanje porezima na kriptovalutama na mnogo višoj razini nego prije. Kao dio našeg paketa dobit ćete:

samorast

Budite u toku

Svi ključni igrači

Resursi

VODIČ ZA POREZ NA KRIPTOKRUT

Naš vodič za 60 i više stranica dizajniran je za brzo pojačavanje vaše pismenosti o kriptovalutama u roku od jednog ili dva sastanka. Sva supstanca, bez paperja: Sadržan je sa svime što vam treba, a ništa što ne trebate, kao što su:

Razumijevanje vaše porezne obveze, metoda izračuna, rukovanja deviznim naknadama, hard forkovima, airdropsima, krađama & gubici od nezgoda, darivanje i doniranje kriptografije, rudarstvo, moguće strategije izbjegavanja poreza i još mnogo toga.

VODIČ ZA DEFINICIJU RAČUNOVODSTVA

Analiza svih ključnih pojmova koje trebate znati da biste razgovarali, zvučali i razgovarali poput knjigovođe. Demistificiramo žargon koji koristi Porezna uprava tako da se osjećate pouzdanije u razumijevanju pravila koja morate slijediti.

Proračunska tablica za praćenje kriptovaluta

Isti listovi za praćenje koje koriste CPA-ovi koji su također kompatibilni sa softverom za porez na kriptovalute.

UPUTE ZA RAZMJENU KORAK PO KORAK

Detaljne upute za preuzimanje transakcija sa svih glavnih burzi, kao što su Binance, Coinbase, Kraken, Gemini i druge.

PROBLEMI I UPUTE U PRAKSI

Udobno se upoznajte s računovodstvom kriptovaluta i upotrebom softvera za porez na kriptovalute s našim problemima u praksi prije nego što ga isprobate s vlastitim podacima

RAZGOVOR “JEDAN NA JEDAN” S PORESKIM PROFESIONALCEM

Članovi Essentials-a, Premium-a i Platinum-a dobivaju besplatan jedan-na-jedan razgovor s poreznim stručnjakom kako bi razgovarali o vašoj pojedinačnoj situaciji. Postavite koliko god želite pitanja u zadanom vremenskom rasponu.

HANDY IRS INFORMACIJSKI VODIČ

Brza i jednostavna raščlamba odgovarajućih IRS obavijesti i obrazaca koji se odnose na kriptovalutu.

3 godine truda

Imati najbolje resurse ne bi vas trebalo koštati ruke ili noge (ili Bitcoina), kao ni pogreške koje bi se lako mogle izbjeći.

Naporno smo radili na sastavljanju ovog kompleta kako biste bili sigurni da odlazite s puno jasnijim i djelotvornijim razumijevanjem poreza na kriptovalute.

DOBIJTE SADA!