BRD, sigurni kriptovalutni mobilni novčanik koji koristi otprilike dva milijuna korisnika u 170 zemalja, najavio je svoje novo partnerstvo s Wyreom, vodećim pružateljem usluga plaćanja u blockchain industriji. Ovo partnerstvo omogućit će BRD-ovim američkim kupcima da izravno povežu svoje bankovne račune i sigurno razmijene svoj fiat za kripto. Uz bankovni prijenos, korisnici će također uživati ​​najniže naknade prilikom kupnje kripto. Ovu novu sposobnost podržava preko 1.700 američkih banaka.

BRD-ovo partnerstvo s Wyreom zapaženo je jer će mu pomoći da se približi ispunjavanju svog dugoročnog cilja da postane vodeće središte mobilnih financijskih usluga za kripto imovinu.

“S više od 6 milijardi USD vrijednih kripto imovina zaštićenih brendom BRD, pokazali smo se kao usluga s najviše povjerenja u industriji”, rekao je Adam Traidman, izvršni direktor i suosnivač BRD-a. “I dalje smo posebno usredotočeni na integraciju najboljih partnera za plaćanje s najnižim naknadama, poput Wyrea.”

“BRD je jedan od najboljih timova u svemiru. Oni daju prioritet sigurnosti i privatnosti korisnika, a istovremeno dodaju značajnu vrijednost ”, rekao je Michael Dunworth, izvršni direktor i suosnivač tvrtke Wyre. “I BRD i Wyre imaju ogromno iskustvo, i ne bih mogao biti više uzbuđen zbog onoga što ćemo s vremenom pružiti zajednici.”

Vijest o nižim naknadama za kupnju fiat-kriptoa glazba je za uši mnogih u kriptovalutnoj zajednici suočenih s morati platiti tradicionalno visoke naknade za kreditne kartice.

“Stalno smo čuli od američkih kupaca o frustracijama u vezi s nedostatkom inovacija i pojednostavljenja od trenutnih tržišnih lidera, odnosno Coinbasea”, rekao je Aaron Lasher, glavni strateški direktor i suosnivač BRD-a. “Iako su dobro financirani igrači postali skrbnički i centralizirani, BRD je i dalje nepokolebljiv u svojoj misiji da masi donese temeljnu vrijednost blockchaina: decentralizirani i inkluzivni.”

Povećani rast BRD-a uslijedio je nakon uspješnog prikupljanja 15 USD za seriju B u 2018. Prema priopćenju za medije, BRD je postigao jedan od najbržih početaka u povijesti tvrtke u 2019 .:

  • DUPLIRANO broj transakcija u prva 4 mjeseca 2019
  • Udvostručio je broj kupaca koji su razmijenili kripto imovinu u prva 4 mjeseca 2019
  • TRIPLIRANO broj postojećih besplatnih korisnika koji se pretvaraju u premium kupce

BRD pruža potrošačima i malim ulagačima najjednostavniji način da započnete s bitcoinima i kriptovalutama. Kupci imaju fleksibilnost u kupnji koristeći kreditne kartice, tekuće račune, gotovinu ili druge kriptovalute. BRD također koristi vodeći model sigurnosti i privatnosti u industriji koji je istinski decentraliziran i koristi najnovije sigurnosne tehnologije dostupne na mobilnim platformama.

S procijenjenom kripto imovinom vrijednom preko 6 milijardi USD u zaštiti, BRD se svrstava među najpovjerljivije dostupne mobilne novčanike za bitcoin i kriptovalute. U priopćenju se pozdravlja njihov vodeći globalni tim za podršku zbog prosječnog vremena odziva manje od 90 minuta, što omogućuje brzi odgovor na sva pitanja kupaca.

Aplikacija BRD dostupna je za preuzimanje s web lokacije Trgovina aplikacijama ili Google Play. Za više informacija posjetite BRD na www.BRD.com.

O BRD-u

BRD je globalna tvrtka koja u mobilnu generaciju donosi financijske usluge s omogućenim blockchainom. BRD pruža potrošačima jednostavan i siguran način za kupnju i zaštitu njihove digitalne imovine. BRD je pokrenut 2015. godine, a sjedište mu je bilo u Zürichu, Švicarska. BRD je tvrtka podržana pothvatom koja je od investitora usredotočenih na bankarstvo, FinTech i blockchain prikupila 55 milijuna USD.

BRD-ove kripto aplikacije dostupne su za iOS i Android u preko 171 zemlji. S više od 2 milijuna kupaca širom svijeta, BRD je prikupio oko 6 milijardi USD kripto imovine pod zaštitom i jedna je od najbrže rastućih financijskih aplikacija s omogućenim blockchainom za svakodnevne potrošače (Top 10 Finance aplikacija u 71 zemlji).

O Wyreu

Wyre je vodeći pružatelj infrastrukture u kripto. Nakon što je trgovao preko 3,5 milijarde američkih dolara u kriptovalutnoj imovini i izvršio preko milijardu američkih dolara komercijalnih deviznih plaćanja koristeći kripto kao željeznicu, Wyre ima uspostavljenu mrežu odnosa s vodećim bankama, burzama i decentraliziranim partnerima. Kupci mogu trenutno pretvoriti fiat u kripto globalno u preko 50 zemalja, u 8 različitih fiat valuta i 3 kripto valute koristeći Wyreov API.

Wyre se fokusira na usklađenost, regulatorno licenciranje, likvidnost i obradu plaćanja, kako bi pomogao svojim partnerima u stvaranju alata na blockchainu.

Gornje priopćenje za javnost sponzorirani je post koji slijedi naše uredničke smjernice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me