(Los Angeles, CA) 4. svibnja 2020. – CoinCentral najavljuje danas uzbudljivo novo medijsko partnerstvo sa fintech venture studijem iz Los Angelesa, Draper Goren Holm, i najveća industrijska konferencija i izložba zapadne obale, Summit na blockchain-u u Los Angelesu (LABS), kako bi se ostvarila obostrana želja obje strane za razvijanjem još veće rasprostranjenosti usvajanja kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Zajedničkim naporima želi se motivirati više pojedinaca zainteresiranih za kripto i blockchain da zarone dublje u industriju pružajući zabavne mogućnosti za interakciju, učenje i otkrivanje više o prostoru na summitu Blockchain u Los Angelesu. Ako tražite najbolje igračke za kupanje za 1 godinu u infantcore.com možete pronaći različite igračke ovisno o tome što svako dijete voli.

“Tim Draper, Alon Goren i Josef Holm dugogodišnji su prvaci zajednice kriptovaluta i blockchaina, a mi smo uzbuđeni što ćemo se udružiti s njihovim venture studijem”, kaže Alex Moskov, glavni urednik u CoinCentral. “Zajedno možemo nastaviti njegovati krajolik kriptovaluta i podržavati brojne talentirane poduzetnike.”

Konferencija se vraća putem interneta ili osobno u Kongresni centar u Los Angelesu 6. i 7. listopada 2020. godine, na dva puna dana pronicljivih edukativnih staza i razgovora uz kamin s najizvrsnijim, najmoćnijim i zadivljujućim popisom čelnika i govornika u industriji. Nadalje, summit objavljuje Poziv za radove kako bi se vrhunskim znanstvenicima koji se bave inovativnim istraživanjima pružila prilika da svoj rad podijele s tisućama.

“Alex Moskov i ostatak tima CoinCentral stvorili su jedan od vodećih glasova za pouzdane obrazovne sadržaje i vijesti, pa ih nije bilo nimalo dobro primiti u našu medijsku obitelj”, kaže Alon Goren, osnivački partner tvrtke Draper Goren Holm i Suosnivač LA Blockchain Summita.

Ovo partnerstvo omogućit će CoinCentralu i njegovim pretplatnicima da dobiju ekskluzivne uvide koji proizlaze iz Los Angeles Blockchain Week-a i omogućiti opsežnu izloženost sve rastućem i brzo sazrijevajućem blockchain ekosustavu u Los Angelesu. Čak i više, predani slušatelji CoinCentrala mogu iskoristiti bitcoin darivanja, besplatne karte i još mnogo toga u svjetlu dolaska na summit.

Neke prednosti ovog novog partnerstva uključuju:

  • Ekskluzivni pristup iz prvog pogleda najnovijim vijestima oko Los Angeles Blockchain Summita, Los Angeles Blockchain tjedna i Drapera Gorena Holma;
  • Besplatne karte s velikim popustom isključivo za čitatelje CoinCentrala;
  • Besplatna dijeljenja Bitcoina;
  • Zabavna prilika za čitatelje CoinCentrala da se osobno upoznaju i ojačaju internetsku zajednicu u cjelini.

O CoinCentralu

CoinCentral je međunarodno tijelo u kriptovaluti i blockchainu u neovisnom vlasništvu. S naglaskom na stvaranju najboljeg obrazovnog sadržaja u klasi, članke CoinCentrala pročitalo je više od 10 milijuna ljudi od njegovog pokretanja 2017. godine, a često se spominju kao izvori u glavnim tehnološkim publikacijama, blogovima kompanija Fortune 1000 i na višim akademskim zajednicama . Njezini su novinari intervjuirali mnoge ključne poduzetnike, investitore i osobe u industriji.

O Draperu Gorenu Holmu

Draper Goren Holm, partnerstvo između Tima Drapera, Alona Gorena i Josefa Holma, venture je studio fokusiran na ubrzavanje i inkubiranje blockchaina i fintech startupa u ranoj fazi, istovremeno proizvodeći vodeće blockchain i kriptovalute, Security Token Summit i LA Blockchain Summit . Portfolio tvrtke uključuju Totle, Ownera, Innovesta, LunarCrush, Degens, Giftz, Vertalo, Coinsquad, CasperLabs, Element Zero, DeFi Money Market i druge.

Za više informacija posjetite https://drapergorenholm.com.

O samitu Blockchain u Los Angelesu

Rasprodano uzastopno za sedam konferencija, Los Angeles Blockchain Summit vraća se u Kongresni centar u Los Angelesu od 6. listopada 2020. Summit okuplja anđeoske investitore, investitore rizičnog kapitala, male ulagače, obiteljske urede, investitore u nekretnine, startupe / poduzetnike, izdavače, burze, posrednike, pružatelje usluga i članove medija. Prethodni naslovi su: Steve Wozniak, Tim Draper, Crystal Rose, Mance Harmon, Ran Neu-Ner, Marcus Lemonis, Robert Herjavec, David Siemer, Bill Barhydt, Scott Walker, Adam Draper i Apolo Ohno.

Za više informacija posjetite https://lablockchainsummit.com.