Uzbuđeni smo što možemo objaviti da smo u partnerstvu s Mreža virtualne stvarnosti Blockchain (VR) (BVRN), stvorio Live Planet, Inc..

Live Planet pionir je napredne infrastrukture medijske tehnologije i upravo je najavio skorašnje pokretanje prve VR mreže izgrađene posebno za blockchain industriju. Mreža će sadržavati dubinsko i angažirano VR programiranje vodećih utjecajnih ljudi u blockchain industriji, uključujući Bad Crypto Podcast, Crypto Trader, Boxmining, BLOCKTV i CoinCentral.com, sve snimljene s VR sustav Planet Live, najnapredniji svjetski sustav za hvatanje i distribuciju impresivnih videozapisa i prva upotreba aplikacije Mreža VideoCoin tehnologija, decentralizirani sustav kodiranja, pohrane i distribucije sadržaja. Mreža jedinstveno omogućava influencerima da angažiraju publiku na nove, uzbudljive i kreativne načine, povećavajući njihovo sljedbeništvo i produbljujući odnos sa postojećim obožavateljima.

Blockchain VR mreža kombinira dvije najsljednije i najzapadnije tehnologije danas: blockchain i VR. Partneri za sadržaj koristit će revolucionarni end-to-end Live Planet VR sustav za streaming svojih podcasta i video emisija u kristalno jasnom 360 stereoskopskom video zapisu, bilo uživo ili snimljen. Mreža je trenutno dostupna za strujanje na imerzivnim video izlazima, uključujući Samsung VR, Oculus, Daydream, na webu na LivePlanet.live i YouTube.

Live Planet udružio se s nekim od najcjenjenijih kripto i blockchain ličnosti koje se mogu pohvaliti zajedničkom globalnom publikom od pola milijuna entuzijasta u blockchainu.

  • CoinCentral: Neovisna publikacija i top 10 novina o kriptovalutama koje pokrivaju nove tehnologije, inovativne tokene, razmjene, raskrižja sa stvarnim svijetom, bitcoin, ethereum i njihov temeljni blockchain. Alex Moskov je partner i glavni urednik.
  • Loš kripto podcast: Najbolji svjetski bitcoin podcast koji pokriva blockchain, kriptovalute, ethereum, altcoins, fintech i budućnost digitalnih plaćanja. Domaćini internetskog pionira Joela Comma i marketinškog tehnologa Travisa Wrighta, The Bad Crypto Podcast čini kripto lako razumljivim i za početnike i za ljubitelje kriptografije.

  • BLOCKTV: Uživo, 24/7, premijerni televizijski izvor vijesti za blockchain i kriptovalute, pružajući pouzdana, stvarna, inovativna i temeljita ažuriranja na globalnoj razini.

  • Boxmining: Michael Gu osnivač je Boxmining.com, središnjeg središta za točnu raspravu o kriptovalutama, blockchainu i decentraliziranoj budućnosti. YouTube Channel Boxmining može se pohvaliti s preko 190 000 pretplatnika i 12 milijuna pregleda.

  • Kripto trgovac: Ran Neuner izvršni je producent i voditelj Crypto Trader, prve svjetske televizijske emisije o kriptovalutama koja se emitira na CNBC Africa i YouTubeu.

  • Decentralizirani filmovi: Produkcijska tvrtka sa sjedištem u Los Angelesu u potpunosti financirana kriptovalutom. Osnovao ga je 2017. godine brazilsko-američki glumac i producent Oto Gomes.

  • YEN.io: Platforma za upravljanje zajednicom i rast zajednice za mrežne grupe koje njeguju razgovore o budućnosti. Kripto zajednicama je potreban moderan alat za upravljanje komunikacijom i rast njihovog plemena; to je ono što gradimo. Trenutno u privatnoj beta verziji.

Za kreatore sadržaja Blockchain VR mreža prilika je za demonstriranje inovacija, iskorištavanjem najmodernijih medijskih tehnologija za dublje angažiranje nove i postojeće publike. Za gledatelje mreža pruža bez presedana, uzbudljivo uživljavajuće iskustvo svih stvari blockchain i kripto.

„Tako smo uzbuđeni zbog ove nove mreže i svih mogućnosti koje ona nudi. Live Planet i VideoCoin neumorno su radili slijedeći viziju približavanja VR-a s blockchain tehnologijom – mečom napravljenim na nebu ”, rekao je Halsey Minor, osnivač i izvršni direktor Live Planeta i strateški tehnološki partner za mrežu VideoCoin. “Blockchain VR mreža aktualizira tu viziju i oduševljeni smo što ćemo se udružiti s najkvalitetnijim influencerima i komentatorima u industriji za svoj prvi nastup.”

Blockchain VR mreža uskoro će se strujati u VR-u. Sadržajni partneri zainteresirani za pridruživanje mreži možete se prijaviti ovdje.

O Live Planet, Inc.

Live Planet, Inc. razvija infrastrukturne tehnologije medijske tehnologije kako bi svijet medija i srodnih usluga transformirao u privlačniju i kontroliraniju budućnost za potrošačke i poslovne aplikacije svugdje. Inicijative Live Planeta uključuju mrežu VideoCoin i sustav VR Live Planet: cjelovito rješenje za jednostavno stvaranje i isporuku živih i snimljenih slika savršenih stereoskopskih VR video programa i aplikacija. Za više informacija o VR sustavu Live Planet posjetite https://www.liveplanet.net. Kreativni profesionalci i inovatori koji žele oblikovati budućnost imerzivnih medija mogu se pridružiti programu naših partnera kontaktiranjem [e-pošta zaštićena].

O mreži VideoCoin:

Mreža VideoCoin je decentralizirana platforma za video infrastrukturu koja redefinira postupak stvaranja, pohrane i distribucije digitalnih video sadržaja. Razvilo ga je Udruženje za razvoj VideoCoin Ltd. (Kajmanski otoci), a implementirao Live Planet, Inc za pokretanje na novom blockchainu s matičnim tokenom protokola, VideoCoin (VID). Pokrenuta velikom distribuiranom video infrastrukturom, mreža VideoCoin otvorit će “novi oblak”, marširajući neiskorištene računalne resurse iz cijelog svijeta radi revolucije video usluga s blockchain tehnologijom. Mrežni ekosustav VideoCoin smanjit će troškove primjenom neiskorištenih računalnih resursa i peer-to-peer distribucije videozapisa, omogućujući novu generaciju aplikacija putem otvorenih API-ja i razvoja temeljenog na otvorenom izvoru, uz povećanu privatnost pomoću decentralizirane, end-to-end enkripcije. Za više informacija posjetite https://videocoin.io ili naš blog, Pratite nas na Cvrkut i pridružite se našem Ovdje je skupina za razdor.