TENTANG KITA

Sumber Yang Paling Dipercayai untuk Cryptocurrency

dan Maklumat Blockchain Sejak 2017

blok-rantai-gambar

Dunia cryptocurrency dan blockchain bergerak dengan kelajuan cahaya – dan begitu juga anda sekiranya anda ingin berada di barisan hadapan revolusi cryptocurrency.

Teknologi baru, token inovatif, pertukaran, persimpangan dengan dunia nyata, dan penipuan muncul setiap hari di seluruh dunia ketika dunia cryptocurrency berkembang. Anda bertanggungjawab untuk menavigasi pelbagai jurang pengetahuan yang pasti akan timbul, dan kami komited untuk membantu.

mengupah terbaik

Kami hanya menggaji yang terbaik (rata-rata 1/150 calon penulisan)

diperiksa

Projek mesti diperiksa oleh pasukan penyelidikan kami

pembaca bulanan

Lebih 650,000

pembaca bulanan

Dunia sedang mengalami transformasi. Lebih besar daripada alat. Lebih besar daripada teknologi. Terdapat revolusi falsafah yang diilhami oleh kemajuan besar dan kemajuan teknologi dalam beberapa dekad yang lalu.

Satu dekad terakhir sahaja telah membentuk segalanya dari apa itu “pekerjaan” dan bagaimana kita menemukannya, bagaimana kita secara fizikal dari titik A ke titik B, di mana kita tidur malam ini, bagaimana kita berinteraksi dan berkomunikasi dengan rangkaian kita dan bertemu rakan baru , bagaimana kita mengambil hak milik kekayaan kita, dan bahkan siapa yang kita temui.

editorial-gambar

Walau bagaimanapun, setiap duit syiling mempunyai dua sisi. Kemanusiaan mengalami ancaman yang belum pernah terjadi sebelumnya kerana kemajuan teknologi yang dapat menimbulkan rezim dystopian 1984-dystopian. Hari-hari dihitung untuk privasi peribadi kami, “skor warganegara” telah dilancarkan di China, dan data kami digunakan untuk keinginan terbaik kami.

Komponen utama revolusi cryptocurrency adalah gerakan ke arah melindungi kedaulatan peribadi dan kewangan kita.

Kami optimis dan percaya bahawa tahun-tahun terbaik umat manusia berada di hadapan kami. Namun, untuk mencapai tahun-tahun ini, kita mesti mempersenjatai diri dengan pengetahuan.

Kami termotivasi untuk membangun dan meningkatkan komuniti peminat dan pelabur yang berpengetahuan tinggi yang berkembang dan berkembang bersama. Anda mungkin pernah melihat artikel kami di suatu tempat – ia telah dikongsi dan dihubungkan oleh syarikat dan projek seperti Intuit, NEO, Ethereum, Monero, Zcash, IOTA, Tron, dan banyak lagi.

Kami dengan senang hati menemu ramah usahawan dan tokoh berpengaruh seperti Tim Draper (kapitalis teroka), Halsey Minor (Salesforce, Video Coin, Minor Ventures), Adam Draper (Boost.VC), Slava Rubin (IndieGoGo), Da Hongfei (NEO), Joseph Lubin (Ethereum, ConsenSys), Justin Sun (TRON), Brock Pierce, dan banyak lagi.

Kami juga telah membina lebih daripada 1 juta pembaca dalam masa kurang dari setahun. Artikel kami bukan sahaja panduan dan berita, ia adalah perbualan dengan pembaca kami yang menerangkan bagaimana blockchain dan cryptocurrency mengubah dunia seperti yang kita ketahui — dari perniagaan dan budaya hingga seni dan sains.

Pasukan wartawan kami didorong oleh motivasi mereka sendiri untuk meneroka terobosan, inovasi, dan cerita yang dilancarkan. Kami memberi tumpuan untuk memberikan maklumat berharga dengan memberikannya konteks dalam pengembangan keseluruhan komuniti teknologi.

Pendekatan ini membantu kami membuat beberapa artikel terbaik dalam ekosistem cryptocurrency. Matlamat kami adalah untuk mengungkap cara berfikir baru mengenai teknologi baru dan lama, trend sosial, dan perubahan peraturan. Kami berbesar hati kerana anda dapat bersama-sama dalam perjalanan.

–Alex Moskov, Ketua Pengarang

LIHAT KIT MEDIA

LIHAT KIT MEDIA

Impian Sehari – Kesan CoinCentral dan Masa Depan Crypto

Impian Sehari – Kesan CoinCentral dan Masa Depan Crypto

Sejak didirikan pada bulan Oktober 2017, kami telah mengalami pertumbuhan yang luar biasa dan sokongan penuh semangat dari pembaca kami.

Visi kami adalah untuk menjadi penerbitan yang paling dipercayai di crypto. Kami tidak peduli untuk menjadi yang terbesar atau paling popular – dedikasi kami adalah untuk menyampaikan pandangan berharga yang memberikan faedah jangka panjang kepada pembaca kami.

Pada akhirnya, kami menginginkan apa yang anda mahukan – perubahan dalam paradigma dunia yang akan mewujudkan peluang dan kebebasan baru dan mengagihkan kuasa dan kekayaan dari kuasa tradisional yang telah menyalahgunakannya dengan banyak cara. Sama seperti blockchain menggunakan teknologi untuk memecahkan halangan kewangan, tujuan kami adalah memanfaatkan teknologi asas kandungan untuk memberi maklumat, melindungi, dan memperkasakan komuniti kami.

Kami berkomitmen untuk mematuhi definisi Joseph Pulitzer tentang apa yang seharusnya akhbar bebas:

“Kami akan selalu memperjuangkan kemajuan dan pembaharuan, tidak pernah bertolak ansur dengan ketidakadilan atau rasuah, selalu melawan demagog semua pihak, selalu menentang kelas istimewa dan penjarah awam, tidak pernah kurang simpati dengan orang miskin, selalu setia pada kesejahteraan masyarakat, sekadar mencetak berita, selalu bebas secara drastik, jangan takut menyerang salah, sama ada oleh plutokrasi pemangsa atau kemiskinan pemangsa."

-Joseph Pulitzer

Sungguh menarik masa untuk menegakkan standard ini dengan membuat liputan

kenaikan cryptocurrency dan blockchain!

Apa yang Membezakan CoinCentral: Pendekatan Kami

Apa yang Membezakan CoinCentral: Pendekatan Kami

Sekiranya anda pernah berkunjung ke laman web ini, anda mungkin menyedari bahawa artikel kami berbeza dalam topik dan ditulis untuk pemahaman yang mudah.

Kami dimiliki secara bebas, dibiayai secara peribadi, dan dicalonkan untuk anugerah, dan misi tunggal kami digariskan di atas. Kami membuat panduan dan berita asas yang membantu memajukan pemahaman anda mengenai industri cryptocurrency. Dengan memberikan nilai dan kepercayaan, kami berusaha untuk terus mengembangkan komuniti yang kuat berdasarkan kepercayaan.

Kami tidak akan menunjukkan kepada anda kandungan yang tidak sesuai dengan misi kami atau mengikut standard kewartawanan kami.

Model perniagaan kami mudah:

pendidikan yang baik

Kami mencipta kandungan pendidikan dan hiburan yang sangat baik untuk kebaikan komuniti cryptocurrency dan penonton kami.

komunikasi langsung

Kami juga mewujudkan langsung

komunikasi dengan projek yang diperiksa untuk memudahkan aliran maklumat dan siaran akhbar.

Untuk menunjang biaya produksi konten kami, kami kadang-kadang mengenakan biaya untuk penulisan, penyuntingan, dan penempatan artikel oleh projek yang telah diperiksa oleh tim editorial kami. Jenis kandungan ini ditandai sebagai DIPEROLEH, dan masih harus mematuhi standard kewartawanan kami. Ini bermaksud tiada promosi. Kami tidak akan menjual anda dengan apa-apa yang “terbaik” melainkan kami benar-benar merasakan bahawa ia adalah yang terbaik berdasarkan kriteria objektif. Kami tidak akan menunjukkan maklumat palsu sebagai pertukaran untuk pembayaran. Dan untuk cinta Satoshi, kami tidak pernah dan tidak akan menerima pembayaran untuk sebarang promosi ICO.

Kami menjauhkan diri dari kandungan sensasi yang sensitif dengan tajuk utama clickbaity. Sekiranya anda mencari barang itu, cuba di tempat lain (ada banyak yang boleh didapati!).

Kami menyampaikan berita tanpa henti. Kami memberi anda asas-asas tanpa sebarang pengurangan. Kami menerbitkan wawancara mendalam dari usahawan, jurutera, dan pakar di canggih industri cryptocurrency dan blockchain, serta panduan, ulasan, dan penilaian mendalam mengenai syiling, platform, teknologi, teknik, dan apa sahaja yang berkaitan kepada peminat crypto atau blockchain.

Kami berbeza kerana kami menumpukan pada memberikan nilai dan memperkasakan komuniti kami, tidak membuat beberapa dolar atau makan. Ini memberi kita kelebihan dan kemampuan untuk berkongsi maklumat yang sangat baik yang sukar dijumpai di tempat lain, semuanya dalam format dan suara yang anda nantikan untuk dibaca.

Kami harap anda menikmati dan berkembang bersama kami!

METRIK PERTUMBUHAN

ahrefs

Kedudukan Ahrefs Semasa

Ahrefs berfungsi sebagai metrik untuk keseluruhan kekuatan laman web kami. Dengan penarafan domain 71, kami adalah 5 laman web cryptocurrency teratas.

trafik bulanan

$

Nilai Lalu Lintas Bulanan

Angka ini menganggarkan betapa berharganya trafik bulanan kami, berdasarkan ukuran penonton dan kedudukan kata kunci kami

e-mel

Pelanggan E-mel

Kami telah bertahun-tahun memelihara dan mengembangkan hubungan yang halus dengan pembaca kami untuk menyediakan mereka salah satu buletin kripto terbaik.

Inilah yang boleh kami lakukan untuk anda sekarang

buletin

Surat berita

>> Daftar untuk Buletin Pusat Coin

kemas kini mingguan, ringkas, dan mendalam dari

alam semesta crypto dan blockchain.

panduan pemula

Panduan Permulaan

»Bitcoin 101

»Panduan Ethereum Terunggul

»Cara Membeli Bitcoin & Cryptocurrency Popular yang lain

panduan perdagangan

Panduan Perdagangan

»Bagaimana Membangun Portfolio Perdagangan Cryptocurrency yang betul

»Tiga Strategi Memilih Apa

Cryptocurrency untuk Melabur di Seterusnya

»Pertukaran Cryptocurrency Teratas pada tahun 2018

sertai kami

Sertailah Kami Dalam Talian

»Sertailah kumpulan Facebook kami –

berhubung dengan yang terbaik, bertanya, berkongsi

pengetahuan, berkembang bersama

Baru menggunakan crypto?

Mulakan dengan

mendaftar ke Buletin

kemudian dapatkan Cryptocurrency Starter Kit untuk naik dengan kelajuan cahaya.

Soalan, komen, atau idea?

Kirimkan dalam Kumpulan Facebook kami.

[e-mel dilindungi]

JUMPA PASUKAN

alex-m

Alex Moskov

Ketua Editor

steve-b

Steven Buchko

Menguruskan Editor

rachel-l

Rachel Lantz

Penyunting

steve-k

Steve Kaaru

Penulis

kelsey-r

Kelsey Ray

Penulis

sarah-r

Sarah Rothrie

Penulis

delton

Delton Rhodes

Penulis

munair

Munair Simpson

Penulis

ryan

Ryan Smith

Penulis

paya

Marshall Taylor

Penulis

ben-w

Ben Whittle

Penulis

james-r

James Risberg

Penulis Penyumbang

KIT MEDIA & PANDUAN GAYA

Muat turun Aset CoinCentral

media-kit

LIHAT KIT MEDIA

panduan gaya

PANDUAN GAYA

pek aset

PAKAI ASET