Prihvaćanje uvjeta

  • Dobrodošli u CoinCentral. Čitajući i nastavljajući koristiti našu web stranicu, vi („Vi“ ili „Vaša) pristajete na sljedeće Uvjete korištenja („ Uvjeti korištenja “) i naša Pravila o privatnosti. Ovom web stranicom upravlja CoinCentral, Inc. („CoinCentral“, „mi“, „mi“, „naš“), Irvine, Kalifornija. Ovi Uvjeti korištenja uređuju i čine ugovor između vas i nas u vezi s vašom upotrebom zapovijedi na svim drugim web mjestima kojima upravljamo, uključujući web mjesta posvećena našem Konsenzusu i Construct konferencijama, bilo kojim mobilnim aplikacijama kojima upravljamo ili ih odobravamo i bilo kojim drugim komunikacijskim alatima uključujući e-poštu ili bilo koji drugi način isporuke sadržaja (zajedno, “CoinCentral Sites”).

Pridržavamo pravo u bilo kojem trenutku da:

  • Promijeniti uvjete i odredbe Ugovora;
  • Promijenite sve ili bilo koji dio CoinCentral Sites, uključujući uklanjanje ili ukidanje bilo kojeg sadržaja ili značajke CoinCentral Sites; ili
  • Promijenite ostale uvjete za upotrebu CoinCentral web mjesta, uključujući naknade ili druge promjene za istraživanje (uz razumnu obavijest, prema vlastitom nahođenju).

Sve promjene u Ugovoru bit će na snazi ​​odmah nakon što objavimo izmijenjeni Uvjet na CoinCentral.com.

Sadržaj na web mjestima CoinCentral

Sve informacije i drugi sadržaj prikazan na, prenošen ili korišten u vezi s web mjestima CoinCentral, uključujući na primjer oglašavanje, vodiče, vodiče, članke, mišljenja, kritike, tekst, fotografije, slike, ilustracije, audio isječke, videozapise , html, izvorni i objektni kod, softver, podaci, odabir i raspored gore spomenutog i „izgled i dojam“ CoinCentral web mjesta (zajedno „sadržaj“) zaštićeni su primjenjivim autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima (uključujući ali nije ograničeno na prava intelektualnog vlasništva i intelektualno je vlasništvo CoinCentrala i njegovih povezanih tvrtki, davatelja licenci i dobavljača. CoinCentral aktivno štiti svoja prava na Sadržaj u najvećoj mjeri zakona.

Možete koristiti Sadržaj na mreži i isključivo za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu, a možete preuzeti ili ispisati jednu kopiju bilo kojeg dijela Sadržaja za svoju osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uvjetom da ne uklonite nikakav zaštitni znak, autorska prava ili druga obavijest sadržana u takvom Sadržaju. Ne možete, na primjer, ponovo objavljivati ​​Sadržaj na bilo kojem Internetu, Intranetu ili Extranetu ili uvrstiti Sadržaj u bilo koju bazu podataka, kompilaciju, arhivu ili predmemoriju ili pohraniti Sadržaj u elektroničkom obliku na svoje računalo ili mobilni uređaj, osim ako CoinCentral izričito ne dozvoljava . Ne možete distribuirati bilo koji Sadržaj drugima, bez obzira na to radi plaćanja ili druge naknade, niti smijete mijenjati, kopirati, uokvirivati, reproducirati, prodavati, objavljivati, prenositi, prikazivati ​​ili na bilo koji drugi način koristiti bilo koji dio Sadržaja, osim kao dopušteno ToU-om ili osiguravanjem prethodnog pismenog pristanka CoinCentrala.

Sadržaj uključuje logotipe, zaštitne znakove i znakove usluga (zajednički „Oznake“) u vlasništvu CoinCentrala i Oznake u vlasništvu drugih davatelja informacija i trećih strana. Na primjer, “CoinCentral” je registrirani zaštitni znak tvrtke CoinCentral, Inc. Nijedna oznaka ne smije se koristiti na bilo koji način, osim ako je CoinCentral pismeno odobrio.

Treba predati zahtjeve za upotrebu Sadržaja u bilo koju drugu svrhu osim one koja je dopuštena Uvjetom [e-pošta zaštićena]

Žalbe zbog kršenja autorskih prava

CoinCentral poštuje intelektualno vlasništvo drugih. Ako smatrate da je vaše djelo kopirano na način koji predstavlja kršenje autorskih prava ili vam je poznat bilo kakav materijal koji krši autorska prava smješteno od bilo koje treće strane na web stranicu, obratite se našem ovlaštenom agentu za zaštitu autorskih prava, u pisanom obliku, e-poštom na [e-pošta zaštićena], i pružiti sljedeće podatke prema zahtjevima Zakona o ograničenju odgovornosti za kršenje autorskih prava putem Interneta, Zakona o autorskim pravima digitalnog tisućljeća, 17 U.S.C. Odjeljak 512 (c) (3):

  • Fizički ili elektronički potpis osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno;
  • Identifikacija autorskog djela za koje se tvrdi da je prekršeno;
  • Identifikacija materijala za koji se tvrdi da krši autorska prava ili da je predmet kršenja prava i koji se treba ukloniti ili pristup kojem će se onemogućiti, te podaci koji su razumno dovoljni za pronalaženje materijala;
  • Informacije dovoljne da nam omoguće kontaktiranje stranke koja se žali, uključujući adresu, telefonski broj i adresu e-pošte;
  • Izjava da strana koja podnosi pritužbu vjeruje da korištenje materijala na način na koji se žali nije odobreno od strane vlasnika autorskih prava, njegovog zastupnika ili zakona; i
  • Izjava da su podaci u obavijesti točni i pod kaznom krivokletstva da je stranka koja se žali ovlaštena djelovati u ime vlasnika ekskluzivnog prava koje je navodno povrijeđeno.

Izjava o jamstvu i ograničenje odgovornosti

Informacije, proizvodi i usluge na web mjestima CoinCentral pružaju se strogo “takvi kakvi jesu”, “gdje jesu” i “tamo gdje su dostupni”. CoinCentral ne daje nikakva jamstva (izričita ili implicirana) u vezi s informacijama koje se pružaju na bilo kojem web mjestu CoinCentral i / ili vašoj upotrebi bilo koje web stranice CoinCentral općenito ili u bilo koju određenu svrhu. CoinCentral izričito se odriče bilo kakvih impliciranih jamstava, uključujući, ali ne ograničavajući se na, jamstva prava vlasništva, nekršenja autorskih prava, prodajnosti ili pogodnosti za određenu svrhu. CoinCentral neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu koji bi mogli proizaći iz presretanja trećih strana bilo kojih podataka koji su vam dostupni putem web mjesta CoinCentral ili bilo koje druge. Iako su podaci dani na ovom web mjestu prikupljeni ili prikupljeni iz izvora za koje vjerujemo da su pouzdani, CoinCentral ne može i ne garantira točnost, valjanost, pravodobnost ili cjelovitost bilo kojih informacija ili podataka koji su vam dostupni u bilo koju određenu svrhu. Niti CoinCentral, niti bilo koje njegove podružnice, direktori, službenici ili zaposlenici, niti bilo koji treći pružatelj sadržaja, softvera i / ili tehnologije (zajedno, „CoinCentral stranke“), neće biti odgovorni niti će imati bilo kakvu odgovornost za bilo koje gubitak ili štetu koju pretrpite u slučaju neuspjeha ili prekida bilo kojeg web mjesta CoinCentral ili koji proizlaze iz čina ili propusta bilo koje druge strane koja je uključena u stavljanje bilo koje CoinCentral stranice, podataka koji se na njoj nalaze ili proizvoda ili usluga koji se njima nude. vi ili iz bilo kojeg drugog razloga koji se odnosi na vaš pristup, nemogućnost pristupa ili upotrebu bilo kojeg web mjesta CoinCentral ili materijala koji se na njemu nalaze, bez obzira jesu li okolnosti koje su dovele do takvog uzroka mogle biti pod nadzorom CoinCentrala ili bilo kojeg drugog dobavljač koji pruža softver ili usluge.

CoinCentral ili bilo koja strana u CoinCentral-u ni u kojem slučaju neće biti odgovorni za vas, bilo u ugovoru ili deliktno, za bilo kakvu izravnu, posebnu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili bilo koju drugu štetu bilo koje vrste, čak i ako CoinCentral ili bilo koja druga takva strana ima je obaviješten o mogućnosti za to. Ovo ograničenje odgovornosti uključuje, ali nije ograničeno na prijenos virusa koji mogu zaraziti korisnikovu opremu, kvar mehaničke ili elektroničke opreme ili komunikacijskih linija, telefonske ili druge probleme s međusobnim povezivanjem (npr. Ne možete pristupiti svom davatelju internetskih usluga) , neovlašteni pristup, krađa, pogreške operatera, štrajkovi ili drugi problemi s radom ili bilo koja viša sila. CoinCentral ne može i ne garantira kontinuirani, neprekinuti ili siguran pristup bilo kojem od mjesta CoinCentral.

Odricanje

Mišljenja svih pisaca su njihova vlastita i ni na koji način ne predstavljaju financijski savjet. Ništa što je objavio CoinCentral ne predstavlja investicijsku preporuku, niti se bilo koji podatak ili Sadržaj koji je objavio CoinCentral ne smije oslanjati na bilo kakve investicijske aktivnosti.

CoinCentral toplo preporučuje da izvršite vlastito neovisno istraživanje i / ili razgovarate s kvalificiranim investicijskim stručnjakom prije donošenja bilo kakvih financijskih odluka.

Veze do drugih web mjesta

Određene poveznice, uključujući hipertekstualne veze, na našoj web stranici odvest će vas na vanjske web stranice. Oni su osigurani za vašu udobnost, a uključivanje bilo koje poveznice ne podrazumijeva odobravanje ili odobrenje CoinCentrala povezane stranice, njenog operatora ili njezinog sadržaja. Svaka od tih web stranica ima svoje “Uvjete i odredbe”. Nismo odgovorni za sadržaj bilo koje web stranice izvan CoinCentral Sites. Ne nadgledamo i ne preuzimamo nikakvu dužnost nadzirati sadržaj takvih web lokacija trećih strana.

Korištenje kolačića

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web stranice koje posjetite stavljaju na vaše računalo. Oni se široko koriste kako bi web stranice radile ili radile učinkovitije, kao i za pružanje informacija vlasnicima web mjesta.

Ovi se kolačići koriste za prikupljanje podataka o načinu na koji posjetitelji koriste našu web stranicu. Informacije koristimo za sastavljanje izvještaja i za poboljšanje web stranice. Kolačići prikupljaju podatke u anonimnom obliku, uključujući broj posjetitelja stranice, odakle su posjetitelji došli na stranicu i stranice koje su posjetili.

Korištenjem naše web stranice pristajete na to da možemo staviti ove vrste kolačića na vaš uređaj.

IZBOR PRAVA

Na Ugovor i sporazum koji je ovdje oblikovan (“Sporazum”) uređivat će se, tumačiti i provoditi u skladu sa zakonima države Kalifornija, bez obzira na odredbe o sukobu zakona. Ako se vi i mi pismeno ne dogovorimo, bilo koji spor koji proizlazi iz Sporazuma ili se odnosi na njega, ili njegovo kršenje, konačno će se riješiti arbitražom pod upravom Američkog arbitražnog udruženja u skladu sa svojim Pravilima o komercijalnoj arbitraži ili takvim arbitražnim tijelom prema potrebi po zakonu, pravilu ili propisu, a presuda o presudi koju je donio arbitar može se donijeti bilo kojem nadležnom sudu. Arbitraža će se provesti na engleskom jeziku pred jednim arbitrom u gradu Irvine u Kaliforniji. Takva arbitraža mora započeti u roku od jedne (1) godine nakon što nastane zahtjev ili uzrok tužbe. Ako iz bilo kojeg razloga bilo koja odredba ovog Sporazuma ili njegov dio bude neprovediva, ta će se odredba provoditi u najvećoj dopuštenoj mjeri kako bi se izvršila namjera ovog Sporazuma, a ostatak ovog Ugovora nastavit će se u punoj snazi i efekt. Ovaj Ugovor predstavlja cjelokupni ugovor između nas i vas u vezi s CoinCentral Web mjestima i on zamjenjuje sve prethodne ili istodobne komunikacije, sporazume i razumijevanja između nas i vas u vezi s predmetom ovog Ugovora. Tiskana verzija ovog sporazuma prihvatljiva je u sudskom ili upravnom postupku.

Kontakt

[e-pošta zaštićena]

Sva prava koja ovdje nisu izričito dodijeljena su pridržana.