Je li Boss kripto zakonit? Pregled tečaja za trgovanje kriptovalutama

Boss Crypto Solution: vrijedi li Boss Crypto?

Mnogima se tehnička analiza tržišta kriptovaluta i grafikona čini poput neskladnog vrtloga apstraktnih definicija, linija, oblika i tržišta koji na neki način signaliziraju preporuku za kupnju, prodaju ili zadržavanje pozicije. Nema potrebe da svoje Bollinger bendove stavljate u paket, niste sami.

Potražnja za investicijskim obrazovanjem i proizvodima za savjete poput Gazda Crypto uglavnom potiču ljudi željni i sposobni za učenje relativno složenih pojmova, ali žele usmjeriti svoje učenje.

Popularni tečajevi kripto trgovanja unutar platforme Boss Crypto izvrstan su početak za početnike i posrednike, dok čini se da Slack kanal i zajednica svima, uključujući iskusne trgovce kriptovalutama, pružaju neki oblik vrijednosti u obliku trgovinskih preporuka i uvida.

Platforma za obrazovanje o kriptovalutama:

Boss Crypto nudi “Tečaj kripto trgovanja” s lekcijama koje je predavao osnivač Gazda Cole. Kripto akademija vrlo je izravna, profesionalna i laka za slijediti. Sve informacije možete pronaći na YouTubeu ili drugim sjajnim obrazovnim web lokacijama, ali organizacija i tijek tečaja Boss Crypto možda vrijedi uložiti.

šef kripto

6-tjedni tečaj napravljen je kako bi podučio kompletne početnike i aktivne kriptotrgovce svemu, od osnova osnova kriptovaluta, razmjena do upotrebe, novčanika, psihologije trgovanja i tehničke analize.

Tečaj za trgovanje kriptovalutama također dolazi s mrežom za podršku i zajednicom koja pomaže pretplatnicima da vode do potpunog i cjelovitog razumijevanja.

Ocjena: 8,5 / 10

Obrazovna platforma Boss Crypto vrlo je solidan prvi početak za nove korisnike koji žele dobro razumjeti gornje informacije. Podrška zajednice, sposobnost da samostalno učite, kao i guste i segmentirane lekcije, značajke su od kojih mnogi novopridošli mogu dobiti veliku vrijednost. Iako sve informacije možete pronaći na mreži, cijene Boss Crypto su razumne.

Napomena urednika: Pro-tip – preuzmite dodatak za kontroler brzine videozapisa poput ovaj za povećanje brzine videozapisa. Kao netko tko je prošao svoj popriličan udio u video obrazovanju, brzina od 1,2-1,5 puta može vam oduzeti sate tijekom procesa učenja. Samo pripazite da zadržavate podatke!

Chat i Slack grupa za trgovanje kriptovalutama:

Želite poboljšati svoje znanje o trgovanju kriptovalutama?

Čitatelji CoinCentrala dobivaju 50% popusta u prvom mjesecu!

SAZNAJTE VIŠE

Dok prolazite kurs i nakon što završite, imat ćete pristup grupi Boss Crypto Slack. Grupa Slack trenutno broji preko 250 članova i sadrži kanale poput #trades, chat u kojem samo Boss Crypto administratori mogu objavljivati ​​svoje preporuke za trgovinu.

Ove preporuke za trgovinu kriptovalutama sadrže hrpu analiza i opravdanja, a obično se nadovezuju i nadovezuju na prethodne (tj. danas sam prodao svoj Ethereum koji sam kupio 10. ožujka i za sada ga držim u gotovini).

šef kripto

Snimak zaslona s Boss Crypto Slacka

U konačnici, ako tražite redovito ažurirani Slack kanal i slijedite dobronamjerne savjete za trgovanje, vrijedi provjeriti Boss Crypto. Naravno, uvijek biste trebali napraviti vlastitu skrbnu skrb, obratiti se profesionalnom financijskom savjetniku i imati razumijevanja za svoju toleranciju na rizik.

Ocjena: 9/10

Kanal Boss Crypto Slack pruža korisnicima principijelan i metodičan pristup razumijevanje koje trgovine mogu potencijalno obavljati i zašto. Hoćete li zaista poslušati savjet i dobiti li ili izgubiti novac, potpuno je na vama. Što se tiče septičke jame internetskih privatnih trgovačkih grupa i chatova s ​​kitovima koji neželjeno objavljuju trgovine s shitcoinima, Boss Crypto se više educira sa stvarnim aplikacijama. Gornja ocjena odražava isključivo dubinu pruženih informacija i ne prati sve preporuke trgovine.

Je li Boss Trader Crypto Class prevara ?:

Jedan od pozitivnih rezultata takvog brzog kontrasta na bikovskom tržištu 2017. u kripto zimi 2018. jest taj što su mnogi ulagači kriptovaluta razvili akutni skepticizam prema samoprozvanim guruima koji nude nasumične investicijske savjete. Sjetite se, bilo je vremena kada je veliki dio influencera i časopisa (osim nas &# 128521; ) pumpali su povezane veze i preporuke za Bitconnect.

Na stranu zdravi skepticizam, svaki proizvod s savjetima za ulaganje koji još uvijek traje oko 2019. godine bez skandala logično bi bio legitimniji od prevare. Međutim, vrijedi postaviti fiksnu definiciju “prijevare” samo da bismo bili načisto. Krenimo s Googleovom verzijom, nečasna shema; prijevara. “

Jamči li Boss Crypto uspjeh u investiranju?

Ne. Poslovna filozofija šefa Cryptoa obično je u neutralnijem kampu koji pruža uvid u ulaganja i analizu, a istovremeno potiče čitatelje da provode i vlastita istraživanja. Oznaka Boss Cryptoa glasi “Boss Crypto resurs je koji trgovci resursima i investitori koriste za učenje, rast i drastično poboljšanje svog povrata.” što je čini se više marketinški govor nego teritorij crvene zastave

Hoću li zaraditi koristeći Boss Crypto?

Ovisi. Iako svi marketinški govori ukazuju na to da ćete kupnjom Boss Crypto imati pristup većini podataka koji su vam potrebni za barem nekoliko solidnih poslova. Međutim, vrijedi napomenuti da čak i najkvalificiraniji stručnjaci imaju životopise pretrpane lošim pozivima i greškama u ulaganju. Možete vidjeti prethodne uspješne pozive šefa Cryptoa na njihovim web mjesto ili unutar njihovog Slack chata.

Što se događa ako mi se ne sviđa?

Boss Crypto nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Mogu li vjerovati šefu Crypto?

Da, čini se da je Boss Crypto pouzdana tvrtka. Trenutno ima 11 osvrta na Trustpilotu bivših korisnika. U konačnici, 30-dnevno jamstvo povrata novca dat će vam osjećaj da li možete opravdati trošenje novca na ovaj proizvod.

Boss kripto cijene i posljednje misli

The Gazda Crypto određivanje cijena postavljen je uokolo 99 dolara mjesečno po studentu, s mogućnostima primanja popusta ako kupujete više mjeseci unaprijed.

Isplati li se Boss Crypto za vas, ovisi o tome gdje se nalazite u svom znanju i trgovačkom putovanju.

Ako početnike ili srednjoškolce razumijete kripto i želite naučiti više i ojačati svoje trenutno razumijevanje, čini se da $ 99 / mjesec za učenje po racionaliziranoj i efektivnoj stopi izgleda kao dobra ponuda.

Ako tražite smjernice i šetnje kroz divlje burno tržište, Boss Crypto također ima tonu vrijednosti koju biste teško mogli pronaći negdje drugdje. Ne morate čak niti upotrebljavati pružene podatke za obavljanje stvarnih trgovina, već umjesto toga unesite slične poslove u simulator trgovanja bez rizika. Ključno je uspostaviti zdravu perspektivu trgovanja koju stalno nosite sa sobom, umjesto slijepog slijeđenja trgovinskih preporuka. Ako odlučite krenuti naprijed bilo kojim tečajevima za kripto trgovanje, trebali biste imati zdravu razinu skepticizma prema bilo čemu izvan područja obrazovanja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map