Kako kupiti kobinitet (COB)

Cobinhood je pokrenut 2017. godine s jedinstvenom karticom nuđenja nula naknada trgovcima kriptovalutama širom svijeta. U ovom ćemo vas članku provesti kroz korake koji će vam trebati kako kupiti Cobinhood coin (COB) pomoću Cobinhood burze. Ako želite saznati više o projektu, pogledajte naš vodič za početnike Cobinhooda.

Imajte na umu da trgovina na Cobinhood trenutno nije dostupna državama New Yorka ili japanskim investitorima.

Kripto ili lokalna valuta?

Putokaz Cobinhood obećao je trgovanje u USD i ostalim fiat valutama na njihovoj platformi. Međutim, u ovoj fazi nude samo kripto-kripto-razmjene. Cobinhood nije dao točan datum kada će biti dostupna mjenjačnica fiat valuta, ali nadamo se da će je tim uskoro dodati. Bitcoin je najpopularnija i najlikvidnija (lako zamjenjiva) kripto valuta, pa je najbolje da se prvo domognete nekog Bitcoina.

Imate nekoliko opcija koje možete odabrati između kupnje Bitcoina. Coinbase i GDAX izvrsne su razmjene za početnike. Možda ćete pronaći prikladniju razmjenu u svojoj zemlji ako ove dvije ne udovoljavaju vašim razmjenama. Pogledajte naš vodič za kupnju Bitcoina za detaljniji postupak.

Nakon što kupite nešto Bitcoina, otvorite račun na Cobinhoodu:

Registracija Cobinhood računa

Korak 1: Idite na Razmjena kobiniteta ili preuzmite aplikaciju na svoj Android ili iOS uređaj. (Ovaj se vodič usredotočuje na radnu površinu. Mobilna verzija može se razlikovati)

Korak 2: Kliknite “Stvori račun” u sredini zaslona ili “Prijavi se” u gornjem desnom kutu.

Početni zaslon Cobinhood

Kliknite “Stvori račun” ili “Prijavi se”.

Korak 3: Na sljedećem zaslonu slijedite upute i unesite podatke o svojem računu.

Zaslon za prijavu u Cobinhood

Unesite podatke o računu.

Korak 4: Nakon slanja podataka dobit ćete e-poruku s potvrdom registracije. Kliknite gumb “Aktiviraj svoj račun”.

E-pošta s Cobinhoodom

Kliknite gumb “Aktiviraj svoj račun” u e-poruci.

Korak 5: Nakon što sustav potvrdi vaš račun, bit ćete preusmjereni izravno na burzu. Možda biste željeli postaviti dodatnu sigurnost. Da biste to učinili, zadržite miš u gornjem desnom kutu zaslona i odaberite “Račun”.

Razmjena kobiniteta

Zadržite pokazivač iznad “Račun” da biste postavili sigurnosne mjere.

Korak 6: Idite na karticu “Sigurnost” i odaberite postupak provjere autentičnosti koji vama odgovara. Preporučujemo Googleovu dvofaktorsku provjeru autentičnosti.

Zaslon Cobinhood Security

Odaberite način provjere autentičnosti.

Financiranje računa pomoću bitcoina

Korak 7: Kliknite gumb izbornika i odaberite “Sredstva”.

Izbornik Cobinhood

Kliknite gumb izbornika i odaberite “Sredstva”.

Korak 8: Pomaknite se prema dolje kako biste pronašli redak Bitcoin i kliknite odgovarajuću vezu “Polog” u ovom retku.

Zaslon za uplatu i povlačenje sredstava Cobinhood

Odaberite “Polog” u retku Bitcoin.

9. korak: Skočni će prozor prikazati vašu adresu Bitcoin depozita i QR kôd koji biste trebali koristiti za polaganje sredstava na svoj račun Cobinhood. Možete pratiti zajedno s našim vodičem kako primati Bitcoin ako vam je potrebna pomoć u vezi s tim.

Cobinhood Bitcoin adresa

Upotrijebite javnu adresu ili QR kôd za polog BTC-a.

Molimo vas osigurajte vas samo pošaljite bitcoin na ovu adresu. Sredstva možete izgubiti ako na ovu adresu pošaljete druge kriptovalute. Možete koristiti web mjesto poput Blockchain kako biste potvrdili da je vaša transakcija prošla.

Kako kupiti Cobinhood (COB) na burzi

10. korak: Nakon što se uvjerite da je vaša Bitcoin transakcija uspjela, ponovno kliknite izbornik. Ovaj put odaberite “Razmjena”. Jeste li spremni dobiti svoj prvi COB?

11. korak: U gornjem lijevom kutu, pored logotipa Cobinhood, kliknite “Odabir proizvoda”. Ovdje se možete pomicati prema dolje kako biste odabrali COB / BTC par ili ga potražili.

Izbornik Cobinhood trgovanja parovima

Pronađite COB / BTC trgovački par.

Korak 12: Prikaz razmjene sada će prikazivati ​​podatke posebno za COB / BTC. Pronađite knjigu narudžbi u sredini prikaza razmjene. Knjiga narudžbi vam pokazuje cijena i volumen podaci za odabrani trgovinski par.

U donjem primjeru možemo vidjeti prodavače koji nude cijenu od 0,00000575 BTC za 1 COB. Kupci, s druge strane, nude 0,00000570 BTC za 1 COB. Ova razlika u dvije cijene poznata je kao širenje.

Zaslon Cobinhood Exchange

Pošaljite narudžbu u knjigu narudžbi.

Ako jednostavno želite kupiti po najnovijoj cijeni prodavača, pronađite “Obrazac za narudžbu” i provjerite jeste li odabrali karticu “Tržište”. S tim odabranim upišite koliko Bitcoina želite koristiti za ovu trgovinu i pritisnite “KUPI”.

U nekim slučajevima možda neće biti dostupno dovoljno COB-a po najnovijoj cijeni. Slijedom toga, razmjena će ispuniti ostatak vaše trgovine po sljedećoj najboljoj cijeni. Ali ne brinite, ovo sve rješava vaš sustav.

Korak 13: Cobinhood ima više opsežni vodič za napredne korisnike ako ste zainteresirani za trgovanje s limit, stop i stop-limit narudžbama.

Eto, sad ste ponosni vlasnik svog prvog Cobinhood novčića. Ne idite trošiti sve odjednom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me