Kako postati EOS delegat

Nakon što ste čuli da neki EOS-ovi delegati dnevno zarađuju do 5000 USD na EOS tokenima, vjerojatno se pitate kako možete dobiti dio te akcije. Imamo dobre vijesti za vas. Postati EOS delegatom nije tako zeznuto kao što biste mislili. I, nema ograničenja na to tko to može postati.

U ovom vodiču pokazat ćemo vam kako postati EOS-ov delegat, kao i kako povećati šanse da postanete jedan od dvadeset i jednog proizvođača blokova. Započnimo.

Pošteno upozorenje: Ako želite postati delegat EOS-a, morate biti ugodni oko softvera i hardvera. Konkretno, trebali biste biti upoznati s GitHubom, sučeljem naredbenog retka (CLI) i hardverskim specifikacijama stroja koji koristite, barem.

EOS delegirani hardverski zahtjevi

EOS-ove hardverski zahtjevi jer su delegati minimalni. Prema osnivaču EOS-a Danu Larimeru, „EOSIO može raditi s vrlo malo memorije, manje od 100 MB + veličine datoteke zajedničke memorije. Zahtjevi za datoteku zajedničke memorije ovise o stanju vaše lokalne aplikacije (broj korisnika, itd.). ” Osim potrebe za memorijom, nema još puno toga.

Kako se registrirati kao EOS delegat

Bilješka: Ove upute pretpostavljaju da ste već klonirali EOSIO iz GitHub spremište, konfigurirao cleos alat za naredbene retke, i imati EOS novčanik u kojem je malo EOS-a.

Korak 1. Stvorite bp_info.json s informacijama navedenim u EOS BP Informacijski standard.

Korak 2. Ako ga već nemate, izradite web mjesto za svog delegata (tj. Https://EOSCoinCentral.com).

3. korak. Dodajte svoju JSON datoteku u korijen domene vašeg web mjesta (tj. Https // EOSCoinCentral.com / bp.json).

4. korak. Registrirajte se kao EOS delegat izvršavanjem sljedeće naredbe cleos:

cleos sustav regproducer

  • korisničko ime – treba imati do 12 znakova. Svaki bi znak trebao biti malo slovo ili broj 1 do 5. Prvi znak trebao bi biti malo slovo, a ne broj.
  • ključ_proizvođača – javni ključ iz vašeg paketa ključeva proizvođača.
  • url – web mjesto koje ste postavili u koraku 2.
  • lokacija – relativno mjesto za zakazivanje najbližeg susjeda

Korak 5. Izvršavanjem naredbe potvrdite da ste sada delegat:

proizvođači popisa sustava cleos

Morali biste pronaći svoj račun na popisu s brojem glasova koji imate.

Broj glasova i dnevne blok nagrade deset najboljih delegata

Broj glasova i dnevne blok nagrade deset najboljih delegata

Kako poboljšati šanse da postanete proizvođač blokova

EOS Go, organizacija koju vodi zajednica, stvorila je popis osam kriterija koji bi svaki delegat trebao imati. Svaki tjedan prije lansiranja, EOS Go pregledavao je delegate i rangirao ih prema tim kriterijima. Delegati s višim rangom neizbježno su dobili više glasova prema tome da postanu Block Producer. Iako ti predmeti nisu bili potrebni, zajednica je s višim poštovanjem gledala na delegate s njima.

EOS Go od tada zaustavlja njihove tjedne recenzije. Međutim, i dalje biste se trebali pridržavati standarda ako želite postati proizvođač blokova. Osam standarda su:

URL javne web stranice (i računi društvenih medija)

Prisutnost zajednice od vitalnog je značaja za delegata. Trebali biste imati web mjesto koje članovi zajednice mogu posjetiti kako bi saznali više o vašim planovima kao delegati. Koji su vaši ciljevi? Kakve ćete koristi imati EOS ekosustav?

Koristite svoje račune na društvenim mrežama za interakciju s drugima. Izvrsna su platforma za objavljivanje najava i odgovaranje na pitanja.

Poveznice do osobnih podataka

Stvorite poveznice i učinite sljedeće podatke dostupnima javnosti:

  • Službeno ime kandidata za producenta bloka
  • Mjesto sjedišta tvrtke
  • Očekivano mjesto poslužitelja
  • Vrsta poslužitelja (oblak, goli metal itd.)
  • Trenutni popis zaposlenika i slike najmanje 67% osoblja
  • Relevantne kvalifikacije za najmanje 67% osoblja

Nositelji EOS tokena brinu se o tim informacijama. Ne žele trošiti sate pokušavajući ga pronaći.

Tehničke specifikacije i izdaci

U ovom odjeljku trebali biste procijeniti koliki će biti vaši operativni troškovi kao delegat. Jasno odredite koji tip hardvera koristite, kao i ono što radite da biste ga održavali.

Plan skaliranja hardvera

Kako EOS mreža raste, morate imati plan kako to riješiti kao delegat.

Kratki pregled projekta za dobrobit zajednice

Pristalice EOS-a nepopustljivi su u vezi s delegatima koji dio svojih blokovskih nagrada koriste za projekte zajednice. Kada dnevno zaradite od 500 do 5000 dolara (po trenutnim cijenama), možete si priuštiti da vratite malo.

Popis naziva Telegram i Testnet čvorova

Navođenje vaših podataka o Telegramu omogućava članovima zajednice da se obrate ako imaju pitanja ili komentare. Davanje imena čvorova na testnet mreži omogućava sudjelovanje i testiranje testne mreže u zajednici.

Putokaz kandidata za proizvođače blokova

Plan je detaljniji dokument koji dodatno ocrtava neke od prethodnih točaka. To uključuje “Vrijednosti, vremenski raspored projekata zajednice, financije, transparentnost ili bilo koja druga tema koju kandidat smatra važnom.”

Stav o dividendi

Na kraju, trebali biste dokumentirati hoćete li podijeliti EOS-ove nagrade za inflaciju imateljima žetona, a ako jeste, kako ćete to učiniti.

Vrijedno je postati EOS-ovim delegatom?

To ovisi o vama. Da biste postigli najmanji minimum da biste postali delegat EOS-a, potrebno je samo da pokrenete nekoliko naredbi iz svog CLI-a. Međutim, nabava hardvera koji se prilagođava mreži, izgradnja povjerenja zajednice i stjecanje dovoljno glasova za osiguravanje prihoda bit će izazov.

Trenutni proizvođači blokova imaju najmanje 60 milijuna glasova. A delegat koji nagrađuje s najmanje glasova i dalje ima blizu 16 milijuna.

U ovom trenutku bit će to teška bitka za vas. Ali delegati će morati dolaziti i odlaziti tijekom sljedećih nekoliko godina. Dakle, nikad nije kasno za početak pokušaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me