Najbolje razmjene kriptovaluta iz 2018. za američke investitore

Stvari se brzo kreću u svijetu kriptografije. Kao što se novčić može popeti na ljestvice u roku od nekoliko sati ili dana, tako se i burze mogu mijenjati. Uzmimo Binance, na primjer. Tijekom manje od godinu dana brzo je postala najčešće korištena svjetska razmjena. Uz sve promjene i zabunu, može biti teško pratiti najbolje razmjene kriptovaluta. Za one koji su novi u svemiru pronalazak razmjene koja vam se sviđa i u koju imate povjerenja također može biti izazov sa svim opcijama. Ovaj vodič iznosi ključne značajke najboljih razmjena kripto valuta u 2018. godini.

Moramo nekako postaviti ograničenja ovom vodiču, inače bi bilo predugo da bi bilo korisno. Usprkos tome, u ovom ćemo se vodiču usredotočiti na najvažnije burze kriptovaluta koje služe američkim građanima.

Bez daljnjega, zaronimo.

Fiat razmjene (USD)

Prva stvar koju ćete morati učiniti ako ste novi ulagač ili želite uložiti više novca u kripto, pretvorite svoju fiat valutu u kripto. Za američke investitore to znači deponiranje USD na burzu kako bi dobili BTC ili ETH.

Mjenjačnice koje prihvaćaju fiat valute nazivamo “fiat gatewayima”. Budući da posluju u američkim dolarima, podliježu mnogim propisima i moraju ispunjavati zahtjeve izvješćivanja državnih i saveznih agencija. To čini fiat razmjene težim za postavljanje od kripto-do-kripto razmjene.

To također znači da fiat razmjene obično imaju ograničene trgovinske parove, budući da su ti trgovački parovi regulirani. Kao takvi, ako želite kupiti nišu altcoin, obično ćete morati kupiti ETH ili BTC na fiat-burzi, a zatim ta sredstva prenijeti na kripto-kripto-burzu kako biste kupili token koji želite.

U nastavku su navedene glavne razmjene kriptovaluta za USD depozite.

Coinbase

Jedna od najpopularnijih i najpoznatijih opcija za USD transakcije. Sjedište Coinbasea je u San Franciscu, a djeluje od 2011. Općenito se smatraju sigurnim i mogu se pohvaliti s preko 13 milijuna korisnika. Međutim, poznati su po tome što imaju neke od najviših naknada bilo kojeg fiat gatewaya.

CoinMama

Od svog osnutka 2013. godine CoinMama je prednjačio kao web mjesto na kojem ste kripto mogli kupiti kreditnom ili debitnom karticom. To ga čini izuzetno jednostavnim za upotrebu. Za razliku od ostalih razmjena, CoinMama je tržište samo za kupnju koje vam omogućuje da kupcu odmah prebacite sredstva u druge novčanike. Oni također imaju relativno visoke naknade, ali jednostavno iskustvo olakšava upotrebu.

GDAX

GDAX je Coinbaseov stariji brat, koji vodi ista tvrtka. Kažemo stariji brat jer GDAX-ovo sučelje i funkcionalnost privlače naprednije ulagače od Coinbaseovog sučelja prilagođenog početnicima. Mnogi trgovci sa sjedištem u SAD-u koji su ozbiljni investitori gravitiraju GDAX-u.

Kraken

Kraken se na scenu pojavio otprilike u isto vrijeme kad i Coinbase 2011. Sjedište ima i u San Franciscu, pa su oni suparnici. Čini se da su korisnici vrlo podijeljeni u vezi s Krakenom, a neki hvale glatko iskustvo na platformi, dok mnogi drugi zamjeraju korisničku uslugu i značajke prisluškivača..

CEX.io

CEX.io je burza sa sjedištem u Londonu koja djeluje od 2013. Oni su tijekom godina dobili prilično dobru reputaciju kao user-friendly i dobro dizajnirani. Međutim, nedavno su se pojavili problemi s korisničkom službom, stoga budite oprezni.

LocalBitcoins

LocalBitcoins nije toliko razmjena koliko je odgovarajuće mjesto za ljude koji žele kupovati i prodavati kripto u stvarnom svijetu. Tada se možete osobno naći ili trgovati putem interneta putem bezbroj načina plaćanja. Sve dok pažljivo radite na osobi s kojom trgujete, LocalBitcoins je izvrstan način za ulazak u kripto.

BitStamp

BitStamp je jedna od najpouzdanijih burzi s nekim od najnižih naknada za transakcije. Sa sjedištem u Luksemburgu, postoji od 2011. godine.

Blizanci

Gemini se istakao svojom korisničkom podrškom koja je znatno iznad prosjeka u industriji. Riječ je o burzi sa sjedištem u New Yorku, koju su 2015. godine osnovali blizanci Winklevoss. Ne nude mnogo kriptovaluta i depoziti su ograničeni na bankovne transfere, ali Gemini je jedna od najboljih burzi za početnike.

BitFlyer

BitFlyer je nov za SAD, ali nije nov i za svijet trgovine kriptovalutama. To je jedna od najvećih razmjena bitcoina na svijetu. Još nemaju licencu u svih 50 država, ali posluju u većini njih.

BitQuick

BitQuick se razlikuje od većine burzi po tome što gotovinu možete fizički položiti na bankovni račun kako biste financirali svoje narudžbe. Ova netradicionalna struktura čini malo rizičnijim poslovanje s njom (budući da nema mogućnosti povrata sredstava), ali BitQuick općenito ima dobru reputaciju u zajednici.

Paxful

Paxful djeluje na sličan način kao LocalBitcoins, stvarajući tržište na kojem se kupci i prodavači mogu sastati i dogovoriti o uvjetima. Burza je pokrenuta 2015. godine, a sjedište joj je u Delawareu. Naknade za transakcije, međutim, mogu biti visoke.

Kripto-kripto-razmjene

Nakon što zamijenite svoj kripto za fiat, svoje novostečene novce želite premjestiti na razmjenu s više opcija. Fiat burze obično ne nose nišne valute, pa ćete, da biste ih dobili, upotrijebiti kripto-kripto-burzu. Evo najboljih:

Binance

Brzina kojom je Binance postao glavna kripto razmjena na svijetu zapanjujuća je. U nekoliko kratkih mjeseci dominirao je tržištem. S dobrim razlogom, također. Nudi puno značajki, trgovinskih parova, sigurnosti i likvidnosti, uz niske naknade. Njegov Binance Coin također potiče trgovinu i smanjuje naknade.

Bittrex

Bittrex ima sjedište u Seattlu i stekli su reputaciju želeći strogo slijediti američke propise. Sigurna su, uhodana opcija za trgovanje uz dobru korisničku podršku.

Kriptopija

Cryptopia je poznata kao razmjena za trgovanje nišnim ili manje popularnim altcoinima. Imaju niske naknade i dobru korisničku podršku. Međutim, oni ne prihvaćaju Ethereum i mala priroda razmjene znači mali volumen za trgovanje.

KuCoin

KuCoin je kripto burza sa sjedištem u Hong Kongu. Jedinstveni dio njihovog pristupa je što redistribuiraju dobit od rada mjenjačnice kroz svoju matičnu valutu, KuCoin Shares.

Poloniex

Poloniex je bio među vodećim svjetskim burzama. Međutim, njegova je popularnost oslabila zbog novih konkurenata, problema s korisničkom podrškom i problema s povlačenjem novca.

Zaključak

To su najbolje burze kriptovaluta za američke investitore u 2018. Ako pronađete onu koja vam se sviđa, kliknite vezu da biste saznali više u našim sveobuhvatnim pregledima razmjena. Tada je prijava na web mjestu svake burze obično jednostavna. Ako ste novi u kripto investiranju, svakako pročitajte najbolje postupke za zaštitu kriptografije, poput dvofaktorske provjere autentičnosti i premještanja kovanica u privatni novčanik nakon što ih kupite..