BlitzPredict je platforma za sportsko klađenje koja prikuplja kvote s nekoliko tržišta kako bi klijentima pružila najbolje kvote prilikom klađenja. Kao i većina drugih tržišta, platforme za klađenje pate od nekoliko problema zbog centralizirane kontrole. Kašnjenja u plaćanju, sporovi oko klađenja i / ili rizik od zadanih zadataka platforme. BlitzPredict namjerava uzdrmati industriju pomoću blockchain tehnologije.

U ovom ćemo vodiču, između ostalog, ukratko pogledati kako projekt funkcionira, povijest trgovanja tokenima i gdje kupiti i pohraniti novčić. Preskočite donji odjeljak ako želite.

Kako radi?

BlitzPredict se nada maksimizirati učinkovitost tržišta sportskih kladionica. Mnoge platforme za klađenje mogu potrajati i do tjedan dana kako bi izvršile isplate što rezultira vezanim kapitalom koji se može koristiti drugdje. Projekt se pokušava izdvojiti od konkurencije prikupljanjem najnovijih kvota na klađenje. Drugim riječima, zašto se toliko truditi oko pronalaženja najprofitabilnije oklade na više platformi kad se to može učiniti na jednom mjestu?

Blitzpredict značajke

Također se nadaju da će riješiti problem svojstven privatiziranoj sportskoj analitici. Sindikati i kladionice u trenutnom modelu obično uskraćuju informacije o klađenju što otežava natjecanje. Korištenjem blockchaina, sportski stručnjaci i suradnici u zajednici mogu dobiti plaću u kripto-u za dijeljenje sportskih modela i znanja sa širom zajednicom.

Platforma se integrira s protokolom Bancor u nastojanju da poboljša likvidnost. U teoriji to znači da korisnici ne trebaju prvo ići na burzu kako bi kupili ili prodali svoj izvorni token (XBP). Umjesto toga, korisnici mogu u trenutku zamijeniti svoje tokene u letu.

Uz to, uz pomoć pametnih ugovora, kladitelji sada mogu postaviti vlastite scenarije automatiziranja oklada. Tim je implementirao značajku tzv BlitzPay što je rezerva likvidnosti koja osigurava isplatu oklada čim se događaji dovrše. Prema njihovoj tehničkoj knjizi, ove će rezerve moći provjeriti treće strane i javno ih revidirati, iako nije jasno kako će se to primijeniti. BlitzPredict će trebati osigurati da isplate teku glatko kako je obećano kako bi se održala dugoročna održivost projekta.

Metrika žetona

ICO je prikupio 4,4 milijuna USD od cilja od 7,3 milijuna USD do 12. ožujka 2018. Postignuto je samo 60% tvrdog limita i premda nije idealno, ovo je još uvijek dobar dio promjene s obzirom na trenutne tržišne uvjete. XBP će se koristiti kao valuta ekosustava i predstavlja Ethereum ERC-20 token. Dodjela tokena je sljedeća:

Opskrba tokena BlitzPredict

Opskrba tokena BlitzPredict & Dodjela

U bloku Genesis stvoreno je 1 milijardu (1.000.000.000) tokena, a trenutna cirkulirajuća opskrba iznosi oko 350 milijuna kovanica.

O projektu BlitzPredict

Tim

Malo se spominje o povijesti i timu koji stoji iza projekta na njihovoj web stranici i u tehničkim dokumentima. Srećom, specifikacije tima na web mjestu pružaju više detalja o profilu putem LinkedIna i Twittera. To bi barem trebalo dodati vjerodostojnost projektu. Na previše zasićenom ICO tržištu prilično je važno provjeriti stručnost tima jer programeri blockchaina trenutno nedostaju.

Blitzpredict tim

Projekt je osnovao Brett Richey za kojeg se čini da ima značajno profesionalno poker iskustvo. Nije iznenađujuće što se projekt temelji i na Las Vegasu u državi Nevada. Također je tvorac BlitzPicka, aplikacije koja igračima fantasy sporta omogućuje stvaranje vlastitih postava za bejzbol. David Carley glavni je tehnološki direktor i vodeći programer blockchaina na projektu s bogatim iskustvom u razvoju prilagođenih aplikacija.

Putokaz

Čini se da je platforma aktivna i prihvaća XBP za klađenje. To uključuje skup likvidnosti i trenutnu zamjenu tokena putem Bancor-a spomenutog ranije. Jedno zabrinjavajuće područje je pravna nadležnost koja okružuje ponašanje automatiziranog klađenja. True Blockchains osmišljeni su kako bi spriječili otpor cenzuri što postavlja pitanje hoće li vlasti imati moć zaustaviti bilo kakve operacije zbog nepoštivanja propisa.

Putokaz BlitzPredict

Plan za BlitzPredict

Prelazeći na prvo tromjesečje 2019. godine, BlitzPredict će se truditi za strojno učenje i razvijati projekte analitike u zajednici. Ovo je srž dijela njihovog vrijednosnog prijedloga. Potencijalni investitori željet će obratiti pozornost u prvoj polovici 2019. da vide mogu li privući zajednicu potrebnu za uspjeh projekta.

Povijest trgovanja

XBP token prilično se loše pokazao od uvrštavanja oko travnja ove godine (2018). U svibnju je dosegla najvišu razinu od oko 0,10 dolara i trenutno trguje oko 0,0006 dolara. Mnogi projekti probijaju sredstva u bitcoin i / ili dolarskim uvjetima od popisa.

Zbog kripto zime 2018., ostaje za vidjeti može li BlitzPredict, kao i mnogi drugi, nastaviti s radom u takvim tržišnim uvjetima. Kao što se može vidjeti dolje, količine su znatno pojeftinile od kolovoza.

Volumeni su opali od kolovoza

Volumeni su opali od kolovoza

Gdje možete kupiti i pohraniti XBP?

Nažalost, XBP i dalje pati od niske likvidnosti i može se naći samo na nekoliko burzi. IDEX, Bancor Network i Cryptopia nude mogućnosti kupnje i prodaje tokena ako možete pronaći drugu stranku. Kao i kod svih Ethereum tokena, moći ćete pohraniti XBP u Ethereum novčanik pomoću MyEtherWallet. Ovo je vjerojatno najbolji način upravljanja ERC-20 tokenima u ovoj fazi.

Zaključak

BlitzPredict je rizični projekt koji se natječe u prilično prepunom prostoru. I Gnosis i Augur bili su prvi na tržištu i vjerojatno imaju ogromnu prednost u smislu stečenog iskustva. Unatoč tome, BlitzPredict je posebno usmjeren prema sportu i također donosi neke nove ideje na tržište. Morat će, međutim, naporno raditi kako bi osigurali da preuzmu vodeću ulogu u svojoj niši.

Poticanje stručnjaka i zajednice da surađuju i uvedu svoju analitiku u arenu za klađenje samo je po sebi prilično veliko kockanje (ispričavam se igračkoj riječi). Nejasno je postoje li poticaji koji stvarno mame nove posvojitelje. Veliki broj ICO projekata plasira vlastite tokene kao nositelje vrijednosti, ali tržište kriptovaluta još je uvijek nezrelo i mnogi od tih kovanica neće uspjeti. Posvojitelji i dalje radije drže nešto poput Bitcoina i Ethereuma za koje smatraju da imaju veću vrijednost. Hoće li se prijedlog BlitzPredicta isplatiti? Samo će vrijeme pokazati.

Dodatna sredstva

Pratite zajedno s projektom i timom na sljedećim kanalima:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me