Blockfolio je rješenje za praćenje portfelja kriptovaluta dostupno na Androidu i iOS-u. Broj altcoina i dalje raste, a kupci, trgovci i trgovci svugdje sve teže upravljaju svim svojim ulaganjima. Mnogi se novčići šire na različitim razmjenama, a pametni korisnici svoje novčiće spremaju izvan mreže u hardverske novčanike poput Trezora ili Nano S. Kako kripto entuzijast treba upravljati svime tim?

Blockfolio

Početna stranica Blockfolio.

Praćenje portfelja naravno. Posljednjih se godina pojavilo nekoliko rješenja i Blockfolio je brzo stekao snažnu reputaciju u prostoru. Do danas je tvrtka privukla više od 4,5 milijuna korisnika i pokazuje dobar rast. Sada u svojoj petoj godini rada, aplikacija za praćenje sadrži informacije o preko 6000 kovanica i preko 300 razmjena kripto valuta.

Značajke

Besplatno & Privatna

Aplikacija je potpuno besplatna za preuzimanje i nigdje nema ometajućih oglasa. Ovaj projekt nije zasnovan na blockchainu, što znači da su svi podaci negdje centralno pohranjeni na poslužitelju. Srećom, to nije problem jer ne zahtijeva registraciju ili prosljeđivanje bilo kakvih osobnih podataka. U svijetu u kojem gotovo svaka druga usluga želi zabilježiti vaše osobne podatke, ovo je velika prednost.

Kartiranje & Upozorenja o cijenama

Aplikacija za grafikone prilično je glatka i omogućava korisniku da određuje cijene kriptovaluta prema globalnom prosjeku ili određenoj razmjeni ako jednu razmjenu posebno koristite za svoje trgovanje. Kao što se očekivalo kod ovih vrsta aplikacija, možete pratiti i cijeli svoj portfelj na temelju različitih vremenskih okvira.

Pratite svoju izvedbu

Pratite svoju izvedbu

Još jedna zgodna značajka su upozorenja o cijenama. To je osobito korisno za ljude s unaprijed definiranim ciljevima koji ne žele gledati karte po cijele dane. Neke razmjene ili aplikacije za grafikone ovo još ne nude. Bez obzira jeste li trgovac danima ili dugoročni investitor, pomaže vam biti obaviješten samo kada to zapravo trebate.

Blockfolio Signal

Signal je relativno nova značajka koja okuplja tvorce i vlasnike tokena kroz aplikaciju. Nova ideja koja stoji iza Signala je filtriranje puno buke koja se može naći na drugim ICO kanalima poput Telegrama i Discorda, gdje ogroman broj korisnika brzo pregazi platformu.

Signal je jednosmjerni push push sustav koji omogućava vlasnicima tokena da dobivaju relevantna ažuriranja svojih omiljenih projekata dok ih ažuriraju. Jednosmjernost je ovdje ključna fraza, jer pretraga redaka i stranica smajlija, trolanja i bezvrijednog teksta kako bi se pronašli relevantni podaci može biti prava muka.

Blockfolio signal, okus token push obavijesti

Blockfolio signal, okus token push obavijesti

Blockfolio ima 300+ timova na platformi koji emitiraju dva puta tjedno. Neki od projekata koji su već napravili rez uključuju like poput Augur, Civic, Zcash, Ark i Neo.

I više

  • Sakupljač vijesti. Sve na jednom mjestu svih vaših omiljenih davatelja vijesti o kriptovalutama, uključujući CoinCentral!
  • Alat za prilagođavanje novca. Obavezno pratite samo kovanice relevantne za vaš portfelj
  • Velika količina nacionalnih valuta kako biste mogli pratiti svoj portfelj u valuti s kojom svakodnevno radite.

Kritičari

Financiranje

Prema izvještaju iz Bogatstvo, Izvršni direktor Ed Moncada kaže da se aplikacija trenutno ne unovčava iako prikazuje tri oglasa od 2015. Nadalje je rekao da je tvrtka odbila više potencijalnih oglašivača, većinu njih iz ICO-a. To ima puno smisla s obzirom na to koliko platformi gubi korisnike zbog botova, neželjene pošte i pretjeranog oglašavanja. Međutim, postavlja pitanje kako tvrtka planira zaraditi novac.

Prošle godine u listopadu, Blockfolio je primio pozamašnu svotu od 11,5 milijuna dolara serije A. To objašnjava kako tim može nastaviti razvijati svoj vodeći proizvod. Prikupljanje sredstava vodio je Pantera Capital, poznati hedge fond u prostoru kriptovaluta. Dodatni ulagači među ostalim su poput Bitmexa, Huobija i DCM Ventures-a. Panterina reputacija trebala bi i dalje pružati Blockfoliou dodatnu razinu vjerodostojnosti.

Kako planira zaraditi novac??

To mnoge kritičare navodi na uvjerenje da je jedini način zarade u budućnosti možda prodajom korisničkih podataka. Ideja nije nategnuta s obzirom na to koliko oglašivači danas plaćaju takvu vrstu podataka. Trenutno se čini da to nije problem jer ne postoji način da se portfelj korisnika veže uz stvarne kovanice koje mogu držati. Sve dok korisnici ne trebaju prosljeđivati ​​osobne podatke, to ne bi trebao predstavljati problem.

Natjecanje

Blockfolio ima iznimnu ocjenu u trgovinama aplikacija koja donosi ocjenu 4,8 od 5 za iOS i 4,7 od mogućih 5 za Android. Kao što je prethodno spomenuto, postoji još dosta konkurenata poput Delta, CryptoCompare i CoinTracking. Delta je, međutim, vjerojatno jedina osoba koja se približi, barem što se tiče povratnih informacija korisnika.

Zaključak: Blockfolio

Blockfolio ima možda najseksi sučelje glavnih portfelja za praćenje. To možda nije najvažniji element svake pristojne usluge, ali ljudi su vizualna bića, a elegantna sučelja sigurno privlače mase. Srećom, aplikacija sigurnosno kopira to sučelje s dobrom funkcionalnošću putem izvrsnih grafikona, statistike portfelja i upozorenja o cijenama..

blokport

Doista je sjajna aplikacija s obzirom na to da je besplatna. Ako dodate činjenicu da za preuzimanje nisu potrebni osobni podaci, možda ćete se zapitati zvuči li sve previše dobro da bi bilo istinito. Financiranje sigurno pomaže, ali veliki ulagači poput Pantere Capital ne financiraju projekte iz dobrote svog srca. I oni žele vidjeti povrat uloženog.

Trenutno je nejasno kako će Blockfolio u budućnosti unovčavati svoju aplikaciju. Prema članu Blockfolio tima, Blockfolio vrlo ozbiljno shvaća zaštitu korisničkih podataka i nikada to nije, nikada neće niti planira unovčavati ili prodavati korisničke podatke. To čini Blockfolio izvrsnim izborom za one koji se brinu o njihovoj privatnosti te bi trebao ostati omiljeni menadžer portfelja omiljeni fan i u godinama koje dolaze.