Dropil je startup koji pruža alati za automatizaciju ulaganje, trgovanje, analiza i pohrana kriptovaluta. Njegova maksima je da automatizirati svijet kriptovaluta.

U ovom ćemo vodiču pokriti sljedeće:

Kako djeluje Dropil?

Dropil trenutno pruža tri primarne usluge: automatizirani sustav trgovanja tzv Dex, bot za analizu i signale Arthure, i novčanik nazvan Maks.

Dex

Dizajniran za uklanjanje ljudskih osjećaja iz trgovine, Dex upravlja i trguje korisničkim računima u skladu s njihovim apetitima za rizikom. Trgovanje se vrši algoritmima. Međutim, strategije koje koriste dizajniraju zaposlenici Dropila. U teoriji, sustav bi trebao maksimizirati dobit, istovremeno ublažavajući velike gubitke.

Ova vrsta usluge može imati puno smisla za neke trgovce, s obzirom na nestalnost tržišta kriptovaluta. Mnogi trgovci početnici željeli bi iskoristiti ovu nestabilnost, ali često im se emocije čine sve boljima i zauzvrat štete njihovoj profitabilnosti.

Dex

Korisnici mogu birati između tri kategorije rizika: sigurno, umjereno ili agresivno. To su zapravo skupovi sastavljeni od više logičkih poslužitelja. To znači da svi korisnici u bazenu zapravo sudjeluju u dobiti bazena.

Kontrola se prebacuje između poslužitelja kao odgovor na promjene na tržištu. To omogućuje dinamično trgovanje, bez ljudskih osjećaja.

Zatim unutar svakog logičkog poslužitelja postoji više sustava trgovačkih botova. Svaki je sustav ograničen na jedan trgovinski par i jednu razmjenu. Ovaj pristup može biti koristan u smanjenju složenosti i olakšavanju učinkovitog nadzora.

Za ublažavanje velikih gubitaka sustav koristi zaštitne mreže koji izlaze iz položaja kada gubici prelaze zadani prag. Bez obzira na programirane obrambene mehanizme, u konačnici postoji ljudski nadzor preko kontrolnog centra Dropil.

Dropil stavlja naglasak na transparentnost i čini svu analitiku trgovanja lako dostupnom korisnicima. Ovo bi moglo biti korisno ne samo za korisnike kako bi mogli voditi računa o učinkovitosti trgovanja, već i za učenje. Za trgovce početnike mogu profitirati profitabilnost i sigurnost sustava, a istovremeno mogu učiti iz uvida i analitike.

Arthure

Ovo je bot koji neprestano istražuje tržište tražeći dobre ulazne točke. Ipak, više od toga, on je u stanju brzo uočiti mogućnosti arbitraže na razmjenama. Mogućnost arbitraže postoji tamo gdje postoji razlika u cijeni sredstva između različitih burzi koje možete kapitalizirati. Arthur omogućuje korisnicima zaradu prije nego što se takve razlike u cijenama zatvore. Ovaj arbitražni skener uzima u obzir naknade, uštedu vremena i truda. Arthur trenutno prati 16 razmjena i radi na integraciji više.

Arthure

Osim toga, pruža signale na bilo kojem podržanom novčiću ili žetonu i uslugu za optimizaciju ruta u i izvan kovanica. Kada kupuju i prodaju manje novčiće i žetone s tržišnom kapitalizacijom, korisnici obično moraju trgovati s više od jednog para da bi otišli u i iz fiat valute. To rezultira dodatnim naknadama i namazima. Imajući sustav za prepoznavanje najučinkovitije rute ulaska i izlaska, korisnici u teoriji mogu s vremenom uštedjeti značajne iznose kapitala.

Maks

Neki bi korisnici ovaj pametni novčanik mogli smatrati najmanje inovativnim Dropilovim uslugama. Trenutno se vjerojatno malo razlikuje od ostalih trenutno dostupnih novčanika.

Korisnici mogu pohraniti svoje digitalne elemente u Max ili ih pohraniti negdje drugdje i koristiti Max samo za praćenje. Iz sigurnosne perspektive, korisnicima omogućuje rukovanje vlastitim privatnim ključevima, kao i podršku za pohranu hardverskog novčanika. Hardverski novčanici jedan su od najsigurnijih načina pohrane i treba ga koristiti gdje god je to moguće.

Najinovativniji aspekt Maxa je mogućnost postavljanja ponavljajućih plaćanja, slično kao što biste to učinili s izravnim terećenjem s uobičajenog bankovnog računa. Ovakva je usluga zasigurno atraktivna jer kombinira prednosti modernog bankarstva i autonomiju da budete vlastita banka.

Svrha žetona Dropil

Dropil token (DROP) je ERC20 uslužni token koji se koristi za plaćanje Dropilovih alata i usluga.

Opskrba je ograničena na 30.000.000.000, s trenutnom cirkulacijskom opskrbom od 22.044.040.144, što je približno 73 posto.

Svi tokeni stvoreni su 10. siječnja 2018. Šezdeset posto njih pripalo je onima koji su sudjelovali u ICO-u. Ostatak je podijeljen između osnivača, zaposlenika i Dropil sefa.

Dropil tim i putokaz

Dropil ima mali tim od osam, s dva dodatna savjetnika. Trenutno nemaju partnerstva ni vanjska ulaganja. Tvrtka kaže da su ponosni na ovo jer smatraju da im to daje veću slobodu da slijede svoju viziju Dropila.

S obzirom na to da je tvrtka još uvijek stara manje od godinu dana, broj i funkcionalnost već dostupnih usluga zasigurno su impresivni.

Njihov se trenutni plan proteže na treće tromjesečje 2019. godine i uključuje planove za nadograđeni novčanik, mobilne aplikacije i tržišnu savjetodavnu uslugu.

Trenutno nismo svjesni projekta koji nudi ovaj raspon ili kombinaciju usluga. Međutim, trgovački botovi nisu ništa novo. 3Commas i Haasbot dva su takva projekta. Oboje postoje od 2014. godine, i iako su njihovi proizvodi barem jednako korisni Dropilovom Dexu, tu njihova funkcionalnost završava. Uz to, nemaju vlastiti žeton za plaćanje, već prihvaćaju fiat valute i odabiru kriptovalute.

Povijest trgovanja žetonom Dropil

Nakon završetka ICO-a ranije ove godine, DROP je 23. ožujka dosegao najvišu razinu od 0,008845 dolara. Od tada prati ostatak tržišta u padu. Danas se trguje na 0,000559 američkih dolara, što predstavlja pad od 93,7 posto u njegovoj vrijednosti u američkim dolarima. To je za razliku od a 69 posto pad na cijelom tržištu u tom razdoblju i 75 posto na tržištu altcoina.

Budući da se trgovalo samo na medvjeđem tržištu koje je vidjelo da izuzetno malo altcoina održava svoju vrijednost, povijest trgovine DROP-a diskutabilno je samo ograničenog značaja dok ne bude u mogućnosti trgovati u povoljnijim ukupnim uvjetima.

Gdje kupiti DROP

Količina trgovanja i dalje je vrlo mala za DROP. Tidex, IDAX i BitMart imaju veliku većinu volumena, a svi se trguju protiv BTC-a. Postoji nekoliko ETH parova. Međutim, osim ako je vaša narudžba vrlo mala, vrijedi je izbjegavati jer ćete vjerojatno premjestiti tržište i ne ispuniti se željenom cijenom.

Kako čuvati DROP

Budući da je DROP ERC20 token, bilo koji ERC20 novčanik koji ga podržava može ga pohraniti. Rješenja za hladno skladištenje uvijek su najsigurnija. U tu svrhu preporučujemo da ga pohranite na hardverski novčanik Ledger ili Trezor. Za upotrebu s bilo kojim od ovih, morat ćete upotrijebiti MyEtherWallet za prikaz i interakciju s tokenima.

Zaključak

Dropil je zasigurno uzbudljiva tvrtka. Uspio je s malim timom u vrlo kratkom vremenu na tržište izvesti više inovativnih usluga. DROP token tipičan je uslužni token i cijenit će ga jer DROP uključuje više korisnika i razvija svoj paket usluga.

Dodatni resursi žetona Dropil

Postoji nekoliko načina da budete u toku s najnovijim Dropilovim razvojem: