Što je GameCredits (GAME)?

GameCredits (GAME) je kriptovalutni projekt koji želi postati rješenje za jednokratno plaćanje za industriju internetskih igara. Na web stranici projekta, misija tima je „postati univerzalna valuta za 2,6 milijardi igrača širom svijeta, osnažiti programere i velikih i malih kako bi dalje razvijali igraću industriju od 100 milijardi dolara i ubrzati široko usvajanje decentraliziranih kriptovaluta kao bolju alternativu vladinim fiatima. “

Prema modelu GameCredits, programeri i igrači imaju prioritet nad dobavljačima, distributerima i ostalim posrednicima. Tim se nada da će, postajući univerzalna igraća valuta, GAME osloboditi igraći kraj od neravnomjerne raspodjele dobiti. Također žele izjednačiti natjecateljski e-sportski krajolik s MobileGo, uslužnim tokenom vezanim uz GameCredits. Nadaju se da će MobileGo potaknuti kulturu e-sporta gdje prihode potiču sudjelovanje igrača, a ne veliki sponzori, te potiče šire konkurentno sudjelovanje među svjetskom igračkom populacijom.

GameCredits

Ekosistem GameCredits

U svojoj srži, GameCredits ekosustav usredotočen je na pružanje praktičnijeg igračkog iskustva igračima i stvaranje pravednijeg modela prihoda za programere. Za igrače valuta želi pružiti:

 • Jednostavna integracija plaćanja
 • Visoka ograničenja depozita
 • Opcija depozita u više valuta (GAME i druge kriptovalute)
 • Prenosljiva valuta u više igara i platformi
 • Blockchain sigurnost za kupnje u igri
 • Inkluzivni e-sportski događaji za brze uparivanja i brze isplate

U osnovi, igrači će imati sveobuhvatan način plaćanja za sve svoje omiljene igre, onaj koji potiče dostupnost i sigurnost. GameCredits potencijalno mogu ponuditi programerima i brojne pogodnosti, uključujući:

 • Brže vrijeme obrade plaćanja
 • Skalabilnost baze korisnika
 • Napredna zaštita od prijevara i sigurnost blockchaina
 • Veća provizija za prodaju igara (90% isplata za razliku od 70% za Google Play i Apple)
 • Unakrsna promocija s drugim igrama

Za programere je glavni fokus GameCredita pravedna, brza isplata. Za razliku od industrijskih standarda koje su postavili Apple i Google Play, GameCredits će uzimati samo 10% naknade za bilo koju igru ​​koja se prodaje na njegovom tržištu, GPlay.

Govoreći o GPlayu, GameCredits ima pregršt proizvoda i ponavljanja koji pomažu projektu i njegovom timu da u potpunosti ostvare svoju viziju. Ovi proizvodi čine okosnicu višestrukog ekosustava GameCredita, a uključuju:

GNation: “Svaki treći čovjek je igrač”, stoji na web mjestu GameCredits, a GNation nastoji ujediniti ove igrače iz cijelog svijeta u jedinstvenu zajednicu. Tako će GNation služiti kao nacionalna država bez igara bez granica koja okuplja programere i igrače iz svih sfera života.

GPlay: Ekvivalent trgovine aplikacija GameCredits i tržišta igara na sreću, trgovina GPlay omogućuje igračima kupnju dostupnih igara pomoću GAME novčića. Također programerima dodjeljuje 90% isplate za igre koje se prodaju na platformi.

GameGG: Ovaj je projekt još uvijek u izradi, ali u osnovi bit će to mrežna, konkurentna platforma za e-sport. Pomoću njega bilo koji igrač koji je amater ili profesionalac može se provodadžirati i igrati protiv drugih igrača na platformi, bilo s novčanim ulozima ili bez.

GWallet: Novčanik s kriptovalutom koji igrači mogu koristiti za pohranu IGRE, plaćanje kupnji unutar igre ili za mrežne e-sportske utakmice.

GExchange: Još uvijek u fazi izrade, GExchange će sadržavati kripto i fiat parove za GAME coin.

GShare: Dobrotvorno proširenje GNation-a, ono za koje se tim nada da će proširiti utjecaj GameCredita izvan područja kripto i gaminga.

MobileGo

“Bliski rođak” GameCredita, MobileGo (MGO) je tokenizirano rješenje ekosustava za mobilne igre. MobileGo je za pametne telefone, tablete i mobilne igre ono što je GameCredits za čitav krajolik video igara: pokušaj ujedinjavanja igrača i programera pod jedinstvenom valutom i platformom. Zanimljivo je da je raspodjela tokena podijeljena između Ethereum i Waves blockchains, jer je MGO izgrađen za pokretanje na bilo kojoj mreži.

MobileGo

Igrači će moći postaviti MobileGo profil, a poput gamificirane kreditne ocjene, korisnici će imati socijalni status zasnovan na internetskim interakcijama (bile one pozitivne ili negativne), povijesti igara i preporukama. Registrirani korisnici dobit će MobileGo tokene za dosezanje pragova reputacije, nekako poput zarade bodova iskustva i povišenja nivoa. Ovi se tokeni tada mogu koristiti za programe poticaja, poput popusta na sadržaj unutar igre, VIP propusnice za turnire i još mnogo toga.

Korisnici platforme također će putem MobileGo moći biti domaćini decentraliziranih igraćih turnira. Za razliku od profesionalnih e-sportskih turnira, ovi će događaji biti otvoreni za igrače svih razina vještina za bilo koju mobilnu igru ​​registriranu u trgovini aplikacija GameCredits. Ovo će srušiti prepreke koje su profesionalni e-sportovi postavili za amaterske igrače, pružajući svima priliku da zarade MGO u globalnom, decentraliziranom turnirskom okruženju.

MobileGo također će imati tržište za virtualne predmete i robu u igri. Tržište će korisnicima omogućiti da proizvode za više igara za MGO trguju izravno na platformi.

GameCredits tim i putokaz

GameCredits sportski tim iskusnih igrača – bonafide gaming štreberi koji su u industriji već godinama.

Izvršni direktor projekta, Sergey Sholom, doktorirao je u matematičkom modeliranju i osnovao Datcroft Games Ltd. 2004. Također je odgovoran za stvaranje Pixel Wars-a, jedne od prvih igara navedenih u GameCredits-ovoj GPlay trgovini.

Još jedan doktorat, direktor proizvoda Maxim Sholom, timu donosi preko 12 godina igračkog iskustva. Pomogao je u izradi takvih uspješnih igara kao što je Get the Gun i nadgleda razvoj GameCredits Mobile Storea.

GameCredits tim

Trenutno je jedina dostupna putokaz dostupna na tehničkim dokumentima projekta. Većina je prekretnica istrčala svoj put, ali naznačeno je da se tim planira usredotočiti na integriranje decentraliziranih matchmakinga i decentraliziranih turnira u prvom kvartalu 2018..

Povijest trgovanja GameCredita

U vrijeme pisanja ovog članka, cijelo je tržište malo lošije zbog habanja, a GameCredits nije iznimka. GAME je na 1,35 dolara sa svih vremena dosegnutih 6,61 dolara, a trenutno je na 110 mjestu CoinMarketCap.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var skripte = document.getElementsByTagName (“skripta”); var embedder = skripte [scripts.length – 1]; (function () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement („script”); s.type = “ text / javascript “; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / coin / chart? fsym = GAME&csyms = USD, EUR, CNY, GBP ’; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

Gdje kupiti GameCredits

GAME-ovo najpopularnije tržište je BitBay, gdje 33,80% njegove količine od 24 sata dolazi iz fiat parova s ​​poljskim Zlotyem. Prema redoslijedu volumena, sljedeća najaktivnija tržišta su Bittrex, Poloniex i Bit-Z, a svi nude BTC / GAME parove. Zanimljivo je da ne postoje ETH tržišta za GAME.

Gdje pohraniti GameCredits

Službeni novčanik projekta, GWallet, nudi punu podršku za GameCredits. Štoviše, GAME možete kupiti izravno putem vlasničkog ulaza novčanika s USD, EUR, GBP ili BTC.

Zaključak

Kripto zagovornici često su hvalili potencijal blockchaina da ublaži neučinkovitost industrije u više sektora. GameCredits želi ova rješenja predstaviti industriji igara.

I razumljivo. Opcija plaćanja kriptovalutom poput GameCredits mogla bi igračima pružiti jednostavnije mogućnosti pologa i kupnje, a blockchain mreža bi njihovim sredstvima pružila veću sigurnost. Za programere, GameCredits bi omogućio brže vrijeme isplate i ravnomjerniju raspodjelu dobiti od prodaje igara.

GameCredits nudi ta rješenja, pa je jedini trik sada usvajanje. Ne mogu vam reći hoće li globalni svijet igara prihvatiti GAME kao svoju univerzalnu valutu, ali ne bih se iznenadio da kriptovalute u nekom obliku postanu standardni način plaćanja za industriju u godinama koje dolaze.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me