LEO je uslužni žeton koje možete koristiti na svim iFinex platformama, uključujući Bitfinex i Ethfinex. Token svoje ime izvodi iz “Unus Sed Leo”, gesla tvrtke iFinex. Latinska fraza opisuje priču u kojoj krmača grdi lava jer ima samo jedno dijete. Lav se slaže u odgovoru, ali navodi da je jedno dijete a lav, raspravljajući o kvaliteti nad količinom.

U ovom kratkom i jednostavnom vodiču položit ćemo:

Kako LEO radi?

U istom duhu kao Binance Coin (BNB), iFinex daje popuste LEO korisnicima i gori žetone na određene datume.

LEO uslužni program

Ako držite LEO, automatski ćete primiti 15-postotnika popust na naknadu u bilo kojoj trgovini koju obavite. LEO saldi veći od 5000 USD donose dodatnih 10 posto popusta na naknade. Iznad te razine, što više žetona držite, to je veći vaš ulog.

Grafikon popusta LEO žetona

Vaši se popusti povećavaju kako nastavljate držati više tokena. | Izvor: Whitepaper

iFinex također prikuplja 25 posto vaše naknade za trgovanje u LEO-u, ako ga imate.

Ostali popusti koje ostvarujete držanjem LEO-a uključuju:

  • Do 25 posto popusta na kripto depozite i isplate
  • Do pet posto popusta na ravnopravno financiranje
  • Budući popusti na nadolazećim iFinex platformama

Token opekline

Svakog mjeseca iFinex kupuje nekoliko LEO tokena s tržišta što je najmanje 27 posto konsolidiranog bruto prihoda prethodnog mjeseca. Tvrtka će nastaviti s tim mjesečnim opeklinama sve dok više žetona ne bude u komercijalnom prometu.

LEO opeklina tokena

iFinex je u posljednjih mjesec dana već spalio značajnu količinu tokena. | Izvor: web stranica Token

Uz to, iFinex će iskoristiti 80 posto sredstava koje povrati od hakiranja Bitfinexa 2016. i 95 posto novca koji dobije natrag od pljenidbe Crypto Capital-a za kupnju i spaljivanje više LEO-a.

Trgovanje

iFinex je održao početnu ponudu za zamjenu (IEO) za LEO u svibnju (privatna prodaja) i lipnju (javna prodaja) ove godine. Tvrtka je prodala milijardu tokena za po jedan USDT.

LEO se brzo popeo na ljestvici tržišnih limita, zauzimajući 13. mjesto u vrijeme pisanja ovog članka. Što se tiče cijene, ona neprestano raste od IEO-a, dostižući najviših 1,98 američkih dolara 12. lipnja. Trenutno cijena skače oko 1,90 američkih dolara.

S opeklinama tokena koje nastavljaju smanjivati ​​ponudu i veću potražnju zbog novih proizvoda i rasta korisnika, cijena treba nastaviti rasti. Tržište kriptovaluta ipak nije uvijek racionalno, pa je moguće da se ostvari suprotno.

iFinex dobit

iFinex je uspio rasti dobit čak i na medvjeđem tržištu 2018. godine. | Izvor: Whitepaper

Putokaz

IFinex tim nije uključio mnogo detalja o budućoj korisnosti LEO-a. Jasno je, međutim, da će budući proizvodi vlasnicima LEO-a pružiti popuste i dodatne pogodnosti.

U tehničkoj knjizi iFinex ocrtava nekoliko platformi na horizontu. Svakog dana možete očekivati ​​lansiranje eosfinex, decentralizirana razmjena (DEX) na EOS blockchainu.

iFinex također planira ugostiti unaprijed provjerenu prodaju tokena na IEO platformi i u Bitfinexu i u Ethfinexu. Jedan od uzvišenijih ciljeva tvrtke je puštanje potpuno licencirane i regulirane burze vrijednosnih papira.

Manje platforme na putu uključuju:

  • Dazaar, decentralizirano tržište podataka
  • Betfinex, zakonski usklađena platforma za klađenje
  • μFinex, paket alata i knjižnica za izgradnju razmjena i tržišta derivata

Gdje kupiti LEO

Očito je da je najpopularnija platforma za kupnju LEO-a Bitfinex. Dostupan je kao trgovinski par s USD, USDT, EOS, BTC i ETH na toj burzi.

Ako tražite drugu opciju, ona je također dostupna na OKExu i IDEX-u.

Završne misli

Ako ste ljubitelj BNB-a, vjerojatno i u LEO-u vidite sjajne stvari. Uslužni program novčića obuhvaća sve proizvode u trenutnom (i budućem) paketu iFinex. Povrh toga, iFinex zakazuje mjesečne opekline, što bi trebalo dati određenu potporu cijeni tokena.

To je rečeno, neki članovi kripto zajednice sumnjičavi su prema LEO-u zbog skrovite prošlosti Bitfinexa i Tethera – i to s pravom. Iako osnove tokena dobro izgledaju na papiru, ovoj investiciji trebate pristupiti oprezno.

Dodatna sredstva