Što je polimat?

Polymath pojednostavljuje pravni postupak stvaranja i prodaje sigurnosnih tokena. Izrađuje novi token standard, ST20, i provodi državno pridržavanje. Samo “popis ovlaštenih investitora i njihove adrese Ethereum novčanika ”mogu sadržavati žetone ST20. Stoga izdavatelji tokena ne trebaju brinuti o pravnim implikacijama svoje sigurnosti u krivim rukama.

Kako bi pokrenuo zakonski usklađen token, platforma Polymath okuplja izdavače, pravne delegate, programere pametnih ugovora, KYC provjeru i decentraliziranu razmjenu. Sve transakcije na platformi Polymath odvijaju se pomoću izvornog POLY tokena. Zbog kontinuirane vlade suzbijanje na početnim ponudama kovanica, Polymath se nada da će umjesto toga pružiti legalne ponude sigurnosnih žetona.

U našem ćemo vodiču pogledati:

Problem

ICO-i

U 2017. ICO-i su prikupili preko 1,2 milijarde dolara financiranja prodajom bilo komunalnih ili sigurnosnih tokena. Uslužni tokeni, kao što je Waltonchain, omogućuju vam pristup mreži tokena i daleko su češći od sigurnosnih tokena. Sigurnosni tokeni, međutim, osigurajte kapital ili zahtjev za dividendu od tvrtke. Kao rezultat toga, sigurnosni tokeni, kao i svi vrijednosni papiri, podliježu državnim propisima.

Polymathov novi standard za blockchain sigurnosne tokene ima za cilj ugraditi potrebne regulatorne zahtjeve u pametne ugovore i u potpunosti se pridržavati državnih sigurnosnih propisa. Slijedom toga, Polymath vjeruje da bi financijski vrijednosni papiri bolje funkcionirali na blockchainu i želi zamijenite pojam dioničar dionikom.

Vrijednosni papiri

Vladini propisi “zahtijevaju od investitora da dobivaju financijske i druge materijalne informacije u vezi s vrijednosnim papirima koji se nude na javnoj prodaji.” Cilj je “zabraniti prijevaru, lažne prezentacije i druge prijevare u prodaji vrijednosnih papira”. Čini se kao plemenit cilj s obzirom na učestalost ICO prevara i najmanje 46% ICO-a iz 2017. godine već propada.

Za javne ponude, tvrtke moraju registrirati svoje vrijednosne papire kod vlade. Nažalost, ovo je sve skuplji i složeniji postupak. Vrijednosni papiri se tada “kupuju i prodaju na sekundarnim tržištima, poput burzi, uz naknade u rasponu od 0,25% do 3%.” Stoga Polymath vjeruje da je korisno pomoći ljudima da legalno registriraju svoj token, a istovremeno pružaju decentraliziranu razmjenu s nižim naknadama.

Kako djeluje Polymath?

Opskrba tokena i održivost

Sveukupno postoji jedna milijarda POLY tokena koji će ikada postojati. Mogli ste se prijaviti za Polymath airdrop prije 10. siječnja 2018. Nakon toga, sudionici airdropa dobili su 240 milijuna tokena.

U ovom trenutku, tim Polymath zadržava ostatak za buduću upotrebu. Ako ste propustili zračnu luku, morat ćete zamijeniti POLY na razmjeni.

Platforma tokena vrijednosnih papira Polymath

Token platforma uključuje tri sloja: aplikacijski sloj, pravni sloj i sloj protokola kako bi se osiguralo da je vaš token sukladan i da ostaje u skladu. Cilj ovih slojeva je smanjiti pravnu složenost i dvosmislenost oko vrijednosnih papira, istovremeno smanjujući naknade i poboljšavajući likvidnost imovine.

Polymath slojevi

Stog Polymath

Pokretanje sigurnosnog tokena

Polymath traži slijedeće informacije za trenutno stvaranje vašeg ST20 standardnog sigurnosnog tokena.

 • Legalno ime:
 • Vrsta pravne osobe:
 • Vrsta osiguranja:
 • Opis projekta:
 • Logo:
 • KARAKTERISTIKE TOKENA
 • Biračka prava:
 • Dividenda:
 • Učestalost dividende:
 • Korporativno upravljanje:
 • Partner za integraciju upravljanja:
 • Dodatne mogućnosti:
 • DODJELA ŽETENA

  • Tokeni za stvaranje:
  • Postotak tokena koje drži tvrtka:
  • Postotak kapitala tvrtke podijeljenog s tokenima:
  • Cijena po žetonu u USD:
  • PRAVNI DETALJI

   • Izdavanje nadležnosti:
   • Pružanje sigurnosti:
   • Investitori moraju biti akreditirani:
   • Investitor KYC Potreban:
   • KYC integracijski partner:
   • Tokeni s kojima se može slobodno trgovati:
   • KONTAKT DETALJI

    • Ime kontakta:
    • Pozicija u tvrtki:
    • Kontakt telefon:
    • Email za kontakt:
    • Dopustite kontakt od Polymath:
    • Odabir pravnog delegata

     Nakon izrade vašeg novog tokena i dalje se ne može prenositi dok pravni delegat ne potvrdi “da su koraci dovršeni za izdavanje tokena.”

     Primit ćete nekoliko ponuda od pravnih delegata, odvjetnika, ali na vama je da izvršite detaljnu skrb i usporedite njihove naknade. Jednom kada odaberete pravnog delegata, šaljete tvrtku POLY za njihovu naknadu pametnom ugovoru i započinjete zajednički rad na platformi Polymath sigurnim slanjem potrebnih dokumenata i radom kroz postupak usklađenosti.

     Dio procesa uključuje delegate koji rade s programeri za izradu pametnog ugovora posebno za vaš token. Zatim, pametni ugovor provodi zahtjeve investitora kao što su nadležnost investitora, vrsta ponude, vrijeme zadržavanja prije nego što se tokeni mogu preprodati itd. Nakon što se pošalju potrebni dokumenti i dovrši pametni ugovor, pravni delegat će postaviti adresu vaše početne ponude ugovor. Napokon ste spremni za početak trgovanja.

     Postati investitor

     Ako želite kupiti token na platformi Polymath, prvo trebate potvrditi svoj identitet i status akreditacije od strane davatelja usluge KYC (poznajte svog kupca). Možete pretraživati ​​i odabrati dobavljača KYC-a na mreži Polymath. Zatim ćete poslati potreban broj POLY tokena na escrow dok vaš KYC postupak ne bude završen. Nakon podnošenja potrebnih dokumenata, pružatelj usluga KYC može poslati informacije pametnom ugovoru Polymath navodeći detalje o vašoj sposobnosti za kupnju vrijednosnih papira. Podaci pohranjeni u pametnom ugovoru također će odrediti iznos novca koji možete uložiti u vrijednosne papire i gdje ih možete trgovati.

     Sigurnosni tokeni

     Iako se većinom tokena može lako trgovati na burzama, sigurnosni tokeni slijede različita pravila zbog brojnih pravnih implikacija. Važno je znati tko je vlasnik sigurnosnog tokena u svakom trenutku zbog vrijednosnih papira koji potencijalno pružaju glasačka prava, dividende ili druge prihode s poreznim implikacijama. Razmjene trenutno izbjegavaju navođenje bilo kojeg tokena koji se potencijalno smatra vrijednosnim papirom kako bi se izbjegli sigurnosni regulatori.

     Međutim, s tokenom stvorenim putem Polymath-a, pametni ugovori provjeravaju tko token može kupiti i prodati. Samo će ulagači ovlašteni prema Polymathovim KYC dobavljačima moći držati token. To bi, u teoriji, moglo eliminirati naknade povezane s centraliziranim burzama koje osiguravaju poštivanje sigurnosnih pravila.

     Proces ulaganja Polymath

     Proces ulaganja Polymath

     Proces ulaganja Polymath

     Proces ulaganja Polymath

     O Polymathu

     Polymath tokeni (POLY)

     Sva plaćanja na mreži Polymath zahtijevaju POLY, ERC20 token. Evo nekoliko primjera njegove uporabe:

     Izdavatelji

     Izdavatelj može objaviti nagradu u POLY tokenima kako bi “potaknuo legalne delegate i programere da daju ponude za pružanje usluga.” Što je vaša sigurnost složenija, to ćete POLY vjerojatno trebati platiti.

     Programeri

     Programeri zarađuju POLY za stvaranje STO pametnih ugovora.

     KYC pružatelji usluga

     KYC pružatelji usluga plaćaju POLY za pridruživanje mreži, a zatim zarađuju POLY od provjere investitora.

     Investitori

     Da bi se pridružili bijeloj listi potencijalnih ulagača za sigurnosni token, ulagači moraju platiti KYC pružateljima u POLY tokenima za svoje usluge.

     Pravni delegati

     Pravni delegati zarađuju POLY odabirom za izdavanje novog sigurnosnog tokena.

     Korištenje POLY-a

     Kako zaraditi POLY kao pravni delegat

     Tim

     Tim vodi Trevor Koverko, veteran i u Silicijskoj dolini i u kriptovaluti. Također je osnivač DAI-a, privatne dioničke tvrtke. U poslu postoji poslovica da želite klizati tamo gdje ide pak, a ne tamo gdje je bio. S obzirom na to da je Trevor bio doslovno izradio New York Rangers iz Nacionalne hokejaške lige, vjerojatno zna kamo ide pak. Tu je vještinu pokazao u prošlosti, kupujući u BTC-u kada je bilo 20 dolara i Ethereumu kad bi vam 1 BTC donio 2000 ETH. Uz Trevora, više je od 30 ‘graditelja’ i savjetnika koji su uključeni u Polymath.

     Polymath tim

     Osnovni graditelji projekta Polymath

     Budući projekti i putokaz

     Mapa puta Polymath

     Projekt je već dobro uspostavljen s novim tokenima koji su trenutno pokrenuti na njihovoj platformi.

     Izvršni direktor Polymath-a Trevor Koverko nedavno je govorio na Blockchain futurističkoj konferenciji u Torontu i najavio pokretanje prvih pet sigurnosnih tokena koje će platforma servisirati:

     • Minthealth – Zdravstveni ekosustav usmjeren na pacijenta
     • 7Pass – investicijska tvrtka za kanabis
     • Corl – Blockchain financiranje startupa
     • IPwe – Registar patenata s omogućenim blockchainom
     • BlockEstate – Američki fond za upravljanje imovinom koji želi tokenizirati imovinu

     Koverko i njegov tim odabrali su širok spektar projekata kako bi istaknuli kako Polymath od prvog dana može servisirati cijelo tržište. Osim lansiranja, Polymath također surađuje s raznim stručnjacima na stvaranju prvog standarda sigurnosnih tokena.

     Cilj je ovdje da ulagači i izdavači tokena imaju okvir za ujednačavanje procesa pokretanja projekata u budućnosti. Možete slijediti ovaj postupak ovdje.

     Partnerstva

     Svakako, uspjeh Polymath-a ovisi o partnerstvu. Točnije, moraju dovesti legalne delegate, pružatelje usluga KYC-a, programere, kupce i izdavače.

     Imajući ovo na umu, udružili su se IdentityMind dovesti brodske pružatelje usluga KYC-a. Ubrzo nakon toga, potvrdili su tisuće identiteta u zračnoj luci POLY.

     Oba SelfKey, sustav digitalnog identiteta i BnkToTheFuture, druga tvrtka povezana s KYC udružila se s Polymathom kako bi osigurala tisuće akreditiranih investitora.

     Za demonstraciju je savjetovao Polymath tZERO na njihovom ICO-u, koji je u samo 12 sati prikupio 100 milijuna dolara. tZERO želi također izgraditi burzu koja će osigurati likvidnost za vlasnike pravnih sigurnosnih tokena.

     Najistaknutije, 2018. godine, Corl Financial Technologies, SeriesX i Ethereum Capital svi planiraju imaju izrađene tokene vrijednosnih papira na platformi Polymath.

     Natjecanje

     tZERO također gradi razmjenu za regulirane sigurnosne tokene. Međutim, vjerojatno bi njihova platforma pružila više sinergije od konkurencije. Što više ljudi sudjeluje u razvoju zakonski usklađenih sigurnosnih tokena, to bolje.

     Glavni konkurent Polymathu je tradicionalna metoda registracije vrijednosnog papira kod SEC-a. Međutim, možete vidjeti da je prilično rigorozno podnijeti gledajući nedavni zahtjev tvrtke DropBox za početnu javnu ponudu ovdje.

     Povijest trgovanja

     Polymath je svoj token emitirao 24. siječnja 2018. Počeo je trgovati u vrijednosti od 0,789 američkih dolara. Međutim, ubrzo je dosegao najvišu razinu od 1,64 dolara. U konačnici, cijena POLY-a ovisit će o korisnosti platforme Polymath. Ako vidite da se više novčića lansira po standardu ST20, pripazite na cijenu POLY-a.

     Gdje možete kupiti POLY?

     Potražnja za POLY-om i dalje je velika na azijskim burzama s većinom prometa na Upbit i Binance. Kada je novčić prvi put lansiran, samo je nekoliko razmjena omogućilo pristup tokenu. Srećom, sada imate široku paletu opcija, uključujući Bittrex, ako tražite američku burzu.

     Gdje možete čuvati POLY?

     Budući da je POLY ERC20 token, za pohranu možete koristiti MyEtherWallet. Tim Polymath također nudi resurs kako pregledati svoje POLY tokene ovdje.

     Također možete koristiti popularne hardverske novčanike, poput Ledger Nano S, za pohranu vašeg POLY-a.

     Zaključak

     U idealnom svijetu Polymath-a, svi oblici vrijednosnih papira postaju programibilni tokeni. Kao rezultat toga, tvrtke bilo koje veličine imaju pristup kapitalu. Ulagači također imaju pristup transparentnim informacijama i mogu izbjeći prevare. Tim Polymath utvrdio je neučinkovitost današnjih vrijednosnih papira. Platforma možda nudi bolju alternativu. Sad je pitanje mogu li oni dovesti investitore u svoj ekosustav?

     Prema bijeloj knjizi, „ globalno tržište vrijednosnih papira sastoji se od tri glavne vrste instrumenata: dionica, duga i derivata. 2016. godine ta su tri tržišta imala ukupne nominalne vrijednosti od 67 bilijuna američkih dolara, 99 bilijuna američkih dolara, odnosno 1,2 kvadratnih milijardi dolara. “

     Tijekom sljedećih godina bit će zanimljivo vidjeti koliki postotak tržišta Polymath može zauzeti.

     Napomena urednika: Ovaj je članak Ryan Smith ažurirao 5. studenoga 2018. kako bi odražavao nedavne promjene u projektu.

     Dodatna sredstva

     Facebook

     Cvrkut

     Reddit

     Srednji

     Github

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me