Siglo je blockchain protokol u kojem razmjenjujete osobne podatke i svoju pažnju za mobilni pristup Internetu. Tim koji stoji iza cilja na tržišta u razvoju na kojima usvajanje pametnih telefona sniježi. Pametni telefoni omogućuju građanima tih država pristup uslugama, poput bankarstva, koje prije nisu bile dostupne. Ali i dalje se suočavaju s preprekom.

Podaci o povezanosti skupi su i ograničeni, što ljude u tim zemljama prisiljava da koriste pretplaćene telefone i kupuju kratkotrajna nadoplata za emitiranje. Dakle, iako su telefoni lako dostupni, roba koja ih čini vrijednima, Internet, i dalje je ograničena.

ICO ključni detalji

Ticker: SGL

Vrsta žetona: ERC20

Cijena ICO žetona: 1 SGL = 0,009 USD

Cilj prikupljanja sredstava: 8 milijuna USD (mekani poklopac), 25 milijuna USD (tvrdi poklopac)

Ukupno žetona: 8.000.000.000

Dostupno za prodaju žetona: 2.880.000.000 (36,0%)

Upoznajte svog kupca (KYC): Da

Prihvaća: ETH

Kako radi?

Siglo koristi Ethereum pametne ugovore za olakšati razmjenu podataka za povezivanje između korisnika, davatelja internetskih usluga, robnih marki i decentraliziranih aplikacija (DApps). Kružimo te entitete dalje.

Korisnici krajnji su kupac na mreži. Primaju Siglo tokene (SGL) u zamjenu za dijeljenje svojih anonimnih podataka i demografskih podataka. Te tokene mogu potrošiti na proizvode, trgovati njima, ili što je najvažnije, zamijeniti ih za nadopunu podataka.

Pružatelji usluga prilično se drže svog imena. Omogućuju nadoplatu za emitiranje za Siglo aplikacije i korisnike. Farrow je prvi pružatelj usluga na mreži.

Brendovi kupite podatke koje korisnici generiraju kako bi mogli stvoriti bolje reklamne i marketinške kampanje. Siglo im daje priliku da ciljaju i prate prethodno nedovoljno zastupljenu bazu kupaca.

DApps integrirati Siglo protokol kako bi svojim korisnicima omogućili unovčavanje svojih podataka. Oni mogu ili koristiti SGL ili stvoriti vlastiti token u aplikaciji.

Postoje minimalne naknade za sve protokolarne transakcije.

Siglo ekosustav

Siglo ekosustav

DApp novčići

Iako protokol Siglo radi pomoću SGL-ova, DApps na infrastrukturi mogu implementirati vlastiti token. Razdvajanje token ekonomije između dviju vrsta daje DAppsu priliku da stvori više stabilnosti u vlastitom ekosustavu.

Ovo razdvajanje je također korisno za programe koji već imaju vlastitu valutu. Imajući određeni DApp novčić, izbjegavaju prelazak na nešto novo što bi moglo zbuniti njihovu postojeću bazu kupaca.

Da bismo objasnili dalje, ispitajmo prvi Siglov DApp, Pig.gi.

U aplikaciji Pig.gi zarađujete kovanice Pig.gi za interakciju s robnim markama. Zatim te novčiće možete iskoristiti za mobilno emitiranje ili ulaznice za kino. Pametni ugovori i escrow usluge povezuju kovanice Pig.gi s Siglo blockchainom. Potpomognuti su osnovnom imovinom (tj. Dopunama u protokolu) protokola. Stoga će uvijek biti jednake količine ili manje Pig.gi kovanica od pripadajućih dodataka kako bi se osigurala solventnost.

Siglo žeton (SGL) & Detalji prodaje

SGL je ERC20 token s ukupnom opskrbom od osam milijardi. Te žetone možete iskoristiti za određene proizvode na mreži, posebno za nadoplate u vremenu prikazivanja.

Tim generira 36 posto žetona tijekom događaja generacije žetona (TGE) za oko 0,0009 USD po SGL. Ostatak SGL-a distribuirat će na sljedeći način:

  • 30% – Buduće izdanje u kojem će izdati 1 žeton za svakog korisnika kada mreža dosegne 10 milijuna korisnika
  • 19% – Rezerva
  • 15% – Tim i savjetnici

Siglo će koristiti sredstva prikupljena tijekom TGE-a za razvoj proizvoda (45%), operativne troškove (30%) i marketing (25%).

Tim još nije odredio datum prodaje tokena.

Pojedinosti o prodaji žetona Siglo

Pojedinosti o prodaji žetona Siglo

Natjecanje

Siglo je relativno jedinstven u blockchain prostoru. Što se tiče podataka o trgovačkim aktivnostima za mobilnu povezanost, čini se da je projekt samostalan. Međutim, postoji nekoliko drugih blockchain timova koji se usredotočuju na davanje novčane kontrole nad vašim podacima.

Projekti poput Osnovnog znaka pažnje (BAT) i AdEx imaju za cilj osnažiti korisnike da zarade od svojih navika internetskog pregledavanja. Ipak, nedostaje im žarišna točka za mobilne uređaje / aplikacije koju Siglo ima.

Siglo tim

Braća Joel i Isaac Phillips osnovali su Siglo u listopadu 2017. Prije toga, braća Phillips stvorili su Pig.gi, prvu aplikaciju koja je integrirala protokol Siglo. Tim je sada narastao na preko deset stalnih članova raširenih širom svijeta.

Tim ima nekolicinu savjetnika od kojih su najistaknutiji Anish Mohammed (Ripple savjetnik, Exosphe.re dekan Blockchaina) i Jeffrey GuyBone (investitor anđela Coinbase).

Pros

  • Jedinstveni proizvod. Siglo nema veliku konkurenciju u onome što rade. Povrh toga, pri lansiranju već će imati i milion jakih baza korisnika s njihovog prvog DApp-a, Pig.gi
  • Nedovoljno opsluženo tržište. Tim je u početku usmjeren na tržište Latinske Amerike, ono koje blockchain projekti često ignoriraju.
  • Iskustvo podatkovne mreže. Preko Farrow Ventures Inc. i Pig.gi, braća Phillips imaju prave veze i iskustvo u radu s mrežnim pružateljima kako bi osigurali stabilne veze za mrežu.

Protivnici

  • Nedostatak blockchain iskustva. Tehnički članovi tima imaju dovoljno iskustva u izradi mobilnih aplikacija, ali im nedostaje blockchain komponenta.
  • Samo jedan DApp. Trenutno je Pig.gi, vlastita tvrtka osnivača Sigla, jedini DApp predan protokolu.
  • Nema proizvoda. Tim je još uvijek u fazi izrade protokola. Kao i kod svake investicije, projekt koji je pre-proizvod uvijek riskira.

Završne misli

Siglo se postavlja kao potencijalno unosna prilika za ulaganje. Tim ulazi na nedovoljno posluženo tržište s nadolazećim proizvodom koji ima malu konkurenciju (u usporedbi s drugim blockchain područjima).

Iako nemaju puno iskustva s blockchainom, osnivači Sigla imaju bogato znanje o mobilnoj povezanosti i podacima. Dovođenje na mrežu preko milijun korisnika tvrtke Pig.gi moglo bi projektu dati brzi polet iznad konkurencije.

Na kraju se Siglov uspjeh svodi na to koliko dobro mogu izvršiti izgradnju protokola koji je jednostavan za upotrebu i koliko brzo mogu dobiti više DApps-a koristeći ono što su izgradili.

Dodatna sredstva

Cvrkut

Telegram

Srednji

GitHub

Reddit