Uvod u Vertcoin rudar s jednim klikom

Jeste li ikada željeli iskopavati kriptovalute, ali niste znali odakle početi?

Uobičajeno je da morate preuzeti osnovni softver blockchaina, pronaći pravog klijenta za rudarstvo i pronaći rudarski bazen za povezivanje. Nakon svega ovoga, još uvijek ćete imati neke karike za kodiranje kroz koje ćete preskočiti kako biste bili sigurni da je rudar sinkroniziran s vašim odabranim bazenom i novčanikom za vaše rudarske nagrade. Ne bi li bilo sjajno kada bi ovaj postupak bio pristupačniji?

Predstavljamo rudar Vertcoin 1-Click, rudarski program tako jednostavan, da više nećete imati izgovora da ne započnete. U ovom vodiču provest ćemo vas korak po korak kroz instalaciju i rad, jer dok 1-Click rudar pojednostavljuje postupak, svima je uvijek potrebno da pomognu kako bi započeli.

Idemo na to, hoćemo li?

Korak 1: Instalacija

Prvo najprije, prijeđite na Vertcoinov Github za preuzimanje softvera rudarstva 1-Click – to je prva opcija u odjeljku “Imovina” koja nosi naziv datoteke “VertcoinOneClickMinerSetup.msi”.

Nakon što kliknete na to, pričekajte da se preuzimanje završi, a zatim kliknite proširenje za postavljanje na dnu zaslona računala.

Ako upotrebljavate Windows 10, možda ćete dobiti poruku s porukom “Windows je zaštitio vaše računalo”. Ako se to dogodi, samo kliknite “Više informacija” na dnu poruke, a zatim “Pokreni svejedno”. Ne brinite – program je više nego siguran. Još jednu stvar na koju treba obratiti pažnju: većina antivirusnih programa tretirat će rudar s jednim klikom kao zlonamjerni program. Da biste to izbjegli, možete tijekom deaktiviranja deaktivirati antivirusni program ili otići na njegove postavke i dodati “Vertcoin One-Click Miner.exe” (ili ako promijenite naziv datoteke, što god odabrali) u izuzimanja ili pouzdane programe.

Nakon otvaranja proširenja za postavljanje, dobit ćete sljedeći prozor.

1klik1

Nakon klika na sljedeći prikazat će se zaslon u kojem se traži da odaberete mapu za svoj program. Možete se odlučiti za zadano odredište mape koje vam daju ili stvoriti svoje. Nema razlike, ali samo pripazite gdje se program pohranjuje na vašem računalu.

Kad završite s ovim, kliknite Next i dobit ćete još jedan prozor koji će dovršiti instalaciju. Po završetku, računalo će vas preusmjeriti na zaslon s pitanjem želite li pokrenuti softver rudar 1-Click. Pod pretpostavkom da jeste (inače zašto biste bili ovdje), kliknite da i eto. Korak jedan gotov.

Korak 2: Povezivanje s bazenom i povezivanje adrese novčanika

Otvorite 1-Click rudarski program i vidjet ćete sljedeći prozor. Odavde kliknite “Pronađi P2Pool čvorove” da biste pronašli rudarski bazen.

1klik S povučenim skenerom kliknite “Skeniraj” i nakon kratkog vremena odabir čvorova osvježit će se na stranici. Tada ćete imati mogućnost izbora između čvorova na “Mreža 1” i “Mreža 2”. Ako upotrebljavate jednostavan hardver, poput CPU-a ili GPU-a vašeg računala, poželjet ćete se odlučiti za Network 2. Ova mreža namijenjena je opremi koja emitira manje od 100MH / sec, osim ako nemate više GPU / CPU rudarstva rig, vjerojatno nećete prijeći ovaj prag.

Sada odaberite jedan ili više čvorova za povezivanje u drugoj mreži. Svakako odaberite najbliži bazen kako biste optimizirali svoje napore u rudarstvu. Također provjerite jeste li provjerili naknadu za prihod svakog bazena. Neki mogu biti i do 0,25%, dok su drugi čak 5%.

1klik3

Nakon što odaberete svoje bazene, vrijeme je da unesete adresu novčanika. Ako još nemate novčanik, osnovni novčanik Vertcoina možete preuzeti s web stranice valute, novčanika Vertcoin Electrum ili s njegovog mobilnog novčanika Coinomi. Nemate novčanik na računalu koje koristite za moju? Nema znoja – možete odabrati da svoj prihod od rudarstva u potpunosti pošaljete u novčanik na drugom uređaju.

Nakon što unesete adresu novčanika, kliknite “Dodaj odabrani bazen (i)”

1klik4

Korak 3: Pokrenite tog naivca

Sad kad ste sredili svoj odabir bazena i adresu novčanika, vrijeme je da započnete s rudarenjem.

1klik5

Vaša početna stranica rudara s jednim klikom trebala bi izgledati otprilike ovako:

Odavde ćete s padajućeg izbornika u lijevom kutu odabrati svoj rudarski hardver. Možete koristiti procesor ili odabrati procesor računala (CPU) ili njegovu grafičku karticu (GPU). Ako upotrebljavate GPU, provjerite znate li koji se vaše računalo konkretno koristi.

Zatim ćete odabrati s kojim se bazenom želite povezati. Možete odabrati više spremišta odjednom, ali rudar će uvijek dati prioritet prvom izboru u vašem redu. Korištenje više spremišta ne znači da ćete istodobno doprinositi snazi ​​raspršivanja obojici; to jednostavno znači da, ako bi se vaš prvi bazen srušio iz bilo kojeg razloga, drugi bi bazen ušao umjesto njega.

Napokon, kliknite start i krećete na utrke. Ako je dostupno, možete dobiti skočni prozor od rudara za 1 klik. Samo preuzmite ažuriranje i ono će se začas razjasniti.

Jednom kad se rudar pokrene, bit će naveden kao “Online” ili “Waiting for share” u gornjem desnom kutu. U svakom slučaju, budite sigurni da rudar radi kako treba. Ako odmah ne vidite povišicu svojeg rudara na dnu zaslona, ​​nemojte se uznemiriti. Često puta hardver s niskim stupnjem raspršivanja neće registrirati veći dio brzine raspršivanja dok se program neko vrijeme ne pokrene, ako uopće.

Eto vam, narode – sada možete pridonijeti decentraliziranoj monetarnoj revoluciji. Baš kao što sam rekao u svom početnom vodiču za Vertcoin, tako je lako to mogla učiniti vaša velika teta Sally.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me