Bot Obsidian menawarkan platform untuk membuat atau membeli bot perdagangan cryptocurrency dengan antara muka pengguna yang mesra pemula. Bot Obsidian Bot berjalan di cloud 24/7 dan menjalankan perdagangan berdasarkan kriteria yang dimasukkan oleh pengguna.

Laman web ini menawarkan pasar bot, di mana pengguna dapat menjual bot mereka sendiri untuk dijual. Pengguna dapat membuat bot menggunakan lebih dari 50 indikator dan lebih dari 400 pasaran, dan juga menggunakan fungsi pengujian bot dan pengimbasan indikator Obsidian Bot yang memungkinkan untuk menguji prestasi bot dengan cepat berdasarkan data pasaran sejarah.

Kami berhubung dengan pasukan Bot Obsidian untuk bercakap mengenai crypto dan bagaimana rasanya menjalankan syarikat perdagangan bot.

Siapa pengguna ideal anda?

Kami mempunyai dua jenis pengguna yang ideal.

Jenis pengguna pertama kami mempunyai pengalaman perdagangan sebelumnya. Pengguna ini akan dapat mengotomatisasi strategi kemenangan mereka. Pengguna ini juga dapat menjual strategi mereka di pasaran dan memperoleh wang untuk melakukannya.

Ini membawa kita kepada pengguna kedua yang ideal. Bot Obsidian dibuat untuk menyokong pengguna tanpa pengalaman perdagangan atau cryptocurrency sebelumnya. Kami menawarkan arahan untuk membimbing mereka melalui setiap langkah proses, walaupun mereka tidak memiliki cryptocurrency. Marketplace membolehkan pengguna ini menggunakan bot (semua bot pasar adalah percuma) dan mula berniaga dengan segera.

Kami juga berpendapat bahawa strategi HODL (berpegang pada nyawa tersayang) yang biasa berlaku akan habis. Sebagai syarikat, kami cuba menyebarkan mesej bahawa strategi HODL secara objektif tidak baik dan dapat diganti dengan mudah oleh bot.

Bagaimana pengguna dilindungi dari risiko? Bagaimana mereka dapat memastikan Obsidian Bot sentiasa berjalan demi kepentingan terbaik mereka?

Sebelum membeli pengguna kami dapat melihat ulasan dan penilaian dari pembeli sebelumnya dari setiap bot pasar. Juga, prestasi sejarah bot dan persembahan langsung dipaparkan secara grafik untuk menunjukkan kepada pengguna tingkah laku umum bot.

Setelah membeli, kami memberikan kemas kini e-mel untuk setiap transaksi yang dilakukan bot pengguna. Pengguna juga dapat menguji bot secara langsung dengan isyarat untuk melihat bagaimana prestasi bot mereka sebelum berdagang dengannya. Selain itu, pengguna mempunyai pilihan untuk mematikan bot mereka pada bila-bila masa.

Pencipta bot hanya menjana keuntungan, menjadikannya kepentingan terbaik untuk membuat bot terbaik.

Kami memahami bahawa ketika melabur dalam bot perdagangan pengguna perlu memahami bagaimana bot berfungsi. Kami memberikan maklumat ini supaya pengguna kami dapat membuat keputusan pelaburan yang bijak dan lebih selamat.

Bolehkah anda memandu kami melalui proses membuat bot perdagangan? Bagaimana sosej dibuat?

Selepas anda mendaftar dan log masuk, anda akan memasuki papan pemuka pengguna anda. Klik pada tab ‘buat’ dan ini akan menghantar anda ke halaman di mana anda membuat bot perdagangan. Anda boleh membuat sebilangan bot perdagangan yang anda mahukan tetapi anda hanya boleh menjalankan sehingga 15 bot pada satu masa untuk perdagangan langsung.

Terdapat 7 langkah peringkat tinggi untuk membuat bot.

(1). Pilih pasaran bot perdagangan anda. Perkara pertama yang anda lakukan ialah memilih pasaran yang anda mahukan bot perdagangan anda misalnya ‘BNB / BTC.’

(2). Tetapkan tarikh mula dan akhir untuk data sejarah pasaran yang ingin anda uji prestasi bot anda.

(3). Pilih dan kalibrasi petunjuk perdagangan teknikal untuk membina otak yang memberi kuasa kepada bot perdagangan anda. Terdapat tab ‘beli’ di halaman buat di sinilah anda menambahkan semua petunjuk anda yang menentukan bila bot anda akan membeli. Tambahkan seberapa banyak petunjuk yang anda mahukan, jumlah petunjuk bergantung kepada budi bicara pengguna. Kami juga menawarkan butang ‘scan’ untuk semua indikator yang akan menunjukkan seberapa baik prestasi bot anda jika anda menggunakan nilai yang berbeza untuk indikator anda, ini sangat berguna jika anda tidak tahu bagaimana indikator beroperasi atau jika bot anda memerlukan sedikit penalaan.

(4). Pilih dan kalibrasi penunjuk untuk strategi penjualan bot anda. Langkah ini sama dengan langkah (3) kecuali sekarang anda membuat strategi menjual.

(5). Tentukan penunjuk berhenti dan rugi untung bot anda. ‘Stop Loss’ adalah petunjuk yang menetapkan ambang di mana anda mengurangkan kerugian anda. ‘Stop Profit Loss’ adalah indikator yang menetapkan ambang kapan bot anda akan menjual semasa menguntungkan.

(6). Analisis prestasi bot anda pada grafik data pasaran sejarah. Apabila anda telah mengisi tab ‘beli’, ‘jual’, dan ‘stop / loss’ bot, kini saatnya anda menguji bot anda terhadap data pasaran sejarah. Sekiranya anda tidak menyukai penampilannya, anda sentiasa boleh memadam / menambah / atau menentukur penunjuk.

(7). Akhirnya, simpan bot anda dan lancarkan secara langsung di halaman perdagangan ‘Live’ kami!

Alat pengimbas membolehkan pengguna mengklik butang dan melihat berapa banyak wang yang akan dibuat bot perdagangan mereka secara hipotesis dalam julat tarikh yang mereka pilih sebelumnya. Pengguna boleh mengubah nilai dan mengimbas seberapa banyak yang mereka mahukan sehingga mereka berpuas hati.

Setelah mereka mempunyai indikator di kedua indikator tersebut, mereka akan diminta memasukkan nilai seperti julat candlestick, dan stop loss loss, bersama dengan pemboleh ubah yang unik untuk setiap indikator.

Bagaimana anda melindungi pengguna dari bot yang mungkin atau tidak bertindak demi kepentingan terbaik mereka di pasaran?

Pertama, pengguna tidak diharuskan membeli bot perdagangan dari pasar jika mereka tidak merasa selesa melakukannya. Sebelum membeli pengguna dapat melihat penilaian bintang yang telah diberikan oleh pembelian sebelumnya kepada bot bersama dengan komen. Kami juga memberikan persembahan sejarah dan persembahan langsung bot.

Kami juga memaparkan grafik titik pembelian sejarah bot. Setelah membeli, kami memberikan kemas kini e-mel untuk setiap transaksi bot pengguna; pengguna dapat terus mengetahui dan memantau perkembangan bot mereka dari mana sahaja. Pengguna juga mempunyai pilihan untuk mematikan bot mereka setiap saat. Walaupun bot berdagang untuk pengguna, kepentingan pengguna adalah untuk memantau perkembangannya setidaknya untuk jangka waktu yang singkat sehingga pengguna mempercayai tindakan bot yang dibeli.

Pada pendapat anda, apakah strategi bot perdagangan terbaik?

Kami yakin ada 3 perkara utama yang menjadikan bot perdagangan terbaik.

(1). Bot ini memanfaatkan perdagangan frekuensi tinggi yang tidak mampu dilakukan oleh manusia.

(2). Bot hanya boleh berdagang di pasar lembu dan tidak aktif di pasar beruang.

(3) Akhirnya, bot tersebut diperdagangkan di pasar yang memiliki koin tidak berubah-ubah misalnya BTC / USDT. Bot membeli BTC membolehkan pelaburan berkembang dan diperdagangkan kembali ke USDT menunggu peluang seterusnya.

Bolehkah anda menyentuh keselamatan Bot Obsidian? Ramai pengguna mungkin agak khuatir untuk memberikan akses pihak ketiga ke pelaburan mereka – bagaimana anda dapat menangani perkara ini?

Memastikan keselamatan maklumat pengguna adalah salah satu keutamaan tertinggi kami. Pengguna boleh memasukkan kunci API mereka di laman web kami dengan selamat. Mereka kemudian disimpan dengan selamat di belakang beberapa lapisan keselamatan dan penyulitan. Salah satu penasihat syarikat kami adalah pengarah keselamatan di Zillow untuk memastikan protokol keselamatan kami terkini.

Selain itu, kami menegaskan pengguna menonaktifkan penarikan API, jadi jika berlaku peretasan, dana pengguna tidak dapat dipindahkan ke luar dompet pertukaran mereka. Kami juga mendorong pengguna untuk mengamalkan langkah-langkah keselamatan dengan Binance dan pertukaran crypto lain.

Bolehkah anda memandu kami bagaimana Obsidian Bot menjana wang?

Sumber pendapatan utama kami berasal dari bayaran bulanan untuk keuntungan yang dijelaskan lebih mendalam pada kami halaman yuran. Sekiranya pengguna kami tidak menjana wang, kami tidak menjana wang. Kami percaya ini membina kepercayaan pengguna kepada syarikat. Dengan struktur yuran kami, adalah kepentingan kami untuk menjana pengguna sebanyak mungkin wang.

Bolehkah anda memberitahu kami lebih banyak mengenai pasukan anda? Siapa di belakang Bot Obsidian? Mengapa ini adalah pasukan terbaik untuk menjalankan syarikat jenis ini?

Kelvan Brandt, CEO, telah memprogram sejak 2013 dan mempunyai minat untuk mengautomasikan pengalaman pengguna. Dia mempunyai latar belakang matematik yang kuat, yang akhirnya membawanya ke pasar perdagangan algoritma. Setelah setahun berjaya menjalankan perdagangan algoritma sendiri, dia memulakan pasukan Obsidian Bot.

Michael Krebs, COO, memiliki latar belakang yang kuat dalam bidang keusahawanan, pembuatan strategi perniagaan, dan pengembangan bisnis. Dia telah memulakan dua syarikat yang berjaya, termasuk satu yang dia jual. Dia juga memiliki pengalaman dalam perundingan pengurusan dan strategi, di mana dia membuat strategi perniagaan yang kompleks untuk beberapa syarikat terbaik dan paling inovatif di dunia.

Danylo Kurgan, CFO, memiliki latar belakang dalam pengurusan produk, ekonomi permainan video percuma, pengembangan perniagaan dan kewangan. Dia telah menghabiskan banyak waktu di banyak permulaan, mulai dari pengkomputeran awan hingga pengembangan permainan video, memperoleh pengalaman langsung. Juga, dia menghabiskan tahun 2018 sebagai perunding strategik untuk membantu beberapa syarikat terkemuka di seluruh dunia membuat strategi jangka pendek dan jangka panjang.

Alexander Earll, CTO, mengkhususkan diri dalam membina seni bina web dan awan berskala besar yang dibuat tahan lama dan berskala. Sistem ini direka untuk berkembang dan menangani jumlah lalu lintas yang tinggi sambil tetap beroperasi dengan lancar.

Pasukan Obsidian Bot penuh dengan usahawan muda tetapi berpengalaman yang telah terlibat dengan crypto selama bertahun-tahun. Kami juga mempunyai pasukan usahawan berpengalaman yang memberi nasihat dan bimbingan kepada pasukan kami, untuk memastikan bahawa kami tidak melakukan kesalahan kritikal.

Mari kita atasi keremajaan pasukan. Beberapa ahli yang lebih tua telah mengkritik pasukan anda sejak muda, yang sebenarnya mungkin menjadi kekuatan. Bagaimana anda akan membetulkan kebimbangan ini?

Kami memandang masa muda kita sebagai kelebihan. Kami masih muda, yang membolehkan kami melihat pasaran yang sedang berkembang dari perspektif baru. Kami tidak melihatnya dengan bias seseorang yang menghabiskan puluhan tahun berdagang saham, bon, atau sekuriti. Perspektif segar kami sesuai dengan pasaran baru ini.

Apa yang mengilhami penciptaan Obsidian Bot?

Ketua Pegawai Eksekutif kami, Kelvan Brandt, melakukan perdagangan cryptocurrency secara manual dan berjaya dengannya. Dia menyedari strateginya dapat dengan automatik. Menjadi pengaturcara yang sebenarnya, dia mengkod sistem untuk menyelamatkan dirinya berjam-jam menatap komputer.

Dia menyimpannya untuk kegunaannya sendiri sehingga rakan-rakannya mula menawarkannya wang untuk menguruskan portfolio mereka, kemudian rakan mereka mahu dan sebagainya. Kelvan merekrut pasukan semasa dan memutuskan untuk menyebarkan idenya kepada umum. Idea asal telah berkembang menjadi Obsidian Bot.

Di mana anda melihat Bot Obsidian dalam 5 tahun?

Dalam 5 tahun kami melihat Obsidian Bot sebagai jenama yang sinonim dengan kejayaan. Kami melihat Obsidian Bot terus maju dalam teknologi, dengan memasukkan Artificial Intelligence dan teknik pengkomputeran canggih lain untuk meningkatkan pengalaman pengguna kami.

Bagi mereka yang ingin terlibat, apakah langkah seterusnya?

Daftar di https://obsidianbot.com/Identity/Account/Daftar dan mencubanya secara percuma selama 14 hari. Setelah mendaftar, buat bot atau gunakan bot premade (semuanya percuma). Lancarkan bot anda untuk perdagangan langsung di halaman ‘Live’ kami, kemudian duduk dan pantau kemajuan anda melalui halaman ‘Portfolio’ kami.

Artikel di atas adalah jawatan yang ditaja. Kandungannya tidak diubah menjadi objektif yang lebih rendah daripada standard editorial kami.