Choo Choo!

Semua menaiki kereta api ke bulan! Minggu ini membawa momentum dari perhimpunan akhir minggu yang mengagumkan pada Jumaat lalu. Jumlah had pasaran cryptocurrency terus meningkat dari $ 120.5B hingga $ 135B sepanjang tujuh hari – kira-kira keuntungan 12 peratus.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (22/2/19)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (22/2/19)

Hampir setiap altcoin berada dalam warna hijau minggu ini dengan beberapa pertumbuhan dua digit. EOS (38.68%), Maker (24.36%), dan Vechain (24.51%) adalah antara yang berprestasi terbaik. Melihat tiga teratas kami:

Bitcoin ditunjukkan dengan kenaikan 10.04% pada minggu ini, menyentuh tanda $ 4,000.

Ethereum mengetuai pek, memperoleh 20.84% ​​untuk mendapatkan kembali sekitar $ 150.

XRP, walaupun pertumbuhannya paling sedikit, masih meningkat 6.60%. Harga sekarang sekitar $ 0.32.

Berita Cryptocurrency Domestik

Bitconnnnnect Bahagian Kedua: FBI Boogaloo: Tepat ketika anda menyangka semua berita Bitconnect akhirnya mati dan terkubur, skema Ponzi menjadi tajuk utama sekali lagi. Kali ini, sekurang-kurangnya, ia berada pada catatan yang lebih positif.

FBI mengeluarkan kenyataan pada hari Rabu, “mencari calon mangsa dalam siasatan Bitconnect [mereka].” Biro tetap tidak jelas mengenai maklumat apa yang mereka cari tetapi mendorong setiap pelabur Bitconnect untuk mengisi soal selidik mengenai perkara itu. Soalan-soalan tersebut merangkumi:

  • “Di mana anda pertama kali mendengar mengenai Bitconnect?” Awas, Trevon James.
  • “Berapa banyak wang yang anda laburkan dalam Bitconnect?”
  • “Siapa yang merujuk anda ke Bitconnect (jika ada)?” Sekali lagi, awas, Trevon James.

Seperti yang anda tahu, sepertinya ada tema dalam apa yang ditanyakan FBI. Oleh itu, awasi Bitconnnnnnnect Bahagian Tiga: Reunion Gang Bitconnect.

Bitcoin di Media

Ambil Musk: Dalam podcast baru-baru ini dengan Ark Invest, Elon Musk (Paypal, SpaceX, Tesla, dan lain-lain) mengukir masa untuk berbual cryptocurrency dengan dua hos siaran. Secara keseluruhan, dia mempunyai perkara positif untuk diperkatakan. Dia mencatat, “Wang kertas akan hilang. Dan crypto adalah cara yang jauh lebih baik untuk memindahkan nilai daripada sekeping kertas. ” Tiada hujah di sini.

Penambahan Google: Bergembiralah, semua pengguna iPhone. Anda kini boleh memasukkan Bitcoin ₿ klasik dalam teks anda. Minggu ini Google melancarkan kemas kini ke papan kekunci iOS mereka yang menyertakan simbol crypto sebagai pilihan mata wang.

papan kekunci bitcoin google ios

₿itcoin ₿aby (melalui Reddit u / Crypto_edu)

Siaran Samsung: Pada acara produk minggu ini, Samsung memperkenalkan beberapa tawaran baru termasuk telefon pintar / tablet yang dapat dilipat, pesaing airpods, dan barisan telefon pintar baru. Namun, yang paling sesuai untuk kita adalah berita bahawa Samsung Galaxy S10 dan Fold akan mendapat sokongan asli untuk dompet blockchain di Knox, ciri penyimpanan kunci peribadi telefon.

apa yang baru di kebetulan

Apa itu ICO? | Penjelasan mengenai Penawaran Syiling Permulaan: Pada tahun 2017, ICO panas terik. Ketahui bagaimana mereka berfungsi dan di mana mereka mungkin menuju seterusnya.

Adakah Boss Crypto Legit? Ulasan mengenai Kursus Perdagangan Cryptocurrency: Kami mencuba Boss Crypto, meneliti kebaikan dan keburukannya, supaya anda dapat mengetahui apakah itu tepat untuk anda sebelum anda membuat pembelian.

Peranan Blockchain di Pasar Modal: Blockchain memasuki pasaran modal, dan tetap ada sama ada bank mahu atau tidak.

Blockchain untuk Eropah Menyatukan Suara Industri: Kami berbincang dengan pasukan yang berusaha untuk memberikan syarikat bersatu suara blockchain di kalangan pengawal selia Eropah.

Hukum Dunia Cryptocurrency yang Berkembang: Apa yang Perlu Anda Ketahui: Sekiranya anda menganggap undang-undang biasa itu rumit, tunggu sehingga anda mengetahui tentang undang-undang crypto.

Bagaimana Cryptocurrency Dapat Membebaskan Pencipta Kandungan: Perlahan tetapi pasti nampaknya platform kandungan memberi boot kepada pencipta. Inilah cara crypto dapat menolong mereka melawan.

Crypto AI: Apabila Pembelajaran Mesin Memenuhi Kewangan Baru: Cryptocurrency dan kecerdasan buatan. Anda tidak dapat lebih banyak kata kunci-y daripada itu.

Misi Litecoin untuk Menjadi Bentuk Wang yang Sempurna: Perak ke emas Bitcoin mempunyai arah baru yang mengagumkan untuk 2019-seterusnya.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Dari Argentina ke Paraguay – Bitcoin > SWIFT: Minggu lalu, eksport pengasapan dan pengawalan makhluk perosak membuatnya dari Argentina melalui pabean di Paraguay. Dengan sendirinya, tugas ini tidak banyak pencapaian. Namun, daripada membuat pembayaran melalui pembayaran SWIFT tradisional, negara-negara menyelesaikan perjanjian dengan bitcoin – yang pertama untuk kedua-dua negara.

Perjanjian itu diproses melalui Bitex, sebuah syarikat perkhidmatan kewangan blockchain di Amerika Latin yang memudahkan pembayaran bitcoin. Walaupun ukuran eksportnya agak kecil (hanya $ 7,100), ini menunjukkan langkah yang jelas menjauh dari sistem warisan menuju masa depan blockchain.

Tidak, Anda Pertama: Menurut The Korea Herald, institusi Korea Selatan sedang menunggu Amerika Syarikat untuk membuat langkah pengawalseliaan cryptocurrency sebelum melakukan tindakan mereka sendiri. Penerbitan Korea itu bercakap dengan pegawai tanpa nama dari Korea Exchange (KRX), satu-satunya pengendali pertukaran sekuriti di negara ini, mengenai perkara itu.

Mengenai ETF bitcoin, pejabat itu menyatakan, “AS telah menjadi peneraju utama dalam pasaran cryptocurrency dan derivatif yang berkaitan … itulah sebabnya kami memerhatikan kemajuan dan tindak balas keputusan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS mengenai ETF bitcoin.” Dengan keputusan awal A.S. (5 April), kelulusan ETF bitcoin boleh menjadi domino pertama dalam siri keputusan di seluruh dunia.