Minggu Ini dalam Cryptocurrency: 23 November 2018

Dan Kami Percuma, Fallin Percuma ‘

Bukan minggu yang baik untuk pasaran cryptocurrency, bukan minggu yang baik sama sekali. Jumlah cap pasaran turun dari bawah $ 185B kepada kira-kira $ 140B. Kejatuhan hampir 25 peratus membawa kita ke nilai terendah yang pernah kita lihat pada tahun 2018. Tetapi, dalam semangat Kesyukuran, mari luangkan masa untuk merenungkan perkara-perkara yang masih harus kita syukuri. Walaupun dalam kemerosotan ekonomi ini, Bitcoin terus membuat kemajuan teknologi, Ethereum adalah salah satu projek Github yang paling pesat berkembang, dan industri tradisional terus menerapkan teknologi blockchain baru.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (23/11/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (23/11/18)

Mari lihat kripto teratas kami (Amaran – tidak cantik):

Bitcoin merpati 22.45%, jauh di bawah paras had pasaran $ 100B yang sebelumnya memberikan sokongan.

XRP mengekalkan kedudukan tempat kedua tetapi masih jatuh 12.49% sepanjang minggu.

Ethereum terus dipalu, kehilangan 30.89% nilainya sejak Jumaat lalu.

Berita Domestik

Jualan Jutaan Seni Christie’s Records di Blockchain: Pergi sekali. Pergi dua kali. Dijual! Christie’s di New York baru-baru ini mengadakan acara di mana rumah lelong itu menjual karya seni bernilai hampir $ 318 juta. Satu karya seni, Edward Hopper’s Potong Suey, dibeli dengan harga lebih dari $ 90 juta dengan sendiri.

Christie bekerjasama dengan rakan teknologi Artory untuk merakam asal-usul setiap karya. Artory menggunakan pelaksanaan peribadi blockchain Ethereum untuk mengesan maklumat dan pemilikan sepanjang kitaran hidup. Nampaknya Artory akan terus bekerjasama dengan rumah lelong pada lebih banyak acara di masa depan juga.


Orang Berkata

Paul Polls: Budak jahat Libertarian Ron Paul pergi ke Twittersphere minggu ini untuk bertanya kepada pengikutnya mengenai apa yang mereka yakini sebagai simpanan kekayaan terbaik dalam sepuluh tahun akan datang. Pemenangnya: satu-satunya Bitcoin. Ambil itu, Nota Rizab Persekutuan!

Orang kaya memberi anda $ 10,000. Anda boleh memilih dalam bentuk mana anda akan menerima hadiah itu. Tetapi ada yang menarik: Anda mesti menyimpan hadiah dalam bentuk yang anda pilih selama 10 tahun tanpa menyentuhnya. Dalam bentuk mana anda akan menerima hadiah itu?

– Ron Paul (@RonPaul) 15 November 2018

Snowden Bercakap: Minggu ini, Ben Wizner, peguam Edward Snowden, menerbitkan perbincangan yang dilakukannya baru-baru ini dengan pelanggannya yang kontroversial mengenai blockchain. Secara ringkas, mereka meluangkan masa untuk menentukan blockchain, menjelaskan cara kerjanya, dan membincangkan kebaikan dan keburukan teknologi.

Yang Baru di CoinCentral?

Cara Mendapatkan Pinjaman di BTC: Kadang-kadang anda hanya mahu mengambil pinjaman tanpa perlu berurusan dengan barang-barang fiat yang menjengkelkan.

Ketua Pegawai Eksekutif Binance CZ Meramalkan Larian Bull Market Crypto: Ia seperti meminta tukang gunting rambut jika anda perlu mendapatkan potongan rambut anda…

Iran Hampir Beralih Rial ke Mata Wang Digital Kerana Sekatan: Venezuela Pertama, sekarang mungkin Iran. Crypto menjadi cara baru untuk mengelakkan sekatan asing.

Dompet Terbaik untuk Ripple pada tahun 2018: Jika anda menyimpan sejumlah besar XRP, anda ingin memastikan anda menyimpan dompet yang terbaik. Berikut adalah beberapa.

Firma Perlombongan Bitcoin Menggunakan Tenaga Hijau untuk Mendapatkan Keuntungan Mengesankan: Ketika pasaran merosot, semakin banyak ladang perlombongan mungkin mulai melihat ke arah tenaga hijau.

Apakah Syiling X11? Perlombongan Khusus dan Medan Perang Blockchain: Ketahui mengapa beberapa komuniti lebih suka X11 berbanding SHA256 dan fungsi hashing popular lain.

Meletakkan Inisiatif Q pada Percubaan | The Big Big Thing atau Complete Scam?: Anda telah melihat jumlah spam Facebook yang tidak berkesudahan. Tetapi, adakah tuntutan itu berlaku?

SegWit Coins Bersiap untuk Memperbaiki Privasi: Lebih banyak privasi mungkin akan datang ke lejar umum Bitcoin (dan syiling SegWit lain) tidak lama lagi.

Apa yang Kami Belajar dari CTR Coin Scam: Mereka yang tidak belajar dari sejarah pasti akan mengulanginya.

Cara Membeli Cryptocurrency dengan PayPal: Panduan Langkah demi Langkah: Walaupun tidak mustahil, ada cara yang lebih baik untuk mendapatkan crypto anda.

3Commas Review: Tinjauan Dalam Perkhidmatan Bot Perdagangan: Ketahui apakah perkhidmatan bot perdagangan ini mempunyai barang untuk membawa anda ke dalam tiga kelab koma.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Switzerland Mengumumkan ETP Crypto Pertama di Dunia: Bank-bank Switzerland itu lagi. Pertukaran ENAM Swiss akan segera menyenaraikan Produk Perdagangan Tukaran Mata Wang Kripto (ETP) pertama di dunia, yang disebut Anum. Ringkasnya, Anum ETP adalah seperti dana indeks untuk pasaran cryptocurrency. Ia mengesan syiling teratas mengikut kapitalisasi pasaran dan memperuntukkan aset mengikut bahagian pasaran. Jadi, pada masa ini, ETP akan memiliki kepentingan tertinggi dalam Bitcoin, diikuti oleh XRP, kemudian Ethereum, dll.

Sama seperti ETF, ETP ini memberi anda kenaikan nilai (atau penurunan) cryptocurrency tertentu tanpa perlu membeli aset yang mendasari. Oleh kerana Switzerland adalah salah satu negara yang lebih progresif mengenai cryptocurrency, tidak hairanlah apabila syarikat-syarikat di negara lain melancarkan ETP mereka sendiri tidak lama lagi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map