Bitcoin di Jalan, Monero di Lembaran

Berita baik terus berlanjutan. Setelah turun sekejap pada pertengahan minggu, jumlah cap pasaran secara konsisten naik hingga berakhir pada $ 143.3B. Dikira dari had Jumaat lalu $ 140.4B, pasaran meningkat dua peratus minggu ini. Dan, beberapa syiling meletupkan pertumbuhan itu dari air.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (29/9/19)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (29/3/19)

Basic Attention Token meningkat 43.63%, Ravencoin melonjak naik 44.79%, dan EOS dan Cardano masing-masing melonjak 17.92% dan 20.27%. Tiga syiling teratas kami tidak begitu berjaya tetapi masih berjaya dalam seminggu.

Bitcoin harga berdetak 1.36% ke atas.

Ethereum mendahului pek dengan keuntungan 2.10%.

XRP tidak dapat mengikuti, kehilangan 1.67% selama tujuh hari terakhir.

Berita Cryptocurrency Domestik

Laporkan Ramalan Perbelanjaan Blockchain Besar: TechInsight360 mengeluarkan laporan bertajuk Peluang Perniagaan Blockchain Amerika Syarikat dan Siri Pangkalan Data Outlook (2016-2025), minggu ini dengan beberapa ramalan yang baik mengenai perbelanjaan blockchain A.S. yang akan datang. Puncak laporan: Pengeluaran blockchain dijangka mencapai…drumroll, sila…$ 41.11B menjelang 2025.

Sekiranya ramalan itu terbukti tepat, itu bermaksud pertumbuhan perbelanjaan blockchain hampir 2.400 peratus hanya dalam tujuh tahun. Walaupun jumlah pertumbuhan ini nampak jauh, jumlah perbelanjaan meningkat 110.1% pada tahun 2018 sahaja. Apabila anda mengambil kira pasaran lembu yang bangkit dan pasaran yang lebih matang, ramalan mula menjadi lebih munasabah.

Satu lagi Penipuan Menggigit Debu: Welp, anda kini boleh menambahkan Daniel Todd Levine ke senarai cucian artis penipuan bitcoin yang terus berkembang. Broker Englewood, Colorado baru-baru ini menandatangani surat dari Lembaga Pengawalseliaan Industri Kewangan (FINRA) yang bersetuju dengan larangan dari industri sekuriti.

Levine didakwa melakukan beberapa tindakan salah laku termasuk pelaksanaan perdagangan yang tidak dibenarkan. Inti skandal itu, bagaimanapun, melibatkan operasi bitcoin dengan saudaranya, seorang buronan A.S. Rupa-rupanya, saudara Levine “mengongkong” dia untuk mempercayai bahawa dia dapat membeli bitcoin dengan potongan harga 60 hingga 90 peratus dari penjual di Eropah. Setelah Levine mengumpulkan lebih daripada $ 1.5 juta dana pelanggan, saudara itu hilang.

Sejak itu Levine membayar balik sebahagian dana yang hilang, walaupun jumlah tertentu tidak diketahui.

Orang Berkata

Bankchain Bash Blockchain: Dalam berita yang paling tidak mengejutkan minggu ini, CEO dari Mastercard dan Wells Fargo mengecam keadaan blockchain semasa pada hari Rabu ini di Fintech Ideas Festival. Tim Sloan, Ketua Pegawai Eksekutif Wells Fargo, berpendapat bahawa “teknologi asasnya sangat menarik, tetapi sangat lambat untuk dilancarkan.” Dan CEO Mastercard Ajaypal Banga menyatakan, “Saya rasa blockchain mungkin menarik, tetapi model perniagaannya tidak terbukti.”

Itu bukan semua perbincangan negatif. Kedua-dua CEO masih mempercayai teknologi jangka panjang dan syarikat masing-masing mempunyai pelaburan yang signifikan dalam idea blockchain.

apa yang baru di kebetulan

Pengubahan Wang Haram Bitcoin: Cara Tetap Selamat di CryptoLand: Crypto adalah syurga untuk pengubahan wang haram. Berikut adalah beberapa cara penjenayah mencuri bitcoin dan mencucinya dengan bersih.

Temu ramah dengan Michael Meisler, Pemimpin Pajak Blockchain Global EY: EY tidak asing dengan cukai, dan pemimpin cukai blockchain syarikat mempunyai beberapa nasihat untuk anda semua pelabur di luar sana.

Kad Debit Crypto Teratas pada tahun 2019: Anda hanya dapat HODL sejak sekian lama. Kami meneliti kad debit teratas yang boleh anda gunakan untuk menghabiskan simpanan kripto anda.

Panduan Lengkap untuk Iklan Blockchain: Kami membantu anda meninjau larangan, senarai putih, dan sumber ruang iklan blockchain yang sering kompleks.

Kajian Crypto Robinhood | Bagaimana Bursa Ini Bandingkan?: Robinhood membunuhnya dalam kewangan tradisional. Tetapi bagaimana pertukaran tanpa bayaran menumpuk untuk crypto?

Recap Cryptocurrency South by Southwest 2019: Ketua Pengarang Alex Moskov memberikan ringkasan pengalaman SXSW 10 hari yang penuh dengan kekacauannya.

Derek Capo di TokenPay, Bekerjasama dengan Litecoin Foundation dan Spearheading Crypto Adoption: TokenPay baru-baru ini bekerjasama dengan Litecoin Foundation; kami bercakap dengan Ketua Pegawai Eksekutif projek untuk mengetahui lebih lanjut.

[SPONSORED] Obsidian Bot on Automated Cryptocurrency Trading and Bot Creation: Kami duduk bersama pasukan Obsidian Bot untuk mengetahui bagaimana rasanya menjalankan syarikat bot perdagangan kripto.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Bitwise Menemui Fakening: Pembentangan Bitwise baru-baru ini kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (SEC) mendedahkan beberapa kejadian jumlah dagangan palsu di seluruh bursa di seluruh dunia. Walaupun pertukaran terkenal seperti Coinbase Pro dan Kraken kelihatan bersih, pertukaran yang lebih kecil seperti CoinBene dan OKEx mempunyai banyak contoh aktiviti mencurigakan.

Secara keseluruhan, laporan tersebut menyimpulkan bahawa hanya 10 dari 81 bursa teratas yang melaporkan jumlah volume yang tepat. Bitwise berpendapat bahawa walaupun bursa melaporkan jumlah dagangan sekitar $ 6 bilion dalam jangka masa 5 hari, jumlahnya sebenarnya lebih hampir kepada $ 273 juta – hanya 4.5% dari jumlah asal.

Perbezaan Bitwise dalam Volume Dagangan

Perbezaan Bitwise dalam Volume Dagangan

Semua Paladium di Rusia: Orang terkaya Rusia dan pengeluar Palladium terbesar di dunia merancang untuk menandakan nombor atom 46. Vladimir Potanin bekerjasama dengan pihak berkuasa Switzerland untuk menyusun butiran pelaksanaan token untuk dana Palladium yang berpusat di Switzerland..

Potanin mempertahankan langkahnya yang akan datang, dengan menyebutkan bahawa “transaksi dalam token lebih mudah dan lebih mudah” daripada cara tradisional. Malangnya, undang-undang Rusia pada masa ini menjadikan tokenisasi menjadi sukar. Potanin dan pasukannya berharap dapat memaksa penggubal undang-undang untuk mengubah peraturan dalam perbicaraan April yang akan datang.