Selamat tinggal 2018, Hello 2019

Tahun baru bermula dengan minggu yang tenang dalam mata wang kripto, semua perkara dipertimbangkan. Selepas lonjakan sembilan peratus pada hari Jumaat yang lalu, pasaran bergerak ke samping, melambung tinggi antara $ 135.4B dan rendah sekitar $ 125B. Minggu berakhir dengan jumlah pasaran cryptocurrency hanya $ 129B – sedikit di bawah keuntungan enam peratus setiap minggu.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (1/4/2019)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (1/4/2019)

Sebilangan besar harga syiling kekal relatif dengan hanya sedikit yang mencapai dua digit secara positif atau negatif. Chainlink (41.30%), ICON (12.48%), dan Augur (15.28%) adalah beberapa pemimpin minggu ini. Bagi tiga terbaik kami …

Bitcoin hampir tidak bergerak, hanya menunjukkan kerugian 0,01%.

Ethereum XRP melonjak, menunjukkan keuntungan 17.97% yang mengagumkan sepanjang minggu.

XRP menunjukkan pergerakan mendatar juga, hanya menumpahkan 1.99% dari harganya.

Berita Cryptocurrency Domestik

Overstock + Ohio + Taxes = Kejayaan Crypto: Semalam, Overstock mengumumkan bahawa ia akan menjadi syarikat nasional pertama yang memanfaatkan peluang cukai crypto baru di Ohio. Peruncit dalam talian akan membayar sebahagian daripada cukai Ohio di bitcoin pada musim cukai yang akan datang.

Oleh kerana syarikat itu adalah pemfail awal, syarikat itu tidak akan dikenakan bayaran tambahan semasa membayar. Akhirnya, negara akan mengenakan yuran satu peratus untuk pembayaran bitcoin yang jauh lebih rendah daripada bayaran perkhidmatan 2.5% pada pembayaran kad kredit.

Sekali lagi, Ketua Pegawai Eksekutif Overstock, Patrick Byrne meletakkan wangnya di mana mulutnya berkaitan dengan penggunaan blockchain. Peminat mata wang digital adalah pelopor dalam menerima cryptocurrency di laman web runcitnya, mengendalikan dana yang berfokus pada blockchain, dan baru-baru ini mengumumkan bahawa dia akan menghentikan bahagian e-commerce Overstock untuk mengalihkan tumpuan kepada teknologi blockchain.

Colorado Memainkan Kad Berganda-Balik pada Rang Undang-Undang Pro-Blockchain: Kembali pada bulan Mei 2018, legislator Colorado meluluskan rang undang-undang yang disukai blockchain dengan satu undi hanya untuk menolaknya sejurus selepas beberapa penggubal undang-undang menolak suara mereka. House Bill 1426, dikenali sebagai Akta Penghantaran Wang Pengecualian Mata Wang Maya, akan mengecualikan token crypto tertentu seperti yang ditentukan dalam rang undang-undang dari undang-undang sekuriti.

Tujuh bulan kemudian, Senator Jack Tate mencuba lagi dengan rang undang-undang yang baru dan lebih baik. The Akta Token Digital Colorado mencadangkan satu set garis panduan yang boleh digunakan oleh perundangan ketika mengklasifikasikan status keselamatan token digital. Rang undang-undang itu adalah gagasan Majlis untuk Kemajuan Teknologi Blockchain, usaha bersama antara kelas berat crypto, seperti Erik Voorhees, dan pengawal selia yang berkaitan.

Anggota parlimen Colorado akan mengundi pada rang undang-undang baru 13 Mac.

apa yang baru di kebetulan

Bagaimana Cryptography Blockchain Melawan Kebangkitan Mesin Quantum: Mesin kuantum menimbulkan ancaman langsung kepada blockchain. Inilah yang dilakukan oleh beberapa orang untuk melawan.

Pembuat GPU Nvidia Berjuang untuk Mengatasi Pasar Crypto Shenanigans: Nvidia mungkin berada di pasaran beruang ini, tetapi mereka pasti tidak keluar.

ICO Ethereum Sell-Off Hits Sepanjang Masa Tertinggi: Harga Ethereum telah mencecah pada tahun 2018. Dan beberapa projek ERC20 teratas mungkin dipersalahkan.

Cryptocurrency Exchange Altcoin Delisting Ramps Up and Wraps Up 2018: Bursa dengan cepat menghapus beberapa altcoin terkenal pada tahun 2018. Tetapi sekiranya anda bimbang?

Apakah Pulse Merah (PHX)? | Panduan Pemula: Ketahui semua tentang emas NEO, atau sekiranya kita mengatakan merah, angsa.

Bitcoin vs Emas: Perbandingan Kekuatan Relatif: Bitcoin berbanding emas – pertempuran antara dua nilai terbaik di dunia.

Bukti Pembakaran | Konsensus Melalui Pemusnahan Syiling: Membakar pembakaran bayi, crypto inferno!

Korban Hacking S.Korea Crypto Ditolak Pampasan Selepas Ketetapan Mahkamah: Pelajaran yang baik dalam bukan kunci anda, bukan crypto anda.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Kerajaan India Memberi Amaran Terhadap Crypto, Lagi: Warganegara India tidak asing dengan pandangan pesimis pemerintah mereka mengenai cryptocurrency. Rabu ini, pasukan polis Jammu dan Kashmir menambah sentimen ini dengan kenyataan mereka sendiri. Agensi penguatkuasaan undang-undang mengeluarkan nasihat, memperingatkan warga bahawa pelaburan dalam cryptocurrency mempunyai risiko yang tinggi dan saat ini tidak dilindungi oleh pengawasan peraturan di negara ini. Selain itu, Reserve Bank of India (RBI) belum memberikan sebarang perlesenan atau kebenaran bagi syarikat untuk berurusan dengan sebarang cryptocurrency.

Syarikat Nasdaq Memukul Pertukaran Crypto Baru: DX.Exchange yang berpangkalan di Estonia akan segera melanda pasaran Eropah dengan versi token dari beberapa syarikat terbesar di Amerika. Pertukaran berjalan di blockchain Ethereum dengan token yang disokong oleh saham sebenar yang dipegang dan diperdagangkan oleh rakan kongsi MPS Marketplace Securities Ltd.

Syarikat itu merancang untuk melancarkan pertukaran dengan sepuluh syarikat tersenarai Nasdaq termasuk Facebook, Tesla, dan Apple.