Bitcoin Ingin Mengepam… Anda Naik!

Masa yang baik terus berjalan. Pasar minggu ini agak sunyi Baiklah, sunyi hingga lewat Isnin apabila ia meningkat lebih daripada 10 peratus semalam. Dan pam ini juga tidak diikuti dengan pembuangan sampah. Jumlah penutup pasaran terus meningkat sepanjang baki minggu ini, menamatkan lebih tinggi 22 peratus berbanding Jumaat lalu.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (4/5/19)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (4/5/19)

Sekiranya anda merupakan altcoin tanpa pertumbuhan dua digit minggu ini, anda melakukan sesuatu yang salah. Daripada 100 syiling teratas (tidak termasuk duit syiling stabil), hanya tiga syiling yang berwarna merah selama tujuh hari terakhir. Bagaimana dengan tiga pemimpin kita?

Bitcoin, kemungkinan besar pemangkin rali ini, melonjak 22.56%. Kini ia berada di atas $ 5,000.

Ethereum berada di belakang dengan keuntungan 17.19%. Harganya kini selesa di atas $ 160.

XRP berada di tangga ketiga, melonjak 16.83%. Harganya terus naik sekitar $ 0.35.

Berita Cryptocurrency Domestik

SEC Memberi Bimbingan: Pada hari Rabu, SEC mengeluarkan a Rangka Kerja untuk Analisis “Kontrak Pelaburan” Aset Digital, tetapi kandungannya membuatkan beberapa ahli masyarakat kecewa. Daripada memberikan panduan yang mengikat secara hukum, kerangka tersebut hanya “mewakili pandangan Staf dan bukan merupakan peraturan, peraturan, atau pernyataan Suruhanjaya.”

Selain itu, dokumen tersebut tidak menggariskan apa-apa yang belum dijelaskan oleh SEC. Ia secara berkesan meneliti pelbagai cara Uji Howey dan menerangkan bagaimana ia boleh digunakan untuk cryptocurrency dan penawaran duit syiling awal (ICO). Perkataan kerangka bermaksud bahawa sebilangan besar aset digital tidak begitu baik dengan ujian ini.

Oleh itu, dengan kata lain, token “utiliti” anda mungkin masih merupakan keselamatan di mata SEC.

SEC Memberi Perhatian: Dalam berita kedua SEC pada minggu ini, organisasi itu mengeluarkan surat “tanpa tindakan” pertamanya, yang membenarkan ICO menjual token. Penerima, TurnKey Jet, Inc. (TKJ), menulis kepada SEC pada hari Selasa bertanyakan apakah komisen akan mengambil tindakan jika mereka mengadakan ICO. Surat 13 halaman itu menggariskan beberapa aspek perniagaan termasuk perincian penjualan token, keperluan untuk blockchain, dan analisis dalaman Uji Howey.

Sebagai tindak balas, SEC menulis bahawa mereka tidak akan mengambil tindakan selagi syarikat itu memenuhi kriteria tertentu. Secara khusus, mereka memerlukan:

  • “TKJ tidak akan menggunakan dana dari penjualan Token untuk mengembangkan Platform, Rangkaian, atau Aplikasi TKJ”
  • “TKJ akan mengehadkan pemindahan Token ke Dompet TKJ sahaja”
  • Dan “… setiap Token akan mewakili kewajiban TKJ untuk menyediakan perkhidmatan carter udara dengan nilai satu USD per Token”

Sekiranya TKJ dapat mengikuti peraturan ini bersama dengan beberapa peraturan tambahan, mereka dapat memegang ICO mereka tanpa harus mendaftar dengan SEC.

Orang Berkata

Bekas Ketua Pegawai Eksekutif Dogecoin Elon Musk: Sebagai sebahagian daripada Lelucon April Mop yang diketuai oleh akaun Twitter Dogecoin, Elon Musk menukar sementara perihal Twitternya kepada bekas Ketua Pegawai Eksekutif Dogecoin. Dan dengan cara troll Internet yang benar, terus menge-tweet pernyataan dan meme Doge yang positif. Sejak itu dia membuang tajuknya, tetapi kami yakin trolling akan berterusan.

Nampaknya anda adalah CEO sekarang @elonmusk, DM kami di mana e-mel kod akses &# 128512; pic.twitter.com/xaftsRZ8MA

– Dogecoin (@dogecoin) 2 April 2019

apa yang baru di kebetulan

8 Alat Pembangunan Blockchain Terbaik untuk Pembangun Ethereum: Berminat untuk membangunkan beberapa kontrak pintar tetapi tidak tahu mahu memulakannya? Kami membuat anda dilindungi.

Bagaimana Blockchain Menukar Pasaran Hartanah Sewa: Terdapat tiga perkara yang perlu dipertimbangkan ketika menilai harta tanah sewa – blockchain, blockchain, blockchain.

Apa Yang Sebenarnya Dilakukan oleh Firma Perunding Blockchain?: Ini lebih daripada sekadar mengecap lengan dan kaki.

Ramalan Ethereum untuk 2019: Adakah Bulls atau Bears akan Menang ?: Ethereum Bears vs Ethereum Bulls. Siapa yang akan menang? Hanya masa akan menentukan.

Mengukur Blockchain Buzz di South by Southwest: Steven Buchko CoinCentral melanda jalan di South By tahun ini untuk melihat apakah blockchain masih mendapatkannya di pasar beruang.

Apa itu Holochain (PANAS) | Panduan untuk Rangkaian Tanpa Blok Ejen-Centric: Ketahui mengenai projek yang cuba membentuk semula cara kita memikirkan aplikasi yang diedarkan.

MimbleWimble | Jawapan untuk Privasi Blockchain yang Dapat Diukur: Hocus. Tumpukan. Alakazam. MimbleWimble berusaha untuk menjadikan urus niaga anda bersifat peribadi.

Potensi Cryptocurrency: Bagaimana Ia Boleh Menjadi Bentuk Wang Terbaik: Bentuk wang yang ideal mempunyai enam ciri asas. Kami mengkaji bagaimana Bitcoin menumpuk.

[SPONSORED] Obsidian Bot on Automated Cryptocurrency Trading and Bot Creation: Kami duduk bersama pasukan Obsidian Bot untuk mengetahui bagaimana rasanya menjalankan syarikat bot perdagangan kripto.

Airbnb Berhak Lebih Baik: Mengapa IPO Terlalu Tarikh untuk Melakukan Keadilan Berkongsi Ekonomi: Catatan tetamu ICOBox ini melihat bagaimana crypto dapat membantu pemilik dalam ekonomi perkongsian.

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Pengganas Tidak Suka Cryptocurrency: Menurut kajian RAND Corporation baru-baru ini, pengganas tidak menggunakan cryptocurrency untuk membiayai operasi mereka. Lebih khusus lagi, masih ada sebilangan kecil kes TF [kewangan pengganas] yang didokumentasikan dan disahkan secara terbuka yang melibatkan VC [mata wang maya]. “

Sebabnya tidak boleh mengejutkan. Banyak cryptocurrency, seperti Bitcoin, tidak dikenali tanpa nama mudah dikesan. Selain itu, cryptocurrency masih agak sukar digunakan apabila anda membandingkannya dengan medium tradisional. Dan, menghabiskan cryptocurrency menimbulkan cabaran lain kerana kadar penggunaan rendah semasa. Malah duit syiling privasi seperti Monero hampir tidak digunakan.

Oleh itu, kajian ini menyimpulkan bahawa peningkatan aset maya yang akan datang akan menjadikan cryptocurrency pilihan yang lebih mungkin bagi pengganas pada masa akan datang.

Tetapi Rupanya, Bank melakukan: Sebuah laporan yang diterbitkan oleh World Economic Forum pada hari Rabu menggariskan bahawa sekurang-kurangnya 40 bank pusat di seluruh dunia sedang meneliti mata wang digital bank pusat, CBDC. Di luar itu, banyak dari mereka menjalankan juruterbang CBDC juga.

Senarai bank tersebut merangkumi Bank Thailand, Bank Pusat Brazil, Penguasa Monetari Hong Kong, Bank of France, antara lain. Bank of France, misalnya, mengganti proses penyediaan SEPA Credit Identifier dengan penyelesaian berasaskan blockchain. Peningkatan telah berjaya. Bank telah melihat kecekapan masa yang lebih besar, proses audit, dan pemulihan bencana di bawah sistem.

Sorotan Tajaan – Bot Obsidian

logo bot obsidian

Pada zaman ini, pedagang cryptocurrency mengambil kesempatan untuk mendapatkannya. Salah satu kelebihannya ialah automasi. Mengapa menggoda diri dengan perdagangan yang tidak rasional apabila bot dapat mengurangkan risiko kesalahan manusia bagi anda?

Bot Obsidian membawa anda bot yang dapat disesuaikan untuk 24/7, perdagangan bebas tangan tanpa kontrak jangka panjang. Berdagang dengan bot anda, menjualnya, atau membeli orang lain – pilihannya adalah milik anda. Lawati Laman web Bot Obsidian hari ini untuk memulakan percubaan 14 hari percuma anda.