Turun dengan Kapal?

Semua orang lebih baik mula berdoa kepada Satoshi dan segera mula berdoa Pasaran memukul minggu ini, hampir 15 peratus. Hanya sebilangan kecil cryptocurrency di 100 teratas yang menyaksikan hijau minggu ini. Senarai itu merangkumi Bitcoin SV (9.99%), Gelombang (25.75%), Factom (12.75%), dan Huobi Token (4.27%). Tetapi bagaimana dengan ketiga-tiga budak besar itu?

Bitcoin jatuh 14.82% ke bawah $ 3,500.

XRP kehilangan 15.77% sepanjang minggu dengan tanda harga semasa lebih dari $ 0.30.

Ethereum berdarah 23.19% sejak minggu lalu. Anda kini boleh mendapatkan duit syiling penuh dengan harga di bawah $ 90.

Statistik Pasaran Cryptocurrency (12/7/18)

Statistik Pasaran Cryptocurrency (12/7/18)

Berita Cryptocurrency Domestik

Wyoming Mengambil Sikap Pro-Blockchain yang Lain: Cowboy State terus membangun diri secara senyap sebagai hab cryptocurrency dan blockchain di Amerika Syarikat. Setelah melewati beberapa siri rang undang-undang blockchain pada bulan Februari, jawatankuasa perundangan baru-baru ini menambahkan satu lagi undang-undang blockchain ke dalam senarai. Rang undang-undang baru, yang mendapat suara 13-1, membolehkan bank di negeri ini memberikan perkhidmatan untuk aset blockchain.

RUU itu nampaknya merupakan produk dari jawatankuasa “Blockchain Task Force”. Tujuan jawatankuasa ini adalah (dan adalah) untuk mengetahui cabaran yang dihadapi oleh pengusaha blockchain.

Bagi mereka yang mengetahui, atau tinggal, di Wyoming, keputusan ini seharusnya tidak mengejutkan. Negeri ini dijuluki sebagai Negara Kesaksamaan sebagai negeri pertama yang membenarkan wanita memilih dan secara konsisten meluluskan perundangan progresif.

SARAPAN! #Wyoming jawatankuasa perundangan diluluskan #blockchain #bank RUU 13-1 atas tentangan hebat dari industri perbankan. Tahniah dan terima kasih kepada semua penyokong yang keluar! pic.twitter.com/nQDjALykRk

– Caitlin Long (@CaitlinLong_) 30 November 2018

Tinjauan mengatakan… Crypto !: Menurut tinjauan baru-baru ini oleh platform pekerjaan Humans, 29 peratus pekerja bebas A.S. ingin menerima sekurang-kurangnya sebahagian daripada pendapatan mereka dalam cryptocurrency. Para freelancer berpendapat bahawa sistem warisan memerlukan masa yang terlalu lama, membatasi pemindahan harian, dan mengenakan bayaran yang terlalu tinggi di antara isu-isu lain. Sebagai contoh, PayPal mengenakan bayaran hampir tiga peratus pada banyak transaksi di platform.

Walau bagaimanapun, penggunaan pedagang masih merupakan salah satu sekatan jalan terbesar. Harus menukar ke fiat menghilangkan banyak nilai yang dihasilkan oleh pendapatan crypto. Oleh itu, terdapat banyak projek yang menjadikan pedagang mesra kripto menjadi kenyataan tidak lama lagi.

Orang Berkata

Breyer Jangan Peduli: Pelabur Jutawan Jim Breyer membuat hujah kenaikan harga jangka panjang untuk cryptocurrency di Nasib baik Forum Teknologi Global 2018. Dia menyatakan di pentas persidangan bahawa walaupun “kita dekat dengan musim sejuk nuklear sekarang,” industri ini dipenuhi dengan beberapa saintis komputer terbaik dan Ph.D. pelajar dan postdocs. Dan, “anda tidak mahu bertaruh dengan yang terbaik dan paling hebat di dunia.”

apa yang baru di kebetulan

Bagaimana Infrastruktur sebagai Perkhidmatan (IaaS) Memenuhi Blockchain: IaaS adalah perniagaan yang besar dan berkembang, dan projek blockchain menginginkan sekeping.

Stablecoins dan Peg Mata Wang: Apa yang Boleh Sejarah Mengajar Kita ?: Banyak orang gembira tentang banyak pilihan stablecoin. Inilah sebabnya mengapa mereka tidak menjadi seperti dulu.

Apa itu tZERO? (Dan Mengapa Ini Boleh menjadi Masalah Besar): Sekiranya 2017 adalah tahun ICO, nampaknya 2019 mungkin adalah tahun STO. tZERO kelihatan memimpin sekiranya ia berlaku.

Bila Membeli Bitcoin: Panduan Menumpukan Satoshi: Menurunkan atau memasarkan – mengetahui bila hendak membeli Bitcoin memang sukar.

SEC Mencegah Pengaruh Media Sosial ICO: Tahniah, DJ Khaled. Anda bermain sendiri.

Aplikasi Pembunuh Blockchain? Projek Pengkomputeran Teragih Paling Berjaya Sejauh ini: Kami masih mencari aplikasi pembunuh pertama blockchain. Salah satu projek ini boleh menjadi tajuk utama.

Cara Menggunakan Dompet Kertas Bitcoin untuk Menjaga Crypto Anda Selamat: Kadang-kadang anda harus menendang sekolah lama dengan sedikit dakwat dan kertas.

Memahami Cukai Cryptocurrency: Cara Mengira Pajak Bitcoin Anda 101: Tukang cukai datang. Pastikan anda bersedia ketika dia melakukannya.

Masa Cukai! Cara Mengira Kerugian Bitcoin dan Cryptocurrency Anda: Lapisan perak di pasaran beruang ini – menuntut kerugian anda.

Cabaran Pengkomputeran Awan dan Bagaimana Blockchain Dapat Membantu: Dunia teknologi berkisar mengenai pengkomputeran awan. Baik untuk masa ini, tetapi banyak masalah di kaki langit.

Mimpi buruk pasaran Bitcoin: Paus dan HODLers to Blame: Siapa yang harus dipersalahkan untuk pasaran turun. Dan adakah Bitcoin akan pulih?

Berita Cryptocurrency dari Seluruh Dunia

Vitalik Terima Doktor Kehormat: Ethereum hell-raiser Vitalik Buterin mungkin telah berhenti dari kuliah pada tahun 2014, tetapi itu tidak menghalangnya untuk memperoleh ijazah sekarang. Jumaat lalu, Fakulti Perniagaan dan Ekonomi Universiti Basel memberikan Buterin gelar doktor kehormatan untuk karya inovatifnya dengan teknologi blockchain. Dekan sekolah tersebut, Prof Dr Aleksander Berentsen memberikannya penghargaan pada perayaan Dies Academiscus.

Buterin menjawab perbezaan tersebut, “Saya merasa terhormat telah menerima gelaran doktor kehormatan dari University of Basel, universiti tertua di Switzerland. Switzerland terkenal dengan penyelidikan blockchain yang inovatif. ”

Akreditasi Blockchain Australia Tiba: Berita baik kepada orang ramai. Anda kini boleh menerima Advanced Diploma of Applied Blockchain, kursus blockchain pertama yang diakreditasi di negara ini. Kursus yang dikembangkan oleh Blockchain Collective ini merangkumi pelbagai jenis subjek blockchain. Beberapa topik merangkumi model perniagaan blockchain, interoperabilitas, operasi kontrak pintar, dan mewujudkan kerangka kerja untuk konsensus peer-to-peer. Daftar kami!