Trend Menurun Terus

Seminggu lagi, pusingan kerugian yang lain.

Pasaran cryptocurrency menumpahkan kolektif 17% sepanjang minggu ini, had pasarannya menurun dari $ 339 bilion kepada $ 280 bilion. Berita bahawa SEC tidak melihat Ether sebagai keselamatan memberi pasaran sedikit penangguhan pada hari Khamis, tetapi carta hari ini nampaknya menunjukkan harga turun kembali ke bawah.

Masa sukar, kawan, dan mereka mungkin masih sukar. Sekiranya kita tidak melonjak ke atas dan mendapat sokongan dalam beberapa hari dan minggu yang akan datang, kita mungkin akan mengalami penurunan yang rendah di bawah paras terendah sebelumnya dari tahun ini.

Bitcoin: Dengan harga permintaan $ 6,540, king crypto telah hilang 13% nilainya sepanjang minggu.

Ethereum: Walaupun dengan berita positif dari pengawal selia AS, Ethereum turun 17% pada minggu pada $ 492.

Riak: Dengan penjenamaan semula logo, harga $ 0,54 Ripple telah hilang 18% sejak minggu lalu.

pasar 6_15_18

Berita Domestik

Ether Bukan Keselamatan, Direktur SEC Menyatakan dalam Ucapan: Dalam ucapan yang disampaikan di Sidang Kemuncak Pasaran Yahoo Finance All: Crypto, William Hinman, Pengarah Kewangan Korporat untuk SEC, menjelaskan pendirian agensi itu terhadap Ether pada Khamis ini. “[Berdasarkan] pemahaman saya mengenai keadaan Ether sekarang ini, rangkaian Ethereum dan strukturnya yang terdesentralisasi, tawaran semasa dan penjualan Ether bukanlah transaksi sekuriti. Dan, seperti halnya Bitcoin, menerapkan rejim pendedahan undang-undang sekuriti persekutuan untuk transaksi semasa di Ether nampaknya memberi sedikit nilai, ”katanya dalam ucapannya.

Keputusan SEC ini menimbulkan beberapa persoalan sukar bagi pemain industri. Banyak lagi yang boleh dibongkar, mungkin dalam bentuk lama, termasuk perbualan setelah tweet ini. https://t.co/IfbTrootcM

– Marco Santori (@msantoriESQ) 14 Jun 2018

Dana Indeks Coinbase Membuka Pintu kepada Pelabur Amerika yang Diakreditasi: Dompet dan vendor cryptocurrency menyiapkan dana indeksnya minggu ini, membukanya untuk pusingan pertama pelaburan. Diumumkan awal tahun ini, Coinbase Index Fund adalah dana terakreditasi pertama seumpamanya untuk industri, dan dana ini hanya terbuka untuk pelaburan dari $ 250,000 hingga $ 2 juta. “Dana Indeks Coinbase memberikan pendedahan kepada pelabur terhadap semua aset yang tersenarai di bursa kami, tertimbang oleh permodalan pasaran. Seperti yang kami umumkan semalam, dana tersebut akan diimbangi kembali untuk memasukkan Ethereum Classic, dan lebih banyak aset ketika mereka disenaraikan oleh Coinbase pada masa akan datang, ”catatan blog rasmi berbunyi.

Kongres Memperkenalkan Rang Undang-Undang yang Tampaknya Meneliti Penggunaan Crypto dalam Pemerdagangan Seks: Pengubahan wang haram dan pendanaan pengganas adalah berita lama. Kini, Kongres mahukan nombor bagaimana cryptocurrency berubah bagaimana pengedar seks menjalankan perniagaan. Menurut rang undang-undang tersebut, “‘Fight Illicit Networks and Detect Trafficking’ atau ‘FIND Trafficking Act’ memerlukan Jenderal Pengawas Amerika Syarikat untuk melakukan kajian mengenai bagaimana mata wang maya dan pasar dalam talian digunakan untuk membeli, menjual, atau mempermudah pembiayaan barang atau perkhidmatan yang berkaitan dengan perdagangan seks atau perdagangan dadah, dan untuk tujuan lain. ” Sekiranya rang undang-undang tersebut berkuatkuasa, Jenderal Pengawas akan mengeluarkan laporan komprehensif kepada Kongres mengenai penemuan kajian dalam satu tahun.

Wanita Kawasan LA Ditandai Dengan Mengendalikan Pertukaran Wang Haram: Dalam apa yang disebut sebagai kes yang belum pernah terjadi sebelumnya, seorang penduduk Los Angeles menghadapi pendakwaan persekutuan kerana menjalankan operasi perdagangan Bitcoin secara haram. Dengan nama pena Black Maven, Theresa Tetley memperoleh sekitar $ 300,000 setiap tahun dari 2014-2017 dengan mengendalikan perkhidmatan Bitcoin dan penghantaran tunai melalui penyenaraian di localbitcoin.com. Jaksa pengadilan berpendapat bahawa Tetley “mendorong sistem keuangan pasar gelap di Central District of California yang sengaja dan sengaja ada di luar industri bank yang diatur.” Dia menghadapi ancaman 30 bulan di penjara persekutuan atas tuduhan jenayahnya, serta penyitaan aset untuk 40 Bitcoin, wang tunai hampir $ 300,000, dan 25 batang emas.

Wells Fargo Melarang Pembelian Crypto Dengan Kad Kreditnya: Dalam langkah yang tidak mengejutkan sesuai dengan bank besar dan syarikat kad kredit lain, Wells Fargo akan menutup perkhidmatan kad kreditnya kepada pembelian cryptocurrency. Ini meletakkan bank ketiga terbesar Amerika dalam syarikat J.P. Morgan & Chase, Citibank, dan American Express. “Pelanggan tidak lagi dapat menggunakan kad kredit Wells Fargo mereka untuk membeli cryptocurrency. Kami melakukan ini untuk menjadi konsisten di seluruh syarikat Wells Fargo kerana pelbagai risiko yang berkaitan dengan pelaburan tidak menentu ini. Keputusan ini sesuai dengan industri secara keseluruhan, ”kata jurucakap dalam satu kenyataan untuk syarikat itu.

Sementara itu, Mastercard Mempunyai Kek dan Memakannya Terlalu, Memohon Paten Pembayaran Blockchain: Syarikat kad kredit mungkin tidak mempunyai kaitan dengan cryptocurrency, tetapi dalam bidang memilih dan memilih, mereka tidak ragu-ragu untuk merebut teknologinya, blockchain, untuk kepentingan mereka sendiri. Mastercard sekurang-kurangnya menunjukkan banyak, seperti syarikat kad kredit mengemukakan paten pada 7 Jun dengan Paten AS & Pejabat Tanda Dagangan untuk “kaedah dan sistem untuk pengesahan kad pembayaran melalui blockchain.” Paten mencari hak atas “pengesahan bukti pembayaran melalui penggunaan blockchain atau sumber data lain yang dapat diakses oleh umum, khususnya penggunaan enkripsi dan transmisi data antara perangkat pengkomputeran dan tempat penjualan untuk mengakomodasi pengambilan dan penggunaan verifikasi bukti pembayaran tanpa menggunakan instrumen pembayaran tradisional. “

Paten blockchain Mastercard

Gabenor Connecticut Menandatangani Rang Undang-Undang yang Mencadangkan Kumpulan Kerja Blockchain Menjadi Undang-Undang: Gabenor Connecticut, Dannel P. Malloy, menandatangani rang undang-undang pada 6 Jun yang secara rasmi menubuhkan Connecticut Blockchain Working Group. The bil, yang memberikan suara sebulat suara di Dewan Undangan Tinggi dan Tinggi Connecticut, menyeru negara “untuk mengembangkan rancangan induk untuk mendorong pengembangan industri blockchain di negeri ini dan mengesyorkan dasar dan pelaburan negeri untuk menjadikan Connecticut sebagai pemimpin dalam teknologi blockchain.”

Yang Baru di CoinCentral?

Apa itu Elastos (ELA)? | Panduan Permulaan: Elastos adalah Internet bertenaga blockchain di mana anda mempunyai kawalan penuh terhadap aset digital anda.

Huobi Mengumumkan Rancangan untuk Organisasi Autonomi Terdesentralisasi: Melalui Projek Rantai Huobi, syarikat akan membina blockchain awam. Ini akan membolehkan mereka berpindah dari sebuah syarikat terpusat ke sebuah syarikat yang terdesentralisasi yang dikendalikan oleh masyarakat.

Pendahuluan pada Carta Cryptocurrency dalam Paparan Perdagangan: TradingViews menawarkan carta untuk sebilangan kecil syiling, dan ada baiknya anda mengetahui jika anda merancang untuk berdagang.

Keadaan Meleret: Bagaimana Teknologi ini Dapat Membuat Blockchain Lebih Skalabel ?: Sharding adalah sejenis partisi pangkalan data yang memisahkan pangkalan data yang lebih besar menjadi bahagian yang lebih kecil, lebih cepat, dan lebih mudah diuruskan yang disebut pecahan data.

DAICO Ada Di Sini – Adakah Model ICO Baru Menawarkan Keselamatan yang Lebih Baik?: Idea Vitalik untuk DAO ICO telah menjadi kenyataan, tetapi adakah ia dapat menyelesaikan masalah penjualan token semasa?

Adakah Kita Betul Memerlukan Cryptocurrency? Penerokaan Wang Moden: Adakah cryptocurrency benar-benar diperlukan? Melihat sistem tradisional, kita pasti berpendapat demikian.

Terdapat Masa Depan Cerah untuk Dana Ekosistem Binance: Dana Ekosistem Binance adalah projek terbaru Binance Lab: inisiatif untuk mendorong pembangunan dan mendorong penggunaan.

Beyond CryptoKitties: Masa depan ERC-721 dan Pemilikan Aset Unik: Cryptokitties adalah token ERC-721 yang paling terkenal, tetapi pada masa akan datang tokenisasi, ini dapat dikaitkan dengan lebih banyak aset daripada bayi digital beanie yang dimuliakan.

Perisian Perlombongan Bitcoin Terbaik 2018: Ingin memulakan perlombongan (atau hanya memerlukan penyegaran semula)? Kami mendapat anda, fam.

Apakah Rancangan Walmart untuk Blockchain Tech ?: Anda tahu peruncit terbesar di dunia mempunyai rancangan untuk teknologi itu, tetapi apa yang mereka perlukan?

Masa Kini dan Masa Kini Penipuan Perlombongan Bitcoin: Botnet, perisian hasad perlombongan, kecurian kuasa – oh saya!

Perbezaan Antara Saham dan Cryptocurrency: Artikel untuk bila anda perlu menjelaskan kepada orang tua anda mengapa / bagaimana duit syiling berbeza daripada stok tradisional.

Kevin Maloney Xeeda di Dompet Perkakasan Cryptocurrency: Kevin Maloney adalah Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Xeeda, dompet perkakasan cryptocurrency yang direka khas untuk telefon pintar.

Pergi Dari ICO-Lima Perkara Yang Perlu Anda Ketahui: ICO menjadi tidak biasa, sementara airdrops dan pendanaan VC semakin banyak.

Blockchain Model Perniagaan Pertama Naik: Pembayaran: Nampak jelas memandangkan Bitcoin dicipta sebagai mata wang alternatif, tetapi bagaimanapun, perlu dilihat bagaimana blockchain akan mengubah proses pembayaran.

Binance mengumumkan bahawa ia akan menawarkan perdagangan Euro pada akhir tahun: Pertukaran terbesar di dunia mempunyai akaun bank di Malta, dan dengan kecairan ini, ia membuka pasangan perdagangan euro.

Isaac Phillips Siglo mengenai Peranan Blockchain di Pasar Baru: Isaac Phillips adalah salah satu Pengasas Siglo, protokol blockchain yang berpusat di Gibraltar untuk aplikasi terdesentralisasi untuk menaja hubungan di pasaran baru muncul.

Apakah Kesan Alam Sekitar dari Perlombongan Bitcoin ?: Mungkin ada yang mengatakan bahawa ia adalah bencana, yang lain lebih kurang azab dan suram. Adakah kebenaran di suatu tempat di antara?

Apa itu Merged Mining? Penyelesaian Berpotensi untuk 51% Serangan: Ringkasnya, perlombongan gabungan (juga dikenali sebagai Auxiliary Proof-of-Work) adalah proses melombong dua cryptocurrency yang berbeza pada masa yang sama.

Blockchain dalam Sektor Automotif – Berpecah untuk Berfokus pada Teknologi Baru: Blockchain dan kereta? Anda yakin, dan industri sudah meneliti teknologi.

Apa itu Web 3.0 ?: Ia lebih daripada sekadar kata kunci; ia dibina secara aktif di sekitar kita.

10 Ahli Politik Paling Aktif – Edisi Global: Ini adalah wajah pelakon politik yang paling terlibat dalam gerakan ini.

Coinbase untuk Menambah Sokongan untuk Ethereum Classic: Coinbase mengumumkan minggu ini bahawa ia akan menambahkan Ethereum Classic pada persembahannya dalam beberapa bulan mendatang.

Stefan George Gnosis mengenai Halangan untuk Adopsi untuk Pertukaran Terdesentralisasi: Stefan George adalah Pengasas dan CTO Gnosis, platform pasaran ramalan berasaskan Gibraltar yang dibina di Ethereum. Gnosis adalah platform pasaran ramalan terbesar kedua dengan capaian pasaran di belakang hanya Augur.

Apa itu Casper: Haunting Ethereum yang Mesra: Casper semakin hampir dengan pelaksanaan setiap hari pembangunan, dan peningkatan PoS hampir siap.

Pengasas bersama Elix Melanie Plaza Talks Crowdfunding, Kebolehgunaan Blockchain, dan Tender Ayam: Melanie Plaza, pengasas bersama Elix, adalah ahli biologi yang menjadikan programmer komputer dalam misi untuk meningkatkan kebolehaksesan teknologi blockchain.

Ketua Pegawai Eksekutif IDEX Alex Wearn mengenai Aurora Advancements: Alex Wearn adalah CEO dan pengasas bersama Aurora, syarikat di belakang IDEX. Dia kini sedang mengerjakan banyak inisiatif yang berbeza, termasuk penjenamaan semula platform pertukaran dan kewangan terdesentralisasi yang terkenal.

Kriptografi: Sejarah Ringkas dari Simetri ke Bitcoin: Penyelaman teknologi yang menjadi asas revolusi.

Blockchain Connect to Host Conference di Pusat Konvensyen San Jose: Blockchain Connect (Silicon Valley) menganjurkan persidangan kedua di Amerika Syarikat pada 26 Jun dan 27 Jun di Pusat Konvensyen San Jose di California. Oh, dan pembaca kami mendapat potongan 40% dengan kod ini: CoinCentral40.

Apa itu Cobinhood Coin (COB)? Panduan Pemula: Sapa Cobinhood, pertukaran cryptocurrency yang mengenakan bayaran sifar untuk perdagangan. Ya, anda dengar betul, sifar! Dengan mengambil tema Robinhood, Cobinhood telah memutuskan untuk meneruskan permainan pertukaran crypto tanpa bayaran.

Pemasaran Afiliasi Blockchain: Meningkatkan Keuntungan untuk Penerbit: Platform pemasaran sekutu Blockchain adalah beberapa yang terbaru untuk memanfaatkan teknologi baru untuk menyelesaikan masalah lama.

Ether Is Not a Security, SEC Director of Corporate Finance di Crypto Summit: William Hinman membuat salah satu komen industri yang paling terkenal pada tahun ini di Sidang Kemuncak Crypto Yahoo Finance minggu ini: Ether bukanlah keselamatan.

Slava Rubin Indiegogo pada Crowdfunding dan ICO: Ketika datang ke crowdfunding, hanya sedikit orang yang memiliki pandangan mendalam yang berakar pada pengalaman mendalam sebagai Pengasas Indiegogo, Slava Rubin.

Meningkatkan Teknologi Industri Pertahanan dengan Blockchain: Jadi, apakah beberapa projek penyelidikan blockchain terbesar untuk industri pertahanan setakat ini? Dan bagaimana blockchain dapat membentuk semula masa depan teknologi ketenteraan?

Berita Cryptocurrency Dari Seluruh Dunia

Binance Menentukan Pandangannya Menawarkan Pasangan Dagangan Euro Menjelang Akhir Tahun: Binance secara konsisten menduduki tempat sebagai pertukaran teratas di dunia dengan jumlah dagangan harian, dan ia ingin mengambil kejayaannya selangkah lebih jauh dengan menggabungkan pasangan perdagangan euro ke dalam perkhidmatannya. Ketua Pegawai Eksekutif bursa mengumumkan minggu ini bahawa ia akan menambah pasangan perdagangan euro pada akhir tahun ini, menggoda bahawa lebih banyak pasangan fiat akan berada di jalan raya. Walau bagaimanapun, buat masa ini, euro akan diperdagangkan dengan mata wang kripto yang belum ditentukan, hasil yang pasti dapat dilakukan dengan Binance membuka akaun bank di Malta minggu lalu.

Mining Firm Agro Blockchain bersedia menjadi Syarikat Crypto Pertama di Bursa Saham London: IPO kemungkinan akan menjadikan Agro Blockchain sebagai tawaran pertama di Bursa Saham London (LSE). Syarikat perlombongan mengumumkan minggu ini bahawa ia merancang untuk mengadakan penawaran awam di bursa saham. Ini akan mengikuti $ 2.5 juta syarikat yang telah dikumpulkan dalam pusingan pelaburan swasta awal tahun ini, dan pengumuman datang pada hari yang sama ketika Agro membuat langganan untuk kontrak perlombongan terbuka kepada orang ramai.

Coinbase Menambah Ethereum Classic ke Suite Penawarannya: Pelanggan Coinbase kini akan mempunyai dua Ethereum untuk dipilih sebagai tambahan kepada dua Bitcoin – dan satu Bitcoin-platform yang ditawarkan. Penjual cryptocurrency terbesar di dunia minggu ini mengumumkan bahawa ia akan mula mengintegrasikan Ethereum Classic ke dalam perkhidmatannya dalam beberapa bulan akan datang. Sebaik sahaja pasukan melakukan semua beban berat di bahagian belakang, ETC akan tersedia di pertukaran Coinbase Pro (dahulunya GDAX) dan ditambahkan ke Dana Indeks Coinbase, tetapi ia tidak akan segera ditambahkan ke Coinbase, tempat utama syarikat untuk pembelian cryptocurrency.

Beberapa pemikiran mengenai mengapa Coinbase akan disenaraikan $ Dll.

TLDR:

Sejarah penapisan penapisan, pembangunan aktif, tadbir urus yang berkesan, peta jalan yang dapat dicapaihttps://t.co/3a35E3TUMq

– Koperasi ETC (@ETCCooperative) 13 Jun 2018

Kumpulan Perbankan Korea Selatan Berencana Melancarkan Sistem Pengesahan ID Berasaskan Blockchain: Persekutuan Bank Korea mengumumkan minggu ini bahawa ia akan melancarkan sistem pengesahan ID berasaskan blockchain baru pada bulan Julai tahun ini. BankSign, seperti yang disebut, akan berusaha untuk menggantikan sistem yang sudah usang yang telah digunakan selama dua dekad terakhir, dan bank akan menerapkan teknologi ID ke platform perbankan mudah alih dan dalam talian mereka.

Kerajaan Kanada Melancarkan Draf Pertama Peraturan Cadangan Crypto untuk Pertukaran dan Pemproses Pembayaran: Kanada mengeluarkan draf peraturan cryptocurrency yang dicadangkan minggu ini. Peraturan tersebut bertujuan untuk langkah-langkah KYC / AML, yang secara khusus memberikan pertukaran kripto dan pemproses pembayaran klasifikasi perniagaan perkhidmatan wang berdasarkan undang-undang Kanada. “Pindaan yang diusulkan terhadap peraturan akan memperkuat Rezim AML / ATF Kanada dengan memperbarui syarat ketekunan wajar pelanggan dan syarat pelaporan pemilikan yang bermanfaat; mengatur perniagaan yang berurusan dalam mata wang maya; mengemas kini jadual dengan peraturan; termasuk perniagaan perkhidmatan wang asing (MSB) dalam Regimen AML / ATF Kanada; menjelaskan beberapa keperluan yang ada; dan membuat sedikit pindaan teknikal, ”kata draf itu.

Pengawal Selia UK mengeluarkan Surat Nasihat kepada Bank mengenai Cara Menguruskan Risiko Aset Crypto: Ditandatangani oleh Pengarah Eksekutif Pengawasan Jonathan Davidson dan Megan Butler, Pihak Berkuasa Kelakuan Kewangan Inggeris telah menghantar surat kepada bank domestik dalam usaha untuk menasihati mereka tentang bagaimana menguruskan risiko yang terlibat dengan cryptocurrency. Surat itu menyentuh topik yang berkisar dari hubungan crypto hingga operasi pasaran gelap hingga spekulatif pasarannya sendiri. “Terdapat banyak motif bukan jenayah untuk menggunakan cryptoassets. Ini termasuk menggunakannya sebagai pelaburan spekulatif berisiko tinggi atau sebagai alat untuk membiayai pengembangan teknologi yang inovatif. Walau bagaimanapun, kelas produk ini juga dapat disalahgunakan kerana ia menawarkan kemungkinan tidak disebutkan namanya dan kemampuan untuk memindahkan wang antara negara. Anda harus mengambil langkah-langkah yang munasabah dan berkadar untuk mengurangkan risiko syarikat anda memfasilitasi jenayah kewangan yang diaktifkan oleh cryptoasset, ”surat itu berbunyi.

5% dari Semua Monero yang Beredar Hari Ini Dilombong Menggunakan Perisian Perisian Malware, Laporkan Tuntutan: Laporan oleh pusat Penyelidikan Rangkaian Palo Alto mendedahkan bahawa 1/20 dari semua Monero yang beredar dicetak menggunakan perisian hasad perlombongan. Dikarang oleh Josh Gunzweig, laporan tersebut mendapati bahawa Monero adalah pilihan penggodam yang luar biasa, yang merangkumi kira-kira 85% daripada semua keuntungan perisian hasad perlombongan. “Jelas bahawa aktiviti seperti itu sangat menguntungkan bagi individu atau kumpulan yang telah menambang cryptocurrency menggunakan teknik jahat untuk jangka masa yang panjang. Sebanyak $ 175 juta didapati ditambang secara historis melalui mata wang Monero, mewakili kira-kira 5% dari semua Monero yang sedang beredar, ”tulis Gunzweig dalam kesimpulan laporan itu..

perlombongan malware monero

Sumber: Rangkaian Palo Alto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me