Mantap Semasa Dia Melangkah

Pasaran telah ditutup dari hari Jumaat hingga Jumaat di hijau. Setelah pulih dari penurunan pasaran minggu lalu, mata wang di sekitar pasaran naik pada carta 7 hari mereka. Jumlah had pasaran Crypto meningkat 11% yang sihat sepanjang minggu ini, meningkat kepada $ 284 miliar pada masa penulisan.

Seperti biasa, masa akan memberitahu jika perhimpunan ini mempunyai kaki. Sekiranya dan ketika kita terus naik, perhatikan tahap rintangan utama Bitcoin ($ 7,600, $ 7,800, $ 8,000, dll.) Untuk melihat apakah pasaran dapat melampaui dan terus mendahului angka ini. Buat masa ini, melebihi $ 7,000 telah menjadi berkat setengah; untuk masa depan, kita harus melihat sama ada jumlah pembelian dapat mengikuti kenaikan yang disambut baik ini.

Bitcoin: Pada $ 7470, Bitcoin diperoleh 17% pada minggu ini, keuntungan mingguan terbesar yang telah kami saksikan sebentar untuk mana-mana tiga aset teratas kami.

Ethereum: Ethereum menunjukkan prestasi yang lebih baik pada pertengahan minggu ini ketika ia berada di atas $ 500. Masih ada 6% minggu ini dengan harga $ 462.

XRP: Positif tetapi hampir tidak ketara, XRP meningkat 2% pada minggu ke $ 0,45

pasaran7_20_18

Statistik Pasaran Cryptocurrency (7/20/18)

Berita Domestik

Laporan: AS Dinyatakan sebagai Negara Paling Mesra ICO di Dunia: Kerajaan Amerika Syarikat agak diam mengenai peraturan kripto, dan ancaman klasifikasi keselamatan yang timbul adalah ketakutan terhadap banyak ICO dan permulaan cryptocurrency. Walaupun begitu, penyelidikan yang dilakukan oleh para penganalisis dalam persidangan dengan Crypto Finance Conference mendapati bahawa AS adalah negara yang paling mesra ICO dari mana-mana negara di dunia. Laporan tersebut telah melalui 100 ICO yang paling banyak dibiayai sehingga kini, dan mendapati 30 daripadanya dilancarkan di Amerika Syarikat, dengan Switzerland (15) dan Singapura (11) masing-masing berada di tempat kedua dan ketiga..

NY Department of Financial Services Awards BitLicense kepada BitPay: Pemproses pembayaran Cryptocurrency Bitpay telah menerima BitLicense yang didambakan dari pengawal selia New York State. Lesen tersebut akan membolehkan syarikat memberikan perkhidmatannya kepada perniagaan dan individu di negeri ini, dan juga akan menjadikan perniagaan sah menggunakan platform BitPay untuk menerima cryptocurrency daripada pelanggan mereka. “Negara New York mempunyai salah satu kebijakan yang ketat mengenai perniagaan yang terlibat dalam cryptocurrency dan bekerja melalui proses kelulusan untuk mendapatkan Lesen adalah penting bagi BitPay. Kami yakin kerja keras ini akan membuahkan hasil kerana New York memberikan peluang perniagaan yang besar untuk BitPay, ”kata Ketua Pegawai Eksekutif BitPay, Stephen Pair dalam satu kenyataan.

Kongres AS Mengadakan Pendengaran Crypto Lain, Pemimpin Industri Timbang Dengan Kesaksian: Dewan Perwakilan Amerika Syarikat telah mengadakan satu lagi pendengaran mengenai crypto, kali ini memilih otak beberapa pakar dan usahawan terkemuka di industri ini. Diadakan oleh Jawatankuasa Pertanian House, ia memaparkan keterangan oleh Joshua Fairfield, William Donald Bain Keluarga Profesor Undang-Undang, Washington dan Lee University School of Law; Amber Baldet, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, Clovyr; Scott Kupor, Rakan Urusan, Andreessen Horowitz; Daniel Gorfine, Pengarah, LabCFTC dan Ketua Pegawai Inovasi, CFTC; bekas ketua CFTC Gary Gensler, Pensyarah Kanan, MIT Sloan School of Management; dan Lowell Ness, Rakan Pengurusan, Perkins Coie LLP. Setiap kesaksian tampaknya mewakili konsensus bahawa peraturan saat ini tidak menyediakan kerangka kerja yang cukup untuk industri yang baru muncul.

Tidak terlepas pendengaran Kongres mengenai bagaimana cryptocurrency mempengaruhi A.S.? Berikut adalah senarai perkara yang perlu anda ketahui: https://t.co/9yv4V4cEDI oleh @RossowEsq pic.twitter.com/9MH4xj6kYo

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 19 Julai 2018

Steve Bannon Ingin Melancarkan Token – Tanpa Lelucon: Bekas Penasihat Kanan Trump dan pengasas bersama Breitbart News, Steve Bannon, telah memasuki crypto. Sehinggakan, tokoh politik sayap kanan mengusahakan duit syilingnya sendiri. Dalam wawancara baru-baru ini dengan CNBC, dia mendedahkan bahawa dia menyimpan sejumlah bitcoin yang tidak didedahkan dan sedang berusaha membina cryptocurrency untuk pergerakan populis. “Kami sedang mengerjakan beberapa token sekarang, token utiliti, yang berpotensi untuk gerakan populis di seluruh dunia. Tetapi mereka harus berkualiti, ”katanya dalam wawancara.

Paten-palooza Round I: Fail Bank Utama untuk Paten Teknologi Blockchain: Bank of America, JPMorgan & Chase Co., dan Telaga Fargo semua mengemukakan paten berkaitan blockchain minggu ini. Sebagai tanda paten hampir kelima puluh, Bank of America berusaha mendapatkan hak untuk sistem berasaskan blockchain untuk mengesahkan data luaran. Pandangan JPMorgan ke arah blockchain untuk menyimpan dan melakukan transaksi penerimaan digital yang terikat dengan bon dan aset lain, sementara Wells Fargo ingin menggunakan teknologi tersebut untuk melindungi dan menyimpan data sensitif.

Paten-palooza Round II: Barclays dan Mastercard Mencari Paten Blockchain Sendiri: Bank yang berpusat di UK Barclays telah mengemukakan tiga paten dengan Pejabat Paten dan Tanda Dagangan Amerika Syarikat. Ketiga-tiga paten berkaitan nampaknya mewujudkan kerangka kerja untuk memasukkan cryptocurrency ke dalam amalan perbankan tradisional dan juga dapat membuka jalan bagi stablecoin. Sementara itu, Kad induk mengemukakan patennya sendiri untuk rangkaian blockchain yang mempunyai penyelesaian dua lapis untuk pengguna menyimpan cryptocurrency dan fiat dan menukar antara aset dengan mudah.

Yang Baru di CoinCentral?

Coinbase Mempertimbangkan Menambah Cardano, BAT, Stellar Lumens, Zcash, dan 0x: Pertukaran itu keluar dalam catatan blog dan mendedahkan bahawa pihaknya melihat standard teknikal untuk lima syiling itu.

Logistik Blockchain – Mengubah Dunia atau Hype Pemasaran Cukup?: Melihat bagaimana blockchain dapat mentakrifkan semula bagaimana kami melakukan logistik dan rantaian bekalan.

Menang atau Kalah: Perjudian Beberapa Orang Menjadi Jutawan Bitcoin: Dari mengeluarkan gadai janji kedua hingga memanfaatkan hutang pelajar, orang-orang telah mempertaruhkan kekayaan ketika berusaha “membuatnya.”

Industri Hiburan dan Blockchain Buat Kemungkinan Baru: Penjualan tiket, pengewangan kandungan, pelesenan artistik – blockchain membuka segala kemungkinan untuk industri hiburan.

Blockchain dan Pertempuran Melawan Rasuah & Penipuan: Dalam salah satu ciri terbaru kami, kami mengkaji bagaimana blockchain dapat memerangi penipuan, baik di dunia maya dan nyata.

Mempekerjakan Bakat Pembangun Blockchain Adalah Cabaran Industri Baru: Apabila permintaan meningkat, pemaju kekurangan bekalan.

Apa itu DECENT (DCT)? | Panduan Permulaan: DECENT adalah ekosistem aplikasi terdesentralisasi (DApp) yang terdiri daripada DCore blockchain dan DCT altcoin.

Bagaimana Marketplace boleh mendapat keuntungan dari Blockchain ?: Kami tahu mengenai pasaran kripto, tetapi apa yang dapat dilakukan oleh teknologi industri untuk pasar tradisional, barang-barang sehari-hari?

Blok Pembangun EOS. Satu Menarik Pelaburan dari Peter Thiel dan Jihan Wu: Blok. Seseorang mempunyai lebih banyak modal untuk bekerja sekarang setelah melalui banyak sumbangan dari dua suara terkemuka di angkasa ini.

IBM dan Rakan Kuat untuk Melancarkan Stablecoin yang dipadankan USD: Stronghold USD akan menggunakan rangkaian Stellar untuk beroperasi, Stronghold sendiri bertindak sebagai penyambung rangkaian.

Beyond Crypto Valley – Ketahui Mengapa Switzerland Adalah Ibu Kota Blockchain di Dunia: Negara ini dengan cepat menjadi jalan masuk untuk syarikat kripto veteran dan veteran yang sama dengan undang-undangnya yang tidak mengganggu.

Internet of Things (IoT) dan Blockchain – Apakah Kemungkinannya?: Adakah kedua-dua sistem tersebut akan digunakan secara serentak?

Kodak Bitcoin Mining Rig Kashminer Dihentikan oleh SEC: Baru-baru ini dinyatakan sebagai penipuan, pelantar perlombongan Kodak telah ditutup oleh SEC

Cara Mendapatkan Perniagaan Bitcoin yang Berfungsi: Ingin memulakan perniagaan di industri? Di sinilah bermula.

Zcash Cryptocurrency Mining Adalah Empat Kali Lebih Menguntungkan Daripada Bitcoin: Bersedia untuk menargetkan semula pelombong anda kepada sesuatu yang lebih menguntungkan?

Sektor Perbankan Hong Kong untuk Mendapat Platform Blockchain menjelang September: Hong Kong Monetary Authority, lembaga mata wang wilayah dan bank pusat, akan melancarkan platform perdagangan berasaskan blockchain langsung pada bulan September.

Senarai Semak Apl Cryptocurrency untuk 2018: Naik Permainan Anda ke Tahap Berikutnya: Dalam rangkuman aplikasi cryptocurrency ini, kami membawa anda melalui platform maklumat yang memastikan para peniaga, peminat, pemaju, spekulator dan pemerhati kasual sama-sama mengikuti dunia mata wang maya.

Berita Cryptocurrency Dari Seluruh Dunia

Pelombong Rusia, Pelabur Mungkin Tertakluk kepada Undang-Undang Yang Ada: Menurut laporan tempatan, kerajaan Rusia hampir mencapai kata sepakat untuk mengatur aspek industri cryptocurrency. RUU, yang diharapkan oleh anggota parlimen melalui undang-undang Rusia pada musim gugur ini, membuat penambang dan pelabur mematuhi undang-undang percukaian yang ada yang dinyatakan dalam Kod Hasil Dalam Negeri Rusia. Anatoly Aksakov, Ketua Jawatankuasa Duma untuk Pasaran Kewangan, menunjukkan dalam wawancara bahawa entiti undang-undang akan dikenakan cukai mengikut perniagaan mereka dan bahawa, jika keadaan memerlukannya, pemerintah dapat mempertimbangkan kod cukai yang terpisah untuk industri.

Di Pasar Down, Crypto-Jacking dan Mining Malware Follows Suit: Laporan yang dikeluarkan minggu ini oleh firma keselamatan Malwarebytes mendapati bahawa perisian hasad perlombongan menjadi tidak biasa, dan kemungkinan besar pasaran akan disalahkan. Kajian itu mendapati bahawa serangan perisian hasad perlombongan telah menurun sebanyak 40% dari Q1 tahun 2018 hingga Q2, dan firma tersebut membuat spekulasi bahawa trend ini akan terus stabil atau stagnan mengikut pergerakan pasaran crypto itu sendiri. “Di hampir setiap kategori perisian hasad untuk pengesanan perniagaan dan pengguna, kami melihat penurunan jumlahnya, yang menguatkan sentimen umum” Dang, agak sentimen di sini sejak awal tahun baru, “kata laporan itu..

China akan Memimpin Koalisi Antarabangsa Baru untuk Penyelidikan mengenai Blockchain dan IoT Tech: China perlahan-lahan bergerak lebih jauh ke arah posisi sebagai pemimpin blockchain global, dan minggu ini, ia semakin hampir. Sebuah jawatankuasa yang dianggotai bersama oleh Organisasi Antarabangsa untuk Standardisasi (ISO) dan Suruhanjaya Elektroteknik Antarabangsa (IEC) meluluskan kumpulan penyelidikan minggu ini. Dipimpin oleh Pengerusi Dr. Shen Jie, kumpulan penyelidikan itu juga merangkumi profesional dan pakar dari AS, UK, Perancis, dan Jerman antara lain.

Laporan Baru Mengetahui bahawa Majoriti ICO Tidak Menepati Janji dan Kekal Terpusat Selepas Pelancaran: Satu kajian yang dilakukan oleh para penyelidik di University of Pennsylvania Law School dapat membuat anda berfikir dua kali mengenai janji-janji tinggi yang dinyatakan dalam buku putih ICO. Laporan itu, yang dikarang oleh Shaanan Cohney, David A. Hoffman, Jeremy Skarloff, dan David A. Wishnick, mendapati bahawa sebahagian besar ICO gagal memenuhi harapan kertas putih mereka; lebih-lebih lagi, laporan itu berpendapat bahawa mereka tidak tetap terdesentralisasi atau tidak percaya. “Hasil siasatan kami menunjukkan bahawa banyak ICO gagal bahkan berjanji bahawa mereka akan melindungi pelabur daripada urus niaga orang dalam. Lebih sedikit masih menunjukkan kontrak sedemikian dalam kod. Anehnya, dalam komuniti yang terkenal dengan kepercayaan teknolibertarian terhadap kekuatan “kepercayaan tanpa kepercayaan” yang dibina dengan kod yang dirancang dengan teliti, sebilangan besar penerbit mengekalkan kawalan terpusat melalui kod yang sebelumnya tidak didedahkan yang memungkinkan pengubahsuaian struktur pemerintahan entiti, “laporan itu berbunyi.

Kajian Menunjukkan Banyak Protokol ICO Gagal Menepati Janji Kertas Putih https://t.co/LggmzJx5Z6 #Bitcoin pic.twitter.com/z3F1ZFzWvO

– Berita Bitcoin (@BTCTN) 19 Julai 2018

Bursa Saham Malta, Rakan OKEx untuk Membina Platform Token Keselamatan: Bursa Saham Malta (MSE) bekerjasama dengan OKEx, yang berkantor pusat di Malta, untuk membawa token keselamatan ke pasar. MSE baru-baru ini melancarkan MSX PLC, cabang pelaburan bursa untuk menjalankan usaha sama dengan syarikat lain. Untuk usaha sama pertamanya menggunakan MSX PLC, MSE dan OKEx menandatangani memorandum persefahaman untuk berusaha membina platform token keselamatan pada Q1 tahun 2019. MSE juga bekerjasama dengan Neufund, platform perkhidmatan crypto yang berpangkalan di Jerman, untuk menandakan ekuiti, juga.

Big Four Firma Pengauditan Bekerjasama Dengan Bank Taiwan untuk Merintis Platform Blockchain: Deloitte, Ernst & Young, KPMG, dan PwC bekerjasama dengan 20 bank Taiwan untuk mencuba platform audit blockchain. Juruterbang akan berusaha untuk menyelaraskan masa pengesahan audit untuk laporan kewangan. Daripada memperoleh dan mengesahkan urus niaga syarikat dengan entiti lain secara manual, juruterbang akan membenarkan juruaudit merujuk sejarah transaksi menggunakan lejar diedarkan blockchain. Bekerjasama dengan Taiwan Financial Information Services Co., gabungan bank percaya bahawa juruterbang dapat mengurangkan masa pengesahan audit dari beberapa minggu hingga satu hari.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me