Jax Wallet recensie

Gezien de stijgende populariteit van digitale valuta, is de markt nu gevuld met een groot aantal cryptocurrency-portefeuilles. Veel van deze portemonnees bieden geweldige functies die de gebruiker echt ten goede kunnen komen.

Jaxx vertegenwoordigt een populaire portemonnee met meerdere valuta’s ontwikkeld door Decentral, een bekend bitcoinbedrijf dat bekend staat om hun geldautomaten, portemonnee en andere diensten in het digitale valuta-ecosysteem.

De Jaxx-portemonnee ondersteunt meer dan zeven verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum en Dash, en staat bekend om zijn platformonafhankelijke koppelingsfunctie, gebruiksvriendelijke interface, de beveiligingspraktijk aan de clientzijde, geweldig ontwerp, gebruiksgemak of-switch tussen opgeslagen munten, scannen van native camera’s, master seed-back-up en meer.

Deze beoordeling van de Jaxx-portemonnee zal u helpen te begrijpen hoe Jaxx in het huidige Bitcoin-ecosysteem past en of het al dan niet goed bij u past.

jaxx portemonnees

Hof van publieke opinie

Op dit moment is de publieke opinie verdeeld in twee verschillende kanten.

De ene kant is van mening dat de portemonnee een zeer goed ontwerp heeft en een breed scala aan geweldige functies biedt, wat zeker waar is. De tweede kant geeft er echter de voorkeur aan weg te blijven van Jaxx, omdat bekend is dat het van tijd tot tijd behoorlijk buggy en traag is, op meerdere apparaten.

Mensen hebben vaak opgemerkt dat er momenten zijn waarop ze uitwisselingen van de ene digitale valuta naar de andere uitvoeren en de portemonnee deze niet registreert, waardoor gebruikers ze opnieuw moeten uitvoeren.

Blijkbaar duurt het ook even voordat de app is geladen. Bij het testen ontdekten veel gebruikers dat ze tot 15 seconden moeten wachten voordat de portemonnee is geladen op mobiele apparaten en een paar seconden op desktopcomputers. Over het algemeen is de wachttijd voordat u toegang krijgt iets langer in vergelijking met andere portefeuilles met meerdere valuta’s die op de markt beschikbaar zijn.

(Bekijk onze volledige lijst met aanbevolen Bitcoin-portefeuilles en Ethereum-portefeuilles)

Gebruikersomgeving

Bruikbaarheid is een van de sterkste punten van Jaxx.

Gezien het feit dat het is ontworpen met het oog op eenvoud, ziet het er geweldig uit. Het is meer dan intuïtief in vergelijking met andere portefeuilles met meerdere valuta, wat in het begin een beetje verwarrend kan zijn.

Bij het gebruik van Jaxx is het wisselen tussen valuta, het verzenden en ontvangen van geld, het invoeren van adressen, het scannen van QR-codes allemaal gemakkelijk te doen. Zoals eerder vermeld, maakt de verscheidenheid aan bugs de ervaring echter traag en een beetje onaangenaam. Hoewel de apps zeker zijn verbeterd door het toegewijde ontwikkelteam, is er nog wat meer werk nodig voordat de perfecte balans is bereikt.

Iemand die zojuist de portemonnee heeft gedownload en een account heeft gemaakt, zal waarschijnlijk blij zijn met de ervaring, vergelijkbaar met gebruikers die net zijn begonnen met digitale valuta. Vanuit het perspectief van een meer gevorderde gebruiker kunnen de gerapporteerde prestatieproblemen echter een beetje vervelend zijn.

Hoe dan ook, het is niet genoeg om iemand volledig weg te sturen van de Jaxx-portemonnee.

Gebruikersinterface van Jaxx Wallet Review

Veiligheid

Net als veel andere digitale valutaportefeuilles, past Jaxx ook sterke beveiligingspraktijken toe die bedoeld zijn om ervoor te zorgen dat ze niet worden gehackt en dat gebruikersgeld te allen tijde veilig blijft.

Een groot voordeel van Jaxx is het feit dat de portemonnee privésleutels rechtstreeks op gebruikersapparaten opslaat, waardoor het voor een derde onmogelijk wordt om uw geld op afstand te beheren.

Als het aankomt op het maken van een back-up, genereert de portemonnee automatisch een geheugensteuntje dat gebruikers kunnen opschrijven en veilig kunnen bewaren.

Bovendien respecteert de portemonnee ook de privacy van de gebruiker, aangezien het aanmaken van een account niet noodzakelijk betekent dat je een e-mailadres en andere privégegevens moet invoeren.

In vergelijking met andere wallets met verwarrende beveiligingspraktijken, is Jaxx vrij eenvoudig, wat geweldig nieuws is. Er kunnen natuurlijk kwetsbaarheden bestaan, maar meestal zijn gebruikersgelden veilig.

Het beveiligingsteam achter Jaxx loste eerder in 2017 een beveiligingsprobleem op toen naar verluidt $ 400.000 werd gestolen. Dit kan voor sommige gebruikers een groot rood vraagteken zijn, maar de exploit werd ondersteund door een probleem dat niet langer een probleem is voor het bedrijf.

Bovendien is er niet veel informatie vrijgegeven over de omstandigheden van de hack, vandaar dat er theorieën zijn dat het gebaseerd zou kunnen zijn op gebruikersfouten. Bij de meeste portemonnees is het essentieel dat u zich aan goede beveiligingspraktijken houdt, aangezien portemonneebedrijven niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden als een gebruiker een heel eenvoudig wachtwoord instelt dat vervolgens door hackers wordt gekraakt.

Toegankelijkheid / gemak

Toegang tot uw munten via de Jaxx-portemonnee is ongetwijfeld buitengewoon eenvoudig.

Log gewoon in en selecteer de valuta naar keuze om een ​​betaling uit te voeren of te ontvangen. Niet alleen dit, maar Jaxx heeft een van de beste ondersteuningsteams die op de markt verkrijgbaar zijn. Het team is bereikbaar via e-mail, chat, maar ook op sociale mediakanalen zoals Twitter of Reddit.

Bovendien heeft het bedrijf ook bewezen zeer transparant te zijn, en iedereen kan het bereiken voor opmerkingen wanneer zich problemen voordoen. Bugrapporten worden over het algemeen ook erg snel afgehandeld, wat een groot pluspunt is.

Als het gaat om platformondersteuning, is het belangrijk op te merken dat Jaxx via apps beschikbaar is op een groot aantal platforms, waaronder Android, iOS, OS X, Chrome, Windows en Linux. Webgebaseerde toegang is momenteel niet beschikbaar.

Het team achter Jaxx heeft aangekondigd dat er in de toekomst ook een hardwareversie van de portemonnee beschikbaar zal zijn, waardoor de opslag van munten nog veiliger wordt, aangezien hardwareportefeuilles in principe ondoordringbaar zijn via traditionele middelen..

Laatste gedachten / aanbevelingen

Op basis van alles wat tot nu toe is geschetst, staat de Jaxx-portemonnee behoorlijk hoog op onze lijst met favoriete portefeuilles.

Het biedt ondersteuning voor meerdere valuta’s, geweldige beveiliging, geweldige klantenondersteuning en is ook gratis beschikbaar!