Bittrex recensie

Bittrex is een van ‘s werelds snelst groeiende cryptocurrency-uitwisselingen. In deze Bittrex recensie we behandelen:

 • Hoe te kopen op Bittrex
 • Uitbetalingslimieten
 • Handelskosten
 • Persoonlijke accountbeveiliging
 • Overzicht
 • Bittrex Review: belangrijke informatie

  Bittrex biedt gebruikers honderden cryptocurrency-handelsparen in Bitcoin, Ethereum en USDT. Momenteel biedt Bittrex geen fiat-handelsparen aan (paren die USD, EUR, GBP, enz. Bevatten).

  Sommige gebruikers kunnen echter wel Bitcoin, Ethereum of USDT kopen via bankoverschrijving. Als u hun aankoopopties via overboeking wilt gebruiken, moet u een ‘verbeterd geverifieerd’ account hebben en een bedrag van $ 10.000 of meer kopen.

  (Als u een kleinere hoeveelheid cryptocurrency wilt kopen met fiat-valuta, bekijk dan dit artikel voor meer opties.)

  De uitwisseling werd begin 2014 gelanceerd. Als in de VS gevestigd bedrijf heeft Bittrex dat gedaan verklaarden zich te zullen houden aan alle wetten en voorschriften die vereist zijn door Amerikaanse overheidsinstanties. U kunt meer lezen over hoe dit handelaren beïnvloedt in de sectie “limieten” hieronder.

  Bittrex tegen Poloniex

  Poloniex is de grootste rivaal van Bittrex. Beide beurzen bieden momenteel een breed scala aan BTC-, ETH- en USDT-handelsparen.

  In januari 2017 had Poloniex naar schatting 4,7 keer zoveel bezoekers als Bittrex, volgens similarweb. In juni 2017 had Poloniex net iets minder dan 2 keer zoveel bezoekers als Bittrex. Er zijn verschillende factoren die Bittrex tot een betere optie maken voor cryptocurrency-handelaren, die in de volgende secties worden beschreven.

  Klantenservice

  Als twee van ‘s werelds grootste cryptocurrency-uitwisselingen, die in hoog tempo groeien, worden beide sites geconfronteerd met een groot aantal supporttickets. Dit heeft natuurlijk de middelen van beide sites onder druk gezet, maar Bittrex heeft de groei veel beter aangepakt.

  Poloniex heeft een zeer groot aantal gebruikers die klagen over slechte klantenondersteuning. Op forums en prikborden zul je veel gebruikers vinden die beweren al weken of zelfs maanden geen reactie te hebben gekregen van hun steun. Dit is ook de ervaring van sommige medewerkers van Coin Central en ook van vrienden van het personeel.

  Bittrex heeft daarentegen veel minder klachten van de gemeenschap. We hebben persoonlijk ook nooit een probleem gehad met de ondersteuning van Bittrex. Zij zijn ook veel actiever op sociale media, snel updates en relevant nieuws voor gebruikers posten.

  Beschikbare cryptocurrencies en handelsparen

  Als u een breed scala aan minder populaire cryptocurrencies wilt verhandelen, komt Bittrex opnieuw naar voren. Bittrex biedt momenteel meer dan 250 handelsparen, terwijl Poloniex er minder dan 100 aanbiedt. Bittrex is de laatste tijd ook veel actiever geweest in het toevoegen van nieuwe cryptocurrencies aan hun beurs..

  Bittrex vs Poloniex: eindoordeel

  Naar mijn mening is Bittrex de duidelijke winnaar in de slag om Bittrex vs Poloniex. Ze bieden een veel betere klantenservice en bieden gebruikers veel meer handelsparen.

  Hoe te kopen op Bittrex

  Het primaire doel van Bittrex is om gebruikers cryptocurrencies te laten verhandelen voor andere cryptocurrencies. Als u cryptocurrencies wilt kopen voor fiatvaluta (USD, EUR, enz.), Heeft Bittrex een proces om dit te doen, maar het vereist verbeterde accountverificatie en een minimale aankoop van $ 10.000.

  Als u probeert uw eerste cryptocurrency te kopen, is Coinbase of een andere van deze opties waarschijnlijk geschikter voor uw behoeften. U kunt vervolgens de cryptocurrency die u koopt gebruiken om op Bittrex te handelen, zoals weergegeven in de onderstaande gids.

  Hoe Bittrex te gebruiken om in cryptocurrency te handelen

  In dit gedeelte laat ik u een stapsgewijze handleiding zien voor het handelen op Bittrex.

  1) Ga naar Bittrex.com en klik op “INLOGGEN”

  Als je nog geen account hebt, kun je de link om je aan te melden hier vinden.

  Bittrex Account aanmaken

  2) Aanmelden

  Het enige dat in eerste instantie nodig is om een ​​account aan te maken, is uw e-mailadres en een wachtwoord.

  Bittrex-aanmeldingsformulier

  U moet dan uw e-mailadres verifiëren door op de link te klikken die door Bittrex naar uw e-mailadres is gestuurd. Hierna kunt u inloggen.

  3) Stort uw cryptocurrency

  Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt, ziet u een lijst met alle markten van Bittrex. Navigeer naar de pagina “Portefeuilles” om de cryptocurrency van uw keuze te storten.

  Bittrex Exchange Markets

  Met Bittrex kunt u momenteel meer dan 250 cryptocurrencies storten en verhandelen. U kunt de zoekbalk gebruiken om de cryptocurrency te vinden die u wilt storten. Klik vervolgens op het pluspictogram.

  Bittrex Portemonnees

  Er verschijnt een stortingsvak waarin u een stortingsadres kunt genereren.

  Genereer Bittrex Wallet-adres

  Uw stortingsadres wordt nu weergegeven. Het is aan te raden om eerst een klein bedrag te storten om er zeker van te zijn dat alles correct werkt. U kunt storten door vanuit uw bestaande portemonnee cryptocurrency naar het opgegeven adres te sturen.

  Bittrex-stortingsadres

  4) U ontvangt uw aanbetaling nadat deze is geverifieerd door de Blockchain

  Stortingen vereisen een aantal blockchain-bevestigingen voordat ze beschikbaar zijn voor verhandeling. Het aantal vereiste bevestigingen is afhankelijk van de cryptocurrency die u stort.

  Bittrex in afwachting van aanbetalingen

  5) Zoek het handelspaar dat u wilt ruilen

  Zodra uw storting beschikbaar is om te verhandelen, zoekt u het handelspaar dat u wilt verhandelen op de marktenpagina. Voor dit voorbeeld ruil ik Ethereum in voor Dash.

  Bittrex Vind handelspaar

  6) Plaats uw bestelling

  De pagina met handelsparen geeft u veel informatie over het paar dat u wilt traden.

  Voor elementaire handelsdoeleinden is het orderboek het belangrijkste onderdeel om op te letten. Gebruik het om alle koop- (biedingen) en verkoop- (vraagt) bestellingen te bekijken die zijn geplaatst door Bittrex-gebruikers.

  Kies het gewenste aantal “Eenheden” en uw gewenste prijs. Er is geen garantie dat uw bestelling wordt uitgevoerd als deze onder de “Vraag” -prijzen staat. Door een limietaankooporder te plaatsen, verbindt u zich ertoe om de hoeveelheid cryptocurrency die u heeft ingevoerd te kopen tegen of onder de prijs die u heeft ingevoerd.

  Hoe u cryptocurrency op Bittrex kunt kopen

  U wordt gevraagd om uw bestelling te bevestigen voordat u deze plaatst. U kunt bestellingen die niet worden gevuld, echter annuleren.

  Bevestig kopen op Bittrex

  7) Voltooide bestelling en intrekkingen

  Zodra uw bestelling is voltooid, is de door u gekochte cryptocurrency beschikbaar in uw Bittrex-portemonnee. U kunt het intrekken door op het minteken te klikken. In het gedeelte “Limieten” hieronder kunt u lezen hoeveel u van Bittrex kunt opnemen.

  Hoe u zich kunt terugtrekken uit Bittrex

  Voer het bedrag in dat u wilt opnemen en het adres waar u uw opname naartoe wilt sturen.

  Uitbetalingslimieten

  Uw account moet worden geverifieerd om opnames te maken. De basisverificatie, waarmee u tot 3 BTC-equivalent per dag kunt opnemen, is meestal een zeer eenvoudig proces. Zie deze schermafbeelding van het Bittrex-site voor meer details.

  Bittrex-ontwenningslimieten

  Er zijn geen limieten voor het bedrag dat u kunt storten of verhandelen.

  Handelskosten

  Alle transacties op Bittrex hebben een commissie van 25%.

  Persoonlijke accountbeveiliging

  Google Authenticator kan en moet worden gebruikt om uw account te beveiligen. Door deze vorm van 2-factorenauthenticatie in te schakelen, moet u deze gebruiken bij het inloggen of het opnemen van geld.

  Bittrex Review Samenvatting

  Om dit samen te vatten Bittrex recensie, hier zijn mijn voor- en nadelen voor deze cryptocurrency-uitwisseling.

  Voordelen

  • 250+ handelsparen.
  • Betere klantenondersteuning dan belangrijkste rivaal Poloniex.
  • Eenvoudig om basisaccountverificatie te bereiken.

  Nadelen

  • Als u fiat-valuta wilt gebruiken, kunt u alleen Bitcoin, Ethereum en USDT kopen als u meer dan $ 10.000 koopt.
  • Als u hoopt met fiat een kleinere hoeveelheid cryptocurrency te kopen, probeer dan deze sites.
 • Geen fiat-handel beschikbaar.
 • Al met al, Bittrex is een geweldige site voor frequente handelaren of gebruikers die obscure cryptocurrencies willen kopen. Voor nieuwkomers in cryptovaluta, die hun eerste cryptovaluta willen kopen, moet u een andere optie kiezen.