Kraken recensie

Het in San Francisco gevestigde Kraken is een van de grootste Bitcoin-beurzen en wordt beschouwd als de grootste bitcoin-beurs op basis van het eurovolume, de liquiditeit en de handel in Canadese dollars, Amerikaanse dollars, Britse ponden en Japanse yen.

Kraken landde in 2011 op de internationale scène en was de eerste Bitcoin-beurs die de handelsprijs en het volume liet zien in de Bloomberg Terminal. Kraken erkent ook dat hij de eerste is die een cryptografisch verifieerbare audit van het bewijs van reserves doorstaat, de door de regering van Tokio aangestelde curator is en de door de Duitse BaFin gereguleerde Fidor Bank..

Naast lofbetuigingen is Kraken echter nog een van de vele beurzen die gebruikers Bitcoin kunnen kopen en verkopen.

Dus, hoe goed is Kraken?

De volgende recensie helpt u op weg.

Populaire mening

Wat de publieke opinie betreft, heeft Kraken over de hele linie gemengde beoordelingen.

De goede: Positieve recensies van Kraken geven de uitwisseling grotendeels de mogelijkheid om te handelen en een vlotte ervaring te hebben. De meest positieve beoordelingen merken echter allemaal op dat de software (voor handel) veel ruimte voor verbetering heeft. Het feit dat Kraken zeer internationaal toegankelijk is, maakt het de eerste keuze van veel internationale gebruikers.

De slechte: Een snelle Google-zoekopdracht onthult een hele reeks heftig negatieve recensies over de uitwisseling en de klantenservice van Kraken. Houd er rekening mee dat veel negatieve recensies vaak het resultaat zijn van klanten die een zeer onaangename ervaring hadden en het internet opzochten om hun lucht te laten ontsnappen. Hoewel deze recensies misschien een nauwkeurige weergave zijn, zijn er nog steeds mensen die goede ervaringen met het platform hebben gehad. De negatieve recensies van Kraken wijzen er vooral op dat het gebrek aan klantenservice de ervaring buitengewoon frustrerend maakt. Bovendien kunnen de opnametijden erg traag zijn en sommige gebruikers melden beperkte toegang tot hun geld.

Kraken Review: belangrijke informatie

Kraken Overzicht

Eigendom van Payward, Inc. en miljoenen hebben ontvangen van investeerders, Kraken is een van de grootste cryptocurrency-uitwisselingen.

Kraken heeft een vrij grote verscheidenheid aan cryptocurrencies (meer dan Coinbase), en maakt het gemakkelijk voor internationale handelaren.

Om aan de slag te gaan, moet je worden geverifieerd door Kraken. Gebruikers worden gesorteerd in verschillende niveaus die dingen specificeren, zoals hoeveel een gebruiker in een specifieke laag per dag kan storten. Elke laag vereist een andere set details.

Wordt geverifieerd op Kraken

Een aandachtspunt is dat de Kraken-portefeuille u voorziet van een bedrag in USD, EUR, enz. Dat uw portefeuille waard is.

Bestellen op Kraken is relatief eenvoudig met behulp van hun basisinterface, maar hun handelshulpmiddelen bieden een robuustere functionaliteit als u ervoor kiest om ze te gebruiken. U kunt eenvoudige markt- of limietorders plaatsen. Voor limietorders geldt een gemiddelde vergoeding van 0,16% en voor marktorders een vergoeding van 0,26%. De vergoedingen variëren meestal op basis van het volume van de transactie. Voor de belangrijkste handelsparen liggen de vergoedingen meestal tussen 0,1% en 0,35%, en voor andere minder gebruikelijke cryptoparen kan het bereik ergens tussen 0,05% en 0,75% liggen. Handelaren die liquiditeit aanbieden, krijgen 0% kosten.

Handel op Kraken

Bovendien kunt u handelen met margehandel, maar dit is een ongelooflijk risicovolle manier om het te doen en wordt niet aanbevolen, tenzij u echt (WERKELIJK) weten wat je doet.

Een ding dat ik leuk vind aan Kraken, is dat het veel verschillende fiat- en cryptocurrency-paren heeft. Dit betekent dat mensen een verscheidenheid aan crypto’s rechtstreeks kunnen kopen met USD en EUR, in plaats van eerst BTC te moeten kopen en vervolgens een secundaire exchange te gebruiken om een ​​bepaalde alt-munt te kopen. Dit is een van de duidelijke voordelen die Kraken heeft ten opzichte van Coinbase en andere uitwisselingen die beperkt zijn tot slechts een handvol cryptocurrencies en fiat / crypto-paren.

Kraken-handelsparen

Opnames zijn relatief eenvoudig op het platform. Het enige dat u hoeft te doen, is naar het gedeelte over opnemen te gaan en geld rechtstreeks op uw bankrekening opnemen. Wil je Euro opnemen en heb je een Europese bankrekening, dan kan dat ook via SEPA voor maar 9 cent.

De opnamekosten en stortingskosten variëren grotendeels per methode, maar ze hangen over het algemeen rond de 0,19% met een minimum van $ 20. Voor Japanse yen is er echter een minimale storting van 5000 yen zonder transactiekosten voor storting, maar het kost 20 yen om op te nemen.

Veiligheid: Met Kraken kun je 2-factorenauthenticatie (2-FA) instellen, maar je moet hiervoor naar het tabblad Beveiliging gaan. Je kunt nooit te veilig zijn, en als je Kraken gebruikt, moet je 2-FA inschakelen.

Kraken Recensieoverzicht

Kraken is sinds 2011 actief in de cryptocurrency-uitwisselingswereld, een jaar voordat het populairder werd (in de Verenigde Staten) concurrent Coinbase. Kraken heeft relatief lang zijn reputatie opgebouwd in de cryptocurrency-wereld en is de eerste keuze van veel internationale cryptocurrency-handelaren.

Hoewel veel online beoordelingen een aantal ruwe plekken en knikken weerspiegelen die het Kraken-team moet uitwerken (voornamelijk het schijnbare gebrek aan klantenservice), biedt Kraken nog steeds een enorme waarde voor handelaren in de Verenigde Staten en op het internationale toneel.

Het is een relatief veilig platform en is een belangrijke speler geweest in de evolutie van de cryptocurrency-wereld. Kraken heeft lagere tarieven dan Coinbase met toegang tot een veel robuuster handelsplatform vanuit Kraken. Het vereist iets minder dan een gemiddeld begrip van hoe u cryptocurrencies verhandelt, maar zorg ervoor dat u een paar handleidingen bekijkt om er zeker van te zijn dat u alles correct doet.