Nu de prijzen van Bitcoin (BTC) en andere altcoins (alternatieve cryptocurrencies) stijgen naarmate crypto’s meer mainstream worden, stroomt een nieuwe golf van enthousiaste investeerders binnen vanuit traditionele markten zoals Wall Street..

Of u nu .01 bitcoins of 10+ bitcoins wilt kopen, onze gids laat u de beste sites zien en bitcoin-uitwisselingen voor het kopen van bitcoins en altcoins. We hebben het werk voor u gedaan en hebben deze sites beoordeeld op basis van hun betrouwbaarheid, klantenondersteuning, vriendelijkheid voor beginners, gemeenschapsgevoel, vergoedingen, enz.. We hebben voor veel van onze aanbevolen opties ook links toegevoegd naar diepgaande recensies en handleidingen.

De beste sites en Bitcoin-uitwisselingen

Coinbase recensie

Met succes meer dan 9 miljoen klanten bediend in 32 landen, Coinbase is de voor de hand liggende keuze voor bitcoin-beginners.

Coinbase is opgericht in 2012 om gebruikers een gemakkelijke manier te bieden om cryptocurrency te kopen, verkopen en gebruiken. In tegenstelling tot de meeste cryptocurrency-uitwisselingen, verkoopt Coinbase rechtstreeks Bitcoin (BTC / XBT), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) aan hun gebruikers. Dit betekent dat wanneer u een bestelling plaatst, de kosten en de gegarandeerde prijs duidelijk worden vermeld op het moment van uw bestelling.

koop bitcoin op coinbase

U kunt op Coinbase cryptocurrency kopen met bankoverschrijvingen, creditcards of een bitcoin-uitwisselingsautomaat, evenals cryptocurrency verkopen in ruil voor bankoverschrijving of PayPal.

Coinbase biedt ook portefeuilles voor cryptocurrency. Deze wallets kunnen worden gebruikt om Bitcoin, Ethereum en Litecoin op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Het geld van de klant is volledig verzekerd, hoewel gebruikers verantwoordelijk zijn voor inbreuken op persoonlijke accounts. Als u geld op Coinbase opslaat, zorg er dan voor dat u tweefactorauthenticatie (2FA) zoals Google Authenticator inschakelt om uw account te beveiligen.

Als cryptocurrency-bedrijf dat gevestigd is in San Francisco, houdt Coinbase zich aan een aantal wet- en regelgeving:

Door zich aan deze wet- en regelgeving te houden, trekt Coinbase natuurlijk nieuwkomers aan die troost vinden in zijn veiligheid.

Coinbase biedt klantenondersteuning via e-mail en reageert doorgaans binnen 24-48 uur.

U kunt onze volledige Coinbase-recensie lezen voor meer informatie of bezoek Coinbase nu om cryptocurrencies te kopen.

Lees de volledige recensie

Bezoek Coinbase

Gemini recensie

Gemini is een andere best beoordeelde optie. Hoewel het misschien een beetje ingewikkelder is dan sites zoals Coinbase, heeft Gemini er goed aan gedaan om hun uitwisseling gebruiksvriendelijk te maken.

Gemini beste uitwisselingsreview

Op Gemini kunt u alleen bankoverschrijvingen en overboekingen gebruiken om USD te ruilen voor Bitcoin en Ethereum.

Een groot voordeel van Gemini is dat u direct na het storten kunt beginnen met handelen. In tegenstelling tot de meeste van hun uitwisselingsconcurrenten, hoeft u niet te wachten tot uw storting is verwerkt. U kunt uw cryptocurrency echter pas opnemen als uw storting is verwerkt.

Gemini werd in 2015 gelanceerd door de Winklevoss-tweeling en is gevestigd in New York. Hoewel het een relatieve nieuwkomer is, heeft Gemini snel een geweldige reputatie opgebouwd vanwege de lage tarieven en geweldige klantenservice.

Lees de volledige recensie

Bezoek Gemini

CEX.IO recensie

CEX.IO, gevestigd in Londen, is een andere site die gebruikers al jaren helpt om gemakkelijk cryptocurrency te kopen.

Toen de site in 2013 werd gelanceerd, bood deze alleen een Bitcoin-uitwisseling aan. Sindsdien heeft het Ethereum toegevoegd en meer beginnersvriendelijke methoden ontwikkeld om BTC en ETH te kopen.

Net als Coinbase kunt u met CEX.IO zowel bankoverschrijvingen als creditcards gebruiken om stortingen te doen. Ze staan ​​ook hogere stortingslimieten toe dan Coinbase. U kunt ook met deze methoden geld opnemen.

Koop op CEX.IO

Het nadeel van de beginnersvriendelijke aankoopmethoden van CEX.IO is hun vergoeding. CEX.IO rekent 7% kosten (plus extra creditcardstortingskosten), vergeleken met Coinbases 1,5-4% kosten.

Ondanks dat het hoge kosten heeft, is CEX.IO een geweldige optie voor degenen onder u op locaties die niet door Coinbase worden bediend. Het is ook een van de weinige opties waarmee gebruikers creditcards kunnen gebruiken voor opnames.

CEX.IO recensie

Bezoek CEX.IO

Coinmama recensie

Coinmama is al lang een topkeuze van beleggers in cryptocurrency die een snelle en gemakkelijke manier willen om Bitcoins te kopen. Het bedrijf, dat werd opgericht in 2013, stelt gebruikers in staat om Bitcoin en Ethereum te kopen met creditcards en betaalpassen.

Het nadeel van deze Sloveense uitwisseling zijn hun hoge vergoedingen. Voor aankopen met een creditcard wordt ongeveer 12% in rekening gebracht.

Coinmama Account registreren

Coinmama recensie

Bezoek Coinmama

Bittrex recensie

Als u een grote verscheidenheid aan altcoins wilt verhandelen, dan is Bittrex de beurs voor u. Ze bieden meer dan 250 handelsparen aan.

Bittrex Exchange

Als u echter nog geen cryptocurrency bezit, is Bittrex waarschijnlijk niet uw beste optie. Bittrex accepteert alleen fiat (USD, etc.) stortingen van bedragen groter dan $ 10.000 en biedt geen fiat-opnames. Tenzij u een baller bent en u heeft enkele duizenden dollars te investeren, raden we u aan om op een andere site te beginnen.

Dat gezegd hebbende, is het in de VS gevestigde Bittrex sinds de lancering in 2014 een van de meest populaire beurzen geworden.

Bittrex recensie

Bezoek Bittrex

Kraken recensie

Kraken is een andere solide uitwisselingsoptie voor het verhandelen van cryptocurrencies voor fiat-valuta.

kraken kopen & amp; verkooporders

Hoewel we in het algemeen de voorkeur geven aan Gemini vanwege zijn klantenservice, eenvoudige interface en snelle aankoopopties, heeft Kraken enkele voordelen: Kraken accepteert fiat-stortingen via bankoverschrijvingen in USD, EUR, GBP, JPY en CAD. Ze hebben ook een bredere optie aan cryptocurrencies die beschikbaar zijn om te verhandelen, waaronder: BTC / XBT, ETH, DASH, EOS, XMR, ETC, ZEC, XRP, XLM, XDG, USDT, REP, LTC, GNO, MLN, BCH en ICN.

Het bedrijf is gevestigd in San Francisco, Californië en wordt sinds 2011 vertrouwd door de cryptocommunity. Het is geweldig voor mensen die willen ruilen voor een verscheidenheid aan crypto’s.

Kraken recensie

Bezoek Kraken

GDAX recensie

Hetzelfde bedrijf bezit zowel Coinbase als GDAX (Global Digital Asset Exchange). Hoewel Coinbase hun meer beginnersvriendelijke optie is, is GDAX hun volledige uitwisseling.

Er is niets speciaals aan GDAX, afgezien van hun betrouwbare reputatie, die andere beurzen ook hebben.

GDAX accepteert stortingen via bankoverschrijving in USD, EUR en GBP en u kunt handelen voor BTC, ETH en LTC.

GDAX recensie

Bezoek GDAX

LocalBitcoins recensie

LocalBitcoins is anders dan de meeste sites in deze gids. Hoewel de meeste van deze sites gecentraliseerde beurzen zijn, is LocalBitcoins een peer-to-peer Bitcoin-handelsplatform. Dit betekent dat u fysiek contant geld, PayPal, cadeaubonnen of andere betaalmethoden kunt verhandelen voor bitcoin.

localbitcoins

LocalBitcoins verschilt ook doordat het niet automatisch overeenkomt met bestellingen. Ze bieden echter wel een escrow- en reputatieservice om zowel de koper als de verkoper te beschermen.

Voorbeeld van het LocalBitcoins-proces:

  1. Gebruiker A wil 1 bitcoin van gebruiker B kopen in ruil voor $ 3.000 via Moneygram.
  2. Zodra het aankoopverzoek is gedaan, wordt de 1 bitcoin van gebruiker B door LocalBitcoins in escrow gehouden totdat gebruiker B bevestigt dat hij de $ 3.000 van de koper via Moneygram heeft ontvangen.
  3. Nadat gebruiker B de Moneygram-overdracht heeft bevestigd, krijgt gebruiker A zijn 1 bitcoin.

Hoewel LocalBitcoins is gebruikt om veel geld te verhandelen, is het systeem niet perfect. Er zijn gevallen bekend van oplichters die de website gebruikten, dus pas op! Met dat gezegd zijnde, heeft LocalBitcoins een beoordelingssysteem voor al zijn gebruikers. Als u handelt met gerenommeerde gebruikers, is de kans groot dat u veilig bent.

Lokale Bitcoins-recensie

Bezoek LocalBitcoins