Wat is HEET? Het Hydro-protocol

Wat is HOT?

HOT is het teken van het Hydro-protocol. Het heeft niets te maken met hitte of vuur. Vergeef de etymoloog in u dat u denkt dat het protocol ook iets met water te maken heeft. Het Hydro Protocol is ontworpen om de liquiditeit voor nieuwe gedecentraliseerde beurzen te verbeteren.

Liquiditeit is een zeer wenselijke eigenschap voor een nieuwe beurs, omdat het een indicatie is van marktactiviteit en dus hoe gunstig het is om op een bepaald moment cryptocurrency te kopen of verkopen. Wanneer nieuwe beurzen van start gaan, is de marktactiviteit laag, tenzij er maatregelen worden genomen om de liquiditeit te verbeteren. HOT biedt een oplossing voor deze klassieker kip of het eiprobleem.

Token Samenvatting

Website

Symbool: HEET

Specificatie: ERC20

Netwerk: Ethereum

Totaal aanbod: 1.560.000.000 HEET

Circulerend aanbod: 230.169.301 HEET

Wat doet het?

HOT verbetert de liquiditeit door prikkels te bieden aan professionele marktmakers. Professionele marktmakers, ook wel liquiditeitsverschaffers genoemd, hebben inventarissen van cryptocurrencies om te verhandelen. Takers verwijderen die liquiditeit wanneer ze handelen met een liquiditeitsverschaffer. Liquiditeitsverschaffers kunnen geld verdienen door een bepaalde cryptocurrency tegen een bepaalde prijs te kopen en deze later voor een hogere prijs te verkopen. Deze liquiditeitsverschaffers kunnen nu ook HOT-beloningen ontvangen voor het verstrekken van liquiditeit aan de nieuwe beurs. Er is echter een addertje onder het gras. Om in aanmerking te komen voor de periodieke HOT-uitkering dient de liquiditeitsverschaffer HOT aan te houden.

Achtergrond

Marketmakers hebben meestal grote hoeveelheden van de specifieke cryptocurrency waarvoor ze liquiditeit willen bieden. Ze specificeren vervolgens een prijs die ze bereid zijn te betalen voor de cryptocurrency. Die prijs is de biedprijs. Ze stellen ook een prijs vast waarvoor ze bereid zijn afstand te doen. Dat heet de vraagprijs. Traditioneel profiteren ze van het verschil tussen de vraag- en biedprijs. Die winst wordt de spread genoemd.


Token Economics

Wanneer een market maker naast de spread de periodieke HOT-distributie wil ontvangen, vereist het Hydro Protocol eerst dat de market maker HOT houdt. Volgens de wit papier, hoe meer HOT de liquiditeitsverschaffer in reserve houdt, hoe groter de periodieke ontvangen HOT-betaling. En hoe meer transactieactiviteit de marketmaker verantwoordelijk is, hoe meer ze zullen ontvangen in de periodieke HOT-distributie.

Marktmakers worden gestimuleerd om veel HOT te reserveren als ze verwachten dat ze in een bepaalde periode een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het totale transactievolume.

Individuele handelaren kunnen ook profiteren van het houden van HOT. Voor individuele handelaren werkt het net als een ruiltoken, zoals het Binance-token. Het enige verschil is dat HOT-houders de uitwisseling selecteren om de voordelen van tokeneigendom te plukken en elke uitwisseling kan specificeren welke beloningen worden aangeboden.

Hoe werkt het Hydro Protocol?

Het Hydro Protocol is onderdeel van een protocol stack. Het opereert op de netwerklaag van de gedecentraliseerde centrale. Er is een gedecentraliseerde applicatie, of dApp, die er bovenop zit en de gebruikersomgeving. Het 0x-protocol bevindt zich eronder en biedt orderafwikkeling aan de blockchain.

De Hydro Protocol Stack

De Hydro Protocol Stack (bron: HOT white paper)

Het functioneert door een database bij te houden van liquiditeit die wordt verstrekt door makers en verwijderd door afnemers. Deze gegevens worden gebruikt om periodieke HOT-distributies te bepalen.

Bovendien bepaalt het protocol welke uitwisselingen machtigingen hebben om een ​​bestelling uit te voeren. Door een toestemmingslijst te beheren, staat het protocol samenwerkende beurzen toe om liquiditeit te delen. Wanneer beurzen besluiten hun liquiditeit te combineren, wordt dit een liquiditeitspool genoemd.

Om toegang te krijgen tot een liquiditeitspool, kunnen nieuwe gedecentraliseerde beurzen ook HOT houden. Dit heet uitzetten. Eenmaal ingezet, worden tokens pas teruggegeven aan beurzen nadat de nieuwe beurzen zelf in de loop van de tijd een zekere hoeveelheid liquiditeit hebben bijgedragen.

Deze pooling van liquiditeit is ook mogelijk zonder het Hydro Protocol via het open order model van het 0x Protocol. Front-running en orderbotsingen zullen echter plaatsvinden zonder het aanvullende beheer van het Hydro Protocol. Technisch gezien is front-running binnen de liquiditeitspool nog steeds mogelijk. Dergelijk gedrag kan echter worden bestraft via het HOT-bestuursmechanisme.

Dit governancemechanisme wordt ook gebruikt voor het beheer van het lidmaatschap van de liquiditeitspool. Het wordt gebruikt om contributiedrempels te bepalen voor lidmaatschap van liquiditeitspools.

Ten slotte regelt het Hydro Protocol de distributie van transactiekosten. DDEX is een operationeel voorbeeld van een gedecentraliseerde centrale die het Hydro-protocol op de netwerklaag gebruikt. De DDEX-transactiekosten bedragen 0,1%. Het Hydro Protocol is verantwoordelijk voor de verdeling van de transactiekosten van 0,1%.

Wie zit er achter HOT?

Tian Li, Kevin West, David Qin, Bowen Wang, Scott Winges en Shanchuan Yin vormen het team achter het Hydro Protocol.

DDEX-team

Het team heeft steun gekregen van Draper Dragon, Consensus Capital, en meest recent Alexis Ohanian, van de bekendheid van Reddit, op Geïnitialiseerd kapitaal. Lees hier meer over het team, adviseurs zoals Ohanian en het hydro-protocol: https://thehydrofoundation.com/.

HOT Strategische Partners

HOT Strategische Partners

Waar kun je HOT kopen?

Volgens CoinLib.io, HOT is alleen beschikbaar op OKEx. Het is echter ook beschikbaar op DDEX.

Waar kun je HOT opslaan?

HOT wordt ondersteund door de MetaMask browserextensie en Pariteit. Het wordt ook ondersteund door MyEtherWallet, dus je kunt hem ook op de Ledger Nano S en Ledger Blue hardware portefeuilles.

Zal HEET een heet teken zijn?

Het Hydro Protocol stelt een nieuwe oplossing voor om beursliquiditeit op te starten en wordt sterk ondersteund. Iedereen kan HEET vasthouden. In feite heeft het token iedereen in het ecosysteem iets te bieden. Beurzen, handelaren en liquiditeitsverschaffers worden allemaal gestimuleerd om HOT te houden.

Er is echter een symbolisch dilemma. Helaas wordt het token verhandeld secundaire markten. Bijgevolg wordt de waarde ervan altijd bepaald door speculatie en niet door de liquiditeit die daadwerkelijk wordt bijgedragen door beurzen, professionele marktmakers en individuele handelaren..

Gezien de recente neerwaartse druk op de prijzen van cryptovaluta’s, is HOT voorlopig beslist cool. Er is geen reden om HOT te houden in een periode waarin de prijzen dalen.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Aanvullende bronnen

Website

Telegram

Medium

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map