LEO is een hulpprogramma-token die u op alle iFinex-platforms kunt gebruiken, inclusief Bitfinex en Ethfinex. De token ontleent zijn naam aan ‘Unus Sed Leo’, het motto van iFinex. De Latijnse uitdrukking beschrijft een verhaal waarin een zeug een leeuw hekelt omdat hij maar één kind heeft. De leeuw is het daarmee eens, maar stelt dat het enige kind een is leeuw, pleiten voor kwaliteit boven kwantiteit.

In deze korte en eenvoudige gids behandelen we:

Hoe werkt LEO?

In dezelfde geest als Binance Coin (BNB), geeft iFinex kortingen aan LEO-gebruikers en brandt tokens op vastgestelde data.

LEO Utility

Als u LEO bezit, ontvangt u automatisch een afnemer van 15 procent vergoeding korting op elke transactie die u uitvoert. LEO-saldi van meer dan $ 5.000 verdienen een extra korting van 10 procent op de taker-vergoedingen. Boven dat niveau, hoe meer tokens u vasthoudt, hoe hoger uw prijsverlaging.

LEO-token-kortingsgrafiek

Uw kortingen worden hoger naarmate u meer tokens vasthoudt.​Bron: whitepaper

iFinex int ook 25 procent van uw handelsvergoeding in LEO, als u die bezit.

Andere kortingen die u krijgt als u LEO vasthoudt, zijn onder meer:

  • Tot 25 procent korting op stortingen en opnames van cryptovaluta
  • Tot vijf procent korting op kredietverlening via peer-to-peer-financiering
  • Toekomstige kortingen op aankomende iFinex-platforms

Token Burns

Elke maand koopt iFinex verschillende LEO-tokens van de markt die minimaal gelijk zijn aan 27 procent van de geconsolideerde bruto-omzet van de vorige maand. Het bedrijf zal deze maandelijkse verbrandingen voortzetten totdat er geen tokens meer in commerciële circulatie zijn.

LEO-token branden

iFinex heeft de afgelopen maand al een aanzienlijk aantal tokens verbrand.​Bron: Token-website

Bovendien zal iFinex 80 procent van het geld dat het terugkrijgt van de Bitfinex-hack van 2016 en 95 procent van het geld dat het terugkrijgt van de inbeslagname van Crypto Capital in 2018 gebruiken om meer LEO te kopen en te verbranden..

Handel

iFinex hield dit jaar een initieel ruilaanbod (IEO) voor LEO in mei (onderhandse verkoop) en juni (openbare verkoop). Het bedrijf verkocht een miljard tokens voor elk een USDT.

LEO is snel gestegen in de ranglijst van marktkapitalisaties en stond op het moment van schrijven op nummer 13. Wat betreft de prijs, deze is gestaag gegroeid sinds de IEO en bereikte op 12 juni een hoogste punt van $ 1,98. Momenteel schommelt de prijs rond $ 1,90.

Met symbolische brandwonden die het aanbod en de hogere vraag blijven verminderen als gevolg van nieuwe producten en gebruikersgroei, de prijs zou moeten blijven stijgen. De cryptocurrency-markt is echter niet altijd rationeel, dus het is mogelijk dat het tegenovergestelde kan worden gerealiseerd.

iFinex winst

iFinex slaagde erin om de winst te laten groeien, zelfs in de bearmarkt van 2018.​Bron: whitepaper

Routekaart

Het iFinex-team heeft niet veel details opgenomen over het toekomstige nut van LEO. Ze maken echter duidelijk dat toekomstige producten kortingen en extra voordelen zullen geven aan LEO-houders.

In de whitepaper schetst iFinex verschillende platforms aan de horizon. U kunt nu elke dag de lancering van eosfinex, een gedecentraliseerde uitwisseling (DEX) op de EOS blockchain.

iFinex is ook van plan om vooraf gescreende tokenverkopen te hosten op een IEO-platform in zowel Bitfinex als Ethfinex. Een van de verheven doelen van het bedrijf is om een ​​volledig gelicentieerde en gereguleerde effectenbeurs vrij te geven.

Kleinere platforms op de roadmap zijn onder meer:

  • Dazaar, een gedecentraliseerde datamarkt
  • Betfinex, een legaal wedplatform
  • μFinex, een reeks tools en bibliotheken om beurzen en derivatenmarkten op te bouwen

Waar LEO kopen

Het meest populaire platform om LEO aan te schaffen is duidelijk Bitfinex. Het is beschikbaar als handelspaar met USD, USDT, EOS, BTC en ETH op die beurs.

Als u op zoek bent naar een andere optie, is deze ook beschikbaar op OKEx en IDEX.

Laatste gedachten

Als je een fan bent van BNB, zie je waarschijnlijk ook geweldige dingen in LEO. Het hulpprogramma van de munt omvat elk product in de huidige (en toekomstige) iFinex-suite. Bovendien plant iFinex maandelijkse brandwonden, wat de prijs van het token enigszins zou moeten ondersteunen.

Dat gezegd hebbende, sommige leden van de cryptocommunity staan ​​sceptisch tegenover LEO vanwege het schetsmatige verleden van Bitfinex en Tether – en terecht. Hoewel de basisprincipes van de token er op papier goed uitzien, moet u deze investering met een voorzichtig oog benaderen.

Aanvullende bronnen