Wat is Pepe Cash?

Heb je ooit bij jezelf gedacht: “Verdomme, ik wou dat ik mijn eigen zeldzame Pepe kon bezitten.”

Nou, waarschijnlijk niet, maar iemand anders wel. En dat iemand besloot blockchain te gebruiken om van Pepe een commodity te maken.

Geen grapje, er is een heel ecosysteem van Pepe-kunstwerken dat circuleert op de blockchain van Bitcoin, en als de prijs goed is, zijn mensen bereid om aardig te betalen voor sommige van deze stukken. Noem het gek, noem het een verspilling, maar als CryptoKitties ons iets heeft geleerd, is het die waarde echt in de ogen van de toeschouwer. Voor Pepe betekent dit dat de meme van een man het meesterwerk van een andere man is.

zeldzame pepers

Hoe werkt Pepe Trading?

Pepe the Frog ontstond voor het eerst in 2005 als lid van de Boy’s Club, een online stripreeks van Matt Furie. Sinds zijn geboorte is Pepe gecoöpteerd door online communities zoals 4chan, die de Pepe-meta als het ware hebben uitgebreid en het personage opnieuw hebben vormgegeven met ontelbare spin-offs en recreaties. Gedurende het decennium en de enige verandering die hij kent, is Pepe een van de meest herkenbare memes op internet geworden. Oh, en Hillary Clintons campagne bestempelde hem als een symbool van blanke suprematie tijdens de verkiezingen van 2016, veel te Matt Furie’s ontzetting.

Dit alles om te zeggen dat Pepe niets verlegen heeft van een interessante (en omstreden) stijging naar het sterrendom, dus het is gemakkelijk in te zien waarom hij een fanclub heeft die bereid is wat geld te laten vallen op gecertificeerde stukken op meme-geïnspireerde kunstwerken.

En het is kunst. Tenminste, dat zullen leden van de zelfbenoemde Pepesphere je vertellen. The Pepesphere gaat over wat je zou denken: het abstracte online rijk waar de tokenized Pepes worden verhandeld. Binnen dit rijk – meer specifiek, rarepepewallet.com–Gebruikers kunnen hun zeldzame Pepes kopen en verkopen voor Pepe Cash, de munteenheid van de Pepe-economie.

Elke Pepe wordt in de vorm van transacties op de Bitcoin blockchain opgeslagen. Deze kunstwerken zijn gebouwd op tegenpartij, dus elk kunstwerk wordt als zijn eigen unieke bezit opgenomen in het grootboek van Bitcoin. Bovendien wordt elk kunstwerk geleverd met een beperkt aantal problemen, aangezien kunstenaars kunnen kiezen om 1, 100 of zelfs 99.999 exemplaren van hun creaties te maken, afhankelijk van hun bedoeling. Elk stuk is opgenomen in een serie en elke serie is het hoogtepunt van nieuwe inzendingen voor de Zeldzame Pepe Directory. Op het moment van schrijven zijn er 36 series en het team werkt aan het samenstellen van de 37e.

Omdat de blockchain een verwijzing naar elk stuk opslaat, dienen de transactie-hashes als echtheidscertificaten voor elk kunstwerk. Als je dus een Pepe van een andere gebruiker of de directory koopt, ontvang je een token voor deze Pepe in je zeldzame pepe-portemonnee om te bevestigen dat je de eigenaar bent. Natuurlijk kun je gewoon naar de Rare Pepe Directory gaan en het kunstwerk voor jezelf kopiëren zonder te betalen, maar net als het downloaden van een jpeg van Van Goghs Sterrennacht, is het gewoon niet hetzelfde als puur, bonafide eigendom.

Volgens de website van het project wordt elke week de helft van de opbrengsten van de directory verbrand, en ik citeer: “Kek voor succes. (Dit maakt PepeCash deflatoir). “

Pepe-illustraties indienen bij de Rare Pepe Directory

Misschien draag je liever bij dan op consumeren. Als dat het geval is, heeft de Pepesphere kunstwerken nodig om de meme-economie draaiende te houden, en de Rare Pepe Directory heeft zelfs een formeel indieningsproces.

Inzendingen zijn meestal open-gesloten, dus als het team geen nieuwe inzendingen accepteert als je wat nieuwe OC wilt laten vallen, maak je geen zorgen, wees geduldig. Als ze echter open zijn, heb je 200 PEPECASH en een originele creatie nodig, en moet je deze richtlijnen volgen volgens de Rare Pepe Directory website

Reglement:

1) Pepe’s moeten 400 x 560 zijn. Ze kunnen op ruilkaarten lijken, maar het is niet vereist.

2) Kaarten kunnen geanimeerde gif’s zijn, maar bewaar ze op een grootte van 1,5 MB of minder. Gebruik compressie.

2) De uitgifte moet VERGRENDELD zijn, zodat uw Pepe niet kan worden opgeblazen.

3) Je Pepe mag niet deelbaar zijn. <- zorg ervoor dat!!

4) Zorg ervoor dat je kunstwerk in ieder geval iets met Pepe te maken heeft.

5) Geen NSFW-inhoud, alstublieft. Ik probeer het voorlopig licht te houden. (Pepe heeft veel slechte pers). Als u twijfelt, stuur dan een bericht naar @ nola1978 op telegram voordat u uw asset maakt.

6) Bij het maken van uw token moet deze minimaal 100 aandelen en maximaal 100.000 aandelen hebben.

7) Geen websites .. QR-codes.

8) Slechts 1 inzending per dag per artiest. Wil je afwisseling hebben.

9) Wacht 24 tot 48 uur voordat u onze experts lastig valt met uw inzending.

Team

Wees eerlijk tegen jezelf, had je echt verwacht dat dit project een transparant team zou hebben? Nou, dat is het zeker niet, maar de anonieme leden blijven actief Telegram.

Waar Pepe Cash te kopen

Het is niet verwonderlijk dat Pepe Cash niet op grote beurzen handelt. De meest actieve markt is de Japanse beurs Zaif, waar u deze kunt kopen voor JPY of BTC. Je kunt ook Pepe Cash kopen bij Tux Exchange voor BTC of via de DEX van de tegenpartij voor XCP.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = PEPECASH&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP, BTC ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

Zodra u uw Pepe Cash heeft, kunt u deze gebruiken om te beginnen met handelen voor zeldzame Pepes rarepepewallet.com of rarepepedirectory.com.

Waar kunt u Pepe Cash en uw zeldzame pepers bewaren?

De Rare Pepe Wallet (dezelfde URL als hierboven) heeft al je opslagbehoeften gedekt, zowel voor Pepe Cash als je Pepe-artwork. Book of Orbs beschikt ook over een mobiele app als opslagoptie.

Laatste gedachten

Pepe Cash is niet echt een concurrent, maar dient een soortgelijk doel en zet de missie van Dogecoin voort om meme-tier-activa in het cryptocurrency-rijk te brengen. Bovendien laat Pepe Cash ons zien hoe ver mensen zullen gaan om nicheculturen te beheren en geld te verdienen met behulp van blockchain-technologie.

Het laat ook zien dat mensen bereid zijn deze technologie te gebruiken om digitale kunstwerken te authenticeren en te kopen / verkopen. Ja, zeldzame Pepe’s hebben misschien niet hetzelfde artistieke kaliber als een originele Monet of Miro, maar met zo’n 1.500+ zeldzame Pepes geregistreerd in de Rare Pepe Directory is het voldoende om te zeggen dat er een actieve subcultuur is die meer dan genoeg waarde ziet om te creëren , cureren en circuleren deze artefacten van culturele iconografie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me