Cryptocurrency-mijnbouw kan een zeer winstgevende onderneming zijn. Het selecteren van de juiste munt voor de mijne is een belangrijke stap in dit proces. Verge (XVG) is een van de meest unieke cryptocurrencies als het gaat om mining. Dit komt omdat het mijnwerkers in staat stelt te kiezen tussen vijf verschillende consensusalgoritmen. Een overvloed aan opties betekent echter ook dat mijnwerkers meer keuzes moeten maken. Dit geldt vooral voor degenen die lid willen worden van een Verge-mijnbouwpool. In dit artikel onderzoeken we verschillende opties voor mijnbouwpool van Verge. Hopelijk geeft dit u de informatie die nodig is om te beoordelen welke de beste optie voor u is.

Should I Mine Verge (XVG)?

Bij het beslissen om een ​​bepaalde cryptocurrency te minen of om lid te worden van een specifieke miningpool, moet met veel factoren rekening worden gehouden. Met Verge (XVG) is het proces niet anders. Voordat u besluit om lid te worden van een Verge-mijnbouwpool, zijn hier enkele dingen om eerst over na te denken.

Redenen voor:

Verge (XVG) is een bekende privacymunt. Het heeft naam gemaakt en is vaak een van de meest besproken crypto’s in dit focusgebied. Andere zijn Monero, Dash en PIVX.

Verge (XVG) heeft een hoge marktkapitalisatie behouden, zelfs met een toenemend aantal cryptocurrencies die op de markt komen. Ja, het is wat gedaald in 2018. Het stond bijvoorbeeld op de 23e plaats in termen van marktkapitalisatie 7 januari en viel op 40e door 30 september. Andere projecten zijn echter in hetzelfde tempo of zelfs meer gedaald in die periode.

Deze munt is genoteerd op de overgrote meerderheid van populaire cryptocurrency-beurzen, wat betekent dat het een van de hoogste liquiditeiten op de markt heeft. Voorbeelden zijn Binance, Bittrex, Indacoin en nog veel meer.

Logo's van verschillende beurzen die Verge (XVG) vermelden

Verge (XVG) is genoteerd op veel populaire cryptocurrency-uitwisselingen.

Redenen tegen:

Verge (XVG) heeft een aantal geleden onder een hoog aantal van 51% aanvallen. Helaas is dit beveiligingsprobleem nog niet volledig opgelost en moet er nog meer worden gedaan om dit aspect van het project te verbeteren.

Er is ook enige kritiek op het project Reddit en andere populaire cryptogerelateerde discussieplatforms. Sommigen hebben kritiek geuit op zijn rol als een echte privacymunt. Anderen hebben zijn partnerschappen en andere details in twijfel getrokken.

Verge-consensus-algoritme en het vinden van de beste Verge-mijnbouwpool

Hoewel de overgrote meerderheid van cryptocurrencies één consensusprotocol biedt, biedt Verge (XVG) vijf verschillende opties. Omdat Verge 100% vertrouwt op Proof-of-Work voor consensus, spelen mijnwerkers een integrale rol in de toekomst van deze munt. Hier zijn enkele voorbeelden van Verge-miningpools op basis van elk van de vijf mining-algoritmen. Meer informatie over elke Verge-miningpool die in deze lijst wordt genoemd, is te vinden op het project website. Bovendien zijn sommige van de sites die door Verge worden vermeld, niet bereikbaar. Ook verwijzen sommige links op de officiële Verge-site gebruikers door naar een mijnpoolsite met een andere naam. Vergoedingen die op verschillende websites van mijnbouwpools worden vermeld, kunnen in de toekomst op elk moment wijzigen.

Scrypt

Er zijn tien Scrypt-miningpools vermeld op de website van Verge. Block Masters is een goed voorbeeld van een populaire Scrypt-pool die transparantie toevoegt aan mijninspanningen en uitbetalingen. Op de Block Masters-website zijn bijvoorbeeld verschillende belangrijke statistieken (d.w.z. hashrates, vergoedingen, # miners, enz.) Voor Scrypt-gebaseerde munten, waaronder Verge, opgenomen. Deze site bevat ook een Verge-mijnpool voor X17 en Lyra2rev2. De kosten voor deze pool zijn vastgesteld op slechts 0,25% voor alle algoritmen en munten. Enkele andere populaire Scrypt-pools zijn onder meer ZPool, Aikapool, en BSOD.PW.

Foto van Scrypt-mijnstatistieken op Block Masters

Scrypt is een populair algoritme voor Verge en verschillende andere crypto’s op Block Masters.

Myr-Groestl

Er zijn minstens zeven Myr-Groestl-zwembaden voor Verge. Voor iedereen die een AMD-kaart gebruikt, is dit algoritme waarschijnlijk de beste optie voor Verge-mining. IDCray wordt door velen beschouwd als de beste Verge-mijnbouwpool voor het Myr-Groestl-algoritme. Voor sommige gebruikers kan het feit dat hun servers in China zijn gevestigd een extra obstakel zijn om te overwegen. De vergoedingen voor IDCray zijn vanaf juli 2018 verhoogd naar 1%. Poolovich.pro biedt ook een optie voor Myr-Groestl.

x17

Van alle mining-pools die op de Verge-website worden vermeld, heeft X17 de meeste met twaalf verschillende opties. Poolovich.pro biedt een x17-algoritme Verge mining pool. Uitbetalingen worden automatisch elke 2 uur gedaan voor alle saldi op zondag hoger dan 0,001 of 0,0001. De vergoedingen worden over de hele linie vastgesteld op 0,9%. HashFaster is een andere populaire optie; de kosten voor XVG en andere munten zijn echter iets hoger, namelijk 1,0%.

Foto van een bericht op de startpagina van de website van Poolovich mining pool

Poolovich biedt nogal wat opties voor diegenen die verschillende Verge-mining-algoritmen willen testen.

Blake2s

Voor mijnwerkers die Blake2s willen proberen, zijn er acht pools beschikbaar. AntMinePool biedt een populaire optie. Het is belangrijk op te merken dat hoewel AntMinePool ook wordt vermeld als een x17-algoritme-miningpool op de officiële Verge-website, Verge alleen wordt vermeld onder de categorie Blake2s op de AntMinePool-website. Bovendien is er vanaf 1 oktober 2018 geen informatie over enig gebruik van X17 op de AntMinePool-website.

Verge (XVG) lijkt een erg populaire munt te zijn op AntMinePool aangezien gebruikers mededelingen kunnen vinden als “Voor het minen van XVG, gebruik alstublieft xvg.antminepool.com:9008 of 9009. De server is alleen gewijd aan het delven van XVG”. In het bericht staat ook: “Vanwege het hoge aantal transacties is de minimale uitbetaling op VERGE 5 XVG (0,5 op zondag)”. De kosten voor deze Verge ming-pool zijn vastgesteld op 0,9%. Cryptocartel.one lijkt een andere veelbelovende keuze te bieden voor diegenen die lid willen worden van een mijnbouwpool van Blake2s Verge. Deze optie omvat automatische uitbetalingen en kosten van slechts 0,5%.

Lyra2rev2

Net als bij Myr-Groestl heeft Lyra2rev2 minstens zeven bekende pools. Nogmaals, veel van de hierboven genoemde pools voor andere algoritmen bieden een goede oplossing voor degenen die Lyra2rev willen gebruiken. Waaronder BSOD.PW, Block Masters, en meer.

Grafiek van mBTC / Mh / dag voor Verge's Lyra2rev2-algoritme

BSOD.PW biedt up-to-date informatie zoals hashrate en winstgevendheid voor Verge-mijnbouw.

Conclusie en andere factoren om te overwegen

Als u naar elke Mijnbouwpool van Verge kijkt, zijn er een aantal factoren waarmee u rekening moet houden. Zoals hierboven vermeld, hebben vergoedingen en uitbetalingstijden zeker duidelijke verschillen tussen de verschillende sites. Het is echter ook essentieel om statistieken over winstgevendheid, community- / klantenondersteuning en beoordelingen uit verschillende bronnen te onderzoeken.

Samenvattend moet u eerst zowel de voor- als nadelen van het Verge-project in het algemeen overwegen. Als je geïnteresseerd bent in deze privacymunt en cryptocurrency-mijnbouw, kan deelname aan een Verge-mijnbouwpool een uitstekende manier zijn om deel te nemen en zelfs wat extra XVG te verdienen tijdens het proces.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me