Abra Aandelen

Abra heeft onlangs aandelen- en ETF-beleggingen gelanceerd.

Cryptocurrency-investeringsapp Abra heeft een nieuwe aandeleninvesteringsfunctie voor zijn gebruikers aangekondigd. Simpel gezegd, het stelt Abra-gebruikers in staat om met Bitcoin te investeren in traditionele aandelen en ETF’s. Al een populaire app-keuze in de cryptocurrency-industrie, vooral onder beginners, hoopt Abra zijn gebruikersbestand en aanbod uit te breiden door de wereld van cryptocurrency samen te voegen met die van traditionele financiën..

Abra’s positie in de cryptocurrency-industrie

Voor degenen die niet bekend zijn met Abra: het is een cryptocurrency-portemonnee en -uitwisseling die werkt vanuit één app. In tegenstelling tot andere uitwisselingen is Abra alleen beschikbaar op mobiele apparaten (Android, iOS), niet op internet.

Abra, opgericht in 2014, onderscheidt zich van andere cryptocurrency-uitwisselingen door te opereren als een niet-bewaarplatform. Omdat het een niet-bewaarplatform is, verzamelt het nooit gestorte gelden van de gebruiker, slaat het er nooit op en heeft het er geen toegang toe. In plaats daarvan gebruiken ze bitcoin om het geld van gebruikers te ondersteunen en deze op de Bitcoin-blockchain op te slaan.

Abra, die zichzelf op de markt brengt als een wereldwijde investeringsapp voor iedereen, heeft met opzet de toetredingsdrempels voor zijn gebruikers verlaagd. Ze hebben bijvoorbeeld lage investeringsminima vastgesteld op $ 5 per investering.

Hoewel het aanbod van cryptocurrency enigszins beperkt is in vergelijking met grotere online beurzen zoals Binance, heeft Abra zichzelf nu gepositioneerd om het kruispunt te worden tussen reguliere financiën en cryptocurrency nu de twee industrieën samen beginnen te consolideren..

Bill Barhydt onthult nieuwe aandelenfunctie

CoinCentral kreeg de gelegenheid om met Abra-oprichter en CEO Bill Barhydt te praten over de nieuwe investeringsfunctie van het platform en de toekomst van de cryptocurrency-markt. Genieten!

Bill Bardhyt

Abra CEO Bill Barhydt

Deze week heb je enkele nieuwe investeringsfuncties geïntroduceerd die Abra-gebruikers de mogelijkheid bieden om met Bitcoin te investeren in traditionele aandelen en ETF’s. Kunt u ons daar wat meer over vertellen??

Abra’s missie is om de toegang tot alle financiële diensten voor iedereen te democratiseren, ongeacht de locatie. De meeste consumenten wereldwijd zijn uitgesloten van traditionele beleggingsproducten om vele redenen die voortkomen uit toegang, vertrouwen en complexiteit – inclusief geografische locatie, inkomensniveau, opleiding, angst en meer.

Wij geloven in totale financiële inclusie, vanuit het oogpunt van het eenvoudig en ongecompliceerd maken van financiën en het geven van toegang tot openbare markten aan mensen die traditioneel buiten de boot vallen. Verder zijn we van mening dat cryptocurrency, zoals Bitcoin, kan dienen als een nieuw platform om de bovengenoemde problemen van toegang en vertrouwen op te lossen. De unieke gebruikerservaring van Abra maakt de service gebruiksvriendelijk en volledig toegankelijk voor elke consument, waar ook ter wereld.

Uiteindelijk willen we gewoon zo’n geweldig product bouwen dat we een spectrum van investeerders zullen aanspreken, van de revolutionairen tot de beginnende experimentatoren..

Wat is de volgende stap in uw poging om van Abra de eerste wereldwijde investeringsapp voor alle activaklassen te maken??

We zien de lancering van onze nieuwe investeringsmogelijkheden als een cruciale mijlpaal, niet alleen in de richting van onze algemene missie om de toegang tot financiële diensten te democratiseren, maar ook hoe de industrie investeringen en cryptocurrency in de toekomst als het nieuwe protocol voor geld zal zien. Het idee van beleggen in fractionele aandelen van aandelen, zoals Abra mogelijk heeft gemaakt met deze aankondiging, is vandaag een nieuw concept dat morgen tafelstakes zal worden. En het feit dat dit allemaal op Bitcoin is gebouwd, is naar onze mening een van de beste toepassingen voor massale acceptatie van cryptocurrency.

Hoe heeft u besloten welke aandelen aan het aanbod van Abra zouden worden toegevoegd??

Voor de early access release van onze nieuwste functie (traditionele activa), zal Abra in eerste instantie 50 nieuwe activa aanbieden, waaronder aandelen als Facebook, Apple, Amazon, Google, Netflix, grondstoffen zoals SPDR Gold Trust, ETF’s zoals Vanguard Growth en de S&P 500, en indexen zoals de Russell 2000. (Investeerders kunnen zich nu aanmelden voor vroegtijdige vrijgave hier.​

We kunnen en zullen meer activa toevoegen, maar de bedoeling van de early access-release is om beter te begrijpen hoe wereldwijde investeerders met deze producten zullen omgaan. Wat betreft waarom en hoe we het oorspronkelijke aanbod kozen, werd de shortlist bepaald door een combinatie van volume en dekking. Dus we keken niet alleen naar de meest populaire aandelen en ETF’s wereldwijd, we werkten ook om ervoor te zorgen dat we een diverse sectorale en geografische dekking hadden..

Abra hoe het werkt

Hoe Abra werkt

Abra lijkt vastbesloten om het favoriete investeringsplatform te worden voor alle investeerders, zowel groot als klein. Vertel ons alstublieft iets over Abra’s toewijding om beleggingsoplossingen aan te bieden aan beleggers met verschillende inkomensklassen over de hele wereld.

Nogmaals, dit gaat over toegang. We bouwen door Bitcoin ondersteunde investeringsproducten omdat we voor het eerst de toegang tot investeringsmogelijkheden op wereldschaal echt kunnen democratiseren. Het zou niet moeten uitmaken waar u woont of hoeveel u verdient om te kunnen beleggen en deel te nemen aan kapitaalmarkten.

Je hebt ruime ervaring in ondernemerschap, met name in de tech-industrie. Hoe verschilt ondernemerschap in de crypto-industrie van andere industrieën?

Ondernemerschap in de crypto-industrie verschilt van andere industrieën doordat het meerdere regelgevingshindernissen heeft die effectief moeten worden aangepakt. CEO’s van technologie, zoals Brian Chesky van Uber en Travis Kalanick van Airbnb, kunnen u verhalen vertellen over de regelgevingslast waarmee elk bedrijf te maken kreeg toen beide bedrijven groeiden. Maar voor crypto is het ongelooflijk belangrijk voor bedrijven om het juiste juridische team en investeerders samen te stellen om hun korte- en langetermijndoelen te bereiken..

6. Je gaf je eerste TED Talk over Bitcoin in 2012. Je hebt de cryptocurrency-industrie de afgelopen zeven jaar drastisch zien veranderen. Kunt u ons vertellen hoe u denkt dat de toekomst van de cryptocurrency-industrie eruit zal zien??

De toekomst van de cryptocurrency-industrie zal ertoe leiden dat gebruikers financiële transacties voltooien zonder zelfs maar te beseffen dat hij of zij Bitcoin of een andere digitale valuta gebruikt. Net zoals de meeste internetgebruikers de onderliggende werking van internet niet begrijpen, zullen de meeste cryptocurrency-gebruikers de fundamentele protocollen achter cryptocurrency niet begrijpen. De toekomst van de industrie zal resulteren in een groter bewustzijn van en toegang tot digitale valuta, vooral in gebieden met een beperkte bank- / financiële infrastructuur. Bovendien kunnen we, naarmate financiële institutionele spelers de markt betreden, securitisatie verwachten van zowel digitale activa als grondstoffen en derivaten..

Bedankt voor je tijd en inzicht!