De BITBOX-uitwisseling opende zijn deuren voor zaken onlangs. Het handelt in ongeveer dertig van de belangrijkste valuta’s, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) en Litecoin (LTC). Het vrij beperkte aantal is te wijten aan het feit dat alle cryptocurrencies die op de beurs zijn toegestaan, een rigoureuze beoordeling door een commissie van experts ondergaan voordat ze worden opgenomen.

Transacties vinden alleen plaats van de ene crypto naar de andere – er zijn geen fiat-gateways op de site. BITBOX rekent een handelsvergoeding van 0,1% aan.

De beurs doet zaken in ongeveer 15 verschillende talen, maar momenteel zijn er geen klanten uit Japan en de Verenigde Staten. Bovendien sluit de site de Japanse en Thaise talen uit, hoewel Engels en Koreaans ondersteuning krijgen.

Het bedrijf is van plan alle wetten en voorschriften van elk land nauwgezet na te leven en dientengevolge service te verlenen aan Japan en de Verenigde Staten na goedkeuring van de regelgevende instanties om dit te doen. In de tussentijd wijst de website klanten af ​​als IP-adressen, telefoonnummers of KYC-gegevens (Know Your Customer) aantonen dat ze afkomstig zijn uit uitgesloten markten.

BITBOX afbeelding

BITBOX webpagina

Ik loop de lijn

BITBOX komt voort uit LINE Corporation (“LINE”). LINE, een Japans bedrijf met hoofdkantoor in Tokio, vestigde zich met zijn vlaggenschip berichten-app. De berichten-app werd uitgebracht in 2011 en bereikte binnen zes maanden 200 miljoen gebruikers. In 2013 bereikte LINE de status van het grootste sociale netwerk van Japan.

Binnen LINE bestaat de LVC Corporation (“LVC”), en deze groep is verantwoordelijk voor de cryptocurrency- en blockchain-activiteiten. En als onderdeel van deze inspanning, LINE Tech Plus PTE. LTD. in Singapore runt de BITBOX-business.

De BITBOX-beurs past in de langetermijnstrategie van LINE om een ​​toonaangevende leverancier van FinTech-diensten te worden. En omdat het een beursgenoteerd bedrijf is, in plaats van een privébedrijf, biedt het informatie over de prestaties van de organisatie transparant aan het publiek.

LINE heeft al succes geboekt met andere FinTech-producten. LINE Pay gelanceerd als een mobiele portemonnee. Meer dan 40 miljoen gebruikers hebben meer dan $ 4 miljoen dollar uitgegeven aan het gebruik van de portemonnee. LINE werkte ook samen met Nomura aan een joint venture voor online makelaardij en investeringsadvies.

BITBOX afbeelding

LINE webpagina

Voordelen verkregen uit de Message App Experience

Het hebben van een succesvol bedrijf voor berichtenapps biedt LINE voordelen bij het creëren van de BITBOX-uitwisseling. Berichten-apps hebben gebruikersinterfaces (UI) nodig die goede gebruikerservaringen (UX) opleveren. En cryptocurrency-software heeft hard een goede UI / UX nodig. Berichten-apps vereisen ook een sterke gebruikersbeveiliging. En op dezelfde manier vereisen crypto-uitwisselingen een sterke gebruikersbeveiliging.

Om de beveiliging van BITBOX te verbeteren, maakt het systeem gebruik van BitGo multi-signature technologie. BitGo gebruikt een algoritme met meerdere handtekeningen en drie sleutels dat elke mogelijkheid van een enkel storingspunt elimineert.

BITBOX implementeert ook een 24-uurs bewakingssysteem om klanten te beschermen, en tot 90% van de bezittingen van gebruikers zal worden beveiligd in koude opslag. Het systeem maakt verbinding met de berichten-app van LINE, zodat zowel gebruikers als leidinggevenden onmiddellijk op de hoogte worden gesteld als er een hack plaatsvindt.

Bovendien controleert BITBOX alle onregelmatige transacties of pogingen om muntprijzen te manipuleren. En als laatste bescherming ontvangen gebruikers een verzekering voor hun activa. Gebruikmakend van zijn kennis van mobiele programmering die is opgedaan met zijn berichten-app, zal BITBOX ook een mobiele app uitbrengen voor zijn uitwisseling.

LINE Cryptocurrency LINK

Samen met de lancering van de BITBOX crypto-uitwisseling, introduceert LINE de LINK cryptocurrency. Vervolgens fungeert de BITBOX-beurs als de exclusieve aanbieder van de LINK-cryptocurrency. Een beloningssysteem biedt één gebruik voor de LINK-munten. Gebruikers van een breed scala aan LINE-producten en -services verdienen LINK alleen al door die producten en services te gebruiken.

Om deze munt en zijn infrastructuur te ondersteunen, heeft de organisatie een nieuwe blockchain gemaakt genaamd LINK Chain. Dit maakt een naadloze integratie van alle gerelateerde gedecentraliseerde apps mogelijk.

Door zich te houden aan alle nationale regels en voorschriften, dient LINK Point als token in plaats van LINK voor inwoners van Japan. In tegenstelling tot LINK, kan LINK Point niet worden verhandeld of ingewisseld tot na het ontvangen van officiële wettelijke toestemming. LINK Point biedt op dit moment alleen een mechanisme voor beloningspunten van klanten.

LINK verschijnt nog niet op CoinMarketCap.

Bovendien wordt LINK niet gedistribueerd via een ICO (Initial Coin Offering). Het fundamentele doel blijft om klanten van de LINE-producten eenvoudigweg een mechanisme te bieden voor klantbeloningen.

BITBOX afbeelding

LINK heeft geen ICO.

Singapore

Hoewel LINE bestaat als een Japans bedrijf met hoofdkantoor in Tokio, kozen de leidinggevenden ervoor om BITBOX op te richten als een bedrijf in Singapore. De Republiek Singapore regeert als een toonaangevende bestemming voor cryptocurrency-bedrijven.

Crypto-uitwisselingen

Veel van ‘s werelds grootste crypto-uitwisselingen zijn actief met enige aanwezigheid in Singapore. Deze omvatten ook de Amerikaanse beurs Coinbase, GDAX en Gemini, die een lokale vestiging heeft in Singapore. Bovendien heeft de FSA-gelicentieerde Quoine daar ook een kantoor. Sommige beurzen die lokaal zijn in de stadstaat Singapore zijn Crypto-One-Stop-Solution (COSS) en CoinHako.

ICO’s

Singapore biedt een wereldwijd financieel centrum dat de status heeft bereikt van het op twee na grootste valutacentrum en het heeft de reputatie verdiend als een toevluchtsoord voor ICO’s. Enkele van de ICO’s die in Singapore zijn gelanceerd, zijn TenX, Golem en Qtum.

Hoewel de overheid een liberale houding aan de dag legt ten opzichte van cryptocurrencies en ICO’s, zijn er strenge regels om mensen te beschermen tegen fraude en de mogelijkheid van witwassen van geld..

Daarom is het gemakkelijk te begrijpen waarom LINE ervoor koos om zijn BITBOX-beurs in de Republiek Singapore te vestigen.

Laatste gedachten over BITBOX

Er is een groot aantal crypto-uitwisselingen voor gebruikers om munten te verhandelen, sommige beter dan andere. Maar zelfs goede uitwisselingen hebben vaak te maken met problemen als een slechte gebruikersinterface en gebruikerservaring (UI / UX). LINE heeft waardevolle expertise opgedaan bij het maken van een succesvolle berichten-app. En ze lieten ook bewezen succes zien met hun andere FinTech-ondernemingen.

Dit geeft hoop dat BITBOX de mogelijkheid zal bieden om een ​​crypto-uitwisseling te zien die gebruikers verder tevreden stelt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me