Coinbase versus Bittrex

Coinbase en Bittrex zijn twee van de meest populaire beurzen voor cryptocurrencies. In deze Coinbase vs. Bittrex-recensie bespreken we alles, van de belangrijkste kenmerken van elk platform, voor wie elk platform het meest geschikt is, en meer.

Coinbase versus Bittrex belangrijke informatie

De bedevaart van Coinbase naar Bittrex

Coinbase en Bittrex volgen een vergelijkbare stroom gebruikers.

Deze stroom gebruikers verschilt misschien niet zo veel van wat u naar uw zoekopdracht heeft geleid.

Laten we een gok wagen.

Je bent begonnen op Coinbase. Het was gemakkelijk te navigeren, je kocht wat Bitcoin, Ethereum en / of Litecoin en kreeg wat skin in het spel. Na verloop van tijd wilde je meer.

De kosten van Coinbase begonnen er echter ontmoedigend uit te zien. U wilde andere munten gaan verhandelen.

Je begon naar andere alternatieven te kijken, zoals Bittrex, Gemini, Poloniex en anderen.

Nu dat je hier bent.

Zelfs als dit patroon uw reis niet nauwkeurig beschrijft (zoals het mijne doet), is het zeer inzichtelijk voor het verschil tussen Coinbase en Bittrex.

Kijk, Coinbase zorgt voor een uitstekend eerste platform. Daarom is het de leider in het aantrekken van nieuwe gebruikers en wordt het beschouwd als een “eenhoorn” startups ter waarde van $ 1,6 miljard. Veel van deze gebruikers vergroten uiteindelijk hun begrip van de cryptocurrency-wereld. Ze willen nieuwe wateren verkennen met verschillende altcoins en willen stoppen met het betalen van de relatief hoge Coinbase-vergoedingen. Dit is het moment waarop ze zich splitsen naar een verscheidenheid aan verschillende beurzen die hen meer handelsflexibiliteit geven en lagere kosten bieden.

Veel van deze gebruikers vinden de functies die ze willen op Bittrex en spreiden hun bezit over Coinbase, Bittrex en mogelijk een paar harde portemonnees..

Deze gids zal u helpen de verschillen tussen Coinbase en Bittrex te begrijpen, en welke het beste bij u past.

Exchange Basics

Houd er rekening mee dat u bij het kiezen van een cryptocurrency-exchange niet per se slechts één hoeft te gebruiken. Elke beurs heeft zijn sterke punten, en door uw portefeuille te spreiden, onderscheidt u effectief een deel van het risico dat een van hen wordt gehackt.

Dit zijn dus de belangrijkste functies waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van Coinbase versus Bittrex.

Veiligheid

Om in de moderne tijd een succesvolle uitwisseling te zijn, moet uw beveiliging absoluut waterdicht zijn. Er zijn zoveel geweldige ruilopties beschikbaar, en een enkele slecht afgehandelde beveiligingsdreiging kan dodelijk zijn voor de gebruikers van het uitwisselingsbedrijf.

Coinbase behandelt USD-portefeuilles als bankrekeningen en is FDIC verzekerd tot $ 250.000. Alleen op elk moment 2% van de Coinbase-belangen is blootgesteld, en eventuele verliezen worden gedekt door een particuliere verzekeraar.

Bittrex gebruikt een elastische, meerfasige portefeuillestrategie die 80% tot 90% van alle fondsen offline houdt. Bittrex vereist ook Two Factor Authentication (2FA) voor alle opnames en API-gebruik.

Zowel Coinbase als Bittrex worden als zeer veilige platforms beschouwd, maar het is de moeite waard om te vermelden dat ze allebei op internet zijn en inherent blootgesteld zijn aan een klein risico om gehackt te worden. Het wordt niet aanbevolen om uw geld op de lange termijn op te slaan op beide beurzen, omdat dit de kans vergroot dat ze worden gehackt. Ze voor een korte periode bewaren is prima, maar bewaar alleen wat u actief wilt verhandelen.

Coinbase, perfect voor beginners

Er is een reden waarom zoveel mensen via Coinbase de wereld van cryptovaluta betreden. Coinbase heeft fenomenaal werk verricht door een uiterst gebruiksvriendelijke interface te creëren en maakt het kopen van munten een heel eenvoudig proces.

Gebruikers kunnen Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen op zowel Coinbase als Bittrex, maar de platforms zijn drastisch anders voor beginners.

Bittrex is een cryptocurrency-uitwisseling waarmee gebruikers muntparen met elkaar kunnen verhandelen, vergelijkbaar met een aandelen- of forex-uitwisseling. Dit kan ingewikkeld worden voor beginners en er is veel ruimte om kleine maar dure fouten te maken.

Coinbase daarentegen houdt het proces erg beperkt gericht en eenvoudig.

Wanneer u fiat-valuta verhandelt voor Bitcoin, Ethereum en Litecoin, kunt u met Coinbase uw fiat-valuta storten en de door u geselecteerde hoeveelheid kopen. De reden dat veel gebruikers Coinbase verkiezen, is omdat het zo veel eenvoudiger en handiger te gebruiken is voor veel nieuwe gebruikers. Het kopen van cryptocurrency via Coinbase is een heel eenvoudig proces:

Aankopen met creditcard / betaalpas:

 1. Verifieer uw account & Kredietkaart.
 2. Koop direct Bitcoin, Ethereum of Litecoin voor de vaste prijs.

koop bitcoin met een creditcard op Coinbase

afgewerkte kooporder met creditcard op muntbasis

Houd er rekening mee dat de aankooplimieten voor creditcards en bankoverschrijvingen op Coinbase per gebruiker verschillen. Creditcardlimieten worden bepaald door aankoopgeschiedenis, accountleeftijd en verificatiestatus. Als u grotere bedragen wilt kopen, is het beter om overboekingen te gebruiken, aangezien u direct toegang heeft tot hogere limieten nadat u bent geverifieerd.

Aankopen via bankoverschrijving:

koop bitcoin op coinbase

 1. Verifieer uw account.
 2. Koop Bitcoin, Ethereum of Litecoin voor de vaste prijs.
 3. Na enkele dagen verwerking staat het aantal munten op uw rekening.

Bittrex biedt geen directe aankoop van munten met behulp van creditcards, betaalpassen, ACH-bankrekeningen of bankoverschrijvingen. De functie is momenteel gesloten, maar de site beweert dat Bittrex betere USD-markten en stortingsopties zal lanceren.

Dit betekent dat u uw Bitcoin, Ethereum of Litecoin op een andere beurs moet kopen, zoals Coinbase of GDAX, en deze vervolgens naar Bittrex moet overbrengen om te handelen.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​bankoverschrijving op Coinbase te gebruiken in plaats van een creditcard om de laagste kosten te krijgen. Wanneer u munten op Coinbase koopt, vergrendelt u de huidige prijs, maar u kunt uw munten pas overboeken nadat uw bankoverschrijving is verwerkt.

Klantenservice

Als het gaat om klantenondersteuning, heeft de cryptocurrency-wereld niet echt iets om over op te scheppen. Een simpele zoekopdracht op Google voor een uitwisseling levert tientallen ziedende recensies op waarin kritiek wordt geuit op de slechte klantenservice van welk platform je ook zoekt.

Dit is grotendeels te wijten aan de enorme recente instroom van nieuwe investeerders, en de meeste cryptocurrency-sites worden zo verteerd door groei dat hun klantenservice verwaarloosd en uitgeput is..

Coinbase heeft klantenondersteuning via e-mail, en het is niet zo erg als veel van zijn concurrenten. De klantenservice van Coinbase heeft nog steeds zijn tekortkomingen, maar reageert over het algemeen binnen 24-72 uur op supporttickets.

Bittrex heeft behoorlijk wat negatieve recensies voor zijn klantenondersteuning, maar communicatie is niet buiten bereik. Bittrex biedt een ondersteuning’s centrum, evenals een ondersteuningsmail op [e-mail beveiligd].

Zowel Coinbase als Bittrex zijn vertrouwd

Coinbase en Bittrex bestaan ​​al een tijdje en hebben de Verenigde Staten niet meer.

Als het meest populaire uitwisselingsplatform voor cryptocurrency heeft Coinbase een aanzienlijk bedrag aan investeringskapitaal aangetrokken van gerenommeerde investeerders, durfkapitaalbedrijven en zelfs financiële instellingen en banken zoals de New York Stock Exchange, USAA Bank, BBVA. De tegoeden in USD van Coinbase zijn FDIC verzekerd tot $ 250.000.

Bittrex heeft niet dezelfde investeringsonderscheidingen als Coinbase, maar het wordt nog steeds gezien als een zeer vertrouwd platform. Bittrex is opgericht door een groep cryptocurrency-enthousiastelingen met beveiligings- en ontwikkelingservaring van verschillende bedrijven, waaronder Microsoft, Amazon, Blackberry en Qualys. Het verhaal achter Bittrex is ook best interessant, bekijk het hier.

Vergoedingen

Terwijl Coinbase biedt een uiterst gebruiksvriendelijke ervaring voor beginners en heeft nog een paar voordelen die uniek zijn voor het platform, hun kosten zijn relatief hoog in vergelijking met de meeste andere beurzen. Dit is logisch gezien de waarde die Coinbase biedt, maar het is het vermelden waard. De kosten voor Coinbase zijn als volgt:

 • Amerikaanse bankrekening standaard kopen / verkopen: 1,49%
 • Met creditcard / betaalpas koopt: 3,99%

Als u op handelskosten wilt besparen, is Bittrex zeker het overwegen waard.

Bittrex heeft een eenvoudige .25% commissie handelskosten.

Het is echter vermeldenswaard dat Coinbase deze kosten in rekening brengt om Bitcoin, Litecoin en Ethereum met USD te kopen, terwijl de Bittrex-vergoedingen betrekking hebben op de handel in andere cryptocurrencies, zoals het kopen van Ethereum met Bitcoin..

Dat gezegd hebbende, kunt u zowel Coinbase als Bittrex gebruiken in uw cryptocurrency-handelsroutine door USD in te wisselen voor munten naar keuze en vervolgens uw munten over te dragen naar Bittrex om te ruilen voor andere munten die Coinbase niet heeft..

Gewoon een wijs woord, het gebruik van een creditcard / betaalpas levert u een vergoeding van 3,99% op, die moet worden vermeden.

Beschikbare cryptocurrencies op Coinbase en Bittrex

Als u een heleboel verschillende altcoins wilt kopen, krijgt u waarschijnlijk veel waarde van Bittrex. De mogelijkheid om een ​​breed scala aan altcoins te kopen, is waar Bittrex met kop en schouders boven Coinbase staat.

Bittrex Exchange

Bittrex ondersteunt de handel van maar liefst 190+ verschillende munten, terwijl Coinbase momenteel alleen de aankoop van Bitcoin, Litecoin en Ethereum ondersteunt. Coinbase heeft plannen aangekondigd om in de toekomst meer munten toe te voegen, maar ze zullen waarschijnlijk nog maar een paar van de meest populaire toevoegen.

Coinbase vs Bittrex: Final Thoughts

Als u de ene boven de andere zou moeten kiezen tussen Coinbase en Bittrex, heeft u misschien wat problemen omdat ze twee verschillende doelen dienen. Hoewel er enige overlap is tussen de services die ze aanbieden, hebben ze allebei een enorm voordeel dat de andere niet heeft.

Met Coinbase kun je BTC, LTC en ETH kopen met USD, iets dat Bittrex momenteel gebruikt ondersteund niet.

Bittrex ondersteunt de handel in meer dan 190 verschillende cryptocurrencies, terwijl je met Coinbase alleen BTC, LTC en ETH kunt kopen.

Iets dat veel mensen doen, is Coinbase gebruiken om hun Bitcoin te kopen en deze vervolgens naar Bittrex of een andere exchange te verplaatsen om andere altcoins te kopen.

Als u op zoek bent naar iets eenvoudigs om aan de slag te gaan met cryptocurrencies, Coinbase is een goede keuze. Als je eenmaal een gemiddeld begrip hebt ontwikkeld en wilt investeren in andere altcoins, Bittrex is een solide volgende stap.

Meer Coinbase-vergelijkingen

 • Coinbase versus GDAX
 • Coinbase versus Kraken
 • Coinbase versus Gemini
 • Coinbase versus XAPO