Coinbase versus Blockchain: hoe stapelen de uitwisselingen zich op?

Coinbase en Blockchain bieden beide eenvoudig te gebruiken en cryptocurrency wallets in te stellen en digitale valuta uit te wisselen, maar dat is eigenlijk beter?

Beide stellen u in staat om in slechts enkele minuten aan de slag te gaan en cryptocurrency te gaan gebruiken, ook via mobiele apps, maar de kanttekeningen zijn bij hoe dat geld wordt gestort en afgehandeld. Deze gids helpt u een beslissing te nemen over welke portemonnee het beste is voor uw eigen gebruik van cryptocurrency-opslag.

(Zie onze volledige lijst met aanbevolen cryptocurrency-uitwisselingen)

Coinbase versus Blockchain.info: belangrijke informatie

Zie de grafiek om de verschillen in Coinbase en Blockchain.info te vergelijken.

Robuuste tools / middelen of eenvoudig kopen / verkopen?

Beide Coinbase en Blockchain bieden geweldige portemonnees. De belangrijkste verschillen tussen Blockchain en Coinbase voor de eindgebruiker zijn de koop- / verkoopmethoden die door de provider als een service worden aangeboden.

Coinbase is het meest geschikt voor eenvoudige installatie en het kopen / verkopen van Bitcoin.

Blockchain biedt echter meer middelen en tools om Bitcoin op de markt te gebruiken en faciliteert alleen transacties die worden uitgevoerd in cryptocurrency.

blockchain-marktpagina

Beide platforms bieden een eenvoudig te gebruiken website, app en portemonnee. De dashboards zijn vergelijkbaar en bieden informatie over uw account, valutaprijzen en trends. Eenmaal ingelogd, zult u echter de verschillen tussen platforms opmerken. Het duurt slechts enkele minuten om u voor beide services te registreren. Dit proces omvat het verifiëren van uw account met behulp van e-mail en telefoonnummers. Bovendien moet u met Coinbase financiële accounts toevoegen / verifiëren om BTC, LTC of ETH met USD te kopen.

Coinbase maakt het voor u eenvoudig om BTC, LTC of ETH te kopen en verkopen met uw bankrekening om te kopen en PayPal of bankrekening om te verkopen. Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste en snelste manier, met zeer minimale kosten, om dollars (USD) of een ander soort valuta om te zetten in cryptocurrency..

Coinbase Review van platform

De gebruikersinterface voor Coinbase lijkt sterk op Blockchain, ingedeeld in panelen op de website en navigatieschermen op de app, en beide stellen u in staat om de staat van de cryptocurrencies op de beurs te volgen. Coinbase toont informatie over uw portfolio op het dashboard.

coinbase portemonnee beoordeling

Met Blockchain kun je alleen in alle transacties handelen in cryptocurrency. Merk op in de schermafbeelding dat u kunt “verzenden” of “aanvragen” direct onder waar staat “WEES JE EIGEN BANK”, wat ook het ideologische verschil in beide diensten samenvat. Blockchain doet helemaal niets met banken. U kunt cryptocurrency naar anderen verzenden en u kunt een link maken om deze te ontvangen, maar er is geen manier om uw bank- of andere betalingsdienstaanbiedersaccounts te koppelen om met USD te kopen / verkopen zoals u kunt op Coinbase.

In zekere zin is het verzend- en ontvangstsysteem van Blockchain vergelijkbaar in interface- en workflowtermen (niet de daadwerkelijke verwerking) met het systeem van PayPal om geld naar anderen te sturen via e-mail of om geld te ontvangen met de PayPal.me-link. In plaats van een saldo met echt contant geld te verzenden, verwijst de link naar de blockchain-grootboektechnologie, zodat u Bitcoin en Ethereum kunt verzenden of ontvangen.

Een interessante functie van het dashboard op Blockchain is het beveiligingscentrum, waar u verschillende manieren kunt bedenken om uw account zo veilig mogelijk te houden.

Blockchain heeft als doel mensen en bedrijven te voorzien van informatie, tools, onderzoek en middelen dat Coinbase niet echt een prioriteit heeft gemaakt. Dit is de reden waarom Blockchain langzaamaan een hub is geworden voor enthousiastelingen in de digitale muntruimte.

blockchain-streepje

Klantenservice

Klantondersteuning lijkt een pijnlijke plek te zijn voor zowel Blockchain als Coinbase, hoewel veel mensen online weinig klagen over de daadwerkelijke platforminterfaces. In feite waren de meeste klachten over zowel Coinbase als Blockchain het resultaat van een slechte respons van de klantenservice, wat meestal het geval is voor de meeste uitwisselingen. Sommige gebruikers meldden dat ze al maanden niets meer hadden gehoord van ondersteuningsteams en alleen werden benaderd door chatbots die geautomatiseerde berichten doorstuurden.

Sommige Coinbase-gebruikers hebben zelfs klachten geregistreerd bij het Beter zakelijk bureau (BBB) ​​maar Coinbase slaagde er nog steeds in om een ​​A + rating te behalen zonder een geaccrediteerd BBB-bedrijf te zijn. Onze ervaring is echter over het algemeen dat de bedrijven binnen een paar dagen via e-mail reageren, maar het reactievermogen van klantenondersteuning zou zeker verbetering kunnen brengen in de branche als geheel en deze twee platforms zouden zeker voorop kunnen lopen omdat ze zo bekend zijn in de cryptocurrency. gemeenschap.

Beide bedrijven worden vertrouwd door de gemeenschap

De namen Blockchain en Coinbase worden vaak genoemd in talloze forums en andere bronnen over Bitcoin en andere digitale valuta. Beide zijn populaire platforms in de cryptocurrency-gemeenschap en zijn zeker toegankelijker voor nieuwkomers. Beide zijn ook in overeenstemming met de wetten als in de VS gevestigde bedrijven en geven veiligheid hoge prioriteit.

Veilig

Veiligheid en beveiliging zijn altijd een topprioriteit bij het omgaan met digitale financiële transacties. Opvallende hacks en fraude in het traditionele financiële systeem hebben de consument zeer alert gemaakt. Startups met cryptocurrency zoals Coinbase en Blockchain zijn zich hier terdege van bewust en blijven miljoenen investeren om hun netwerken te beveiligen en kwetsbaarheden te minimaliseren.

Coinbase heeft de stap gezet om transacties te verzekeren via Lloyd’s of London, naast de maximale FDIC-verzekering van $ 250.000 voor uw portemonnee. Echter, zowel Blockchain- als Coinbase-gebruikers zijn naar verluidt in het verleden gehackt, sommige als gevolg van phishing-schema’s of andere aanvallen, waardoor gebruikers met lege portemonnees achterbleven nadat ze in cryptocurrency hadden geïnvesteerd. Het probleem met deze twee services is echter niet wijdverbreid en gebruikers hebben soms geld teruggekregen van de bedrijven, waarvan de leidinggevenden zelf in het verleden het doelwit waren van hacks.

De bedrijven waren het doelwit van geavanceerde aanvallen, maar hun respectieve interne beveiligingssystemen hielpen bij een snelle reactie. Dit was het geval in het geval waarin de registrar van Blockchain het doelwit was in een poging toegang te krijgen tot gebruikersinformatie. Blockchain heeft de service urenlang afgesloten om de kwetsbaarheid op te sporen en te repareren.

Gebruikersaccounts van Coinbase zijn overgenomen door phishing-aanvallen waarbij mobiele providers betrokken zijn, wat een probleem is in de hele sector. Over het geheel genomen wedijveren de beveiligingssystemen van Coinbase echter met of overtreffen ze veel van de grootste banken en financiële instellingen met hun machine learning-beveiliging die verdachte activiteit op accounts kan detecteren..

Vergoedingen

Coinbase en Blockchain brengen beide kosten in rekening per transactie en zijn vrij minimaal, maar Coinbase blijft een van de hoogste. Voor Coinbase-gebruikers zijn de kosten een afweging voor sleutelopslag, beveiliging en andere belangrijke functies en het gemak van het platform.

coinbase vergoedingen

De bovenstaande grafiek laat zien hoe typische transactiekosten van Coinbase werken, met een basistarief van 4% op alle transacties. Blockchain brengt op een vergelijkbare manier kosten in rekening bij het verzenden en ontvangen van geld, maar de kosten variëren enigszins. Blockchain heeft onlangs dynamische vergoedingen geïntroduceerd, zodat gebruikers hogere kosten betalen wanneer het netwerkverkeer hoger is.

Beschikbare cryptocurrencies

Coinbase:

Coinbase-gebruikers kunnen Ethereum (ETH), LiteCoin (LTC) of Bitcoin (BTC) cryptocurrencies kopen en verkopen.

Blockchain:

Blockchain-gebruikers kunnen Ethereum (ETH) of Bitcoin (BTC) cryptocurrencies verzenden en / of ontvangen.

Coinbase versus Blockchain: laatste gedachten

Bij het gebruik van beide services is het duidelijk dat elk zijn eigen voordelen heeft, afhankelijk van uw eigen intentie voor gebruik. U kunt beide gebruiken om BTC of ETH te verwerven en voor het gemak een mobiele app gebruiken. Het is echter waarschijnlijk gemakkelijker voor nieuwkomers om het intuïtieve te leren kennen Coinbase platform. Als u alleen van plan bent om cryptocurrency-transacties te gebruiken zonder dat u een bank nodig heeft, Blockchain is uw perfecte portemonnee.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map