De IOHK Summit 2019 was op 17 en 18 april in Miami Beach, Florida.

IOHK is een technologiebedrijf dat tot doel heeft peer-to-peer-innovaties te gebruiken om de drie miljard mensen zonder toegang tot adequate financiële diensten in staat te stellen. Opgericht in 2015 door Charles Hoskinson en Jeremy Wood, heeft IOHK een hoge mate van samenwerking tussen de academische wereld en het bedrijfsleven gefinancierd en gefaciliteerd, en met name blockchain op verschillende unieke manieren toegepast in zijn projecten. Tegenwoordig staat IOHK als een gedecentraliseerd bedrijf met meer dan 200 werknemers en aannemers over de hele wereld.

IOHK heeft drie kernproducten:

  1. Cardano – het feesttentproduct van IOHK. Cardano is een proof-of-stake blockchain-platform gebaseerd op peer-reviewed onderzoek.
  2. Daedalus – een volledig uitgeruste wallet-client voor ada-houders om hun tokens op te slaan.
  3. Ouroboros: het cryptografische algoritme dat Cardano aandrijft.

Het doel van de IOHK Summit was om de betrokkenheid van de gemeenschap, netwerken en het verbinden van IOHK’s meer dan 200 gedecentraliseerde medewerkers onder één dak in het prachtige en zonnige Miami Beach te bevorderen..

Het evenement omvatte sprekers uit verschillende delen van de industrie, met IOHK CEO en mede-oprichter Charles Hoskinson, Cardano’s Senior Product Manager, IOHK’s Director of African Operations John O’Connor, voorzitter van de Cardano Foundation Nathan Kaiser, en de oprichter en CEO van Wolfram Onderzoek Stephen Wolfram.

IOHK benadrukte ook de Shelley-ontwikkelingsrelease van Cardano. Vernoemd naar Percy Bysshe Shelley, de romantische dichter en auteur van Ozymandias, De Shelley-ontwikkelingsfase is bedoeld om de boodschap over te brengen dat bij het opbouwen van een imperium de makers bewust moeten zijn van het nalaten van een goede erfenis. Dit staat bekend als de “decentralisatiefase” voor Cardano.

Als je het evenement hebt gemist, kun je de volledige livestreams van dag 1 en dag 2 bekijken:

Dag 1:

Dag 2:

Jon Woodard, CEO van Wolfram Blockchain Labs (WBL), heeft mogelijke gebieden van samenwerking met IOHK onderzocht. “Ik werd geïnspireerd door de IOHK Summit – Charles Hoskinson, Jeremy Wood en hun team zijn gefocust op het leveren van op onderzoek gebaseerde oplossingen voor de constructie van de Cardano DLT en het helpen van die oplossingen om de wereld vooruit te helpen”, zegt Jon. “Hun werk staat in schril contrast met bedrijven die over innovatie praten als een soort nulsom-competitief spel.”

Eddie Garcia, CEO van een dApp-gebouw op Cardano belde Optreden, besteedde een groot deel van het evenement aan het ontmoeten van leden van de IOHK- en Cardano-gemeenschap. “Het was niet zomaar een Crypto-conferentie of Blockchain-evenement waar iedereen het had over de prijs van cryptocurrencies – het ging echt allemaal over wetenschap en technologie en specifiek over de ontwikkeling van Cardano,” merkt Eddie op. “Voor ons die een dApp op Cardano bouwden, was het echt gaaf om de belangrijkste spelers van deze community persoonlijk te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.”

David Seimer, CEO en medeoprichter van Wave Financieel, vraagt ​​Cardano om de norm te stellen voor een verantwoord digitaal ecosysteem. “De Summit was een prachtige locatie om ideeën uit te wisselen met andere opinieleiders en dieper in de roadmap van Cardano te duiken. We zijn verheugd om de volgende golf van inclusieve financiële producten te zien die ADA mogelijk zal maken ”, zegt David. “Cardano is de eerste blockchain die de juiste middelen en technologie inzet voor naleving van de regelgeving, privacy en investeerdersveiligheid. Voor een sector die ontsierd wordt door zeer zichtbare schendingen van het vertrouwen van het publiek, geloven we dat Cardano kan helpen het vaak verdiende imago van onverantwoordelijkheid om te keren. “

Afsluiten:

IOHK Summit 2019 afgesloten met een show van Creedence Clearwater Revisited en de Steve Miller Band, twee fenomenale bands als ik het zelf moet zeggen.

De afsluiting van het evenement weerspiegelde de algemene gevoelens die ik gedurende de twee dagen oppikte:

  • Openheid en toegankelijkheid – Voor velen was dit de eerste keer dat ze de IOHK- en Cardano-teams ontmoetten, en de belangrijkste spelers, de tientallen meestal naamloze en gezichtsloze breinen achter de gepolijste producten die we kennen, kregen een spotlight om te laten zien wat ze hebben gedaan Aan. Zelfs tijdens het slotevenement, Charles Hoskinson, de voormalige CEO van Ethereum en oprichter van IOHK op de Forbes Crypto Rich List met een geschat vermogen van $ 500 – $ 600 miljoen, stuiterde rond om ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin had.
  • Een focus op de klassiekers – Als muziekfanaat probeer ik de psychologie te begrijpen van wat bepaalde projecten naar hun evenementen zouden brengen. Creedence Clearwater Revisited en de Steve Miller Band zijn ouderwets cool, wat overeenkomt met de visie van IOHK om iets te bouwen dat de tand des tijds doorstaat.

Over het algemeen is het geweldig om te zien dat bedrijven zoals IOHK evenementen organiseren die hun teams en enthousiaste ontwikkelaars met het ecosysteem verbinden.