De wereld is overspoeld met informatie. Dit is zowel de schoonheid als de lelijkheid van internet, een echte paradox. Vrijwel iedereen, overal kan zijn eigen inhoud publiceren en dit maakt het soms moeilijk om het meest relevante en interessante nieuws over cryptocurrency te bemachtigen..

Maar maak je geen zorgen, CoinCentral, we hebben je gedekt! Daarom hebben we onze eigen samenvatting van nieuwsbronnen over cryptocurrency samengesteld om ervoor te zorgen dat u nooit een beat mist. Bovendien hebben sommige van deze bronnen hun eigen nieuws-apps voor cryptocurrency. Als u vaak onderweg bent, zal het zeker van pas komen om een ​​goed hulpmiddel binnen handbereik te hebben voor die wifi-momenten op luchthavens en in pensions.

We nodigen je uit om met ons mee te doen en onze hoed te geven aan andere mediasites en nieuwsbronnen die geweldig werk leveren bij het helpen vestigen van de cryptocurrency-industrie.

CoinDesk

https://www.coindesk.com/

CoinDesk is een langlopende publicatie (voor de relatief jonge cryptocurrency nieuwsruimte) en werd voor het eerst opgericht in 2013. Ze ontvangen momenteel meer dan 10 miljoen unieke bezoekers via hun webpublicatie en verschillende sociale mediakanalen. De site biedt uitgebreide dekking over crypto, nieuws en evenementen die plaatsvinden in de cryptocurrency- en blockchain-ruimte.

CoinDesk heeft een aantal handige websitefuncties, waaronder State of Blockchain, die belangrijke trends, gegevens en evenementen in de branche van het voorgaande jaar behandelt. De andere is hun wijdverbreide Bitcoin-prijsindex, die is gebruikt door onder meer de Wall Street Journal en de Financial Times.

Cryptocurrency-nieuws

Coindesk, een leider in nieuws over cryptocurrency

Ze zijn ook de gastheer van de jaarlijkse consensus-top die plaatsvindt in New York City. Consensus wordt door veel enthousiastelingen beschouwd als een van de meest populaire conferenties in het crypto-wereldcircuit.

CoinTelegraph

https://cointelegraph.com/

Ook CoinTelegraph werd in 2013 opgericht op het hoogtepunt van een van de vele bubbels van Bitcoins. CT is een onafhankelijke publicatie die alles over cryptocurrency, blockchain, gedecentraliseerde applicaties en de toekomst van financiën omvat. Ze hebben een groot team van internationale schrijvers en produceren dagelijks regelmatig content.

De site staat bekend om zijn uniekheid illustraties in cartoon-stijl gewijd aan elk bericht.

Cryptocurrency-nieuws

Een voorbeeld van de cartoonachtige illustraties van CoinTelegraphs

BitcoinTalk

https://bitcointalk.org/

Ondanks dat een aantal oudere sites upgraden naar een sexy interface, heeft BitcoinTalk zijn wortels behouden. Het is nog steeds meer een ouderwets hulpmiddel en heeft grotendeels het oorspronkelijke prikbordformaat behouden, dat zo veel voorkwam in de late jaren 90 en vroege jaren negentig.

Cryptocurrency-nieuws

Bitcointalk – oude school!

BitcoinTalk is in 2009 opgericht door Satoshi Nakamoto als een plek voor enthousiastelingen om de technische details van Bitcoin te bespreken. Natuurlijk is het sindsdien uitgegroeid tot een heel nieuw beest met technische discussies op alle gebieden van de cryptocurrency-sfeer. Het is ook een beschouwd als zeer gewaardeerde bron voor ICO’s om zichzelf op de markt te brengen.

Reddit

https://www.reddit.com/

Reddit staat al jaren consequent in de top 20 van populairste sites ter wereld. Het is een van de belangrijkste bronnen voor door de community samengesteld nieuws. De cryptogemeenschap is massaal naar Reddit gekomen, juist vanwege het gedecentraliseerde karakter ervan.

Terwijl reguliere publicaties hun eigen agenda’s online blijven pushen, stellen plaatsen zoals Reddit iedereen in staat om hun eigen inhoud te publiceren. Het is dan ook geen wonder dat ICO-projecten middelen blijven steken in marketing zelf op dit platform.

Cryptocurrency-nieuws

Reddit amuseert nooit!

Het voor de hand liggende nadeel voor Reddit-gebruikers is dat je echt je eigen huiswerk moet maken als je inhoud van goede kwaliteit wilt vinden. We hebben dat echter een beetje gemakkelijker voor u gemaakt. Enkele van de populaire subreddits (of forums gewijd aan een specifiek doel op Reddit) zijn onder meer:

Twitter

https://twitter.com/

Twitter blijft een cruciale bron voor elke serieuze liefhebber van cryptocurrency. Het microblogging-platform wordt door experts over de hele wereld gebruikt voor snelle weetjes, terwijl ze zich gedurende de werkdag, en eigenlijk elke dag, ontvouwen..

Het kost tijd om artikelen te produceren en goedkeuring te krijgen voordat ze op uw favoriete nieuwssite voor cryptocurrency verschijnen. Twitter slaat dit proces over door u toe te staan ​​uw favoriete persoonlijkheden te volgen en hun updates in realtime te ontvangen.

Geen enkel platform is echter perfect en Twitter is berucht om zijn trollen en ICO-oplichting. Ondanks deze problemen heeft het nog steeds een enorme waarde om een ​​aantal cryptocurrency-experts te volgen. De volgende zijn de moeite van het bekijken waard:

  • Andreas Antonopolous – Bestverkopende auteur, spreker, opvoeder en een van ‘s werelds meest vooraanstaande bitcoin- en open blockchain-experts
  • Vitalik Buterin – Spreker in het openbaar, schrijver, programmeur en mede-oprichter van Bitcoin Magazine en de Ethereum blockchain
  • Jameson Lopp – Infrastructure engineer bij Casa, maker van statoshi.info en oprichter van bitcoinsig.com
  • Traceer Mayer – Ondernemer, investeerder, journalist, monetair wetenschapper en fervent verdediger van de vrijheid van meningsuiting
  • Jimmy Song – Bitcoin-ontwikkelaar & maximalist, docent en venture-partner bij Blockchain Capital
  • Ari Paul – CIO & mede-oprichter van Blocktower Capital, een toonaangevende investeringsmaatschappij in cryptocurrency
  • Chris Burniske – Mede-oprichter van Placeholder Ventures, een NY-bedrijf dat gespecialiseerd is in crypto-activa

Er zijn er natuurlijk veel, veel meer. We hebben echter waarschijnlijk verschillende artikelen nodig om de groeiende lijst van influencers die zich op Twitter vestigen te behandelen.

CoinCentral

https://coincentral.com/

En tot slot, geen lijst zou compleet zijn zonder een serieuze vermelding van een opmerkelijke opkomende cryptocurrency-nieuwswebsite: CoinCentral natuurlijk! Ondanks de oprichting in oktober vorig jaar (2017), bereikte CoinCentral een maandelijks lezerspubliek van 1.000.000 – 2.000.000 lezers (afhankelijk van de bron) en groeit het gestaag.

In tegenstelling tot een paar andere bekende concurrenten, spamt CoinCentral u niet met advertenties of gelieerde links. We richten ons in de eerste plaats op het leveren van inhoud van topkwaliteit op alle gebieden van het cryptocurrency-veld. Hoewel het merendeel van onze inhoud gericht is op fundamentele projectgidsen, technische analyse en andere journalistieke inspanningen, publiceren we ook af en toe nieuws met inzichten van hoge kwaliteit..

Cryptocurrency-nieuws

CoinCentral, die golven maakt in de cryptocurrency-ruimte

We hebben onlangs ook onze live prijs-ticker gelanceerd, die momenteel meer dan 290 cryptocurrencies volgt. CoinCentral biedt wekelijkse rondes, snelle nieuwsartikelen en tal van diepgaande artikelen over alle aspecten van cryptocurrency en blockchain.

We bieden tal van handleidingen voor beginners als u net begint:

  • Wat is Bitcoin
  • Wat is Ethereum
  • Een algemeen overzicht van al onze gidsen

En onze artikelsectie behandelt een breed scala aan onderwerpen voor diegenen die een beter begrip willen hebben van hoe crypto de zaken opschudt. Onze wekelijkse e-mailserie This Week in Crypto komt elke vrijdag uit en vermeldt het belangrijkste nieuws dat u moet weten. Ten slotte zullen velen van jullie op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en persberichten die dit werkelijk opwindende veld vormgeven. Zorg ervoor dat u een bladwijzer maakt en blijf op de hoogte!

Laatste gedachten: Cryptocurrency News Roundup

De beste nieuwssite voor cryptocurrency die er is, zal ongetwijfeld een kwestie van persoonlijke mening zijn. U weet duidelijk wie onze stem krijgt. Maar misschien nog belangrijker is dat de sleutel om jezelf te informeren in de cryptocurrency-ruimte is om een ​​breed scala aan bronnen te krijgen. We hebben hier een aantal handige tips gegeven die hoog worden gewaardeerd door mensen in de cryptocurrency-gemeenschap.

Het internet heeft de informatiestroom gedemocratiseerd. En daarom hebben we nu naast de traditionele spelers een prachtige nieuwe wereld van gedecentraliseerde nieuwsdiensten. Wie krijgt uw stem? Zorg dat je tweet ons enkele van uw favoriete nieuwsbronnen over cryptocurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me