We gaan naar beneden

We gaan nog steeds naar beneden, mensen. Het zag er gisteravond uit alsof we deze week misschien zouden afsluiten met een groene kaars. Maar dat was voordat Bitcoin ongeveer $ 600 verloor en daarmee de rest van de markt naar beneden sleepte.

Momenteel rust de totale marktkapitalisatie van crypto’s rond de $ 258 miljard, een 7% afname ten opzichte van waar het was eind vorige week. Tegen de huidige prijs heeft Bitcoin de steun die het begin februari en april tijdens zijn duikvluchten had, verbroken, met een nieuw dieptepunt voor 2018.

Als Bitcoin ondersteuning kan behouden op ~ $ 5.800, dan kunnen we nog steeds terugveren van deze laatste daling. Als dat niet het geval is, kunnen we in de nabije toekomst $ 5k of minder krijgen.

Bitcoin: Met een prijs van $ 6.130 heeft Bitcoin verloren 5% van zijn waarde gedurende de week.

Ethereum: Ethereum heeft de verliezen van Bitcoin praktisch weerspiegeld; met $ 472 is het gedaald 4%.

Rimpeling: Zelfs met zijn gelikte nieuwe logo, schuurt Ripple 7% deze week van zijn prijs af en wordt momenteel verhandeld voor $ 0,49.

CC-prijs

Binnenlands nieuws

Tether wordt volledig ondersteund door claims van Amerikaanse advocatenkantoren na financiële beoordeling: De Freeh, Sporkin & Het advocatenkantoor Sullivan (FSS) voerde begin deze maand een financiële beoordeling uit van de bankrekening van Tether en deze week bracht het kantoor een rapport uit waarin werd beweerd dat Tether een reserve van 1: 1 dollar heeft voor elke USDT in omloop. De geïmproviseerde audit – die FSS afwijst dat het geen officiële audit is – is de laatste poging van Tether om zijn bedrijfsmodel te legitimeren. Afgelopen september heeft het bedrijf Friedman LLP gecontracteerd om een ​​soortgelijke onofficiële audit uit te voeren in een poging om transparanter te lijken. Het bedrijf heeft zich herhaaldelijk afgeschrikt om zichzelf aan een formele audit te onderwerpen, een proces dat volgens het bedrijf geen beschikbare optie is gezien het stigma rond cryptocurrency-bedrijven.

Een tegenstrijdig account: academici beweren dat tether werd gebruikt om de bullrun van Bitcoin te manipuleren: Tether had de goede publiciteit nodig die het FSS-rapport bracht, vooral omdat een ander rapport van deze week vernietigende geloofwaardigheid gaf aan een lang gekoesterde verdenking binnen de cryptocurrency-gemeenschap. De professoren John M. Griffin en Amin Shams van de Universiteit van Austin, Texas publiceerden deze week een 66 pagina’s lange studie die aantoont dat “Tether wordt gebruikt om prijsondersteuning te bieden en om cryptocurrency-prijzen te manipuleren”, met name Bitcoin. De academici vonden een positieve correlatie tussen de neerwaartse prijsbewegingen van Bitcoin en de uitgifte van nieuwe Tethers. Ze ontdekten dat Bitfinex, die een CEO deelt in Jan Ludovicus van der Velde met Tether, verantwoordelijk was voor het grootste deel van de koopkracht en geldstroom van Tether tijdens deze afleveringen..

Stanford heeft het Blockchain Research Center opgericht in samenwerking met de Ethereum Foundation: Een groep computerwetenschappers en professoren van Standford hebben de handen ineengeslagen om het Center for Blockchain Research te lanceren, een vijfjarig onderzoeksprogramma met financiering en steun van de Ethereum Foundation, Protocol Labs, de Interchain Foundation, OmiseGO, DFINITY Stiftung en PolyChain Capital. Twee hoogleraren informatica aan de universiteit, Dan Boneh en David Mazières, lopen voorop in het initiatief. “Blockchains zullen steeds belangrijker worden voor het wereldwijd zakendoen”, aldus Boneh in een blogpost van de Stanford School of Engineering. “Stanford zou voorop moeten lopen bij het verbeteren, toepassen en begrijpen van de vele rimpeleffecten van deze technologie”, concludeerde hij.

Opgewonden om dit initiatief te steunen!https://t.co/CmaVpBxjrf https://t.co/RJHm1pVbWX

– Vitalik "ETH niet weggeven" Buterin (@VitalikButerin) 21 juni 2018

Nasdaq voert succesvol een blockchain-platform uit voor margin calls, collateral processing: In een succesvolle proof-of-concept lanceerde Nasdaq deze week een pilot van zijn blockchain. In samenwerking met ABN AMRO Clearing, EuroCCP en Euroclear gebruikte de Amerikaanse beursbeheerder het platform om een ​​overdracht van onderpand over zee te vereffenen. “We zijn verheugd om samen te werken aan een proof of concept dat buitengewoon nuttig is voor transacties die nog niet goed worden bediend door marktinfrastructuren. Met een dergelijke oplossing zullen we in staat zijn om op efficiënte wijze tegenpartijrisicobescherming te bieden voor aandelentransacties na uren, terwijl we de operationele complexiteit verminderen. Tegenwoordig zijn we beperkt door Europese bankuren of regelingen in andere tijdzones, ”verklaarde Diana Chan, CEO van EuroCCP in het officiële persbericht.

Federale werknemers in de Verenigde Staten moeten nu Crypto Holdings bekendmaken onder nieuw mandaat: In een beweging die ongeveer 2 miljoen werknemers zal treffen, vereist het Amerikaanse Office of Government Ethics nu dat federale werknemers hun crypto-investeringen openbaar maken. De nieuwe richtlijnen zullen van invloed zijn op werknemers van de federale uitvoerende macht, en hoewel het om volledige openbaarmaking van crypto-investeringen vraagt, worden cryptocurrencies niet als wettig betaalmiddel erkend. “Filers rapporteren hun bezit in virtuele valuta als de waarde van het bezit in virtuele valuta hoger was dan $ 1.000 aan het einde van de rapportageperiode of als het inkomen dat werd gegenereerd door het bezit in virtuele valuta hoger was dan $ 200 tijdens de rapportageperiode. Filers zijn vereist om de naam van de virtuele valuta te identificeren en, indien bewaard via een beurs of platform, de beurs of het platform waarop deze wordt gehouden, “luidt het beleid.

Denver Post Journalists, Editor Ditch Paper om een ​​op blockchain gebaseerde publicatie te starten: Een team van schrijvers en redacteuren van de Denver Post hebben genoeg van een krimpende werkomgeving en een verandering van management. Dus besloten ze om hun eigen online publicatie te starten met hulp van Civil, een door ConsenSys ondersteund project. De Colorado Sun hoopt ‘een door de gemeenschap ondersteund team van journalisten te worden dat zich richt op onderzoeks-, verklarende en verhalende journalistiek voor een staat midden in een enorme evolutie’. Om dit doel te bereiken, gebruikt het Civil’s blockchain om gegevens op te slaan, draait het op een advertentievrij inkomstenmodel en zal het afhankelijk zijn van abonnementen en lokale ondersteuning om te overleven. De publicatie heeft een Kickstarter-campagne die het doel van $ 75.000 al heeft overtroffen.

SEC ontvangt aanvullende gerechtelijke bevelen om fondsen die aan PlexCoin zijn gekoppeld te bevriezen: De SEC van de Verenigde Staten heeft opnieuw een gerechtelijk bevel ontvangen om de rekening van Dominic Lacroix, de eigenaar van PlexCorps en de oprichter van de PlexCoin ICO, te bevriezen. De SEC klaagde Lacroix in december vorig jaar aan wegens effectenfraude nadat de PlexCoin ICO $ 15 mln had opgehaald en een investeringsrendement van meer dan 1.000% beloofde in minder dan een maand. Nu onderzoekt de SEC Lacroix ‘gebruik van geheime bankrekeningen die hij mogelijk heeft gebruikt om het geld dat hij van investeerders heeft ontvangen, te verspreiden.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

BotChain en Digital Currency Group organiseren Blockchain / AI-conferentie in NYC: BotChain en Digital Currency Group organiseren hun allereerste Brains and Chains-conferentie op 28 juni in het InterContinental op Times Square.

Tron verwerft BitTorrent in een buy-out van $ 140 mln: Justin Sun’s Tron heeft BitTorrent, een gigant voor het delen van bestanden, gekocht in een deal ter waarde van $ 140 miljoen.

Elke ketting wordt ondersteund door USD, niet-officiële controleclaims: FSS, een advocatenkantoor opgericht door een voormalig FBI-directeur, voerde een onofficiële financiële beoordeling uit van de bankrekening van Tether en beweert dat de stablecoin volledig wordt ondersteund door dollarreserves..

Is Riot Blockchain nog steeds een goede investering een jaar na de pivot ?: Riot Blockchain (RIOT), voorheen een biotechbedrijf dat medische apparaten produceerde, heeft afgelopen oktober zijn bedrijfsmodel verschoven om zich te concentreren op cryptocurrency.

Alles wat u moet weten over de toekomst van Blockchain Wealth Management: Wat is waarschijnlijk de impact van blockchain-vermogensbeheer en hoe zal dit de bredere discipline van vermogensbeheer beïnvloeden??

Wat is CEEK VR? Exclusieve virtuele ervaringen creëren met Blockchain: CEEK is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het bouwen van AR / VR-headsets die onlangs $ 17M (22K ETH) hebben opgehaald in een ICO uit 2018 om een ​​tokenized component voor muzikanten te verkennen om virtuele werelden rond hun muziek te creëren.

Quantum computing | Bitcoin’s Doomsday Maker: Kwantumcomputers hebben het potentieel om de beveiligingsmaatregelen van Bitcoin overbodig te maken, waardoor de eens zo dominante cryptocurrency effectief wordt vernietigd.

Ondertussen ten noorden van de grens voert Canada zijn cryptocurrency-mijnbouw op: Stap opzij, China; er is een nieuwe hotshot die bewegingen maakt op de internationale mijnscene.

Wat zijn digitale activa?​Gedistribueerde grootboeken voor financiële instellingen: Digital Asset Holdings LLC biedt een flexibele infrastructuur voor gereguleerde financiële instellingen om processen en gegevens veilig te delen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Zuid-Koreaanse regering onthult meerjarige blockchain-strategie en fonds voor meerdere miljoenen dollars: Het ministerie van Wetenschap en ICT voor Zuid-Korea kondigde deze week aan dat het zijn Blockchain Technology Development Strategy lanceert, een fonds dat tegen 2020 meer dan $ 200 miljoen wil ophalen om blockchain-initiatieven en bedrijven te financieren. Ongeveer 10.000 professionals uit de industrie en 100 projecten vallen onder de fiscale reikwijdte van het ministerie, en de strategie zal ook projecten stimuleren om Zuid-Koreaanse slimme steden en fabrieken te ontwikkelen, en pilots financieren voor blockchain-toepassingen in onroerend goed, online stemmen, logistiek, inklaring, en anderen.

Bank of International Settlements in Switzerland publiceert vernietigingsrapport over cryptocurrencies: In een blijk van verwachte vooringenomenheid nam de centrale bank van centrale banken, de in Zwitserland gevestigde Bank of International Settlements, een hoofdstuk op in haar jaarlijkse economische rapport getiteld “Cryptocurrencies: verder kijken dan de hype.” Naast andere kritieken, bagatelliseert het rapport het vermogen van blockchain om financiële transactiesystemen te vernieuwen en noemt het tal van uitdagingen met betrekking tot schaalbaarheid, milieu-impact en andere gerelateerde stigma’s. Het rapport heeft duidelijk flauwgevallen van de cryptogemeenschap. Circle CEO Jeremy Allaire noemde het ‘erg oppervlakkig’, omdat het rapport verouderde informatie bevat en het protocol van Bitcoin behandelt en synoniem functioneert met de rest van de activa van de markt..

Bithumb gehackt voor meer dan $ 30 mln: De Zuid-Koreaanse exchange Bithumb, een van de meest populaire cryptocurrency-exchanges ter wereld, werd deze week gehackt voor ongeveer $ 32 miljoen aan activa. De hackers maakten gebruik van hot wallet-reserves voor onder meer Ripple. Als reactie op het incident heeft Bithumb het resterende geld geborgen in koude portefeuilles, terwijl de betrokkenen volledige compensatie voor hun verliezen beloofden. De Zuid-Koreaanse autoriteiten hebben kort na het incident een onderzoek ingesteld naar de overval.

[Incidentrapport van 20 juni]

We willen graag de gebeurtenissen met u delen die plaatsvonden op 20 juni 2018 en de stappen die we nemen om ervoor te zorgen dat uw bezit veilig en beveiligd is bij Bithumb.

https://t.co/JjSnTtSsDj

– Bithumb (@BithumbOfficial) 21 juni 2018

U kunt nu Litecoin-futures verhandelen met behulp van deze Britse beurs: De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Crypto Facilities-beurs heeft deze vrijdag zijn inaugurele Litecoin-futures gelanceerd. Met de futures kunnen gebruikers langetermijn- en kortetermijnposities verhandelen met wekelijkse, maandelijkse en kwartaalcontracten. CEO Tim Schlaefer gaf aan dat het nieuwe marktproduct beantwoordt aan de grote vraag van de klanten van de beurs. “Wij zijn van mening dat onze futurescontracten in LTC-dollar de prijstransparantie, liquiditeit en efficiëntie in de cryptocurrency-markten zullen vergroten.”

Toronto Stock Exchange lanceert nieuwe Blockchain ETF: Aanstaande donderdag stuurde de Toronto Stock Exchange (TSX) een nieuwe blockchain ETF naar de markt. De Horizons Blockchain Technology and Hardware Index ETF zal investeren in bedrijven die zich bezighouden met blockchain-gerelateerde diensten en applicaties, zoals Nvidia Corp. en Digital Realty Trust Inc. Het zal zich aansluiten bij twee andere blockchain ETF’s, de Harvest Portfolio Group Inc. , dat in februari van dit jaar live ging, en Evolve Funds Group Inc. Het nieuwste fonds zal zich richten op hardware en diensten, vertelde Steve Hawkins, de co-CEO aan Bloomberg, en het zal elk bedrijf met een marktkapitalisatie van minder dan $ 20 miljoen vermijden om risico’s effectief te beheren. “Investeerders moeten investeren in de gevestigde wereldwijde infrastructuur voor blockchain, en niet noodzakelijkerwijs risico’s nemen voor de startende blockchain-ontwikkelingsbedrijven”, zei hij in een interview..

Turcoin, de zelfverklaarde nationale cryptocurrency voor Turkije, belicht als Ponzi: Blijkt dat Turcoin, een cryptocurrency-project zonder banden met de Turkse regering, eigenlijk geen nationale munt is voor de Turkse natie. Gerund door een bedrijf uit Istanbul genaamd Hipper, adverteerde Turcoin zichzelf als de nationale cryptocurrency van Turkije. Het bedrijf is onder juridische druk komen te staan ​​nadat het in juni stopte met het uitgeven van munten aan investeerders. Een van zijn partners, Muhammed Satıroğlu, beweert dat hij “slechts een bemiddelaar was” en dat “Hipper niet eens een dollar op de bank heeft.” Hij beweert dat Sadun Kaya, de andere partner van het bedrijf, er vandoor ging met $ 21 miljoen aan investeerdersgeld en het op een bankrekening stak die was gekoppeld aan een ander bedrijf op Cyprus. Satıroğlu, die een aandeel van 49% in Hipper heeft, probeert zichzelf van schuld te wassen en beweert dat hij “al het geld aan de [investeerders] zal teruggeven als de autoriteiten [zijn] bankrekeningen deblokkeren.”

Filipino Bank kondigt Remittance Platform naar Japan aan met hulp van IBM: De Rizal Commerical Banking Corp (RCBC) in de Filippijnen staat klaar om een ​​blockchain-gebaseerd overmakingsplatform te lanceren in samenwerking met IBM en twee Japanse banken. Het initiatief maakt gebruik van het blockchain-pilotplatform van IBM om het voor Filipijnse burgers die in Japan werken gemakkelijker te maken om geld naar huis te sturen. “We willen de OFW’s in Japan van dienst zijn met deze technologie en we doen dit in samenwerking met twee Japanse banken”, zei Manny T. Narciso, Senior Vice President van RCBC, over de ontwikkelingen. “Voor de OFW’s in Japan zal het overmaken sneller en goedkoper worden, omdat we minder kosten innen,” vervolgde hij.