Langzaam bloeden Bitcoin

Opnieuw een teleurstellende week in cryptocurrency, waarbij de hele markt ongeveer vijf procent verloor in het tijdsbestek van 7 dagen. Altcoins bevonden zich in een zee van rood met alleen Litecoin (0,22%), Holo (22,33%) en enkele stablecoins die een positieve beweging vertoonden. Net als de rest van de markt presteerden ook de drie belangrijkste cryptocurrencies ondermaats.

Marktstatistieken cryptocurrency (2/1/19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (2/1/19)

Bitcoin daalde 3,12% met een huidige prijs van slechts $ 3.500.

XRP verloor 2,50% van zijn waarde en rust nu op iets meer dan $ 0,30.

Ethereum nadert de $ 100, een verlies van 8,47% gedurende de week.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Cboe voert Bitcoin ETF opnieuw in: Na het intrekken van hun Bitcoin ETF-voorstel slechts een week geleden, heeft de Chicago Board Options Exchange (Cboe) het opnieuw ter goedkeuring voorgelegd. Na verschillende beslissingsvertragingen door de SEC, trok de Cboe het voorstel op 23 januari in, uit angst dat de sluiting van de regering het zou belemmeren..

De door VanEck SolidX Bitcoin ETF voorgestelde regelwijziging is ingediend door CBOE. Hard werken door alle betrokken teams. Openbaar document: https://t.co/X25lOPjiFS pic.twitter.com/C9FP4adDE8

– Gabor Gurbacs (@gaborgurbacs) 31 januari 2019

Nu de regering, met name de SEC, weer op volle kracht draait, geloven de leiders van de Cboe dat ze kunnen samenwerken om eindelijk een Bitcoin ETF te krijgen die de wettelijke hindernissen heeft doorstaan..

Merck ontvangt Amerikaans Blockchain-patent: In een persbericht van 30 januari kondigde Merck aan dat het United States Patent and Trademark Office (USPTO) het bedrijf een patent heeft verleend met betrekking tot “crypto-objecten”. Dit patent bouwt voort op anderen die het bedrijf heeft opgericht en combineert kunstmatige intelligentie (AI) met blockchain-technologie. De organisatie hoopt dat dit nieuwe octrooi zal helpen om de integriteit van fysieke producten, inclusief farmaceutische producten, in wereldwijde toeleveringsketens te verbeteren..

wat is nieuw bij coincentral

Blockchain-drones | High Flying Automation invoeren: we weten wat je denkt: “Blockchain en drones, zooo 2017.” Ze hebben ook een mooie toekomst in het verschiet.

Waarom de crypto-industrie prijsvoorspellingen moet vergeten: in plaats van te vragen: “When moon”, zou u zich moeten afvragen: “Wanneer adoptie?”

Zcash Mining winstgevender dan Bitcoin & Ethereum, geconfronteerd met inflatieproblemen: Bitcoin en Ethereum zijn altijd populaire mijnbouwopties geweest, maar misschien wilt u in plaats daarvan naar deze privacymunt kijken.

NiceHash vs. Minergate: Whose Cloud Mining Is Better?: In de wereld van cloud mining is er veel onzin. We vergelijken twee van de beste concurrenten.

Blockchain-anticorruptieprojecten: bouwen aan een betere overheid: kan blockchain een niet te stoppen kracht zijn tegen corruptie? We komen er achter.

Eerste auto-aanbod: waren Tesla’s Model 3-reserveringen een quasi-ICO?: De ICO-strategie om geld in te zamelen voordat een product wordt gebouwd, is verleidelijk. En het lijkt erop dat zelfs oude Musky niet immuun is.

Malta verslaat Samoa, Hong Kong in Crypto Exchange-handelsvolume, hier is waarom: Malta – klein eiland, grote crypto-activiteit.

Huobi Exchange Review: hoe stapelt de in Singapore gevestigde Exchange zich op?: We behandelen alles wat u moet weten over deze top tien cryptocurrency-uitwisseling.

Saudi-Arabië, VAE Crypto-project zal waarschijnlijk een nieuwe crypto-investeringsmarkt creëren: twee landen met een radicaal ander cryptobeleid werken samen om een ​​nieuwe cryptomunt te creëren, Aber.

Er vindt een digitale valutarevolutie plaats in Venezuela: Venezuela bevindt zich midden in een politieke impasse. En de spanning drijft de behoefte (of behoefte) aan Bitcoin.

Crypto-verzekering: zijn uw Satoshis beschermd?: Als u niet bereid bent uw crypto in een persoonlijke portemonnee te bewaren, moet u zich in ieder geval bewust zijn van de verzekeringspolissen van de platforms die u doet.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Swift kondigt proef aan met R3: Op een panel op het Paris Fintech Forum op woensdag kondigde Swift-CEO Gottfried Leibbrandt een proof-of-concept-samenwerking aan met blockchain-bedrijf R3. R3, een grote concurrent van Ripple, zal binnenkort zijn platform koppelen aan Swift’s Global Payments Innovation (GPI). GPI is een nieuw standaardframework voor betalingen “dat in staat is om grensoverschrijdende betalingen tussen banken te versnellen, met end-to-end tracking van transacties in realtime.”

Interessant is dat Brad Garlinghouse, CEO van Ripple, ook in het panel zat. Hoewel hij sprak over zijn openheid om met Swift samen te werken, voerde hij ook aan dat “gedecentraliseerde systemen die volgens mij in de loop van de tijd waarschijnlijk zullen winnen … Ik denk dat dat vandaag niet is wat Swift is.”

IBM voltooit proef met PIL: Pacific International Lines (PIL) voltooide deze week een proef met het volgen van mandarijnzendingen IBM’s Blockchain Platform. Bij de proef werd gebruikgemaakt van een elektronische vrachtbrief (e-BL) om “het administratieve proces voor het overdragen van de eigendomsakte te verminderen van vijf naar zeven dagen tot slechts één seconde.”

Deelnemers aan het onderzoek hadden verschillende positieve feedback te melden. Tay Khiam Back, CEO van Hupco, een importeur in Singapore, verklaarde: “We zijn verheugd met de uitkomst van de proef. Door gebruik te maken van de e-BL hebben we gezien hoe het gehele verzendproces kan worden vereenvoudigd en transparanter gemaakt met aanzienlijke kostenbesparingen. ” Lisa Teo, uitvoerend directeur van PIL, zei: “We hebben zeer positieve feedback gekregen van de industrie en autoriteiten, en we zijn enthousiast over de mogelijkheden van hoe onze blockchain-ontwikkelingen kunnen transformeren en een broodnodige boost in efficiëntie en innovatie kunnen injecteren. de industrie.”