Op en neer en rondom

Na een positieve start van de week trok de markt een klassiek Bart Simpson-chartpatroon, waardoor we in het algemeen achterbleven. Zondag steeg de totale markt in twee uur tijd met bijna vijf procent en bereikte een wekelijks hoogtepunt van iets meer dan $ 138,5 miljard.

De rally was echter van korte duur, toen de markt donderdag daalde naar een wekelijks dieptepunt van $ 121,7 miljard en sindsdien niet veel heeft hersteld. We zitten momenteel op een marktkapitalisatie van $ 123,2 miljard, een daling van 4,5 procent ten opzichte van de week.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (1/11/19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (1/11/19)

De meeste van de beste cryptocurrencies zagen deze week ook rood. Een uitzondering was Tron (TRX), die in feite 23,71 procent groeide. Wat betreft de grote honden:

Bitcoin daalde met 3,04% met een huidige prijs van iets minder dan $ 3.700.

XRP verloor 6,04% tijdens de week, maar herwon de tweede plaats.

Ethereum werd verslagen, waardoor 15,52% van de prijs verloren ging.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Nevada test Blockchain-geboortecertificaten: Nevada. Het herbergt Sin City, de grootste kleine stad ter wereld, en nu verdienen verschillende gebieden in de staat ook een Blockchain City-bijnaam. Nou, misschien is dat een beetje een beetje.

Verschillende provincies in Nevada zijn begonnen met het digitaliseren van overheidscertificaten en deze op te slaan met behulp van blockchain-technologie. Washoe County, bijvoorbeeld, debuteerde in april 2018 met een programma dat huwelijksakten opslaat op het Ethereum-netwerk. Sinds december hebben ze 950 digitale huwelijken verwerkt. Een andere provincie, Elko, test de technologie met geboorteaktes.

Washoe County is van plan om verder te gaan met de digitalisering van andere overheidsdocumenten. Eén project in het bijzonder is erop gericht dit te doen als een middel voor noodherstel als (of wanneer) fysieke records worden vernietigd.

NASA stelt Blockchain-vluchtgegevens voor: Donderdag publiceerde de Amerikaanse National Aeronautics and Space Administration (NASA) een voorstel voor ‘een open source toegestaan ​​blockchain-raamwerk om de privacy en anonimiteit van vliegtuigen mogelijk te maken en tegelijkertijd een veilige en efficiënte methode te bieden voor communicatie met Air Traffic Services, Operations Support of andere geautoriseerde entiteiten. ” Of, eenvoudiger gezegd, een blockchain voor luchtverkeersgegevens.

Het blockchain-platform zou privékanalen op Hyperledger Fabric gebruiken. Het voorstel is een reactie op het kennelijke probleem van denial of service, spoofing en andere risico’s die optreden in de Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B). Met ingang van 2020 verplicht de FAA nationale goedkeuring van de ADS-B, dus deze kwesties moeten snel worden aangepakt. NASA gelooft dat blockchain de oplossing zou kunnen zijn.

Mensen zeggen dingen

Szabo’s preek: Een van de eerste ontwikkelaars van Bitcoin (en volgens de geruchten Satoshi), Nick Szabo, sprak dinsdag op de Israëlische Bitcoin Summit. Tijdens zijn presentatie maakte hij een gewaagde bewering: “Er zullen situaties zijn waarin een centrale bank een buitenlandse centrale bank of overheid hun obligaties niet kan vertrouwen … een oplossing die meer vertrouwen tot een minimum beperkt, is cryptocurrency.” Hoewel sommige diehards Bitcoin zien als een manier om zichzelf te bevrijden van bancaire ketenen, lijkt het erop dat er voor beide in de wereld een plaats zou kunnen zijn.

wat is nieuw bij coincentral

Bitcoin versus technische aandelen: een relatieve sterkte-vergelijking: een zij-aan-zij vergelijking van de twee populairste activaklassen van de afgelopen vijf jaar.

Ethereum minen met NiceHash: leer nu Ethereum minen, want dat zal niet lang meer lukken.

Crypto Bill Pay Services: winkel verstandig en kijk uit: niemand houdt van rekeningen betalen. Maar het gebruik van crypto kan de daad een beetje minder ondraaglijk maken.

De Altcoin Race for King Heats Up: XRP Community geeft CoinMarketCap de schuld: Ethereum heeft XRP opnieuw ingehaald voor de tweede plaats. XRP-shills zijn echter twijfelachtig.

Bitcoin versus onroerend goed: welke activaklasse presteert beter?: Wat is het verschil tussen Bitcoin en een huis? We hebben niet al ons spaargeld in een huis gestopt.

Craig Wright wordt geconfronteerd met juridische tegenslag, moeilijke Bitcoin Cash Wars Situatie: het lijkt erop dat Faketoshi eindelijk zijn verdiende loon krijgt.

Bitcoin en handelspsychologie: laat je niet misleiden om slechte handelsbeslissingen te nemen. Logica overtroeft elke keer emotie.

Wat zit er eigenlijk in een blok?​Een inleiding tot blokverkenners: zelfs vóór blockchains waren er blokken. Lees meer over dit fundamentele stuk blockchain-technologie.

Gedistribueerde systeemarchitectuur: hoe blockchain een revolutie teweegbracht in peer-to-peer-netwerken: van P2P tot DLT, gedistribueerde systemen hebben een belangrijke rol gespeeld in de decentralisatierevolutie.

Bitcoin vs. aandelen van opkomende markten | Welk bezit is beter voor u?: De strijd tussen twee activa met een hoog risico en hoge beloningen. Je weet wat ze zeggen, “Je moet het riskeren om het koekje te krijgen.”

Vijf tips om te voorkomen dat u valt voor een eerste oplichting met munten: het is bijna een overgangsrite geworden bij het beleggen in cryptocurrency, hoewel dat niet zo zou moeten zijn. We zijn er om u te helpen de oplichting te voorkomen.

Een soepeler rit: overconcentratie van de portefeuille beperken: moe van de achtbaan van de cryptomarkt? Diversificatie van activa is uw ticket naar verlossing.

Blockchain Automotive: Knight Rider Proud maken: hoewel we in de nabije toekomst waarschijnlijk geen KITT zullen hebben, komen we behoorlijk dichtbij.

De vele soorten cloudcomputing: IaaS, PaaS, SaaS – lees hier alles over ze.

Wat is Coinvest Token (COIN) ?: Meer informatie over het geautomatiseerde handelsplatform dat het allemaal doet.

Bitcoin Trading Bots: machines die de leiding nemen: het is net als BattleBots, maar met aanzienlijk minder zaagbladen en granaatscherven.

Gate.io Exchange-recensie | Is het veilig ?: We geven u het dieptepunt over deze minder bekende uitwisseling.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

EBA vraagt ​​om pan-EU Crypto-regels: De Europese Bankautoriteit (EBA) heeft woensdag een rapport uitgebracht met het verzoek aan de Europese Commissie om de problemen aan te pakken die cryptocurrency veroorzaakt met de huidige regelgeving. De organisatie stelt dat “crypto-activa buiten het toepassingsgebied van de EU-regelgeving voor financiële diensten vallen en dat specifieke diensten met betrekking tot het verstrekken van crypto-activa bewaarportemonnees en crypto-activa handelsplatforms geen gereguleerde activiteiten zijn onder de EU-wetgeving inzake financiële diensten.” Bij dit gebrek aan duidelijke regelgeving wordt het moeilijk om de belangen van de consument te beschermen.

Daarom onderneemt de EBA in 2019 stappen om hun monitoring van crypto-financiële instellingen te verbeteren, met name wat betreft consumentgerichte activiteiten. Hopelijk sluit de Europese Commissie aan bij de trein en geeft ze meer duidelijkheid over hoe cryptocurrencies moeten worden behandeld.