Elke week kan niet groen zijn

De goede tijden kunnen niet eeuwig duren. Na een paar weken van constante groei zagen we deze week eindelijk een terugval. De marktkapitalisatie van de cryptovaluta daalde van $ 174,7 miljard naar een dieptepunt van $ 167,7 miljard, voordat hij weer steeg naar $ 172,7 miljard. Over het algemeen zagen we een verlies van één procent over de week. Niet te armoedig.

Marktstatistieken cryptovaluta (4/12/19)

Marktstatistieken cryptovaluta (4/12/19)

De meeste munten stonden in het rood, met uitzondering van Ethereum Classic (10,00%), Crypto.com Chain (67,15%) en Nano (16,13%). Wat betreft onze top drie:

Bitcoin ging tegen de markt in en boekte een stijging van 1,39%.

Ethereum deed niet veel, wat een winst van 0,34% opleverde.

XRP was de grote verliezer, met een daling van 9,80% gedurende de week.

Binnenlands nieuws

FaceCoin zou een cool miljard waard kunnen zijn: Volgens NY Times-verslaggever Nathanial Popper, is Facebook op zoek naar durfkapitaalbedrijven om te investeren in hun cryptocurrency voor een bedrag van …zoomt in op het gezicht van Dr. Evil… een miljard dollar.

De socialemediagigant zal het nieuwe geld naar verluidt gebruiken als onderpand voor zijn aanstaande crypto. De nieuwe munt zal hoogstwaarschijnlijk worden gekoppeld aan een mand met vreemde valuta om een ​​stabiele waarde te behouden. Nu Telegram, Kik en Line dit jaar allemaal cryptocurrencies lanceren, zal het interessant zijn om te zien hoe Facebook in de mix past.

House of Reps herintroduceert Pro-Crypto Act: Begin deze week heeft het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de Token Taxonomy Act, die cryptocurrency zou uitsluiten van beveiligingsclassificatie. Naast de ideale classificatiestatus, biedt de wet regelgevingszekerheid voor de blockchain-industrie. Crypto- en blockchain-gerelateerde bedrijven zouden niet langer in een regelgevend grijs gebied zitten.

Herintroductie is blijkbaar een reactie op de groeiende blockchain-markten in zowel Europa als China. Vertegenwoordiger Darren Soto, een van de mensen achter het wetsvoorstel, merkte op dat “het tijd is voor de Verenigde Staten om op te voeren en voorop te lopen in blockchain-technologie.” Amen, broeder.

Mensen zeggen dingen

Tot ziens, papier: Meme-daddy Musky ging deze week naar de ether om over papiergeld en de sombere toekomst te praten. Op de Ter info – voor uw innovatie podcast, verklaarde de CEO van Tesla dat “crypto een veel betere manier is om waarde over te dragen dan stukjes papier.” Hij sprak ook over de technologie van Bitcoin en noemde het “behoorlijk briljant”.

De Buterin Burn: Ethereum-grappenmaker Vitalik Buterin reageerde deze week op een bewering dat hij niet wilde dat Craig Wright een stem had in de crypto-ruimte. Hoewel velen het met dit gevoel eens zijn, verduidelijkte Buterin dat “Craig Wright absoluut een stem zou moeten hebben. Maar we lachen ook allemaal om zijn domheid. ” Au …

Oh, en als je het gemist hebt – Buterin heeft een behoorlijke rapcarrière voor de boeg.

“Dit is wat er gebeurt als je veel codeert …” &# 128514;&# 128514;&# 128514; @VitalikButerin enkele beats laten vallen #EDCON pic.twitter.com/42ba0c3Hml

– Washington Sanchez (@drwasho) 11 april 2019

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

De Weiss Cryptocurrency-beoordelingen zijn een stel BS: schroef de Weiss Crypto-beoordelingen. Wie heeft ze eigenlijk nodig??

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

PewDiePie sluit zich aan bij de Block (chain) Party: PewDiePie, de nummer één beroemdheid van YouTube, gaat naar DLive voor zijn toekomstige behoeften op het gebied van livestreaming. De twee kondigden dinsdag een exclusief partnerschap aan, waarbij de ster van 100 miljoen abonnees wekelijks live video’s op het blockchain-platform gaat streamen..

DLive is een “livestreaming-platform dat gebruikmaakt van blockchain-technologie om zowel videomakers als kijkers te belonen.” Het bedrijf is er trots op dat het geen van de inkomsten van de videomakers ontvangt. In plaats daarvan gaat 90,1 procent van de inkomsten rechtstreeks naar makers van inhoud, terwijl de resterende 9,9 procent wordt opgesloten in een pool “die mensen … dagelijks beloont voor hun bijdragen aan het netwerk.”

Blockchain sluit zich aan bij ‘s werelds grootste zakelijke organisatie: De Internationale Kamer van Koophandel (ICC) heeft onlangs een overeenkomst getekend met een blockchain-startup uit Singapore, Perlin Net Group, om te onderzoeken hoe blockchain-technologie de vrije stroom van goederen over de hele wereld kan verbeteren..

De overeenkomst omvat:

  • ICC helpt Perlin bij het werven van leden voor zijn blockchain-alliantie
  • Perlin treedt toe tot ICC als technologiepartner
  • Resultaten delen van hun eerste blockchain proof-of-content

Ook onderdeel van de overeenkomst, het duo zal een nieuwe groep vormen genaamd de ICC Blockchain / DLT Alliance. Misschien moeten ze vervolgens een benoemingscommissie vormen …