AH, mijn ogen! Het brandt!

Tot zover stabiliteit. Net toen we dachten dat de slechtste tijden achter de rug waren, besluit de markt nog een keer de diepte in te duiken. De hele cryptomarkt schommelde het grootste deel van de week rond $ 220 miljard voordat hij tegen het einde meer dan $ 20 miljard verloor. Het staat momenteel op iets meer dan $ 202 miljard – een daling van 7,34% in de afgelopen week.

Laten we eens kijken naar onze drie belangrijkste crypto’s:

Bitcoin was de enige munt met verliezen van één cijfer en daalde deze week 4,22%.

Ethereum werd hard gehamerd met een daling van 11,03%.

XRP kreeg een pak slaag en daalde met 16,57% in de afgelopen zeven dagen.

Marktstatistieken cryptocurrency (10/12/18)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (10/12/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Gemini verzekert een verzekering voor Hot Wallets: In wat misschien een primeur in de branche is, heeft Gemini nu een verzekering afgesloten voor de digitale activa in de hot wallets van het bedrijf. De verzekering is geregeld bij Aon, een wereldwijde professionele dienstverlener die gespecialiseerd is in risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Nu onderhoudt Gemini een verzekering voor de cryptocurrency van zijn gebruikers en voor hun Amerikaanse dollarfondsen via traditionele FDIC-garanties.

Hopelijk volgen andere uitwisselingen van bewaring dit voorbeeld. Het risico van hackers is zeker een dealbreaker geweest voor veel potentiële investeerders in cryptocurrency, dus deze extra laag van fondsbeveiliging zou moeten helpen om meer mensen de ruimte in te krijgen.

IBM lanceert Food Blockchain: Maandag kondigde IBM de lancering aan van IBM Food Trust, een food-tracking blockchain voor commercieel gebruik. En al hebben enkele opmerkelijke bedrijven zich aangemeld. Op de lijst staan ​​onder meer Nestle, Dole Food, Kroger en Unilever. Het Food Trust-netwerk draait op het Hyperledger Fabric blockchain-protocol en kost $ 100 tot $ 10.000 per maand om te gebruiken.

Naast de Food Trust voert IBM ook blockchain-initiatieven uit met betrekking tot verzending, wereldhandel, verzekeringen en zelfs entertainment. In onze huidige bearmarkt zou dit soort adoptie u hoop moeten geven.

Mensen zeggen dingen

Soulja Boy Vertel ‘Em: Voordat u uw agenda’s gaat bekijken, nee, het is niet weer 2007. Soulja Boy is echter weer in actie. De in Chicago geboren rapper kwam deze week uit de relatieve onbekendheid en bracht zijn nieuwste banger, Bitcoin, uit en tweette vervolgens. “Hoe is het?”, Vraagt ​​u. We laten jou de rechter zijn.

Soulja Boy – Bitcoin (Young Drako) https://t.co/5RHWgQUlf0 via @YouTube

– Soulja Boy (@souljaboy) 6 oktober 2018

Google Sell ‘Em: Na eerst een verbod op cryptocurrency-advertenties in te stellen en het vervolgens (voor sommigen) terug te draaien, is Google weer terug om met onze emoties te spelen. Het bedrijf heeft onlangs een advertentie uitgebracht (ironisch, we weten het) waarin ze suggereren dat cryptocurrency gewoon geld is dat niet echt is. Kom op Google. We zijn nu gevoelig.

wat is nieuw bij coincentral

BITBOX Exchange wordt geopend voor bedrijven: het populaire berichtenbedrijf LINE is net begonnen met het cryptospel. Dit is wat u kunt verwachten met hun nieuw gelanceerde uitwisseling.

A Guide to Verge (XVG) Mining Pools: Weet u niet zeker bij welke Verge-mijnbouwpool u zich moet aansluiten? We zijn er om u te helpen.

Is Litecoin Cloud Mining een waardevolle optie in 2018?: Misschien heb je er onlangs van gehoord, maar Litecoin Cloud Mining was zoooooo 2017.

De grootste crypto-programmeerfouten aller tijden: oh oh. We presenteren u enkele van de meest opvallende goof-ups van crypto’s.

Institutionele beleggers die OTC-markten gebruiken om de Bitcoin-markt te betreden: bent u down met OTC? Ja, je kent me. Wie zit er met OTC? Institutionele beleggers, blijkbaar.

Is Dutch Coin gedoemd om een ​​vliegende Hollander te worden ?: “Er zijn maar twee dingen die ik haat in deze wereld. Mensen die de culturen van andere mensen en de Nederlandse [munt] niet verdragen. “

Wat is muntselectie en waarom is het belangrijk?: Bitcoin-transacties zijn ingewikkelder dan u denkt. We leggen uit hoe ze hier werken.

ndau CTO Ken Lang over de eerste “Bouyant” digitale valuta: we gingen zitten met ndau CTO Ken Lang om meer te weten te komen over de drijvende stabiele munt.

Singapore omarmt blockchain en een toekomst voor digitale valuta: als je dacht dat Malta crypto cool was, wacht dan maar tot je over Singapore leest.

Wat zijn blockchain-bevestigingen en waarom zijn ze belangrijk?: Één bevestiging, twee bevestigingen, drie bevestigingen, vier. Over hen lezen zal niet vervelend zijn.

Hoe Blockchain en constructie een nieuwe wereld zullen bouwen: het lijkt erop dat Bob zijn titel nu moet veranderen in “de Blockchain Builder”.

Tierion: de Bitcoin Blockchain gebruiken om documenten te verifiëren: we geven een overzicht van wat u moet weten over dit documentverificatieproject.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Burgemeester van Seoul Blockchain Smart City bouwen: Vorige week kondigde Seoul Mayor Park Won-binnenkort zijn Blockchain Urban Plan aan, een plan van $ 108 miljoen om de stad van traditioneel naar slim te verheffen. Het vijfjarige, slimme stadsplan schetst de implementatie van blockchain-technologie in verschillende openbare diensten, zoals arbeidswelzijn en stemmen bij verkiezingen.

De burgemeester heeft ook een strategie opgesteld om twee gebouwencomplexen te creëren met het specifieke doel om blockchain-startups te incuberen. Met dit soort progressieve acties zouden we Seoul snel zien stijgen tot het niveau van Silicon Valley, Malta of zelfs Zug.

Vanua Wie? Vanuatu: Steeds meer kleine landen zetten groot in op blockchain. Eerst Malta, nu positioneert de minder dan 300 duizend inwoners tellende eilandstaat Vanuatu zichzelf om een ​​broeinest van cryptocurrency-activiteit te worden. Het eiland in de Stille Zuidzee krijgt hulp van Malta bij het vaststellen van zijn eigen regelgeving voor blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie (DLT).

Malta kreeg bekendheid toen Binance, de meest actieve beurs van cryptocurrency, afgelopen maart zijn hoofdkantoor naar de kleine archipel verplaatste. De stap werd gestimuleerd door het gebrek aan duidelijkheid over de regelgeving in Japan en Hong Kong, de twee plaatsen waar Binance voor het eerst actief was.