We hebben de kruishoogte bereikt

Na de indrukwekkende rally die we vorige week moesten beëindigen, is deze week nogal saai geweest. De marktkapitalisatie van de cryptocurrency stuiterde tussen $ 120 miljard en $ 122 miljard en verloor uiteindelijk ongeveer één procent in de week.

Marktstatistieken cryptovaluta (15-02-19)

Marktstatistieken cryptovaluta (15-02-19)

Dash (12,38%), Maker (24,19%) en NEO (10,02%) boekten deze week allemaal dubbele cijfers, terwijl er maar weinig munten in het rood stonden. De top drie waren de afgelopen zeven dagen een beetje een allegaartje.

Bitcoin steeg 2,15% om de prijs boven de $ 3.600 te brengen.

Ethereum een monsterweek gehad met een prijsstijging van 8,13%. Het is nu net boven de $ 120.

XRP was niet zo gelukkig. Het nieuws over de nieuwe cryptovaluta van J.P. Morgan was mogelijk de oorzaak van de daling van 1,13% van de munt.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Het virus verspreidt zich: Morgan Creek Digital hedge fund heeft deze week een Blockchain Opportunities Fund gelanceerd dat zich richt op investeringen in digitale activa. Het nieuwe fonds van $ 40 miljoen omvat investeringen van de Fairfax County Police en de pensioenregelingen van Fairfax County Employee. Deze investering is de eerste keer in de geschiedenis van de VS dat een openbaar pensioenfonds heeft geïnvesteerd in cryptocurrency.

Morgan Creek Digital-oprichter Anthony Pompliano is al lang een voorstander van cryptocurrency op Twitter en zijn podcast, Van de ketting af. In een recente thread op Twitter schetste hij aanvullende details van het fonds, inclusief hun investeringsstrategie en meer informatie over de belanghebbenden buiten de pensioenfondsen..

0 / Het fonds dat we vandaag bij Morgan Creek Digital hebben aangekondigd, was het product van veel werk.

Tijd voor een draadje &# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;&# 128071;&# 127997;

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 13 februari 2019

Jamie Dimon, jij Sly Fox: Slechts een paar jaar nadat hij Bitcoin een fraudeur had genoemd, lijkt Jamie Dimon, CEO van J.P. Morgan, zijn toon te veranderen, zij het slechts een klein beetje. Deze week kondigde de multinationale bank JPM Coin aan, een digitaal token om betalingen tussen klanten van J.P. Morgan onmiddellijk te verrekenen. De valuta is 1: 1 gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, vergelijkbaar met de vele andere stablecoins op de markt.

De bank heeft al drie verschillende use-cases voor JPM Coin voorbereid: internationale betalingen voor zakelijke klanten, effectentransacties en treasury-vervangingen. De verhuizing komt als een verrassing voor sommigen in de blockchain-industrie; Dimon beweerde echter eerder dat, hoewel hij anti-Bitcoin is, hij consequent pro-blockchain is geweest.

wat is er nieuw bij coincentral

Een verkenning van blockchain-ethiek: een token met twee kanten: er zijn twee kanten aan elk verhaal, goed / slecht of goed / fout, en blockchain is geen uitzondering.

Bitcoin-toerisme | Hoe ver zijn we van echte grenzeloze betalingen?: Bitcoin wordt aangeprezen als een echte, wereldwijde valuta. Maar we zijn misschien verder van die realiteit verwijderd dan sommigen zouden willen geloven.

Herverzekering Blockchain | De complexe verzekeringssector vereenvoudigen: verzekeringen voor uw verzekering op een blockchain plaatsen. We kunnen niet geloven dat het geen insura-ceptie wordt genoemd.

Bouwen aan een betere blockchain-omgeving: Negen van de 10 (waarschijnlijk meer) wetenschappers zijn het erover eens: klimaatverandering is echt. Gelukkig lijkt het erop dat blockchain kan helpen om het te bestrijden.

Brock Pierce op Crypto, Blockchain Gaming, Mt. Gox en meer: ​​EOS, Mt. Gox-revival, blockchain naar Puerto Rico – je wilt onze discussie met de legendarische figuur niet missen.

Hoe verstoren blockchain-startups onroerend goed?: Er zijn veel waarde die blockchain-startups de vastgoedsector bieden. Laten we eens kijken hoe ze het doen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Venezolaanse Bitcoin-activiteit in opkomst: Het wekelijkse volume van LocalBitcoins in Venezuela bereikte deze week een nieuw recordniveau en blijft stijgen. Het meer dan 2,4 duizend BTC-volume komt overeen met bijna $ 9 miljoen bij wekelijkse handel.

Terwijl de Venezolaanse economie neerwaarts blijft groeien, lijkt het erop dat de burgers van het land naar bitcoin kijken als een alternatieve opslag van waarde. De hyperinflatie in het land zal dit jaar naar verwachting 10 miljoen procent bedragen en de door de overheid gecreëerde cryptocurrency van Petro zal waarschijnlijk niet helpen. Drie miljoen Venezolanen zijn de afgelopen vijf jaar het land ontvlucht vanwege de economische neergang.

Venezuela LocalBitcoins-volume

Venezuela LocalBitcoins-volume (via Coin Dance

Meer Canadese Shenanigans: Slechts een week na het vorige debacle is QuadrigaCX weer terug in het nieuws. Voor degenen die niet vertrouwd waren, kwam vorige week nieuws naar boven dat de CEO van de Canadese beurs is overleden, waardoor $ 145 miljoen aan klantenfondsen onbereikbaar is. Omdat hij de enige persoon was die de privésleutels van de cold wallets van QuadrigaCX kende, zijn die fondsen voor onbepaalde tijd achter slot en grendel..

Nu, volgens een rapport van Ernst and Young (EY) aan het Hooggerechtshof van Nova Scotia, lijkt het erop dat de uitwisseling opnieuw een fout heeft gemaakt. De controleurs stellen: “Op 6 februari 2019 heeft Quadriga per ongeluk 103 bitcoins ter waarde van ongeveer $ 468.675 overgemaakt naar Quadriga cold wallets waartoe het bedrijf momenteel geen toegang heeft.” Het is onduidelijk hoe deze fout heeft kunnen gebeuren. Maar, wat is er trouwens nog een half miljoen bovenop bijna 150 miljoen?